Eihän tässä meinaa enää housuissaan pysyä, kun on niin pakottava tarve päästä kuuntelemaan teidän uutta plättyä, keikoista puhumattakaan.. Humpatkaa Tavastialla niin armottomasti, että unohtuu viimeinkin tä ikävä Kooteen isähahmojen luo!

Maailman parasta! Voin nähdä teidät kuusi kertaa ennen kesää! Se on sitten eri asia, että jaksanko.. Mutta tästä vuodesta tulee kuitenkin paras. Loistavaa. Kiitos. Keikoilla nähdään!

Voi perkele! tuutte sjoelle diablon kera… pienet löylyt tiedossa…aivan mahtavaa…jytisee täälläkin pitkästä aikaa! kiitos etukäteen!

Viu vadelma! Tuplasti niskojen taittoa Kuopiossa tänä keväänä, tattista rallaa! Pitää katsoa onko yhden illan jälkeen kuntoa enää toiseen.

Kiiiitos. Voisiko parempaa nimpparilahjaa olla kuin se että pääsee naapurikuntaan teidän keikalle (vaikka se onkin Lammi..;))

Keikoilla nähdään!

TÄH???????? Ette tuu joensuuhun? Kyl nyt itkettää ja harmittaa… Vaivun synkkyyteen. Korjatkaa asia!!!!!!!!

Mihin jäi Lahti? Olen pettynyt teihin pojat, olen pettynyt.

No eisit vieläkään Raumalle Taim ranualle.. rakasr´tan teitä.. Ja erityisesti.. teitä erutyisetsei. >3

Mekin olemme pettyneitä, ja olisimme halunneet soittaa kyseisissä kaupungeissa. Katsotaan taas ensi syksynä uudemman kerran.

Senkin mokomat!! Miksi vain kerran turkuun, voi miksi? (vai olinko sokea ja olette kuitenkin enemmän?)

No sori. Toivottavasti osaat olla tuosta kuitenkin tyytyväinen, sillä se on äärettömän monta kertaa enemmän kuin mitä Lahti tai Joensuu tänä keväänä saavat.

varokaa ettei räjähä pää…

Varotaan, varotaan.

IGOR on lähteny Sepulturasta… voi perkele!!!

False alarm. Igor ottaa vaan isyysvapaata. Huhhuh.

Ihanaa.

te mulkerot osaatte sitten tulla vääränä päivänä Kauhajoen Kasinolle! samana päivänä pidetään megalomaaninen airsoftskenaario ja nyt olen kahden vaiheilla, muovikuulapeli vai Mokoma…

No mene ihmeessä pelaamaan muovikuulapeliä.

Minun tietojeni mukaan kappaleet: En elä talven yli, Syvyys on vaiti ja sirppi eivät päässeet levylle. Miksi? Ja tullaanko niitä käyttämään/hyödyntämään jatkossa? Toivottavasti?! Nimi: Fani

Mikä oli syy minkä takia kolme pudokasta ei päässyt levylle?

Mitäs te noilla ylijäämä biiseillä meinaatte tehdä! Ite ainakin sanoitte että kaikki biisit ovat käypää kauraa levylle..Että typeräähän ne ois hukkaan heittää! Minun mielestä ainakin..Mut eipä muuta ku uutukaista odottelemaan… Nimi: Fani

Kyseiset kolme kappaletta jäävät varastoon myöhempää käyttöä varten. Niiden poisjäämiseen levyltä on vahvat taiteelliset perusteet.

Mistä päin noita teidän huppareita mahtasi saada ??

Täytyy sanoa, että olen oikeastaan hyvin tyytyväinen päätöksestänne olla julkaisematta maistiaisia levyltä ennen julkaisupäivää. Jotenkin levy tuntuu mielestäni eheämmältä kokonaisuudelta kun sen kuuntelun aloittaa ilman mitään mielikuvia sisällöstä. Joten kiitos tästä. Loppuun kysyisin vielä oheistuotteistanne: onko teillä uuden teeman mukaisia paitoja ilmestymässä ja jos, niin milloin? Ja kun silloin tällöin täälläkin on ollut puhetta seinälipuista, niin ottakaa itseänne vihdoin niskasta kiinni ja teettäkää niitä kun keikoiltanne ehditte! Ostajia löytyy varmasti enemmän kuin tarpeeksi.

