“hirveetä kuraa toi teiän uus lätty, paskaa sepultura roots riffei biisit täynnä ja sitä helvetin huonoo puhdast lauluu! todella paha pettymys! teil on suomen hevi historian huonoin rumpali!”… hahahahaha=DDD mitä vikaa sepulturan rootsriffeissä o?=DD… tuo levy on niin hyvä, etten keksi mitään järkevää sanottavaa, muutako, teletapit rUuLZzz\,,/

Tappivanukasta.

Vai on poijat siirtyny H-vireeseen. Onko kitara- ja basso-osastolla siirrytty 5- ja 7-kielisiin vai soitatteko kielet löysänä? Kyllä se KLK on sitä kuuluisaa absoluuttista parhautta koko lätty. Kiitosta vaan ja Kauhajoella nähdään!

Kuismalla on 7-kielinen jo kakkoslevystä lähtien. Tuomo viritti yhden kuusikielisistään A-vireeseen, mikä mahdollisti alavireisempien riffien tiuhemman viljelyn.

Uus kiekko ja keikkalippu. Pakko tommonen setti oli hommata, eihän elo muuten suju.

Ei kai sitten. Hyvä että hommasit.

teillä on a-vire muuten mutta pahaa verta kipaleessa d-vire. olenko oikeassa? vai miten on?

Olet oikeassa. Parissa biisissä mennään Hoossa.

Uusi levy tuntuu olevan hitaasti avautuvaa sorttia. Kansitasku on vielä vaikeammin avautuva.

Ja olisiko tuo muka sattumaa? Itse asiassa on.

Kun levyn sain käsiini illalla, se kuunneltiin kerralla läpi. Oli aika sanaton olo sen jälkeen. Silloin tiesin, että pidin käsissäni yhtä vuoden parhaista levyistä. Jos levy onnistuu saamaan tipan kuuntelijan silmäkulmaan, se ei voi olla huono. Kiitos tästä.

Kiitosta.

Perskeles! Äijät tykittää kun Morbid Angel aikanaan. Siitä hatun nosto ja kiitos. Kuinkas te noin jyhkeet saundit ootte oikein saanukkaan aikaseks?

Teimme kai joitain asioita oikein laitteita ja miksaajaa valitessa.

Tuskallinen odottelu päättyi tänään osaltani, kun käväsin ostamassa teidän uuden plätyn. Ylitti odotukset 🙂 Tästä riittää riemua pitkäksi aikaa minulle ja naapureilleni! Kiitos!!

Olepa hyvä.

Mahtavaa kamaa, ens keikoilla vain pohjoisempaa, ja ikärajat pois..

Ei muuta kuin kansanedustajaan yhteyttä ja lakimuutosta ajamaan.

Onkos se Tugekin vihdoin saanut ESPiinsä sen seitsemännen kielen… Kun perin tavoin murisee kitarat KLK:lla…

Tuomo vastaa: Kuudella kielellä mennään nyt ja aina. Vire on sama kuin Kuisman seiskan kuuden paksuimman kielen.

Ei riitä sanat ylistämään teidän uutta lättyä. Ihan kiva kun ootte olemassa.

Kivuutta.

Hyvältä kuulostaa teidän uus lätty. pidän kovasti. 🙂

Asiaa.

Tytöt kirkuu

kauhusta.

Makeaisia sanoituksia, menee hyvin kirkonmiehellekin kyllä sielu lepää, nimittäin äärimmäisyys on kaunista! Tänks!

Äärimmäisyys on ekstremeä.

Äijäthän on tehny aika jännän lätyn 😀 Kuulostaa vähän raskaammalta välillä ja sit välistä kivoja puhtaita lauluja siellä, ja sit välistä tulee mieleen The Haunted ja Sepultura. Mut ei mitään 🙂 ihan hyvä levy muuten. Hyvä pojat!!

The Haunted ja Sepultura. Nevöhööd.

Aivan helvetin loistava levy, “Kuu saa valtansa auringolta” -biisi täydentää pakettia perkeleen hyvin, koska jokainen mokoman levy tarvitsee yhden “Uni saa tulla” tapaisen rallan.

Itselle noilla biiseillä ei kyllä ole juurikaan yhteisiä nimittäjiä.

Onko tulossa uutta levyä koskevaa sivumateriaalia tulossa, siis paitoja esim.?

