päivittäkääs toi menneisyys kohta… sitä kaivattaisiin jo pikkuhiljaa

Voi hittolainen. Nämä kysymykset menevät jo filosofisestikin vaikeaksi… Meidän menneisyytemme ei ole edelleenkään muuttunut.

Terve.Onko suunnitelmia jo tulevasta kiertueesta kun uusi lättykin pitäisi pian tulla ilmoille ja jos ei ole niin tulkaapahan ainakin Poiin käymään , Rauman voi jättää vapaaehtoisesti väliin…Ei muuta jatkakaa samaan malliin.

Suunnitelmia on. Julkaistaan ne sitten kun kaikki on valmista.

Mikä on suomalaisen metallimusiikin tilanne yleisesti tällä hetkellä teidän mielestä vai seuraatteko edes? Mun mielestä parempaan ollaan viimeaikoina menty, mutta aika räpiköintiä vieläkin. Tosin mistäpä sitä tietää mitä pinnan alla muhii..

Vaikea sanoa, kun ei ole tullut viimeaikoina seurattua. Uutta Diabloa tässä odotellaan. Muista bändestä Stone on hyvä. Stam1na ja Rytmihäiriö and.

kun teille on tullu noita kitara tabloja niin missäs basso tablat luuraa vai pitääkö vieläkin soittaa kotona väärin,se on niin turhauttavaa!

Me mitään tabulatuureja olla tehty. Kysy www.mokotab.tk:n porukoilta.

No mooorrrrrroooo!!!Ostakaa kitaristit tuommottinen ESP: Laiho malli.Olis meinaan aika makia peli….

Hyvä idea.

kui usein työ vastaatte näihi kyssäreihi’??? HEVI ONPI PARASTA; varsinki thrash metalli. Mitä mieltä ootte system of a downista?? Onko hannu hanhi ankka?? Mikä eläin on Pellen Pikku apulainen?? Onko hauskaa?? Kuka on paras ankka piirtäjä?? Don Rosa?? Ketkä on lempi kitaristinne/basistinne,laulajanne/rumpalinne?? Onko hevi parasta?? Uskotteko jumalaan?? Onko kuoleman takana mitään?? Oonko kova jätkä?? VASTATKAA KAIKKIIIIIIN nii ja ootteks te rasisteja??

Kuinka usein työ vastaatte näihi kyssäreihi’??? -kysymyksen jälkeen on turha lukea viestiä loppuun.

Äijä Jyrää.

Puntala-komppi and.

Pirulauta kyllä se vaan nyt on sillalailla että ei sitä punaista kukkoo löydy enää mistään, kukaan ei myy etes käytettynä. Ite tarjosin kyseisestä levystä 62? mutta en saanu sitä. Onko varma että sitä ei paineta enää koskaan?

Ei paineta. Huuto.netissä joku kauppaa parhaillaan levyä 55 eurolla.

Kai Tissit Gambinassa ja (nyt loppuu) Purpatus,ovat olleet uudella levyllä suurena innoittajina?

Valitettavasti eivät ehtineet innoittaa.

Lumiset terveiset Pohjammaalta! 🙂 Mitäs poijjat? En ole hetkeen aikaan täällä teidän sivustoilla vieraillutkaan, oli mukava uutinen tuo levyn julkaisupäivä! 🙂 Marko, toivottavasti vielä muistat FME:stä, siltä mun puolikuurolta veljeltä terveisiä takaisin, hieman viiveellä. 😉 ..Olettekos pojat tulossa FME:hen helmikuussa? Ei muutakuin tsemppiä loppuvuodelle, ja onnea uudelle levylle jo tässä vaiheessa! 🙂 -Pohjanmaan tyttö-

Moi vaan Pohjanmaan tyttö. Sakara edustaa FME:llä, muusta toiminnasta ei vielä uskalla kommentoida suuntaan tai toiseen.

Santtu oot kova jätkä jeahh.

Santtu vastaa: …and on what grounds?

minne niitä kysymyksiä voisi laittaa? joku e-mail osote olis aika kiva..

Tutkivan journalistin työ on raskasta, se tiedetään, mutta mitäs jos vaikka lähettäisit oman e-mail osoitteesi näin aluksi?

