teetteks kesäl keikkoi? ku kaveri puhu ett ette tee 🙁

Kaverisi puhuu paskaa. Toivottavasti se on muuten hyvä tyyppi.

onko tää ihan anonyymi, että ette tiedä keneltä nää viestit saatte >:) \../,

Tämä on anonyymi palaute, ei meitä sinun nimesi kiinnosta.

Ei prkl! kyllä rahaa kuluu keikkoihin, mutta entäs sitten 😀 Lutakossa tavataan!

Siellä sitten!

Ja tajuntahan kestää…NOT.

Je.

Voisi sitä vähitellen jo Sakarankin sivustoa päivitellä, luulisi että uutisoitavaa olisi sielläkin.

Niinhän sitä luulisi.

Ei sillä, että se ketään kiinnostaisi mutta haluanpahan vain kertoa, että tuntuu ihan vitun karulta kun ei pääse fiilistämään herrojen soittoa livenä. Josseiois tätä perkeleen ihmismassojen kammoa niin kävisin kaikki keikat tästä hamaan ikuisuuteen. Mutta pitäkäähän lippu korkeella ja kielet vireessä! Uutta levyä onneksi kohta päästään nauttimaan.

Otamme osaa.

Mahtavata !! Olette siis nyt sen verran isoja starboja, että täytätte Pakkahuoneen ilman mitään isompaa bändiä. Onko KT muuten rundil mukana, sillä heilkin on kaiketi huhtikuussa keikka täälllä Mansessa.

No katsotaan nyt täytetäänkö. Onhan se kova paikka.

kiitoksia valmistujaislahjasta (08.02. valmistun)ja lähes syntymä päivälahjasta (07.02.), toivon vaan että olette pitäneet tyylinne ja edelleen löytyy hianoja sanoja hienoilla laulumelodioilla ja et Marko laulaa edelleen, eikä ole alkanut öriseen =) kiitos

Luulemme että sinun ei tarvitse pettyä lahjaasi.

toi juvan keikka ei kai vaan olisi k-18?? annalla homaa mut sissän jos on ;D

Onks tonne Hotelli Juvan keikalle jotain ikärajoja???

Kysy hotellista. Tai äitiltäsi.

Biisinnimet!

Julkaistu.

Nyt kun cdon.com sai tuon uuden lätyn sinne varauslistalleen, niin siinä lukee nimenä Kuoleman Laulukunnaat LTD. Tarkoittaako tuo LTD, että se on se pahvikantinen vai perinteinen? Vai tarkoittaako peräti ihan muuta? Nähdään kesällä keikoilla.

Voisi kuvitella, että tässäkin yhteydessä LTD on lyhenne sanasta ‘limited’.

miks tei pitää tulla lappeenrantaa vast 12.5 =( mut kerraki nites tulee soimaa hyvä musiikki !

Jep. Karjalaiset eivät osaa iloita ilman että jossain sivulauseessa vähän nillitetään. Tullaan kun ehditään, ja sit rokataan niin p**keleesti.

http://www.mokomafanz.atw.hu Vetääkö sanattomaksi?

Tavallaan.

Teijän musiikki on vähän niinkuin ruisleipää. Tummaa, rouheaa ja pitää miehen tiellä. Älkää jatkako samaan malliin vaan jatkakaa vielä paremmin. Eikös niin?

Heh, hyvä vertaus.

Terve mieheen! Ihanha tässä vetelät housiussa oottelen teijän uutta materiaalia. Mikä se olikaan se julkaisu päivä? Eikös muuten ois jo aika saapua mökästämään tänne Kainuun korkeuksille vaikka kesällä. Ette vissii oo koskaa käyny täällä, esim Kajaanissa? Kuulkaapa, mie teen teille ehotuksen. Jos ja kun Kotiteollisuus tulee sitten kesällä Sotkamoon keikalle niin tulkaapa työki. Nimittäin meinas jo viimeks ottaa aivoon odottelu ku joku urpo teini dj soitti aika suolesta olevaa disco musaa. Mutta ihan oikeesti, miettikää tuota ehotusta koska varmasti täällä löytyy teillekki yleisöä. Kiitoksia aivan samperin hienosta musiikista.