Millonka tulee uudet paitamallit? Vai tuleeko niitä?

Tehän, herra isoina herroina voisitte vääntää tosta kansitaiteesta julisteen ja myydä sitäkin sitten uuden levyn tultua? Ajatelkaa fanienne kaljuja kusenkeltasia seiniä!! Voisin samalla ilmaista syvimmän kiitokseni että tuette mokotabia. Siellä minäkin opettelen 🙂 Minkä paksusilla kielillä muuten kitara sedät soitatte? Ei muita randomeja kysymyksiä.

Uutta oheistuotemallistoa suunnitellaan parhaillaan hiki päässä. Uudet systeemit ovat ensimmäistä kertaa esillä FME-messuilla, ja sen jälkeen Sakaran paitakiska on pystyssä kevään keikoilla. Hyvin varustetuista levykaupoista pitäisi kevään mittaan löytyä muutamaa t-paita -mallia.

Hetkinen! Eikös biisilista luvattu julkaista alkuviikolla? Missä se viipyy vai muistanko väärin vai enkö vain ole löytänyt sitä?

Biisilista julkaistaan tuota pikaa.

Markolle semmoinen kysymys, että kun taidat olla kirjallisuuden ystäviä, niin kuka/ketkä kirjoittavat mielestäsi parhaimmat dekkarit yms.? Vai luetko semmoisia kirjoja ollenkaan? Enkä nyt tarkoittanut sellaisia kirjoja joista välttämättä saat sanoitus inspiraatioita. Itselleni parhaiten on kolahtanut Remes, jota suosittelen lämpimästi tämänkin palstan lukijoille. Kiitos Mokomalle uudesta levystä jo etukäteen ja toivottavasti sitä kuuluisaa takatalvea ei tule!

Marko vastaa: En lue dekkareita ollenkaan.

Hei mokomat!! tykkään teiä mussasta ja ostan varmasti uuen levyn, mutta ois sellasta kysyttävää vaa että onko noilla bookatuilla keikoilla ikärajoja? JOs ei oo nii olllaa kavereitte kans kattoo teitä juvalla. Nähhää siel

onko keikat k18?

On siellä limukeikkojakin, mutta kannattaa olla itse aktiivinen ja tiedustella asiasta keikkapaikoilta. Suuri osa noista kevään keikkapaikoista on anniskeluravintoloita, joihin on luonnollisesti vähintään 18 vuoden ikäraja.

Minen taas löytäny sitä miun kysymystä että kävittekö siellä Thomannin nettikaupassa nitä halpiksia kattomassa? Olisiko mahdollista nähdä teidän soittavan B.C.Rich-kitaroilla?

onko bc rich warloc hyvä skitta

Kyseisestä merkistä ei ole juurikaan kokemusta, mutta jos kyseiset kitarat maksavat uutena alle 600 euroa, niin eihän se nyt mikään ammattilaisen työkalu voi olla. Vanhat custom B.C. Richit ovat kuitenkin ilmeisesti hienoja instrumentteja, ja erityisesti se Bich mihin on maalattu naisihmisen perse on tietenkin erittäin tyylikäs.

Miks Pimeyden Liitos on aika lopus se liiton lopun alkujutska?

Eikö olekin hauska juttu!

Mitäsmitäs levykauppa äxässä sanotaan näin Kuoleman laulukunnaat (ilmestyy 1.2.) Kuoleman laulukunnaat -ltd digi- (ilmestyy 8.2.) Mutta eikös noi levyt ilmesty ihan samana päivänä

Tuo Kuoleman laulukunnaat (ilmestyy 1.2.) oli LP

Levy ilmestyy siis 8.2.2006.

onks teillä nimi merkit muusikoiden.net sivuilla??? \../,

Ei kai.. Vai onko? Ei kai sinne kukaan kuitenkaan kirjoita… Vai kirjoittaako?

Ärsyttääkö?

Pakko myöntää että pikkuhiljaa alkaa ottaan pattiin.