Taitaa se Turku-Åbo -homma sisältää juurikin niitä rinnakkaisulottuvuuksia. Ainakin itse tunnen olevani usein monessa paikassa samaan aikaan. Toisaalta yleensä jokainen niistä on silti väärä. Mutta oli mulla taas jotain kysyttävääkin. Tuossa taannoin kerroitte, että teillä on tuon uuden levyn suhteen joku vallankumouksellinen uusi ja uljas idea, jota ei tosin silloin voinut paljastaa, ettei joku ryökäle menisi ja varastaisi sitä. Eikä ollut edes varmaa, toteutetaanko sitä. Pitikin vaan kysyä, että miten on: saadaanko tässä odotella jotain “ihan uutta härpäkettä”? Ei kyllä tarvitse paljastaa mikä se olis, ettei joku ryökäle sitä tässä 78 päivän aikana vie… -R-

Ei kai meillä mitään ihmeellisen uutta ideaa ole tulossa, jollei uusia biisejä sellaisiksi lasketa.

Oletteko aatellu ens kesä on jo neljäs peräkkäinen jolloin (oletettavasti) käytte läpi valtaisan määrän kesäfestivaaleja? Vaikka bändi onkin livenä ehdoton, pelottaako että porukka alkaa jo pilluhiljaa kyllästymään kun bändiä näkee ihan missä festareilla vaan? Samahan tais käydä enemmän tai vähemmän myös KT:lle ja Niskalaukaukselle.

En tiedä oletko seurannut orkesterin keikkailuhistoriaa, mutta olemme soittaneet mainitsemiisi bändeihin verrattuna huomattavasti vähemmän keikkoja. Osasyynä on juuri mainitsemasi huoli siitä, että emme halua kyllästää/kyllästyttää ihmisiä musiikillamme. Onneksi ensi vuonna saamme soittaa uuden levyn biisejä, joten ihan samaa biisilistaa ei tarvitse kuunnella. Toivottavasti jaksatte bailata ankarasti myös ensi kesänä.

Kuka teille keksii kaikki melodiat, sanat, ja kaikki sellaset??

Risto Asikainen ja mein iskä.

Onks mokoma hiha merkkei olemas?????? Jeahh

On. Ovat tainneet vaan myydä itsensä loppuun.

IHMISET ei oo kehittyny apinoista!! Miks apinoit ois jos ne ois jo ihmisii! ei siin oo mitää järkee, ei apinoita oliskaa, jos oltai niist kehitytty.. Muahahaha

Ala-astefilosofia on parasta.

Ootteko uutta CMX:ää kuulleet? Tykänneet?

Ei olla kuultu, mutta tykätään siitä kovasti.

ootteko nää homoja

Tavallaan.

Tuos joku ehotti teille Gojiraa, en voi muutaku myöntää. Saatanan kova meshuggah/morbid angel hybriidi ranskasta. Terv. Make from GBG.

Tuota on nyt sen verran hehkutettu, että pitää lähteä levykauppaan.

TERE!! Mikä on metronomi?? Oon kutaristi ja ku puhuitte tossa vinkeistä jne jne.. Mut oon iha vitun aloittelija………………………….

Mikä on Google?

Moi! Saitteks sinne suosikkii niit kuvii? Ei millää malttais oottaa! pusi pus pus… xp

Voi paska. Sori että otit tosissasi.

Tuleeko Mokoman uuteen levyyn kopioisuojaukset? Jos tulee, en maksa siitä,vaan lataan netistä. Jos ei, niin mielellään tuen tämmöistä bändiä. Ihan periaatemielessä 🙂

Ei tule.

http://www.metallikaraoke.com/ Hiljaisuuden Todistaja?

Justiina.

Miksei muille naisille kasva yhtä helmee partaa kun markolle ? äitekin meinaan haluis sellasen. Onko marko ikinä ollu töissä joulupukkina ?

Heh, nauratti,

Tuleeko ”uusi aatami ja uusi eeva” kappaleesta sinkkua?

Ei kai.

Moi. Käyks usein täällä?

Tavallaan.

Mäpäs ostinki nightwishin sivuilta MOKOMAN T-PAIDANNNNNNNNNN!!!! Vähä on kova..

Aha.

tuomo on nii sexy

O.

