Junamatka Imatralta Snadiin eiku Tsadiin eiku Hesaan eiku emmietiiäenkämiemuista sujui ihan hyvin. Ainakin omasta mielestä. Lainatakseni M. Nykäsen keikan jälkeisiä tunnelmia:”Hyvin meni, ainakin omasta mielestä.”

Alkumatkasta yritin keskittyä kirjallisuuteen; ei onnistunut. Sitten lähdin hakemaan inspiraatiota ravintolavaunun puolelta. Pari inspiraatiota nautittuani palasin kirjallisten harrastusteni pariin. Muutama sivu ja taas iski se kuuluisa “reader’s block”. Ei auttanut muu kuin palata ravintolavaunun kutsuvan kuusisormisen (katsokaahan seuraavalla kerralla!) oven taa. Ja siinä vaiheessahan se sitten meni viimeistään vikaan. O-M 51koodista sattui samaan pöytään rummuista ja niiden soitosta mukavia juttelemaan, ja kyllähän te sitten lopun tiedättekin, tai arvaatte.

“Enttententtenteelikamentten, urben kyrben ybärään, Keimo kiipes kypärään”, sanoisi sakemanni.