Julkaisupäivä on 8.2. Kainuuseen tullaan heti kun joku keikkajärjestäjä meidät sinne tilaa.

Kuinka moni teistä on ollu armeijassa? Marko ei ainakaan oo ollu?

Kolme viidestä on käynyt armeijan.

Miksei fanituotteilla ole kuvia

On tuonne tuo vanha kuvasto jäänyt näköjään roikkumaan. Uusi mallisto tulee kohtapuoliin, joten päivitämme tuon sitten joutessamme.

Mitäs mieltä Mokoman pojat on Slayerista ?

Nevehööd.

hei! kysyisin seuraavaa, voi olla ehkä mahdoton, mutta kysyvä ei tieltä eksy! haluaisin rakkaalle miehelleni, joka on suuri Mokoma fani niin jonkun teidän sinkun tai levyn omistuskirjoituksella!!järjestän hänelle ylläri synttärit maaliskuussa niin sinne olisi tarkoitus! sJos voitte vastata niin tässä yhteystiedot: [poistettu]

Käyppä kaupasta levy, ja nykaise jonkun keikan jälkeen hihasta. Niin se homma etenee.

Saikkonen hei! Minkä mallinen ESP se sun keppis on? Mistä sen sais todella kalliilla?

Saikkonen on selvittänyt keppitilannetta tällä palstalla ihan tarpeeksi.

Tuossa mietiskelin…

Mutta et keksinyt mitään? Sellaista se on sisällöntuotanto parhaimmillaan.

Mikä tulee olemaan tämän vuoden kovin juttu?

Oisko joku erikoisteräs? Vai kuitenkin vanha tuttu timantti?

Terveiset rillipöllölle ja söpöliinille! Tiedätte kyllä kelle! T: Vanha tuttu

Itseasiassa ei tiedetä.

Marko! Varo ettei kukaan lintu tee pesää sinun partaasi!

Varo äitiäs.

Kuinka usein käytätte nettiä? Mitkä ovat teidän suosikkisivunne?

ATK-töitä tehdään päivittäin. Suosikkisivu on näin talvisin www.tsn.ca/nhl.

Presidentinvaalien toinen kierros alkaa. Kai tiedätte ketä äänestetään? T: Kouhia

Vaikea sanoa, vieläkö se Kekkonen on ehdolla?

Sain vihdoin metsästettyä Valun alkuperäispainoksen. Ei mennyt rahat hukkaan, vaikka Marko näyttääkin hobitilta kansilehdykän kuvissa. Nykyäänhän se näyttää enemmän Gandalfilta. 🙂

Hehe.

JEAH Nosturissa nähdään! t.tuleva eturivin niskavammainen (harmi vaan kun ette Joensuuhun tule keikkailemaan)

Nähdään Nosturissa.

Janne, voisitkos laittaa (tai laitattaa) tänne sivuille kuvaa setupistasi tai edes listata settisi osat. Olisi mukava nähdä millaisella setillä soitat.

Janne vastaa: Noisen sivuillla on jotain rumputurinaa. Lopun settiselityksiin lisäyksiä: toinen bassari on ollut käytössä viime kesästä, tomareita tulossa kaksi lisää, saa nähdä päätyvätkö keikkakäyttöön? Pellit on nykyään Meinliä ja niitä on paljon. Jossain vaiheessa olisi toki kiva laittaa kiskasta kuva, hakee vielä vähän muotoaan…

jaa ootteko te tulos kauhajoki ja kasino?? tulkaa karijoelle…

Niin siellä keikkalistassa lukee. Mutta Karijoki ei edelleenkään lue kun kanapaketin kannessa.

