Minne ovat naisten paidan kadonneet?!

Ei minnekään. Ne on kaikki naisten päällä. Yötä päivää. Pesemättä.

Tsau. Mie haluisin parran. Mutta minun naiselliset ominaisuuden estävät sen :< Ideoita? Marko?

Ensiksi tulee luonnollisesti mieleen, että kyllähän sitä naisillekkin kasvaa kaikenlaista karvoitusta. Joten joko hanki tekoparta tai tyydy nk. alapartaan.

Meinaako mokoman poijaat tulla FME:hen joko soittamaan tai muuten vaan pyörimään???

Sakaran miehistö meinaa tulla omalle ständille pyörimään.

Hei. Tämä alkaa kenties mennä jo hieman viilaukseksi, mutta kommentoikaa. Oletetaan, että joku on ostanut cd:nne, mutta hänen tietokoneessaan ei ole toimivaa cd-asemaa. Kuinka luvatonta/moraalitonta imuttaminen siinä tapauksessa on? Parhaita jatkoja teille, uusinta odotellessa!

Miten vaikea se on ymmärtää, että musiikin luvaton jakelu internetissä on laitonta? Moraalikysymyksissä voit toivottavasti kääntyä vanhempiesi puoleen.

Nyt kuulkaas ottakaa kisa Finger Frenzyssä http://frenzy.morpheme.co.uk/frenzy/ sanokaa kuinka nopeesti saitte kirjotettua 🙂

Auts, meni hermo. 6500 saa jäädä ennätykseksi.

Onks kummelii äijät diggaillu? Speedy on sairaan nopee!!!!

Välillä elämä tuntuu Speedy ja Saku -sketsiltä, olenko normaali?

Kuinkas vanha sie marko oikeen oot? 24?

Suurin piirtein.

Tekeekö marski teijän kaikki kitara riffit vai tekeekö vaikka tuomo ja kuismakin niitä??

Kuten levyn kansista varmaan olet huomannutkin, musiikin sävellysvastuu on ollut Markon lisäksi myös kitaristeilla. Ja seuraavalla levyllä on myös Santun säveltämää musiikkia.

Moi. Onko joku teistä asunut Teiskontie 12:ssa?

Tavallaan.

heh. Mites joulu meni mokoman jätkillä?

Hienosti.

Hei! Saako sitä teidän dvd:tä sillä 12e hinnalla myös tuolta Airon musiikista? siellä kyl oli se vanha hinta vielä.

Kannattaisko tätä asiaa kysyä Airolta?

ostinpa tänä syksynä molemmat mokoma vinyylit. katselinpa tänään ylpeänä omistamiani levyjä ja huomasinpa että kurimus on SKRLP-01 ja TMHR on SKRLP-03. elikkä mitäs vittiä, mikä on SKRLP-02? Vai onko sellaista. ja kiitos tekeleistänne, ehkä parasta Suomessa. Ja jaksakaa eteenpäin.

Numerointi noudattelee CD-versioiden numerointia, eli 02 on varattu Kukko-EP:lle. Sitä ei nyt kuitenkaan olla julkaisemassa vinyylinä.

Tällä palstalla tulee itse käytyä ihan viihteen vuoksi lähes päivittäin, mutta että te Mokoman työntekijät käytte vielä joulupäivänä ottamassa vastaan hyvänjouluntoitotuksia, ni se se on minusta omistautumista ja erittäin hieno ele teiltä, hyvät Mokomat. Luulenpa teistäkin tuntuvan hyvältä tuo kuulijakuntanne harras omistautuminen suosikeilleen, vai? Toivotetaan nyt sitte tämän jaarittelun lopuksi hyvät ja entistäkin paremmat uudet vuodet! Kiitos musiikistanne ja tulevastakin levystä! On taas jotain hyvää odotettavissa ensi vuonna 🙂

Omistautumista tai sitten säälittävää, kiitos toivotuksista kuitenkin. Lämmittäähän se toki sydäntä kun on ystäviä.

noista kummastakaan mokoma-tekstiilejä myyvistä kaupoista ei löydy noita tein rannenauhoja, joita tein dvd:llä näkkyypi pariin otteeseen, elikäs kymysys kuuluu: “mistäs noita saisi?” ja sitten toinen kysymys: “ookkona tulossa ens vuode tuskaan?” kiitoksei jo etukättee, aevan mahtavaa musiikkia, jatkakkee sammaan malliin. \,,/

Rannenauhat on sit varmaan loppu. Kesän keikat julkaistaan kunhan ollaan saatu tuo kevät ensin pakettiin.

Tiesittekö että työ ootta aivan parhainta mitä mie oon eläessäni kuullu…jatkakkeehan poijaat sammaan malliin 🙂

Ei tiedetty, mutta nytpäs tiedetään.

Joko nyt tulette nivalan tuiskulaan keikalle??? Odotan innolla sitä teidän tulevaa levyä.. tuo teidän lyhyt dokumentti pahaa verta videon kuvauksista oli hyvä ja hauska. no onnea tulevalle kiertueelle ja menestystä uudelle levylle?

Kiitos. Kevään keikat julkaistaan myöhemmin. Malttia.

hei

No hei.

Mukava että jaksatte vastailla kysymyksiin. Levyä kovasti odotellaan ja kesän keikkoja myös. Mielenkiintoinen, ellei jopa hauskakin bändi! Hyvää jatkoa!

Kiitos samoin.

huhu: uudistutte uudella levyllänne? Diablo ei kyllä ole uudistunu mimic47 ja Damien -biisien perusteella juuri yhtään :(( Uusi levy taitaa olla vain kahden edellisen summaus, aika köyhää :((

Uudistutaan sen verran kun osataan. Kerro levyn kuultuasi miltä susta tuntuu.

Naurettava tuo Pahaa Verta -video. Aivovammaiset hevarinrääpäleet leikkivät rankkaa poikaa moshaamalla menemään suorastaan koomisella tavalla.

Heh. On totta, että ihmiskunta on historian saatossa keksinyt järkevämpääkin tekemistä kun moshpitissä bailaamisen. Mutta jos hevarien toilailu todella aiheuttaa sinussa tuollaisia tunteita, niin miksi vierailet hevibändien nettisivuilla itseäsi kiusaamassa?