Ei helvetti! Mistä tuommosen Lemin Erävä -paidan voi itselleen hommata mikä Hyrkkäällä on yhdessä 2003-vuoden promokuvassa?

Janne vastaa: Ei kai mistään. Omani on 80-luvun peruja, on myös niin laho että ei uskalla usein pitää. Only for special occasions.

Paljonko maksaa 10 sentin postimerkki?

Sata milliä.

Jos olisi mies ja nainen, ja sit ne tekis sillee niinku lapsen, josta tulis tyttö. Niin, sit se mies niinku tekis sen tytön kanssa lapsen, josta tulis poika. Se poika sit tekis viel yhen lapsen sen naisen kanssa, josta tulis tyttö, ja tää mies tekis lapsen viel senki kanssa. Miten ne sukujaot sillon menis? (Kuka ois kenenki veli, sisko jne.)

Sitä se teettää kun haja-asutusalueen viimeisestkin linja-autovuorot lopetetaan.

terve. en oo varma mutta muistelen että yks dude väitti että H.E.L.L. biisi on coveri?? nii onko se?? ei se ees oo. älkääkä sanoko että löytyy ku katselee sitä levyä tjmskakkaa ku ei oo levyä eikä rahhaa sitä ostaa. ei muuta.. te ootte moi.

On se.

paljolla tuutte soittaan mun takapihalle??

Kysy Tokolalta.

Tulettehan taas tänä vuonna jörisrockiin örveltämään viimeisen kerran! ? vaikka viime vuonna kaikki ei menny ihan “putkeen” (kiitos erään todella ääliömäisen ihmisen), mut olis mukava kuulla ja nähä teijät viimesen kerran jöricksessä uskon että tulemme näkemään eikös… x) (21-22.7.2006)

Vaikea sanoa.

Jeeje hihih mokomaki mokoma hevi on parasta

Oha se.

mihis peavey 5150 on häipyny

Arkistoon.

saanko kiroilla täs palstalla

Kokeile.

Terve! Oletteko treenannu mitään uutta coveria keikoille? Ei sillä että tarvitsisi, kunhan utelen 🙂

Ei olla. Yritetään saada ekaksi nuo omat biisit treenattua.

Ai kouheeta!!! Mun Viikate-hupparissa on tahra, joka ei lähe pesussa pois! Mitä mie teen… Onneks CMX:lta tulee kans lähiaikoina uudet paitajutskat.

Siis hei haloo!!”11! Kantsuu tulla tänne vittuileen.. Kyl Mokzuildki tulee kohta hubareit ja paitoi ja kaikkee!11!!!Tajuutsä!11!?+!

MEIJÄN ÄITI TEKEE TEIJÄN ÄITIEN RUUUAT!

Hyvin on mennyt mainos perille.

Missäs Markon partakone on? Ei ole tainu tulla käytettyä sitä vähään aikaan?

Siellähän se surisee kysyjän perseessä.

Hui!Mie luin jo että pornokuvat! 🙂 Huh huh..

Klassikko.

Millon teidän uusi musavideo julkastaan? Tuleeko tänne sivuille ladattavaksi? -SOAD on paska, S.O.D ei-

Musavideosta on uutinen etusivulla.

Onko Únen veli Väsymys?

No ei.

Mikä seuraavista liittyy jääkiekkoon? A. Maa katosi, B. Maa hävisi, C. Maa livahti. Vastausaikaa 1.3 asti. Voit voittaa matkan Siperiaan.

Semmottista kyselisin, että onko se nelivitosen keikka K18?

Ainakin.

kun työ ootte siellä finnish metal expossa ja sielhä on se sakaran koju niin myydäänkös siellä mitä? ja kuinka paljon? olisiko mahollista ostaa sellanen sakara records t-paita?

Olisi.

Kiinnostaako Anthraxin tulevat Suomen keikat?

Tavallaan.

Mites jätkät yleensä kehittelee noita riffejä? Hikisesti vääntäen vai rennolla jammittelulla. Santun riffit ny kuulostaa ainakin niin letkeitä, että ne on ainakin väännetty puoli vahinkossa vai ?

Kaikki edelliset pitävät paikkansa.

Onko teidän tuleva levy jaguaari, sammakko vai leijona?

