Onkos Sakara levy-yhtiön julkaisemana tulossa tänä vuonna lisää kovia kotimaisia uutuuksia?Kiinnostaisi tietää.Machete ja Stam1na ovat sen verran kovia bändejä.

On hyvin mahdollista, että tänä vuonna Sakara saa kolmannen artistinsa. The Machete kuuluu Spinefarmin talliin.

juu elikkäs rupesin mielen virkistykseksi kyselemään että kuinka kauan teidän kitaristit ovat kitaraa soittaneet

Liian kauan ottaen huomioon soittajien tason. Kuisma on soitellut reilut 15 vuotta ja Tuomo reilut 20 vuotta.

Terve ja anteeksi. Nyt vähän ahdistaa, ku minäki oon pienenä tippunu sinne suonsilmään. Näin myös joku aika sitten unta, jossa yritin tolkuttaa teitin Annalalle että sen pitää mennä naimisiin sen emännän kanssa. Levyä ootellen. -p- (ps. Ei saa sitten ilkeillä.)

Marko vastaa: Suo siellä vetelä täällä.

mun kitarassa on kielet.

Siitä sitten rohkeasti näppäilemään häntä.

väsyttääkö?

Aika usein ennen nukahtamista.

onko meissä jotain vikaa? 2 keikkaa kuopion henkassa,mutta ette sit savonlinnaan tule??? ei hyvä..

Mokoma-orkesteri ei edelleenkään rakenna keikkalistaansa. Lainataanpa keikkamyyjämme Tokolan sähköpostiviestiä liittyen erään toisen kaupungin keikattomuuteen: “Jos klubiostaja kysyy niin sano että pistää taaloja pöytään valmiiks ja soittaa mulle, mutta jos niin sanottu tavan lipun ostaja, niin itkeköön paikalliselle klubijärjestäjälle asiasta.”

Annala on livenä aika laihan näköne…pitäsköhän markon ruveta juomaa kermaa suoraan putelista…vai miten on? oon aikas huolestunu meinaa…

Marko vastaa: Paskat minä mikään laiha edes olen. Vaaka näyttää päälle 80 kg lukemia, joten ihan potra poika ja sillä siisti.

Hämeenlinna Jyrää!

Hämeenlinna on oikein mukava kesäkaupunki, kuten kaikki muutkin Suomen kaupungit.

hieno haastattelu Soundissa..! kiitos Marko. sai miut odottamaan helmikuun 8tta vieläkin kuumeisemmin.. -rutkale-

Hyvä juttu teistä Soundissa, onnittelen teitä siitä, vaikkette sitä kirjottaneetkaan. Oli sen mukaan Markolla muumipappa muki. Aika äijää. Innolla odottelen Tavastian keikkaa.

Tulevasta Rumban jutusta käy muuten ilmi, mitä muita mukeja Markolla on. Kantsii lukea.

Tullaanko näitä kolmea levyltä tipahtanutta biisejä julkaisemaan?

Eikös siihen uuden levyn limited edition versioon ois ollut hyvä laittaa ne ylijäämä biisit bonukseksi? Vai käytättekö niitä johonkin muuhun julkaisuun?

Ne “ylijäämäbiisit” jäivät pois siksi, että ne eivät millään sopineet albumikokonaisuuteen. Vähän tämä logiikka olisi pettänyt, mikäli biisit olisi levylle kuitenkin laitettu. Kurimus- ja Ruhtinasvinyyleille bonukset saattoi laittaa, koska ostajat tunsivat jo alunperin miettimämme albumikokonaisuuden. Kunnaiden “ylijäämät” voisivat olla hyvä lähtökohta esimerkiksi EP-julkaisulle. Wink wink.

Olettepas te suloisia..ei vaa siis piti sanoo että tuota mukavata että saa taas uutta tuotantoa.. ja malttamattomana oottelen uuden levyn ilmestymistä! Jatkakaa samaan malliin vaa \o/

Niin odottelemme mekin. Jännittäen jatketaan.

On se jännä, kun nykyään ei kukaan uskalla näyttää “väriään”, ettei vain loukkaa ketään.

Emme kommentoi.

Aijoo en muistanu eilen kysäistä muiden kyssäreiden joukossa mutt” nii ettehän ole medialle pistäny viel promolevyjä menemään? Minua vähä itkettää jos jonkun urpomedian edustaja ois pistäny jo levyn jakoon inttervepin syövereihin.

