Minäkin tässä peruin yhden nimeltä mainitsettoman jöötteborihevibändin levyn, ja laitoin tilalle teidän levyn. Näin parempi. ;D Keep on moshin’ äijät. Ps. Loisto keikka Kalajoella oli kesäl!

Ok, minäpä tilasin Dallas Starsin hupparin.

Vai Ihkupeikkojen Aamutanssi?? Minkälainen muusa kirvoitti moisen nimen ilmoille? Valoja päälle poijjaat..

Sie oot niin sekaste.

Tuletteko kattoon In Flamesia ja Sepulturaa 14-15.3.06???

Ans kattoo nyt. Pakkahuoneelle ehtisi periaatteessa piipahtamaan.

Absoluuttinen Nollapiste-niminen bändi julisti taannoin faneilleen kilpailun, jossa piti nimetä ko. bändin sellaisin kappale. Sanan “sellaisin” sai korvata haluamallaan superlatiivilla ja selittää yhdellä lauseella, miksi näin on. Idea oli mainio ja kilpailu tuotti paljon omaperäisiä kommentteja fanien luettavaksi. Sopisiko Mokomalle, että tallä palstalla julistettaisiin samanlainen, epävirallinen kilpailu? Voittajasta saatte kinata keskenänne. Tai julistankin kilpailun itse samantien avatuksi ja aloitan: Mene ja tiedä on Mokoman rehellisin kappale, koska siinä sanotaan että te ette tiedä mitään, minä vielä vähemmän. Nimi. Paremmaksi saa toki panna.

Hyvä idea. Voit toteuttaa sen tuolla.

Pierettääkö?

Eipä juuri. Aika tylsää.

SO NOT!

Niinpä

Minusta tuntuu ettei Annala tee niitä sanoituksia Mokoman lauluihin. Ne tekee vaatekaapissa asuva Kalervo -niminen otus. Kun Mokoman biiseihin tarvitaan sanoitukset, Marko huutaa vaatekaappiinsa “Teeppäs Kalervo pariin biisiin sanat!” ja sitten kuuluukin vimmattu matkakirjoituskoneen (vanha Adler) rätinä ja hetken kuluttua kaapista lentää pari aanelosta täynnä tajunnanräjäyttäviä sanoituksia. Palkkioksi Kalervo saa kuitenkin vain pari rusinaa ja kunnian peuhata Markon vaatteiden seassa.

Meistäkin tuntuu samalta. Markosta and.

Onkos teillä yheteinen keikka 13.4 pakkahuoneella ajattaran kanssa?

Jaa-a. Kysy joltain muulta kun me ei tiedeä.

Onko jonkun Mokomalaisten suvussa niitä ärsyttäviä urputtajia,jotka päivittäin vittuilee siitä,että et sinä ikinä pääse mihinkään tuolla musiikillas ja et pysty elättämään ittees jos et käy kouluja?Mie oon käyny raksalla töissä ja tehny ahkerasti bändin kanssa töitä ja ihan helevetin hyvin elätän itteni..Ois kiva jos vastaisitte….

Päivittäin vittuilu muuttuu pari kertaa vuodessa vittuiluksi heti kun muutat pois kotoa.

Kanapaketissa lukee muutes Kariniemi…

Mitä näitä nyt on.

Havuja Perkele! Joko löytyy Diablon äijien uus läpyskä taskusta? Kävin tänää ostaa ja nähtäväksi jää mite KLK laittaa hanttiin.. Nehä on melkee yhtä kovia jätkiä ku työ!

Ei löydy. Rainer, perkele.

mitäkuka lämppää bar kinossa 30.3 teitä?

Toivottavasti ei ainakaan kysyjän perse.

Mikä näistä on paras a)elämä b)hevi c)nainen d)bändi/oma musiikki 😀

Elävä nainen.

onko ESP paras skeba merkki,(tuomo ja kuisma?) santtuki tykkää eikös juu XD

Tekisi kovasti mieli haukkua noita kitaroita, mutta kun maksavat hyvin niin ei kehtaa.

Vaihtuuko sivujen ulkomuoto 8.2. vai vaihtuuko myöhemmin tai ollenkaan?

Vaihtoehto “ennen 8.2.” unohtui. Mitä todennköisemmin joku arvauksistasi on oikein.

-02 Ärräpää 3.49- :. Antakaa hei vähän vinkkiä mistä tämä kappale kertoo,ei kai sentään kiroilusta.Pisti silmään tuon melkeinpä erikoisen nimen takia

Tuo selviää sinulle 8.2. tai myöhemmin tai ei ollenkaan.

Jos te ette tiedä mitään, miten minä voin tietää vielä vähemmän?

Sans se.

Crosby vai Ovechkin?

Ovechkin. Perustelut voi katsoa täältä.

Onko En elä talven yli -niminen kappale, johon studiopäiväkirjassa viitattiin, jäänyt levyltä pois vai muuttanut nimeään? Noin hienosti nimetty biisi ei voi olla huono.

Minkänimisiä ralleja jäi levyltä “yli”? Julkaistaanko niitä?

Mihin se “En elä talven yli on jäänyt”?!?!?

Sirppi, En elä talven yli ja Syvyys on vaiti jäivät pois levyltä. Kuunnellaan noi seuraavan kerran syksyllä ja mietitään sitten kaipasiko niitä kukaan vai ei.

Soitatteko Oulussa 15. ja 16. päivä saman setin?

Ei soiteta.

Vautsi. Punanen on aina hyvä väri… -R-

Totta, paitsi miksei se oo musta?

TOP5 Viikatteen biisit?

Älä yritä.