Eikös tollanen leikkipitti ja kovan meiningin ohjattu lavastaminen ole vähän… tekorankkuutta? Ja vielä kirjoititte uutisissa että Mokoma ei suosittele seuraavaa toimintaa harrastettavaksi? No mikäs hiton pointti tuossa videolla riehumisessa on, pitää todistella ihmisellä että Mokoma on tosi raju bändi?

Tekorankkaa sekä tekotaiteellista paskaa lähdettiin hakemaan. Kerro valmiin tuotoksen nähtyäsi miten hyvin siinä onnistuimme.

Tuomo kuule se oli kehumista! E vois aukoo siulle päätä koskaan!!! Koska oot miun idoli!!!!! Ja seksyin kitaristi for ever!!!!

Ok.

KIITOS Ruisrock:in keikasta 2005. Taisi olla muutkin PÄHKINÖINÄ, kuin yleisö… -HumppapirU-

Siitä on jo niin kauan, ettei meinaa enää muistaa. Kai siellä sitten oli mukavaa.

——————————————–

13.1.2006

Vois pikku hiljaa pistää noita keikka päiviä ja biisilistaa näkyville!

Perskuta jätkät. Tulevat keikat oli puhe julkasta alkuviikosta… missä viipyvät nuo mokomat Mokoman keikat?

Olisin kyllä sitä mieltä, että tämmöisen fanisivun ja/tai bändin foorumin lukijoiden pitäisi olla aina se eka ryhmä, joka saisi keikoista tietää. Ettei tartte jostain Tavastian sivuilta lukea päivämääriä. Niin ja helppohan teidän on näitä pimittää kun TIEDÄTTE ne jo. Hei Hra Keikkamyyjä, jätäpä kertomatta seuraavan kerran orkesterin jäsenillekin keikkapäivät niin eiköhän ala kukko laulaa.

Pyydämme vielä malttia.

Punainen kukko juhli

JAPANILAINEN Shimohetsugin kaupunki järjesti kampanjan paloturvallisuutta koskevan tietoisuuden vahvistamiseksi, ja sen päätteeksi paikallisella paloasemalla pidettiin pienet pippalot. Kuokkavieraana näihin lekkerikekkereihin ilmestyi kuitenkin ns. punainen kukko sillä seurauksella, että koko kaksikerroksinen paloasema paloi maan tasalle. (http://www.iltalehti.fi/2006/01/12/kolumnistit/hullumaailma.shtml)

Suckers.

Meinaattekos viiä levy-musiikki niit pahvikantisii lättyi, et voisko siel käyä varaas sellasen?!?!?

Kysäse Levy-Musiikista. Me ei voida tietää.

8. helmikuuta ilmestyy Mokoman pitkäsoitto ja siitä kaksi päivää etiä päin Lappeenrannassa The Cage 5.. upea urheilu tapahtuma aivan kotinurkilla!! aivan mahtava viikko tulossa siis. Ovatkos Mokoman poijjaat kamppailu-urheilun ystäviä?

Eipä juuri. Turpiin ei oteta kun vahingossa.

Ärsyttääkö?

Ei vieläkään.

Jepulis, onnea vain uuden kevyn johdosta! Olettekos pojat mietiskellyt milloin tulee seuraava levy? Ehkä hieman aikaista kysellä, mutta ei kai se kiellettyä ole? ilmoitelkaa ihmeessä. (veikkaan, että en ole ainoa ketä kiinostaa!)

WTF? Ja sitten ihmetellään kun nuoret aikuiset palavat loppuun.

Minua on huijattu! toisin kuin etusivulla väitetään teidän uutukaista ei voi ainakaa vielä ennakkotilata cdon:lta..tai sit mie oon iha sokee..ei oo helppoo..

Mä en löytäny cdonista enkä swamp musicista ollenkaa tota teiän levyä, että mikä mättää??

Ollaanpas sitä innokkaita! CDONilla ei näköjään ollut levyä vielä listalla, mutta ainakin Airolla, Äxällä ja Swampilla on.

eikö teitä ala pyörryttämään ku keikolla pyöritätte päitänne niin paljon?

No arvaa vaan alkaako.

Milloin/mistä/missä olisi mahdollista nähdä uuden videonne? vaikutti koosteen perusteella aika tyylikkäältä.