Muutamalle ehdottoman luotettavalle median edustajalle levyt on ollut laitettu, jotta julkaisusta saadaan tiedotettua esimerkiksi levyarvostelujen muodossa. Kaikki maailmalla olevat kappaleet ovat kuitenkin tiedossa, joten melkoista (tilanne)tajun puutetta vaatisi kopion haltijalta tuupata levy verkkoon. Mutta ilmestyyhän se sinne verkkoon varastettavaksi viimeistään julkaisupäivänä, joten turha asialla on itseään sen enempää stressata. Nykytilanteessa voi vain toivoa, että ihmiset, joille musiikkimme jotain merkitsee, ostaisivat levyn.

Hei! Ostin Tämän maailman ruhtinaan hovin. Siinä on kunnon musaa! Myös hyvä kansitaide. Katsoin/kuuntelin myös yhden Mokoman keikan Nummirokissa! Se oli yksi parhaita vetäisyjä siellä. Jatkakaa.

Kiitos, jatkamme.

Nyt alkoi lähtö laskenta uuteen levyyn \o/ 13päivää vielä

Ei ole enää sitäkään.

Eipä oo kauan enää ku uus lätty tulee kauppoihin! Ois ollut kyllä kiva kuulla se “En elä talven yli” kipale kun te sitä niin paljon hehkutitte..! no eipä silti..keikoilla nähdään!

Kyllä sie sen kappaleen vielä kuulet.

Arvon mäntit. kun katsoo näitä ikärajoja niin vain yhdessä näkyy ikäraja ja siinäkin k-16. Eikö tosiaan bar kinossakaan ole ikärajaa? vai ovatko kaikki muut keikat k-18 ja yksi k-16 :D?

missä kohtaa ikä-raja on lammilla?

Keikat, joiden perään ikärajaa ei ole erikseen merkitty, ovat k-18.

monelta se keikka alkaa lutakossa ja mihin se kestää HOHO

Eikös ne keikat yleensä ala joskus klo 23:n tienoilla? Voi olla, että keikka kestää Keravalle asti. Joskus nimittäin jää vaihde päälle.

Joko ees vähän jänskättää kiertue? 😀 Noh, ainakin voin sanoa, että welcome to Jkylä, Suomen paras keikkamesta ottaa teidät vastaan jälleen lämmöllä!!! Uusitut lauteet kutsuu…

Jännittää. Kiitos, Jyväskylässä rokkaillaan täysii.

Jos bändimme soittaa tsuit tsait livenä Deathin Open Casketin teijän suomen kielisillä sanoilla, a) onko se laillista b) kenelle pitää krediitit mennä c) ketä me nyt sitten edes oikeasti coveroidaan?:D Tuli vaan mieleen. Veko

a) Lain kirjaimen mukaan saisitte soittaa sen ainoastaan alkuperäisillä teksteillä ja sovituksella, kuten mekin. Asiasta kysyttäessä Äiti-Schuldiner kielsi meiltä kuitenkin ainoastaan Suomi-version levyttämisen, joten olemme versiotamme toisinaan livenä soitelleet. b) Kaikki krediitit kuuluvat Schuldinerille. Käännöstä ei virallisesti ole edes olemassa, koska sen tallennuslupaa ei perikunta myöntänyt. c) Deathia.

Paljonkohan tuo levy tulee maksamaan esim.Anttilan tyyppisessä kaupassa?

Vaikea sanoa. Kysy Anttilan tyyppisestä kaupasta. Tukkuhinta on How exactly car insurance companies calculate rates is a mystery, but we do know that they use a closely guarded calculation weighing obvious risk indicators like online drivers education history and age with more surprising factors, such as gender, credit . selkeästi halvempi kuin esim. Madonnalla, joten periaatteessa Kunnaiden pitäisi irrota Madonnaa edukkaammin.

Mitkä on teidän hienoimmat Mokomaan liittyvät muistot? Mun on se kun pääsin juttelemaan teidän kanssa ja sain yhteiskuvan.

Nyt kysyt liian vaikeita. Palataan asiaan eläkeiässä.

Teidän musiikkihan vain paranee vanhetessaan! Hyvä niin ja pitäkää huolta ettei teille käy kuten esimerkiksi Metallicalle. Kiitos ja hyvää keikkakevättä/kesää! Toivottavasti muuten nähdään huhtikuussa Nosturissa.

Metallican kohtalo on karmaiseva. Toivottavasti meille käy täsmälleen niin. Nähdään Nosturissa, siellä meidän pakko rokata on ja twistata on.

Tiedän ettei Marko tykkää sen sanojen muuttelusta, mutta miten ois, jos tekisitte semmosen viestin merkkiäänen joka meneen näin!: Saaaapuuuuu TEKSTI TEKSTI TEKSTI TEKSTI TEKSTIVIESTI! Näin saapui tekstiviesti. Anteeksi.

8½.

Moi!!! Keiikkoja Joensuussa tai Kuopiossa??? EI K-18!!!???

Keikkoja Kuopiossa jotka ei ole K_18???

