Huomenta. Tämän päivän saavutukset ovat olleet poskivalssien bassoraitojen taltiointia. Kukonlaulun aikaan nauhoitimma “En elä talven yli” -bassoraidat kokolailla yhdellä otolla. Siitä se alkoikin alamäki.

Vanha koira, uudet temput- yhdistelmä osoitti jälleen toimimattomuutensa. Miitrin kanssa sovitimme “Kuu saa valtansa auringolta” kappaleen bassostemmaa hieman uusiksi. Seurauksena siitä muusikko karautti kurvissa hidastamatta suoraan rytmilliseen kallioleikkaukseen. Tarkkaamossa kaikuivat sanat taimi, groove ja bassari. Mitään en ymmärtänyt. Silmät ja varsinkin korvat kiinni Neiti Fortunan apuun luottaen pumpsuttelin matalia taajuuksia. Nyt viimeistään on oikein sanoa, että kävipä hyvä säkä, kun bassokin on kohdallaan. Sikäli kun on.

Seuraava ohjelmanumero on sinapin sively leivän päälle. Jos vielä muutaman siivun salamia ja tomaattia laittais.