‘Kysyttyä’-palstan sisältö ei kyllä ihan vastaa otsikkoa. Mutta ei se mitään, tämähän taitaa toimia hyvänä puskurina ja purkaimena teidän ja tähteytenne välillä. Nyt tuntuu niin hyvältä kun ‘tähteystauko’ taas pian lopahtaa ja pääsee jälleen kommunikoimaan taiteenne parissa…Marski on ainakin tähän asti osannut kuvata todellisuutta ja tuotatte pitkäkestoisesti hyvältä tuntuvaa ja kuulostavaa nautintoa! =) -Sister Mary-

Totta höpiset. On tässä jo uutta levyä ja keikkoja vähän odoteltukin. Purkain, hieno sana!

Kiitoksia Mokomalle ***** kovasta musiikista. Suomen eliittiä, sanoisin. Mahtavaa päästä näkemään teidät 31.3 Klubilla. Pahvikansieditio laulukunnaista ennakkotilaukseen heti kun mahdollista. ps: Hienot bassarikalvot, Hyrkäs.

Jesh!

Oletteko tyytyväisiä elämäänne? Tarkoitan pitkällä tähtäimellä ja kestävän kehityksen periaatteella?

En ymmärtänyt kysymystä.

“Joku on tainnut syödä liikaa ärripurri-keksejä?”

Niin on tainnut. Ja kaakaota kans.

Kysyin äitiltäni Lutakon keikan ikärajaa, mutta ei se tiennyt. Mieleni tekee lisäksi todeta, että homma tuntuu olevan nousussa.

Kuuliaista toimintaa.

kysyin äitiltä, ei se tiedä. sanokaa te, et onko k-16 vai ei \,,/

Sinäkin! No kysyppä sitten seuraavaksi Lutakosta.

Alan pikkuhiljaa ymmärtää mistä saa tarpeellisen “luovan ahdistuksen” tehdäkseen raskasta musiikkia.. Ei tarvi kauan lukea noita kysymyksiä kun alkaa sisäinen rumputuli hakkaan rajoittimeen, esim. poltatteko tupakkaa? mitä mieltä ootte slayer:in musasta? Oletteko kaikki käyneet armeijan, Tulkaa keikalle meidän kirkonkylälle? jne. Ja sitte noiden lisäksi henk.koht. kysymykset tyyliin: Santtu miksi soitat bassoa, miksi sulla on jotku ihme pampulat päässä? Marko miksi sulla on parta, mikset juo viinaa, onko sulla monta tauointia, tykkäätkö enemmän batmanista vai robinista? Kuisma/Tuomo mikä ESP kitara sulla on, mikä vire teillä on käytössä, ootko kauan soittanu, minkä väriset plekut teillä on, miten päin kitaraa tulis pitää kädessä jos soittaa takatalvi biisiä, kuka on kovin kitaristi, kuka on kaunein viulisti, paskin basisti jne.? Janne, mitkä rummut sulla on? ootko kauan soittanu, kuka on kovin rumpali, onko sulla monta peltiä setissä ja minkä merkkisiä ne on, mitä kapuloita käytät, kumpi on kovempi lombardo vai jordison? miten kerkeet lyödä kaikkiin niihin pelteihin?, tuleeko rumpuja soittaessa kuuma? onko pingis kivempaa ku tennis? kaikkia näitä kysymyksiä ei ole ehkä kysytty mutta osa on ja MONESTI ja osa on muuten sitte niin tärkeitä maailman rauhan kannalta tai ainaki grillijono rauhan kannalta… Jatkakaa orkesterin pojat jyrkkää louhintaa ja hyvää kevään/kesän odotusta! T: kolumnisti

Hyvä kommunisti, internet-palautteella ja “luovalla ahdistuksella” ei ole mitään tekemistä keskenään.

Moi. Tehkää seuraavaksi jotain todella kokeellista, vaikka sellainen progelevy jossa on neljä n. 20-minuuttista biisiä. Niin kuin Yesin Tales From Topographic Oceansilla on.

Markolla on ollut pitkään haaveena tehdä kukkopillisoololevy. Oisko se tarpeeksi kokeellista?

Toivottavasti teette semmoisen T-paidan/hupparin, jossa edessä Mokoma teksti ja takana teksti “Täyttä ymmärrystä vailla”. Ja hyvältähän tuo biisilista näyttää.

Hyvä idea. Pannaan harkintaan

Mitä olette mieltä perseen lämmittimistä.

Näillä keleillä persgrilli on ihan ehdoton keksintö. Vielä kun se on vähintää kolmiportaisesti säädettävissä, niin a vot!

heviä \../

Peliä!

Ärsyttääkö?

Vähän, mutta se ei johdu sinusta.

vai että ärräpää… miten teiän musiikkii on vaikuttanu suuret thrash bändit niiku esim: metallica, megadeth, slayer, anthrax yms…? onkos teistä kukaan lukenu tätä led zeppelinin uutta kirjaa?

Mainitsemasi bändit ovat etäisesti tuttuja. Minkä nimisiä levyjä niiltä on tullut?

Älkää nyt heletti jaksako siellä etelässä kiertää! Mieki haluan nähän Mokoman livenä.

Pohjoisessa kiertämisessä on se ongelma, että keikoilla ei sitten sun lisäksi juuri muita olekkaan. Olemme yrittääneet säätää Pohjois-Suomen rundia hiihtokeskuksista pizzerioihin, mutta toistaiseksi ei tahto ja todellisuus ole lyöneet kättä.

Taisi Kuismalla olla syntymäpäivä eilen (16.1.), joten onnittelut!

Niin muuten olikin. Terveiset meni perille.