Rakas päiväkirja,

minulla on ollut tänään tylsää. Olen keskittynyt studiohammettien kasvatteluun ja norjankieliseen jutusteluun. Vietettiin nimittäin eilen pohjakitaroiden valmistumisen kunniaksi pientä karonkkaa. Imatralaistunut Stam1nan Kaikkakin saatiin porukoihin.

Kuisma esitteli baarissa uutuusketsin, jossa ilmarummutetaan ja -kitaroidaan vääräkätisesti, eli oikeakätisillä ilmakitaran kaula osoittaa oikealle ja haitsua naputetaan vasurilla. On nimittäin harvinaisen mattinykäsmäisen näköistä toimintaa. Kokeilkaa pokies online games ihmeessä vääräkätistä ilmarummusta vaikkapa Hurriganes Roadrunnerin tahtiin.

Bassosoundin Kuisma totesikin jo hyväksi. Kielisoitinpaketti on ainakin tässä vaiheessa käsittämättömän hyvin läjässä, joten on syytäkin välillä vähän bailata Imatran kuumimmassa yökerhossa. Huomenna jatketaan täytekitaroiden ja bassottelujen merkeissä.