Vähäkö nyyhkyä! Te ette laittaneet niitä lapsuuskuvia tonne kuvia- kohtaan…Mikä pettymys..Olisin niin halunnut nähdä minkä näköisiä olitte pienenä, kun vielä ette osaneet edes kävellä.. Muuten, Marko lupaatko ettet koskaan leikkaa partaasi??!

.

Kommenttinne tapahtumiin Turmion Kätilöiden Kouvolan Räntämetalli-keikalla ?

Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Mitkäs ovat teille Tampereen kovimpia menomestoja, eli jos rautalangasta pittää vyäntää ni missä päin Mansee voi hemmoja tavoittaa oluen juomisen merkeistä? Tietenkin kotoa ja saunasta, mutta baareja, juottoloita, klubeja ja räkälöitä tarkoittelin.

Kuisma vastaa: Jos sattuisin juuri nyt olemaan jostain kumman syystä Tampereella, niin paras meno olisi ilman muuta kerran tunnissa lähtevä meno Helsinkiin ja omaan kotiin. Mutta jos Tamperella olisi pakko mennä baariin, niin Sputnikissa bailaaminen on ilman muuta w*ttu PARASTA!

Voi hitto, on se taas hieno =) http://www.boltthrower.com/images/covers/thoseonceloyal_lrg.jpg On muuten hyvä levy!! Ja tulee 18.4.06 Nosturiin \,,/ \,,/ Kiitos ajastanne.

Ok.

Onko Lahti finlandia klubi/torvi kevään ohjelmistossa.Torvi toimii paremmin…kannattaa ottaa hammas-suojat mukaan.SUURI KIITOS viime visiiteistä.

5 isoa miestä, Jannen tuplasetti ja kitaristien kamat Torven lavalla? Jep.

ai miksi lpr:sta alottaa ja lopettaa? vaikka asustelette vähän siellä täällä ni onko teillä sitten parempia taikka tärkeempiä paikkoja ku tää mist kaikki on lähteny ja missä hevikulttuuri kukoistaa!!!? että miettikääpä sitä poijaat

No mepäs mietitään.

http://www.b0g.org/wsnm/uploads/INDONESIA_BIRD_FLU.jpg hauska kuva, aattelin että tykkäisitte, onhan se sentään teitin maskotti. orottelen täällä uutta levyänne \../

Olipa hauska.

Tein musiikin esitelmän Mokomasta. Nyt hävettää.

Heh.

Miten olis ensvuoden puolelle semmonen keikka, jossa oli Mokoma, Stam1na ja Machete? Tosin seuraavan aamuna paikat olis paskana, mutta olis se kyllä uskomatonta mikäli tuommoinen yhteiskeikka pläjäys olis mahdollista. Ja kyllähän Santtu ja Tuomo ny pari keikkaa peräkkäin jaksaa vetää…

No mikä ettei. Ja toivottavasti tuota keikkaa kutsuttaisiin kesäfestariksi.

onko mukavaa?

Tavallaan.

Miulla on vähän myöhänen sytytys, mutta pakko kiittää Markoa tän kesän Ilosaaren välispiikeistä…regular hevibändin välispiikki: “Vittu, juokaa lisää viinaa!!” Markon versio:”Sataako siellä ulkona? En mie näe kun ei oo silmälaseja” Ihan mahtavaa!! Oli se keikkakin tietty ihan metka, kuten aina.

Parempi myöhään jne… Kiitokset meni perille.

Mimmosilla plektroilla soitatte vai onko hällä väliä?

Sellaisilla karheapintaisilla, reilun millin paksuisilla perusplekuilla.

Santtu, jos bassottelu ja kitarointi onnistuu yhtä hyvin niin kumpaa soitit alunperin? ja miten pitkään olet soittanut?

Santtu vastaa: Kaikenkaikkiaan oon soittanu taitoihi nähe liia pitkää, päälle kakskyt vuotta. Ekana rupesin pianoa. Ei ollu hyvä. Sitte klassista kitaraa. Oli hyvä, mutta hiljane. Sit sähköbassoa ja melkolailla heti perään sähkökitaraa.

Siis se slayerin south of heavenhan on ihan uskomattoman paska biisi. Et sie tuomo sitä tienny?

Tuomo vastaa: Mitä v*ttua.

Mitä Mokomat tykkää Sigur Rósista?

Santtuhan diggaa siitä “ihan sikana”.