Joo-o, uus lätty on loistava. Kuu saa valtansa auringolta on kyllä parasta missään! Onkos nyt uuden levyn myötä tulossa uusia paita designejä?

FME:ssä julkaistaan rätit.

Raapii ku hiekkapaperi, siis ruskea,ei mitään lasikuituhiontaa!

No prkl.

Valapatto haiskahtaa Slipknotilta…

Äitis haiskahti Slipknotille ku siut sai.

menee muutes lätty listaykköseks, vituttaako? ps. kuoleman laulukunnaat on w*ttu PARAS!

Kassellaan.

Trastui! Hyvän lätyn olette sedät vääntäneet. Kiitos palion! Kyllä kelpaa jatkaa vuotta eteenpäin.

Kiits.

Täyttä kamaa tää uus levy niinkun kaikki muutkin moksun tekeleet, kiitos tod. paljon!

Raakaa ajoa.

Mokomalta pitäisi ilmestyä uutta materiaalia useamminkin, #mokoma:ssahan on ollut keskustelua jo kahden päivän ajan!

Julkaisemme siihen tahtiin, kun julkaisemin arvoista materiaalia syntyy.

ootte kuule tehneet ihan pirun huvän lätyn!!! Paras tähän mennessä. Kaikki on parantunut. kiitos siitä! jatkakaa samaan malliin!

Voi vitalis.

Hyvää työtä ukot

No mutta.

Kolme s:n sanotussysteemi. 1. on siis suora sanajärjestys, se tiedetään, mutta onko 2. sitten “sananlaskut” tai “sanonnat”? kun niitä tuntuu löytyvän joka levyltä ihan kivasti. Ja niin… Kyllä tämä uusi levy todellakin vie minuakin kuin litran mittaa 🙂

Marko on tykännyt ensimmäisestä levystä lähtien leikkiä kulahtaneillakin sanonnoilla.

Tuosta Laulukunnaiden liitteestä puuttuu itken silmät päästäni biisin lyriikat

Eipäs puutu.

Onko Kuismalla piilarit vai onko oikeesti noin siniset silmät? Lujaa tekoa -biisin riffi on muuten ehdotonta absoluuttista parhautta. Mättöä, perkele!

Kuisma on sinisilmäinen.

Annanpa isot aploodit pojille tästä uudesta hienosta, komeasta, kivasta ja todella kuunneltavasta levystä. Iltaisin sängyssäni mietin että miksi Mokomalla pitää olla niitä “Silmäterä”/ “Uni saa tulla” kappaleita. Kiitos pojille veikeästä rässistä. Onko muuten poijjaat lahden seutumille tulossa kääntämään kiviä?

Lahteen tullaan kesällä. Kaikki kappaleet ovat tuntuneet tekohetkellä olennaisilta. Mainitsemasi biisikaksikko on meille hyvinkin tärkeä.

Kiitos uudesta levystä, sen on rautaa. Piäksee TMRH:n (joka oli kanssa ihan rauta levy) ihan satanolla, mutta viel en osaa päättää onko parempi levy kun Kurimus, kattellaan…

Samoin.

Miten Uniklubi uppoaa?

Se “minun on kylmää” -venytys ärsyttää. Muuten kai kyseessä on asiansa osaava orkesteri.

Keho kesti, mutta tajunnasta en ole niinkään varma! Tajuttoman hyvä plätty!

Saa nähdä kestääkö kehokaan, kun tien päälle lähdetään.

Kiitos loistavasta levystä!

Olla hyvä.

teil on suomen hevi historian paras rumpali! ja basisti ja kitaristit ja laulaja ja KAIKKIIHIIHIHIHIHIHIH

Ei kyllä ole.

Hei! Kaverini osti kaksi kappaletta teidän levyä, joten saanko polttaa itselleni yhden kopion kun äiti ei osta mulle tota levyä.T:fani 93

Ystävän orgininaalista saa kai edelleen kopsata vähän kuten c-kasettiaikoina.

Äijiä taitaa jännittää tuleva kiertue? 😀

Vähä.

Hyrkäs on yksinkertasesti paras! 😀 Ootko Janne mitenkään opiskellu tuota paukuttelua?

No mutta kiitoksia, musiikkiopintoja ei ole.

mahtaako teidän kansi taiteilija pahastua jos teen teidän kannesta taulun? teitte jälleen mahtavan levyn!!!

Ei varmastikaan.

