Mitäs perkeleet pitäisivät hyvinkin vainoavasta fanittajasta, joka kiertäisi kaikki kevään etelä-suomen keikat? Edelleen onnensa kukkuloilla nummirockin tunnelmista (Marko, olet mukava mies.) pitää meidänkin kunnioittaa uutta levyä läsnäolollamme. Mitä muuten tykkäätte Vade Retro-tatskasta ranteessa? Onko liian suuri kunnianosoitus teitä kohtaan? – Lumessakahlaajat

Tatuointiasiaan ei voi sanoa mitään. Tervetuloa keikoille, bailatkaa ankarasti!

UUH SAULI VOITTAA

Mitä ootte mieltä, voittaaks tarja vai niinistö? (prsidentin vaalit)

Niinistö sucks

TARJA PRESIDENTIKSI!

Suomen kansa on valintansa tehnyt: Tarja on suosituin presidenttiehdokas, Kalle Päätalo on suosituin kirjailija ja HK:n Sininen on suosituin makkara.

Miten tärkeänä pidätte omaa yksityisyyttänne? Oletteko valmiita esim. esittelemään kotinne, mahdolliset tyttöystävät/vaimot julkisuudessa vai puhutteko julkisuudessa vain työstänne? Onko rajanveto yleensäki julkisuuden suhteen vaikeaa?

vihdoinkin koittaa juhlapäivä näin perheelliselle joka teitä ei pääsisi muuten katsomaan, mutta onneksi tulette 10.3 Seinäjoelle!! Ei ole minkään näköistä havaintoa missä on postiautovarikko mutta luulen että sinne tieni löydän. onko teidän kanssa vaikea päästä juttelemaan keikan jälkeen? oottehan te ny sentään julkimoita….T:SJK

Miten faniystävällisinä pidätte itseänne? Jutteletteko fanienne kanssa jos he sitä haluavat? Meinaan, etteihän oo kuona-aineet noussu vinttiin..? Petyin nimittäin tuossa taannoin kovasti erääseen maailmalla tunnetun bändin jäseneen.

Fanietiketistä voisi sanoa seuraavaa: käyttäkää järkeänne. Yleensä ehdimme keikan jälkeen vaihtaa muutaman sanan ja teemme sen myös mielellämme. Mutta mikäli joku tonkii roskakatoksessa roskapusseja kolmatta viikkoa, soitamme poliisit paikalle. Ja ei me marginaalimuusikot mitään julkkiksia olla. Ei Rita Tainolaa kiinnosta ketä v*ttuja me ollaan.

Pitäiskö poikien parturiin mennä?

Jos poika haluaa leikata hiuksiaan, niin parturihan se on se oikea osoite.

Sod… eikun Mokoman 120 päivää on muuten perkeleellisen hyvin sanotettu alusta loppuun. Pisti tuo “valo suureni jotta näkisin sen paremmin” sen verran pohtimaan viikonlopun että huh. Annalalle tuhannet kiitokset.

Jepu.

mulla on yhteys ufoihin.onko teillä?

Tavallaan.

Kaksi kysymystä: Onko free record shop mukana tuossa teidän digipack-versio -“kampanjassa”? Ja kait joku mokomalainen kuitenkin ymmärtää kuningas jalkapallon päälle, vaikka niin paljon näytätte jääkiekosta pitävän? Kiitos.

Käy kysymässä Free Redord Shopista. Hyvä ja tapahtumarikas jalkapallo-ottelu on myös viihdyttävää seurattavaa.

Kumpi on parempi T. Peippo vai P. Kanniainen?

Kanada.

Hah, Santun TOP-5:n kärjessä kiiluu Deadwood-sarja. On muuten erittäin hyvää kamaa, 1. tuotantokauden dvd-boksin sain itse alkuviikosta. Kolme viimeistä jaksoa olisi enää jäljellä. Alkakaahan muutkin bändiläiset katsoa kyseistä sarjaa, kun saatte ne levykiireet pois alta… ;D

Ei ehdi.

miten tätä sivua muokataan?

TextPadilla, tuolla ATK-maailman lusikkahaarukalla.

Moroo! Täällä odotellaan jo innolla teidän uutta levyä ja on tullut kuunneltua nyt melko paljon teidän aikaisempia levyjä. Tuossa sitten nousi puheen aiheeksi TMRH-levyltä “Haudan takaa” niminen kipale ei olisi täysin alkuperältään teidän värssynne? Kenen ja mikä biisi kyseessä olisi tuolloin? Onnea ja voimia alkavalle kiertueelle! Terveisin: Joni

Tämäkin asia selviää yksiselitteisesti levyn kansiteksteistä.

mitäs olisitte mieltä tämmösestä kappaleen nimestä kun riistä perkele sisältäsi nimimerkki 36 vuotias slayer fani

Saattaisi jäädä biisi kuuntelematta.

Ottakaas heti auto alle ja tulkaa Lahteen konsertoimaan.

Ai nyt heti? Just iltapesulle menossa.

Onko ruotsalaiset homoja?

Ei ole kokemusta.

Lost!

And Found!

Kestääkö tajunta?

Nippanappa.

onks machete hyvä bändi? eikös vaan siellä tuomo ja santtukin ole.. ja tuomon veli? ja joku hunsvotti 😀

The Mazziga on v*ttu PARSA!

Tuomo ja Kuisma! Miltä tuntuu olla nuorten tyttöjen päiväunien kohde? Imarteleeko vai ahistaako?

Tuomo ja Kuisma vastaa: Ihanalta.

pistin KLK:n ennakko tilaukseen jeejeeeeeeeeeeeeeeee.. meidän kissa osaa soittaa kitaraa

Meidänkin kissat osaa vaikka mitä.

Nonni, jälleen uutta kamaa näiltä pojilta! www.reclusion.nu/

Emme käytä kamaa, kiitos vaan.

Hähä. Tiedoksenne: hämeenlinnan keikka ei tasan ole k-18.

Hähä.

Onks äijillä vinyylisoittimet tallessa vai kuunteletteko cd-muodossa mieluummin? Just pyöri Slayerin South of heaven levarilla…

Hieno homma, se on musiikin arvostamista. Janne on meistä ainoa jolla on toimiva vinyylisoitin, ja myös ainoa joka keräilee vinyyleitä.

CMX vai YUP?

Tasapeli.

ootteko te FME:n kitaraklinikalla?

Tuomo ja Kuisma lupautuivat taas kännissä esittelemään “soittotekniikkaansa” siinä Laihon ja Latvalan välissä. Ei hyvltä näytä.

Mikä on lihaisa ja pyörii?

Lautasella pyöri hetki sitten timjamilla maustettu lammaspulla. Mmm.

Hevi on hyvää, tekno huonoa.

Niin.

heh, hyrkkään kuula senkun kiiltää tossa promokuvassa, aivan ihmeellistä.

Eipä.

Elämäni toiseksi suurin vitutus! Kiitti nelivitosen ikäsäädösten, tämä herra ei pääse kattoo sitä mitä tässä on niin perkele ootettu… oli pakko avautua jonnekki… saatana, nyt pittää panostaa hikisen buudumin keikalle… perkeleen oulu

Et syyttänyt vanhempiasi? He ovat pääsyyllisiä alaikäisyyteesi.