Paluu studioon tuntuu epätodelliselta. Kun lähdin, Marko lauloi, Miitri äänitti ja Santtu istui tietokoneen ääressä. Palatessani viikkoa myöhemmin Marko laulaa, Miitri äänittää ja Santtu istuu tietokoneen takana. Pysähtyikö aika vai aivot viikoksi?

Meikäläisen työsarkaa jäi vielä parin soolontapaisen ja muutaman laulustemman verran. Tänään nuo pitäisi saada talteen. Eilen raavin kotona sormet vereslihalla noita soolonomaisia melodioita Mieli sydäntä syyttää ja Kuu saa valtansa auringolta -kappaleisiin. Melkoinen vaiva noin 45 sekunnin takia. Saapa nähdä kuinka ne kokonaisuuteen istuvat vai istuvatko ollenkaan.

Lauluhommien suhteen pitää odotella vielä, että Marko lopettaa möykkäämisen. Täytyy keskustella Miitrin ja Markon kanssa onko meikäläisen lauluille laisinkaan tarvetta tällä levyllä. Sen verran henkilökohtaisen kuuloisia useiden biisien tekstit ovat, että kornilta tuntuisi kuulla sonnilauman noita intiimejä tuntoja tulkitsemassa. Tunnustelemme asiaa kappalekohtaisesti…