Yeah! Voi perse, miten hyvää jälkeää ovat Täys- ja Suurmäntti Äänimäntin kera saaneet aikaiseksi poissa ollessani! Bassot ovat miehiset ja Marski kuulostaa aivan v*tun sairaalta. Ihanata. Myös muutamat ilman lauluja studioon lähteneet kappaleet ovat saaneet lopullisen muotonsa laulujen myötä. Ja voi luoja, mitkä muodot.

Mie louhaisin parit soolot, kuten edellisessä viestissä uhosin. Kuusaan tilu vaatii Miitrin mukaan videon, jossa helikopterista kuvataan meikäläistä vinkuttamassa tukka hulmuten kallion kielekkeellä. Överiksi vedettiin siis tämä(kin) idea. Mieli sydäntä syyttää -kappaleessa pyrskäytetään tavallaan aggressiiviset sekkarit, kuten Joensuun kollegat saattaisivat sanoa. Ja sainhan mie muutamat stemmatkin huudettua.

Stressi alkaa helpottaa, tunnelmat ovat mitä parhaat. Pitäisköhän polkaista Onnelaan.