mistä te keksitte kaikki huiput vastaukse kaikkiin kysymyksiin? xD nauran joskus vastauksille ihan vedet silmissä. Kiitos

Vastaukset keksii eräs pyöreähkö mieshenkilö nimeltä Erkki.

Markolle ratkaisu keikoille, lävistetyt silmälasit: http://www.bmezine.com/news/pubring/20041214.html

On hyvä että on vaihtoehtoja, sillä mikään ei ole niin kauheaa kun olla tavallinen.

lempi trinkkejä? ootteko kenties tutustunu sellaiseen kiehtovaan juomasekoitukseen kuin sotahuuto?

Sellainen on aika hyvä kun “Ten for the Road”. Se menee niin, että klo 3.29 tilaa kymmenen vapaasti valitsemaansa alkoholiannosta, ja yrittää saada ne juotua ennen kun poke kantaa baarista pihalle.

HA-HAA. Keskiviikkona nauhoitin radiosta Ilosaarirockin keikkanne. Nyt Mokoma-kokoelmani on TÄYDELLINEN ja voin muuttua SuperMokomafaniksi, vallata maailman ja vaatia lunnaiksi Kuoleman Laulukunnaita!! Evil Me

No mikä ettei.

Minä en ymmärrä tota ihme rähjäämistä mokoman sanojen julkaisemisesta netissä. Itse levyn ostaneena voin kertoa et niistä sanoista levyvihkosessa ei ota pirukaan selvää. Et graafikolle terveisiä.

Terveiset menee perille.

Ei se joulupukki sitten tuonutkaan Sakaran hienojen, fiksujen ja lihaksikkaiden setien uudelleen julkaisemaa Chargedin levyä. Tapaninpäiväkin meni vielä katkeria pettymyksen kyyneliä kuivaillessa. Voi harmi. Pettymysten pettymys. Alkaa ihan epäilyttää, että koko joulupukki on satua… En ole enää ikinä kiltti, vaikka vaimo kuinka pelottelis että tontut näkee.

Kilttinä olemisessa ei ole mitään hyötyä. Aina jää ilman lihapullia ja pysyy ruipelona.

Mistä minulla on sellainen käsitys, että uusi albyyminne olisi kosmisesti yhteydessä Rootsiin ? Onko tämä totta ja jos on, kuinka se ilmenee ? Kerro, älä pihtaa. Kohta se kuitenkin julkaistaan.

Sepulturan Roots mainittiin esimerkkinä, kun puhuimme kuinka saisi saundista aikaisempaa luonnollisempaa ja dynaamisempaa. Saat sitten itse päättää kuinka paljon tuo tulevalla levyllä loppujen lopuksi kuuluu.

Kuulin uusista biiseistänne vain Pahaa verta (joka sekin on loistava) Sauna Open Airissa, mutta Kuu saa valtansa auringolta jäi kuulematta. Vihdoin se soi radiossa (Ilosaarirock ’05 live), ja oi miten mahtava biisi se olikaan. Toivottavasti se on tulevalla levyllä. Te jätkät osaatte.

“Kuusaa” on mukana ja se on merkittävässä roolissa levyn kolmosraitana.

Käsittämätön juttu kuinka perheemme koira tykkää Mokomasta. Radiosta tuli joku aika sitten teidän biisi koira juoksi kaiuttimien luo häntää heiluttaen. Äsken kun katselimme DVD:tänne niin 40-kiloinen koirapeto haki lelun ja alkoi rokata eli moshata sen kanssa.

Sen tiesimme että äidit ja tyttäret kuuntelevat meitä, mutta vielä koiratkin… No huh huh!

miten olisi mahdollista saada backstage-passi esim ilosaarirockkiin.

Se on helppoa ja vaihtoehtoja on kolme: 1) Perusta bändi, ja pyydä managerianne myymään keikka mainitsemallesi festivaalille. 2) Pyri jonkun bändin tekniikaporukkaan töihin, ja voit ainakin haaveilla ehtiväsi piipahtamaan myös takahuoneen virvoitusjuomajääkaapilla. 3) Hae festivaaleille töihin ja toivo että sinulle osoitetaan catering- tai host-työtehtävä, jolloin pääset tuomaan takahuonetiloihin esiintyville taiteilijoille tuoreita viinirypäleitä (kuorittuja), tuoreita neitsyitä sekä tuoreen iltapäivälehden viikonloppunumeron.

123 +-=0

Jäi tuo matikkapää toisten housujen taskuun, mutta tuo pitänee likimain paikkansa.

Kuinkas vanha sie oikeen Marko oot ku imperiumin haastattelussa julistat olevas 32?

32.

missähän sitä mahtais törmätä mokoman miehiin, näin yleensä, kun ei keikkoja ole vielä tiedossa?

Yhes paikas kello zeitzemen.

Tuleeko laulukunnaille rankkaa mättöö paljonki?

Vähän reilut 40 minuuttia.

Kaikki on jotenkin outoo.. Mä kuolen kuukauden sisällä johonki v*tun s**tanan syöpään

Tähän ei voi sanoa mitään. Ymmärrät varmaan.

Ootteko tulossa Lahden Finlandia klubille keikalle lähiaikoina?

Kassellaan.

Olen ostanut kaikki teidän pitkäsoittonne, myös ne vanhat, jotka julkaistiin uudelleen. Minulla on myös Punainen kukko Ep, Mokoma dvd ja ostinpa teidän vinyylitkin vaikken henk.koht. omistakaan vinyyli soitinta. Lisäksi olen hankkinut rättikaupastanne paidan ja hupparin. Ja tietenkin aina olen tullut katsomaan teitä keikoille kun on mahdollista. Voiko fani tämän enempää yhtyeen eteen tehdä? Hyvät uudet vuodet!

No itse asiassa kun otit puheeksi… Ei vaan, kiitos kannatuksesta. Yritämme olla huomionosoituksesi arvoisia.

Onko Hyrkäs Jackpotissa? Katsoin tänään Iltalehden (28.12.2005) artikkelia tulevista leffoista. Sivun 19 kuvassa näyttäisi Hyrkäs juovan lonkeroa kahden Kummeli-hepun kanssa? Onko se Hyge vai onko liika jouluoluiden juonti saanu miun silmät harittamaan?

Janne vastaa: Tämän voi tulkita niin, että koko viime kesän harrastamani Kummeli-imitaatiot ovat vakuuttaneet myös K-tiimin ja olen saanut kutsun herrojen elokuvaan. Tai sitten ei.

Onko noussut pissa päähän??

Eipä vissiin.

On sitä perskuta tullu kauan pähkäiltyä että musiikki se pääasia on ja kaikellaista tullu kokeiltua mutta notta, pitäskö sitä kitara vai basso hommata oi irvi..esikuvat! -“Mokomakin”

Kitaran osto on kuin ottaisi pestin hulluuteen. Basso and.