Tuon etusivun keikkalistan mukaan sellaista ei näyttäisi olevan. Tuon enempää mekään emme tiedä.

Mikä on iso, menee ees ja taas, ja haiskahtaa hivenen virtsalle?

Ei herännyt kiinnostus.

Joo-o, kaikki Pakkahuoneen keikat on K-16, klubia ei taasen lasketa, siellä on liikaa alkoholia. Alkaako hommat olemaan isollaan, jos menette listaykkösiksi ? Diablon Mimic47 hallitsee tällähetkellä galaksia, mutta Mokoma aloittaa hallitsemishommat Helmikuussa, eikös ?

Diablo meni ykköseksi, lämpimät onnittelut heille! Tuo listausjärjestelmä on suhteellinen, eli se ei välttämättä kerro todellisesta levymyynnistä paljoakaan. Listasijoitukset ovat hienoja kuriositeetteja, mutta soittajan näkökulmasta tärkein mittari on ihmisten aktiivisuus lähteä keikoille.

No huhhelis hei vaan! Eipä tuolla Soundilla ollu kyl mitään iloa levynodotustuskia vastaan kun ne vaan paheni kolminkertaiseksi. Arvostelu ol kyl melko tuubaa, mutta haastattelu rullas, hyvä Mage! Ei kai se nyt täs auta ku vetää itsensä tainnoksiin pariksi viikkoa ja herätä sit 8.2. levykaupan edestä. Ei tästä kyl tule yhtää mitään, kiitti kuiteskin!

Kiittikiitti.

Minkä takia uudelle levylle ei mahtunut kahtatoista biisiä niin kuin ruhtinaalla?

Koska tällä uudella on eri biisit kuin Ruhtinaalla.

Vai uotta mesa buugeihi vaihtana kitara romppeet? Miksipä? Rikkaitten vehkeitä…

Halusimme uudistaa soundiamme, ja Mesa tarjosi tähän parhaat eväät. Kaivinkoneet ja taksiautot ne vasta rikkaiden vehkeitä ovatkin.

Toivottavasti levyltä poisjääneitä kappaleita kuullaan vielä joskus. Uusi aatami, uusi eeva oli nimittäin niin helvetin kova ralli etten vieläkään ymmärrä miks si sitä ei löytynyt levyltä… Erittäin villiä ja antaumuksellista keikka kevättä vaan…

Kyllä ne vielä julkaistaan. Keväästä tulee aivan kreisi.

Kovana metalli- ja lätkäfanina tiedustelen Mokoman lätkädiggareiden suosikkijoukkueita?

Janne vastaa: Saipan otteita seuraan melko aktiivisesti ja kaulahuiviansa kannan ylväästi.
Tuomo vastaa: Suomi.
Santtu vastaa:Ronnie “The Rocket” O”Sullivan, vaikka se häviskii UK Masters 2006:n Higginsille vika framessa.
Marko vastaa: Philadelphia Flyers.
Kuisma vastaa: Philadephia Flyers. Kakkoseksi on kiilannut Atlanta Thrashers, eikä vähiten erinomaisen nimensä ansiosta.

Alko huolestuttaan kun luin jelmusta että teidän keikka olisi K-18. Ei kait se niin voi olla?

Ilmeisesti näin on, jos järjestäjä niin kertoo.

mitä teijän lutakon keikalla voi ostaa? voiko mitään (esim paita/jotai semmosta)hohohohooh ootte paras

Lutakon keikalla voi ostaa virvokkeiden lisäksi jos jonkinmoista Mokoma-oheistuotetta. Kerromme niistä tarkemmin vähän tuonnempana.

mistä saa mokoman plektroja

Tilasimme juuri muutamia satoja. Toimitusajasta ei ole tietoa, mutta keikkojen yhtedessä niitä voi kysellä.

panettaako teitä yleensä?

Eipä meillä tähänkään ole kollektiivista mielipidettä.

te ootte hyvii, mut smak on ihanin <3<3<3 T:fanix

Näin on. Taitavia poikia, jotka voisivat ikänsä puolesta olla lapsiamme.

Lapkon rumpali on ihan hygen näköinen!

Ikävämpi homma Lapkon rumpalille.

No Marko, saikko sie sen Saatana saapuu Moskovaan kirjan?

Marko vastaa: No enpä saanut. Vanhemmat olivat kirjaa etsineet, mutta eihän tuolla Imatra-Lappeenranta -akselilla ole vielä Bulgakovista kuultu. Sain kyllä paljon muita kivoja lahjoja. Joulun ylivoimaisesti paras lahja oli pirtelökone. Kotitekoinen mango-omena -smoothie toimii kyllä!

Tuomo vastaa: Hähähää. Miepäs sain. Voit Marko lainata, jos nätisti pyydät.