Ja mie senku laulaa loilotan. Tällä levyllä tulette kuulemaan miulta uutta ilmaisua, olen nimittäin onnistuneesti testannut repertuaariani, ja Miitri on näyttänyt suorituksilleni vihreää valoa. Laulaminen on tänään ollut kivaa. Homma eteneekin hyvin eteenpäin, ja aikaa on jäädä monesti miettimään jopa vaihtoehtoista esitystapaa. Hieman itselleni poikkeuksellisesti lauloin Mieli sydäntä syyttää -kappaleen kertosäkeet oktaavia alempaa, kuin mitä yleensä laulelen. Näin ei ollakaan toimittu sitten vuoden 1998, jolloinka päädyttiin samaan ratkaisuun Tyyssija -kappaleen kanssa. Lisäksi olen laulanut itselleni stemmoja, joita en kyvyttömyyteni vuoksi ole aiemmin vetänyt. Mielenkiintoinen kokemus, eikä läheskään niin pelottava, kuin mitä olin ennakkoon uumoillut. Lisäksi lauloin erääseen kappaleeseen, yllätys yllätys, falsettistemman, mutta älkää peljätkö – en kuulosta Bonolta tai, luoja paratkoon, Robbie Williamsilta. Nyt on pienen kahvitauon paikka, olen sen ansainnut!