Sen voi nähdä esimerkiksi telkkarista 8.2. alkaen, 17.2. julkaistavalla Inferno DVD:llä ja Sakaran ständillä FME-messuilla..

Gojiran Link levyllä on melkeen sama punanen väri ku tuos teiän uudes, ja ton kaksipäisen kanan tilalla on puu. :O . http://oth12.free.fr/jaquettes/gojira_thelink.jpg … toivottavasti teirän uus jyrää yhtä lujaa ku the link!

No toivotaan.

Kovasti näyttää tulevalle musavideolle tulevan kunnon kung-fu liikkeitä. Kuinkas päädyitte tällaiseen ratkaisuun, että kunnon hc-maneereita nähdään? Näytti esim. Wall of Death vilahtavan tuossa “making of” -juttusessa.

Koska se näyttää hyvältä ja tuntuu pahalta.

On vaan torella hieno levyn-kansi.. jatkakaa samaan malliin XD \,,/

“Auu-auu / mä Tartzan olen juu”

Mä en ymmärrä ku ihmiset kutsuu teit thrash metal bändiks!? Vähän liian pliisuu on toi teiän musa ollaksee thrashii, mut kuunnelkaa the scourgerii vitusti tylympi bändi ku te…ei mul muuta moro! ;D

Jatkot muusikoiden.netissä.

Kyllä Poltetunmaan taktiikka on ehottomasti yks teiän parhaita biisejä….mitä ootte itte mieltä kyseisestä biisistä??

Olemme sitä mieltä että se on yks meidän parhaita biisejä.

nähdään pojat fme:ssä

Jos ei sokeuduta sitä ennen.

——————————————–

11.1.2006

Sinä sanoit, sinä sanoit, sinä sanoit MORJESTA PÖYTÄÄN!!!

Moro vaan sinne Pirkanmaallekin!

aika ankaran näkönen kansi.. oli heti pakko tilata.. no ootteko ite tyytyväisiä levyy? mä oon ainaki, vaikka en oo kuullu ees…

Onpahan vaan synkeä kansi. Sen perusteella taitaa lähteä pää irti.

Hynysen Jounia mukaillen, levy kansineen on hilpeä kun vanhus kuolinvuoteella.

ärsyttääkö?

Itse asiassa ei yhtään.

Mitäköhän teille voi tulla sanomaan, jos ei uskalla sanoa mitään?

Ainahan sitä voi kokeilla “käynksmä täällä usein” -avausta.

Jos ajelette Reisjärvellä päin, ni tulkaa toki käymään..

Reisi. Mmm.

Onkos punakukko saanut selkäsaunan, kun tollasen kansikuvan laitoitte uudelle lätylle? Vrt. “Vielä kukolta laulu ja kaula katkeaa!”

Viiden minuutin tuijottamisen jälkeen tuo uusi kansikuva saa ovelaa elävyyttä ja syvyyttä. Pirisessä asuu tosiaan pieni taiteilija. Aiemmin Marko kuitenkin kerroit miten tuo kuva syntyi “vahingossa”. Onko paljastamiskelpoista mikä oli alkuperäinen idea?

Aika hauska idea laittaa kanteen Marko, jolla on tikku-ukon vartalo, ja jolla kasvaa linnunpää molemmista poskista.

Pirinen on pienestä koosta huolimatta suuri taitelija. Kansikuvan merkityksiä saatte vielä pohtia ihan keskenänne.

Löytyykö uudelta levyltä sellaista Pimeyden liitto/Liiton loppu -tyylistä, vähän pitempää hevieeposta? Se oli nimittäin ainoa asia mitä jäin Ruhtinaalta kaipaamaan.

Tavallaan.

Toivottavasti laitoitte biisien sanat punasella tekstillä Laulukunnaiden kansiin. Oli suorastaan nerokasta laittaa TMRH kansiin valkoisella värillä tekstit, jotta pitää olla joku vitin apteekkari että niistä saa mitään selvää.

Kiitos terveisistä. Graafikot yrittävät tasapainoilla selkeyden ja visuaalisen näyttävyyden välillä. Jos ei muu auta, niin apteekkariliitto suosittelee optikkoliittoa.

pistätkö marko meidän bändin paidan päälle teitin keikalle jos laitan postissa siulle??heh.. -haxu

Ei se laita.