Vai kenties jotain aivan muuta?

Vitsi: ” Emme kerta kaikkiaan tiedä, mitä hänen kanssaan tekisimme”, äiti sanoi (huonosti käyttäytyvästä lapsestaan). “Mitäs jos käyttäisitte vaikka mattona.”

Niin.

Montako mitalia Suomi ottaa Olympialaisissa? Itse veikkaan 9-10 mitalia! Mm. Ahonen, Manninen, Hautamäki ja naisten hiihtoviestijoukkue.

Ihan sama miten siellä joku suksii tai pomppii kunhan jääkiekosta tulee mitali.

Huumori on vaikea laji.

Aivan oikein.

mitä ootte mieltä tanssi lattiasta? (jos siel soi mokoma)\../,

No ei omia biisejä sovi bailata. Mutta annas kun stereoista alkaa soimaan Sean Paulin “Shake that thing”, niin johan alkaa rotsi pyörimään.

Kyselempä nyt täältä kun en muutakaan keksi: Miten on Sakaran tilanne, ottaako se enemmän bändejä leiviinsä, vai onko kiintiö jo täyttynyt? Eli suomeksi sanottuna; Onko teillyttynyt? Eli suomeksi sanottuna; Onko teillä kiinostusta kuunnella demoja?

Sakara vastaa: Hyviä demoja kannattaa lähetellä. Huonoja ei.

JEAH TUUN TEIJÄN KEIKALLE JA SITTEN OON JAA enpäs kerrokkaan 😛

JAU JAU!

Voi tuota nuoren ihmisen onnea.

vituttaako?

kyl muaki vituttais

tajuutsä

Voi tuota nuoren ihmisen tuskaa.

Olenko aivan väärässsä jos väitän, että CMX on hiukan parempi kuin Viikate?

Mistä me se voitais tietää?

Kuisma on laihtunut ja Marko lihonnut! Miten tässä nyt näin kävi?

Elintasohevarien painokäyrät vaihtelevat kausiluontoisesti.

Kuoleman laulukunnaat jatkanee samaa rataa kuin kurimus ja tämän maailman ruhtinaan hovi? Biisejä on jois riidellään, rakastutaan, erotaan ja lopuks jatketaan kieli poskella..

Ja lopuksi nauretaan nenä poskella.

Mä sain joululahjaks teijän paidan…aikas hienoo koko vuosi pelastettu…

Heh. Hieno homma.

Seasons in the abyss on vittu yhtä juhlaa!

O.

Vitja Kuisma mitkä kanttaukset!!

Kuisma vastaa: Kiitos.

Onkos äijillä semmoista tiedossa, että milloin Tämän maailman ruhtinaan hovi olisi saatavilla mid price-levynä. Uutta albumia jo pukkaa, niin luulis kohta olevan?

Sakara vastaa: Mid Price ja Nice Price ovat levy-yhtiöiden omia alennuskonsepteja. Isot pojat ovat vaan saaneet tuon niin hyvin läpi, että ihmiset kuvittelevat levyn hintojen laskevan automaattisesti. Sakarassa ollaan oltu sitä mieltä, että levyjen arvo ei ole pudonnut minnekään, joten niitä myydään edulliseen perushintaamme. Samanlaiseen ratkaisuun ovat päätyneet myös Slayerin herrat.

Ostin tossa just uuden soundin. Nyt elämäni on täynnä suurta tuskaa ja ahdistusta, koska joudun odottamaan levyänne vielä yli viikon. En ole IKINÄ odottanut mitään levyä näin kovasti. Valapatto on muuten ehkä yksi parhaista biisin nimistä mitä olen kuullut. Biisi jolla on noin hyvä ja jäpäkkä nimi ei voi olla huono.

kiits että tulette nivalan tuiskulaan! odotan innolla teidän levyn ilmestymistä!!!

voe helevatan helevatta! Nyt se myrky lyppäs! MInä se täällä ootan uutta levyänne! jes jes jes!

Jännittää…

Onkos jossain levynmyynti tilaisuutta jossa sais nimikirjotukset samalla? (Helsingissä) pistääkääs postia [poistettu] kiitos!

Nimmaritilaisuuksia ollaan järjestämässä parhaillaan, ja niistä tiedotetaan ajallaan.