Kuisma! Olet ottanut erittäin onnistuneen Jarkosta. hyvähyvä..

Tyhmänrohkeus palkitaan.

Millon pojat on viimeksi käyny Kolehmaizel? … Kiitos uusista kuvakimaroista! Työ poijjaat ootta ihania!

Olet sie millon viimeks käynt kotona?

Olokee kivoja immeisiä työ kitaristit ja vastatkee.Minkälaista ESP kepukkoo suosittelette tuommosseen raskaaseen jyystöön?Vae oisko muilla merkeillä parempia kituroita?Saetteko selevee?

Kuisma vastaa: Kaikki humbukkereilla varustetut kitarat “toimivat” raskaassa jyystössä. ESP/LTD kitaroissa hintahaarukka on iso, ja ainakin nuo meidän käyttämämme ESP Standard -sarjan Eclipset, Viperit ja V:t ovat hyvia vehkeitä. Samoin toki myös erikoistilauksella tehdyt Custom Shop – mallimme. Nyrkkisääntö on se, että mitä kalliimpi ja laadukkaampi kitara niin sen paremmin se soveltuu musiikin tekemiseen.

Sellasta kyselisin, että kuinka monta kappaletta Kuoleman laulukunnailla tulee olemaan? Kurimuksella oli 11, Ruhtinaalla 12, olisiko nyt 13? Vielä ette sitä varmaankaan tiedä, mutta arvio. Enemmän on enemmän.

Paras arvio on 10-14.

Killswitch Engage!

Itsensä ilmaiseminen on mukavaa puuhaa, eikö?

Norther mirror of madness on oikea vastaus ja oikealla vastauksella voitit piksaa, kilon paskaa ja lämmikkeeksi pilsnerin. Voiton voit noutaa lähimmästä R-kioskista.

Jee. Piksaa tässä just tarvittiinkin.

Aika ovelaa julkaista uusi albumi 8.2.2005! Ainakin minun tietojeni mukaan tuo päivämäärä on jo mennyttä elämää…

Argh. Virhe on korjattu.

Uuden tulevan levynne nimi kuulostaa kiehtovalta, mutta ehkä hieman “Viikatemaiselta”. Uskon että hyvä levy kuitenkin luvassa.

“Kuoleman laulukunnaat”? Kuulostaa ihan Viikatteelta.

Samaa se Kaarle Viikatekkin sanoi kateellisella äänensävyllä.

Arvon rässiväki, kiitos kaunis vihdoin ilmestyneistä kuvakimaroista ja kivakumaroista! Mahtavia otoksia! Ja uuden levyn nimi kuulostaa hyvältä. Sitä se varmaan myös onkin. Jatkakaa samaan malliin. \,,\

1000x kiitoksia kuvakimarasta.. kyllä sitä odotettiinki, mutta ei ollu turhaa. PARAS!

Ollos hyvä, mukava että kelpaa. Kyllä niiden tekemiseen aika monta miestyöpäivää menikin.

Seuraavaa kysyisin Hygeltä että oliko Manginin klinikka antoisa ja kuullaanko tulevilla Mokoma-levyillä mahdollisesti myöskin 340bpm blastia yms. “helppoja” juttuja?

Janne vastaa: Noh, antoisa ja “antoisa”. Toki kunnioitan suuresti miehen teknistä osaamista, mutta välillä kävi kyllä ahdistamaan moinen suorittaminen. 340bmp blast oli kieltämättä aika hurja, heh.

Tuomo tuossa puheli biisin konedemosta, niin ajattelinpa udella ovatko nuo demot makuuhuoneäänityksiä vai tehty kokonaan jollain ohjelmalla? Itse kun harrastelen Guitar Pro -sävellystä, ja tullut siihen tulokseen, että ei sovitustyö niin helppoa saisi olla

Tuomo vastaa: Kuisma ja minä väsätään konedemoja. Kuisma käyttää Cubasella ja ulkoisella äänikortilla varustettua läppäriä rumpukoneena ja kovalevynauhurina, minä ammoista Acidia mahdollisimman sympaattisella tavalla. Mm. tuo Nämä kolme ovat yhtä -demo pitää sisällään DrumToolsin sampleista kasatut kompit ja tietokoneen omalla mikillä mikitetyn teräskielisen akustisen kitaran. Useimmiten käytämme konedemoja vain ideoiden tallentamiseen ja jakamiseen ympäri Suomea asuvien mokomalaisten kesken. Varsinainen sovitustyö tehdään edelleen pääsääntöisesti treenikämpällä.

Voisitteko päivittää Orkesteri osion Menneisyys kohan ajan tasaiseksi. Kiitos!!!!!!!!!

Onko menneisyys jotenkin muuttunut? Orkesterin vähemmän tunnettua alkutaipaletta kuvaava tarina päättyy Kurimuksen miksaukseen, jonka jälkeen orkesterin tekemisiä on voinut seurata julkisesti – aina iltapäivälehtien lööppejä myöten.

Oletteko pelanneet sudokua?

Nevehööd. Kuulostaa itämaiselta itsetyydytyslajilta.

http://www.cocan.de/bilder/Video/big/MOKOMA_b.jpg

Hehe.

uusii kuvii vois laittaa… esim vaik päiväkirjaanne

Niin kai sitten.