Jaaha, kohta se seuraava pitkäsoitto jo pylähtää, tilaukseen män. Sen on sitten parasta olla vähintään yhtä hyvä kuin edelliset, tai lähetän teille kaalikeittoa. Toivottavasti sopii herrojen tulla taasen Lutakkohon rilluttammaan uudet biisit (vanhoja unhoittamatta), siellä on nykyään himpun verran enempi tilaakin. Tunnelma on onneksi samaa luokkaa vieläkin.

Jee, kassellaan.

mitä eroa on normilla cd:llä ja pahvikantinen digipak:lla muuta kun että paketti on pahvia eli mitä toi digipak meinaa

Tuo digipak on kai alun perin sen firman tuomerkki, joka tuota pahvikantista on alkanut tehdä. Digi-sana nimessä hämää nykyihmisiä. Meidän digipackissa on kohokuvioitu kansikuva ja lakattu pahvikansi. Hienompi paketti, sama sisältö.

miten pojille potkii swallow the sunin ghosts of loss?

Sinnehän se potkii.

Tuleeko uuden levyn myötä myös uudet nettisivut?

Työn alla. Meinaa loppua Fotarista punaisen sävyt kesken.

(jatkuu pinch-harmoniceista xD) Samalla kun sil plekul sitä kieltä näpäyttää,niin samaan aikaanko se peukalokin tulee, Heti siihen peräänkö? 😀 kiitoksia vaan, jos viititte vastata.. \../,

Ei pysty selittämään. Pitäis demonstroida, mutta se taas ei käy.

Kyllä on jätkillä homma isollaan kun heti kättelyssä isketään tiskiin kolme erillaista versiota uutukaisesta levystä. Ihan kuin ois isompikin bändi, tai työhän ootte! Ei muutakuin onnea vaan, uutta levyä odotellaan kieli pitkällä. Uuden levyn kansi nyt oli ehkä pieni pettymys, oisin ehkä odottanut että olisi jatkunu ruhtinaan ja punaisen kukon tyylinen piirostyyli, mutta ne on sivuseikkoja, musahan se on tärkeintä.

Odotas kun näet levyn kansitaiteesta muutakin kun kansikuvan.

No johan on vitin messevä kansikuvatus uudella plätyllä! Odotus vain kasvaa kasvamistaan. Voi pojat, voi pojat!

Hienoa kansitaidetta. Thanks a lot!

K’tos!

Tuota noin… Mites on ukkojen keikan teon laita?? koska lähette taas?? 😉 🙂

Lahetään ihan kohta.

kun tulette seuraavan kerran turkuun,mä pyydän ei vaan vaadin tässä ja nyt että soitatte koiruohon siellä!

Vaadin on porohirvaan panokaveri.

olisiko mahdollista että tekisitte mana mana:n coverin?

On kai se teknisesti mahdollista, mutta olisiko siinä jotain järkeä?

WTF, nelivitosen mukaan teillä on kaksi keikkaa Oulussa? Tämähän on aivan ennenkuulumatonta.

Jaa. Suattaapi olla, suattaapi olla nottei ole.

olen homo<3

Sitä on liikkeellä. Vaikka asiassa ei olekkaan sinänsä mitään pahaa, niin välillä TV:tä katsoessa tekee mieli sanoa että “takaisin kaappiin, homot”.

Tuomo: Ei niitä yhtä komeita juoppoja oo ku sie

Onko tämä nyt kehumista vai pään aukomista?

Mites kun jätkät on tollattia Rässi miehiä ja rässi on tunnetusti sitä nopeeta musaa, niin uppookos teille tommonen hitaampi musa. Tarkotan ny lähinnä niitä bändejä mikkä Sabatin jälkeen on vaikuttanu kuten Pentagrammit sun muut ?

Tempo ei ole itseisarvo. Hyvä biisi on hyvä biisi on hyvä biisi.

nähdään pojat fme:ssä

Arsyttävä aikaa tämä kolmekymppisyys. Toisaalta pojittelu vituttaa, etenkin kun ei tiedä pojittelijan omaa ikää, mutta toisaalta taas ei ihan joka käänteessä tunnu kauhean miehekkäältäkään. Ota tästä nyt sit selvää.