Terve! Levyn takakannessa “Tulkki”-nimisen biisin pituudeksi on ilmoitettu 3.35, vaikka se taitaa kestää n. 3.06. Painovirhe vaiko taiteilua?

Virhe siellä on, keles.

onnistuin jo hukkaamaan nimmarit jotka sain eilen 🙂 tänään äikän tunnilla piti puhua jostakin kauniista kuvasta. no minäpä sitten otin tuon teidän uuen levyn kannen ja juttelin siitä omia pohdiskelujani.

Kyllä tuota kantta kelpaa pohdiskella.

No näitä täällä kyllä riittää, mutta pakko on silti antaa sananen tai muutama. Eilen ilmestynyt albuminne mykisti mut pahemman kerran. Verrattuna TMRH:n on lisään tullu kaikenlaisii pikku sovituksellisii ja soitannollisii jippoja, jotka mua itsekkin soittajana kyllä pisti todellakin hyvällä tarkottaen hymyilyttämään. Eli siis turha paskanjauhaminen sikseen, ootte tehny aivan helvetillisen hyvän levyn. Siitä suuri kiitos ja kumarrus! Vaikka näin alkuvuotta vielä elellään, niin 100% varmasti Kuoleman laulukunnaat on tämän vuoden kovimpia metallialbumeita joita ilmestyy. -kil-

Satsasimme sovituksiin. Mukavaa, että tehty työ välittyy levyltä.

Miksi Ärräpään kertsin melodia on kuin suoraan CMX:ltä?

Siehä hulluja juttelet.

loistava levy kyllä, mut ei kuitenkaa nii hyvä ku odotin. Pehmee laulu on parempi Marko.

Loistava kelpaa meille.

Kiitos mahtavasta lätystä, tätä kannatti odottaa,tulkaa nyt ..rkele Lahden Torveen keikalle vai onko se jo käynyt liian pieneksi!?!

Tulemme Lahteen kesällä, mutta emme Torveen.

Ei ole kyllä kovin hyvä tuo tejän uus levy. Laulu on liian hiljaisella tai ainakin sais olla selvempää. Miksi laitoitte tuommosen soundin? Edellinen levynne oli huomattavasti parempi. Toki tälläkin kiekolla on pari hyvää kipaletta. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Me nyt satuttiin tykkäämään tuommoisesta soundista.

Kolmas kuuntelukerta menossa ja täytyy myöntää että ensimmäisen kerran jälkeen vähän mietitytti, mut nyt on jo volumet kaakossa ja potkii niin ***tanan lujaa persuksiin!!!

Potki takaisin.

Kyllä meinas suomeks sanottuna paska turahtaa housuun ku pistin levyn soimaan. Oli jotenkin niin agressiivista aluksi, mutta hyvin pääsi parin ekan raidan jälkeen jo tohon levyyn sisälle niin sanotust. Erittäin maukas lätty. Kyllä kuulee, että levyyn on panostettu! Ja onko uutta paitaa tulossa myyntiin, kiinnostaisi meinaan kovasti. Onnittelut vielä ja kevään keikoilla nähdään!

Perseet on kovilla, kenellä savessa, kenellä mustelmilla.

Tulkaahan pojjaat soittamaan tänne vaarojen täyttämään Kosovoon, meille Suomalaisille rauhanturvaajille. Saisi vähän ruotsin ja tsekin pojat ihmeteltävää.

Sehän voisi olla mielenkiintoista. Keikkabussilla ei vaan taida päästä ihan perille asti.

Mukavasti on uudella levyllä otettu askel eteenpäin! Toivottavasti ette ikinä höyrähdä 70-luvun tissiposkisaundeihin vaan pidätte äänivallin valtavana, kuten tähän astikin!

Tämä oli meidän tulkintamme 70-luvun tissiposkisoundeista.

Katsoin Mtv:ltä Headbanger’s ball ohjelmaa(joka muuten lähetettiin Klo 00:00 toisten kuin tiedoititte,mutta ei se mitään) ja uusi videonne oli M-A-H-T-A-V-A! Kiitos! kyseisessä ohjelmassa oli myös monia muita upeita videoita ja artisteja kuten:lamb of god ja Stam1na jonka videolla taisi myös seikkailla Mokoma orkesterin jäseniä vai olenko väärässä?(video oli muuten Paha Arkkitehti) enkuitenkaan mennyt nukkumaan “ajoissa” ja myöhästyin koulusta mutta kiitos

Kyllähän siellä Arkkitehti-videolla kaikenlaisia hippejä vilisee.