“Haluamme vanhoina albumiformaatin ystävinä tarjota fanaattisimmille kuulijoillemme mahdollisuuden kuunnella levy julkaisupäivänä tavallaan neitseellisesti vailla singlelohkaisujen, radioennakoiden tai muiden maistiaisten luomia ennakkokäsityksiä. Kaupallisesti tämä on ehkä vähän tyhmää, mutta me saamme kicksimme tämmöisestä.”, kommentoi yhtyeen kitaristi Tuomo Saikkonen. Mutta, mutta: ettekös soitelleet paria uutta biisiä keikoillanne aikana ennen Keikkataukoa. Lisäksi julkaisitte täällä sen videokoosteen Pahaa Verta -biisistä. Joten jos ei albumilta vielä jo ihan neitsyys ole mennyt, niin ainakin reikää on räpelletty senkin edestä(?)

Voi voi. Kaikkia ihmisiä ei voi miellyttää. Onneksi edes 99,9% ihmisistä allekirjoitti pointtimme.

Onko uusi levy mielestänne tasapaksu? Esim. TMRH:lla Hyinen Syli biisi on ehkä albumin heikoin esitys,mutta ei missään nimessä ihan paskakaan biisi! Eli löytyykö levyltä “omasta” mielestänne jotain heikompaa tai sitten jotain ihan päällikkö biisiä? : Nimi: Fani

Anna armoa. Tällaisten asioiden pyöritteleminen ja puntaroiminen juuri levynjulkaisun kynnyksellä ei tee hyvää mielenterveydelle.

Jes, tää on oikeeta peliä että maistiaisia ei jaeta. Saa sitten makeaa mahan täydeltä. Toivotaan vaan että naama sulaa kun levyn pistää pyörimään.

Näin toivomme.

Kiitos synttärilahjasta, 3.3. on minun synttärit ja päätittekin tulla sopivasti Lutakkoon esiintymään. Schönke dan!

Sattuipa hyvä tsägä.

onko ne keikat sitten k-16? mun sisko sano et on 🙁 oon 14 eli pääsenkö mä keikoillenne :I ois lutakkoon tarkotus mennä..

ONKO jyväskylän keikalle (siis sinne laatokkaan) k-18? Mun o pakko tulla teitä kattoo! jos on ni antakaa VIP-lippu mulle ni pääsen.. \../,

ANTEEKSI!!!!! EI MINNEKKÄÄN F*CKIN LAATOKKAAN KUN SINNE LUTAKKOON!!!! Laatokkaan, voi herranjestas.. xP

Kysykää Lutakosta. Tai äitiltänne.

Ärsyttääkö?

Ei enää.

no nyt on jo pakko ärsyttää!

Pakko ei ole kuin köyhän kuolla.

en koskaan kyllästy biiseihinne.. eilen paukutin vade retro satanaa koko päivän.

Tähän ei ole mitään lisättävää.

Vittu näin unta että työ kerroitte mulle unta jostakin syystä että salasana näitten sivujen säätämiseen on naurunatti. Mihin se kirjotetaan?

Heehee. Nyt nauratti oikeasti.

Tulkaahan uudestaan peikkoluolaan (pudasjärvelle) niinkuin olitte jo vuonna 1999=) mutta tälläkertaa paremmalla menestyksellä=) T:Peikkotyttö

Heh, se oli kyllä reissujen reissu. Kassellaan.

Onko uusi web design suunnitteilla uutta levyä silmällä pitäen vai onko se jo tehty odottamaan julkaisua?

Hauskaa että kannat huolta tästä asiasta. Oletko kenties tuleva medianomi ja projektityökurssin ensimmäinen luento on jo takana?

vastaatteko aina jokaiseen juttuun, mitä tänne lähetetään..? eikö teitä ärsytä ollenkaan vastailla joihinkin juttuihin..? esim. kun tuolla oli joitain.. hmm.. mä nyt tässä vaan mietin.. ja kaikkia tuollaisia..? xD

Tällä kertaa jätettiin vastaamatta sellaisiin palautteisiin kun “örh” ja “eihh”. Muuten yritämme ymmärtää ihmiskunnan värisuoraa mahdollisimman kärsivällisesti.