Kattelin tossa slayerin still reingning dvd:n. Meinas järki lähtee!! ittekki rumpuja soittaneena voi vaa todeta moneen kertaa että se Dave on kyllä käsittämätön ukko! Tavastialla sitte vielä kovempi show, vai?

Laitoitkin sitten riman ihan tappiin. Omaa hihtoa lähdetään hiihtämään, ja katsotaan mihin se riittää.

liekö sattumaa, mutta kun kuulin ensinmäisen kerran Kuu saa valtansa auringolta kappaleen viime kesänä tuli siitä heti mieleen metallica the thing that should not be. ja nyt olette laittaneet sen levylle, josta ei irroteta sinkkuja kolmanneksi raidaksi. sattumaako vai taikauskoa.. jos ette nyt muuten ymmärrä mitä haen takaa, niin arvatkaa mikä on ainoa metallica levy, jolta ei julkaistu sinkkua. tosin teidän levyllä on kolme biisiä “liikaa”.

Salaliittoteoriat on parhaita.

Vai että deicide tulee paikoitellen mieleen teidän uudesta levystä…tässähän rupeaa oikeasti odottelemaan kiinnostuneena sitä lättyä…Glenn Benton on kyllä erittäin hieno ihminen

Glena on legenda. Eikös se luvannut nuorena miehenä tappaa itsensä 32 vuotiaana… Kuinkas vanha hän nyt onkaan?

“Jos klubiostaja kysyy niin sano että pistää taaloja pöytään valmiiks ja soittaa mulle, mutta jos niin sanottu tavan lipun ostaja, niin itkeköön paikalliselle klubijärjestäjälle asiasta.” Lainaus edellisestä saa miettimään että miksi teillä on niin huora keikkamyyjä? Miulta katkes kahden tunnnin elämäniloputki. vittu.

Hyvä pumpuliperse. Jos keikkamyynnin realiteettien kuuleminen pilaa elämänilosi niin voi voi.

Hei! Ihan tässä huoli herää: Te rakkaat suloiset, älkää nyt vain tulko liian SUURIKSI tämän menestyksen myötä! Säilyttäkää sielunne…Voi vitja että te ootte ihania, gGRRRRRrrrrhH!

Älä huoli.

minä olen maailman pollae’yn.

Justiinsa.

Koska tuutte lahessa käymäää..Sibelius taloon keikka…hehe

Hehe.

Kuinka pervoja itsenne mielestä ootte…tykkäättekö rajummista otteista?? Kysyn vaan…

Kysy äitiltäsi mitä tarkoittaa pervo, ja tule sitten kyselemään uudestaan.

Pertana, bändistännehän löytyy Philadelphia Flyersin kannattajia. Hienoa hienoa. Tuleekos tuo musavideo ennen vai jälkeen levyn julkaisun? Nimim.”Kikki pystyssä”

NHL-kuume pääsi kieltämättä puraisemaan. Uusien sääntöjen ansiosta laji on taas hauskinta urheiluviihdettä sitten LeClair-Lindros-Renberg aikojen. Tosin aivan eri syystä.

Ei kait tää nyt sitä meinaa että Lutakon keikka olisi K-18? ei voi olla!

Paskan vitut se Lädäkön keikka k-18 ole! Noin infoks. 🙂

Koittakaa pärjätä.

hyi. mun kaveri on poppari HYII

Hyi.

Mä tuun lutakossa lavalle soittaa säkki järven polkkaa teijän keikalla. Sitten mutantti-otus-jakkara-puukenkä-orvelo-JUKKABOIS tulee coveroimaan saatanan kukkoo.Sitten lavalle tulee liekit ja pienen pieni kurimus, ja se imee katsojat helvettiin.MUTTA SITTEN ANNANA (maailman kovin jätkä) SANTTU (maailman kovin jätkä) KUISMA (maailman kovin jätkä) TUOMO (maailman kovin jätkä) JA JANNE (maailman kovin jätkä) tulee tiluttaa bodomii,koska paikalle kaahaa tuning autollaan alexi laiho.Mut te tilutatte semmosen soolon,et axu syttyy liekkeihin ja kun se meinaa mennä kurimukseen,on se niin kuuma,et se räjähtää.Silloin katsojat pääsee taas keikalle ostamaan mokoma pinssejä joita ei kai oo missään, mut ne voi kattokaan tehä itekkin,JA ALEXI ON HENGISSÄÄIHIHIHIHIHIHIHHHI mut meen sinne lavalle jatkamaan kissan polkkaa, koska en muista et se oli säkki järven polkka..mutta silloin saapuu TAKA-TAKA-TAKA-TAKA-TAKA-TAKA-TALVI ja me jäädytään.mitäs sitten??!? HÄH miettikääs sitä!

Tässä olisi Jari Sinkkosellakin selvittämistä. Siis ei Kotiteollisuuden rumpalilla, vaan sillä lastenpsykiatrilla.

Janne, näytä Hyget!

Näytä äitiäs.

Marko Annala: YÖ VÄEN presidentti…. EEEEI mikä ketsi!

Jep.

http://irc-galleria.net/channel.php?channel_id=979197 Mites nyt Markon suu pannaan?

Marko vastaa: Kaikkea kanssa. On tuolla tällainen ja tällainenkin eli ei kai siellä pelkkiä tällaisia ole.

Moi! Olettekos tutustuneet FM-2000- orkesteriin? Ainakin kannattais, helevatan hyvä heidän uusi EP!

Hyvä homma.

No voe voe, oisin ihan mielelläni käyny teitä taas kattomassa, muttakun ettehän työ tulekkaan Lahteen. Ei silleen etten ois teittien karvasia naamoja ihan tarpeeks montaa kertaa nähny, mut kuiteskii. Miltäs muuten teittien korvaan kuulostaa Fantômas?? Kicks arse.

Fantomas on kiinnostava.

Miksi valo suureni? :/

Jotta näkisit sen paremmin.