Kyllä täytyy myöntää että on tää hyvä lätty, mutta vituttaa silti toi että ihan turhaa Marko yrittää rääkyä, lopeta hyvä mies. Ei se tee siitä yhtään rankempaa. Sopivassa mittakaavassa sopii, mutta esim “pahaa verta” paskimpia virsiä, kun kokobiisi yhtä ärjyntää. Kyllä täytyy sanoa silti että oli hyvä ostos, kiitos. -RoseRing-

Hyvä että koet silti saaneesi rahallesi vastinetta. Ei se Marko voinut asioita muuten ilmaista.

Sen suuremmin levyä hehkuttelematta, haluaisin vain kiittää teitä. Pelkäsin edellisen levyn menestyksen jälkeen että siirrytte KT/Niskalaaki-linjalle, eli tehdään hittilevyn jälkeen samaa pitkäsoittoa uudestaan ja uudestaan peläten muutosten karkottavan fanit. Laulukunnaat kuitenkin yllätti todella positiivisesti. Tämä levy tulee pudottamaan jengiä perseelleen, ja vaikka ette sitä ite tahtoisi, niin kyllähän tämä eräänlainen statement on. Vastaisku paikoilleen jämähtäneille hittibändeille, joiden ambitiot rajoittuvat vain fanimäärän kasvattamiseen. Teillä on visiota, tyylitajua, rohkeutta ja taitoa. Mokoman miehet, minä nostan teille hattua ja toivon että säilytätte samanlainen ennakkoluulottoman asenteen vastaisuudessakin. Kiitos ja onneksi olkoon.

Kiitos & kumarrus.

Mahtava levy tuo kuoleman laulukunnat. Mikä on kitaroiden vire tuolla levyllä??? Annala on järkyttävän hyvä laulaja/huutaja.

Kolmella eri vireellä on Kunnaat louhittu: drop-D, H ja A.

Heipä, uusi levy tuli ja vei mukanaan. Melko timmi kokonaisuus sanoisin. Tosin suoranaisia Meshuggah -vaikutteita on kyllä kuultavissa. =P Tuosta kakkoskipaleen alusta tulee jopa melkein mieleen vanhempi cannibal corpse. Missäköhän vireessä mahdatte soittaa..? D tai alennettu D..? Niin ja jos suomi-proge-death yhtään kiinnostaa mainostelen tässä vielä omaa yhtyettämme www.mental-transformation.net

Meshuggah on koko porukalle pitkän linjan suosikki.

Onkos muuten tosi, että ihan ensimmäinen painos tuosta Kukko-ep:stä oli virheellinen (ei sisällä videoita, vaikka niin mainitaan) ja vedettiin pois myynnistä? Eli tälläinen versio on se kaikkein harvinaisin? 😉 Kiitos vielä uudesta loistoalbumista. Kunnon möyrinää. Ja kansiläpyskä tuoksuu metsäsieniltä.

Kyllä, muutamia viallisia Kukkoja meni asiakkaillekin asti. Se on siis todellakin harvinaisuus. Treenikämpältä löytyi muuten muutama laatikko Punaista kukkoa. Hankkiudumme niistä eroon FME-messuilla.

Onko niitä uusia paitoja tulossa isoina kokoinakin? Haluaisin mokoma-paidan mutta kokoja ei löydy paitsi t-paidoissa mutta haluaisin ihan oikean paidan/hupparin.

XXL-kokoisia rättejä on tulossa.

Perkele, kylläpä on tuhtia tavaraa tämä uutukainen! Kerrassaan loisteliasta tanssimusaa. Mutta Ärräpään pilaa kyllä järkyttävä kertosäkeen laulusovitus. Miksi pilata napakka menoralli moisella jollotuksella? Miksi?!

Hyvä jotta kelpaa pääsääntöisesti. Meidän mielestä Ärräpää kaipasi juuri tuollaisen laulusovituksen. Ei se sen monimutkaisempaa ole.

Ah!Kiitos uudesta rankasta leystä!!Potkii todella hyin persauksiin! Olis myös mahtavaa saada uutta live dvd:tä kehiin..!Onko kenties mahdollista??

Eiköhän me tänä vuonna taas joku keikka ja sketsi taltioida.

