minkä ikäisiä te ootte?siis ennenkaikkea tuomo?

Me ollaan kolmekymppisiä, ennenkaikkea Tuomo.

Mistä te ootte keksiny ton teidän bändin nimen?

Yhest jutust.

jou

Äijä sylkee stuffii staffii.

Saikkonen, oot pikkasen kova jätkä JEEJEE HEVI!!!!! Oon kateelline, KU OT NII HYVÄ KITARISTI!! ootsä itse oppinu kitaristi vai ooks käyny sitte joskus tunneilla…. HEVIIIIIII ONN PARRASSSTAAA!!!!

Tuomo vastaa: Olen lahjakkaampi painija kuin kitaristi, mutta lujalla tahdolla pärjää. Enimmäkseen olen itseoppinut, vaikka kitaratunneillakin kävin joskus muinoin.

Oisko kitaristeilla mitään hyviä treenivinkkejä,joilla vois treenata James Hetfield tyylistä komppausta??????Vai tarviiko sitä treenata..

Kuisma vastaa: Jaa-a, sen kun tietäisi. Tässä kuitenkin kaikkien alojen erikoisasiantuntijan sivistynyt arvaus. Ruuvaa vahvistimsesta vähäsäröinen “korppusaundi”. Se paljastaa virheet helpommin kun sellainen tyypillinen sängynlaitakitaristin turboahdettu suhina. Sitten klikki/metronomi päälle ja Hetfieldin downpicking-riffejä soittelemaan, aluksi hitaammin ja pikkuhiljaa nopeammin. Oman soiton nauhottaminen ja kuunteleminen on myös opettavaissta. Onnea matkaan!

joku on tätä varmaan joskus kysynyt, mutta minkä merkkisiä nua t-paidat ovat? esim. fruit of the loom?

Niitäpä hyvinkin.

Niin ja onko MOKOMAN SEINÄLIPPUJA olemassakaan missään?? jos on , niin kertokaa missä!!!! Semmosii ois pakko saaha… tai teettäkää niit ite! HEVI ON PARASSSSSSTA

Kun tuossa joku kyseli julisteita, niin tulipa mieleen, että onko mielessä käynyt seinälipun/lippujen teettäminen? Kyllähän me tyhmät fanit semmoiset ostelisimme heti pois… Tai ainakin minä ostaisin.

Me ei olla tehty seinälippuja. Vielä. Kassellaan syssymmällä, eikun keväämmällä.

sit ku lähette keikkailee ni tiedätte varmaan mistä teidän pitää aloitaa ja mihin lopettaa!!!!! LPR:aan eikö vaan?

Miksi? Se on niin kaukanakin.

Ai että marko diggaa resident evil 4 pelistä? ohan se perkelen hyvä! kaikkee hyvää teille! mä lähen kuuntelee exodust…

Jee.

Mitä mieltä yhtyeestä The Scourger? perkelen toimivaa rässiä on must, toivon et teiän uus on vähän mätömpää ku edellinen…ja toivottavasti se rumpali on opetellu vähän soittaa ;D

Toivottavasti pidät uusista kappaleistamme “Rakkauden puutarha”, “Ihana kaipuu” ja “Silmäsi niin siniset”.

mie lähenki huomen etelää.. soronoo!

Sitä kaakoksi kutsutaan.

Jaaha, alkaa olla lounasaika.

Hauskaa kun vastaatte kaikkiin kysymyksiin. 🙂

Kiva että kelpaa. Miestäkin tämä on hauskaa.

kiitos ruisrockissa heittämästä siideristä. t.Juntti

Ollos hyvä.

tuleeko uudelle levylle tuplabasaria? Miksei aiemmilla levyillä ole sitä juurikaan? Monet kohdat kuulostaisivat paljon siistimmältä tuplien kanssa, ei sitä vitun jööttepori-naputusta jaksa levyn alusta loppuun. Tiedätte sen itekkin.

Hei haloo. Mitäs muuta “jöötteporinaputus” on kun tuplabasarien jatkuvaa polkemista? Ja hei haloo vielä toisen kerran. Jos kerran tiedät miten hyviä biisejä tehdään, niin perusta ihmeessä bändi joka soittaa sellaista musiikkia josta itse tykkäät. Mekin tehtiin niin.

onkohan pojat tutustuneet sen nimiseen bändiin ku gojira…. suosittelen!!

Selvä.

Olisitteko kilttejä ja määritelkää minulle, että mihin genreen musiikkinne kuuluu

Roudarillamme Jarkko Heilimolla on kiltti.

Ja vaihteeksi asiaa. Huomasin omistavani samammoisia boxereita kuin Marko. Arvatkaa vaan missä kohtaa DVD:tä tämä tuli huomattua..

Marko, tuon kalsarimuodin edelläkävijä.

http://irc-galleria.net/view.php?nick=^^j0nna^^&image_id=20726038 – Kuvateksti.

Ei nimi nisäkästä pahenna. Olikos muuten Valtakuntamme entisellä kruununprinsessalla Assi Koivistolla koira nimeltä Santtu?

Pojille taisi sattua pikkanen väärinkäsitys. Eihän se Turku ole ulkomailla, sillä jos ulkomaillee haluaa, niin pitää sitä nyt sentään niinkin kauas kuin Åboon lähteä. Siellä sentään kuulee ruåttia… -R-

Ahaa. Karttakirjassa Turku ja Åbo nyttäisi olevan vierekkän, jopa päällekkäin? Onko tässä nyt joku rinnakkaisulottuvuustyyppinen jekku vai mitä häh?

Tere täältä ulkomailta. Ensinnäkin kiitoksia kun viittitte pitää yllä studiopäiväkirjaa keskustelualueella, on piristänyt päiviä melkoisesti. Tänä vuonna tuli nähtyä teiät livenä vaan kerran, josta sanoitte että meni vähän vituralleen. Ensi vuonna pitää ottaa uusiksi useampaan otteeseen, oli nimittäin omasta mielestä perskeleen hyvä keikka tuokin. Asiasta toiseen: en tiiä onko kysytty asiaa jo, mutta kertausta jos on: Meinaatteko julkaista tulevalta albumilta sinkkua TMRH:n tapaan täällä nettisivuilla? Ei muuta kun tsemiä, ja eiköhän sitä perinteiseen tapaan käydä ostamassa teitin levy ilmestymisen aikoihin… seijjär muuliga Petterson.

Tere tere. Kiitos kiitoksista. MP3-sinkkua emme ole julkaisemassa. Katsotaan mitä keksitään.

Voiko joltain bändin soittajalta kysellä kysymyksiä koululehteen?

Teoriassa kyllä. Osaamme kaikki kirjoittaa ja/tai puhua.

Joo, huvä idea tuo et suosikkiin juliste… se tulee postiluukulle suoraa ja ois niin kiva ku teijät näkis siel hymyilee!!! Pusi pusi…

Pusi on housuissas.