Säästä sanasi -kappaleessa samoin kuin Kuu saa valtansa -kappaleessa on kitarasoolot,kuka,ken vai kumpi ne soittaa? Vai onko molemmissa eri herra kitaranvarressa?Ovat erihenkisiä(niin eri kappaleissa tietysti erilaiset) Mutta mutta,onko soittajalla yleensä ns.tunnistettava käsiala? Hienoa musiikkia muuten,levyä ei vielä ole,(pian on ellei kaupasta lopu)mutta radio kuuluu ja Rautakanki.

Säästä sanasi -kappaleen soolon soittaa Kuisma ja Kuusaan Tuomo. Käsialan tunnistettavauudesta on vaikea sanoa itse mitään.

Parhautta \,,/!! Oletteko uutukaisella käyttäneet kitaroita muissa vireissä kuin tutuissa drop-D:ssä ja A:ssa(7)?

Jep, Lujaa tekoa ja Mieli sydäntä syyttää soitettiin H:ssa.

Sen verran voin kertoa, että perkele. Nimittäin mänttien ohjeistuksen mukaisesti tähtäsin neitseelliseen kuunteluun ja väistelin kaikkea, mikä vähänkään olisi voinut jotain viitteitä antaa tulevasta levystä. Ja katso! Siellähän se saatana soi levykaupassa. Näinhän käy aina urheilutulosten kanssa, mutta että helevetti musiikinkin kanssa. No, eipä tuo pahasti kuuntelukokemusta häirinnyt. Loistolevy!

Heh, kalkkiviivoille asti pääsit.

Kyllä nyt lykkäsitte historianne parhaan levyn pihalle. Tajunnan räjäyttävää tavaraa. Kiitos ja kumarrus!

Kiitos, olo on helpottunut.

Mitkäs biisit se santtu on tuolle uusimmalle tehnyt??

Ärräpään ja Tulkin.

Onko Markolla lauluefekti joissain biiseissä?

Vetääköhän Marko mörinöitään levyllä jonkin miedon efektin läpi vai onko hän todellakin jokin karannut hornan kuvatus? Mahtilevy, kiitos siitä.

Pikkuisen laulua on ajettu “murolle”. Tuon vienon särön lisäksi siellä on käytetty vain kaikuja.

Olipas tanakka paketti tuo uus levy. Vetää sanattomaksi.

Hyvä!

näkeekö sitä teiän videoa missään muualla kun MTV:llä?

Infernon tulevalla DVD:llä video on mukana.

Levy LURAA! Mokoma Wackeniin! Sarjassamme punaisethatut!

Mikä ettei!

Aivan kertakaikkisen LOISTAVA levy. Juuri sitä rankkaa Mokomaa mitä oltiin odotettu.

Tältä tuntui tällä kertaa.

Hmm. Olettepa äijät tehneet vitin loistavan levyn taas kerran. Soundit ovat brutaalimmat kuin ennen, josta pidän todella paljon. Marko on kauan ollut mielestäni yksi Suomen parhaista vokalisteista/sanoittajista, mutta tällä levyllä on menty jälleen eteenpäin molemmilla osa-alueilla. Uuden levyn lyriikat kuullostavat niin sydänverellä kirjoitetuilta, että jo ensimmäisellä kuuntelulla meinas tulla vähän tippaa linssiin tiettyjen biisien aikana. Levyn kuuntelemisen ja sanojen lukemisen jälkeen toi ensin hieman oudolta vaikuttanut kansikuva alkoi myös selkiytyä. Hygen soitto on myös monipuolistunut helvetisti ja kaikkien muidenkin tontit on hoidettu loistavasti. Kaikista tällä hetkellä toiminnassa olevista yhtyeistä arvostan teitä kaikkein eniten. Kiitos loistavasta musiikista, joka on ollut apuna monesti kun ei ole mennyt elämässä kaikki ihan putkeen.

Kauniita sanoja, kiitos.

Kuinka suuri mahdollisuus taviksella on festareissa päästä teitä jututtaan? Ja osaatteko sanoa mille festarille satavarmasti tieitit halutaan?

Kyllä me yleensä käymme festareilla myös yleisön puolella käyskentelemässä. Silloin sopii tulla nykäisemään hihasta. Festarit haluavat tiedottaa itse ensimmäisenä bändeistään, joten odotellaan niitä.

Kiitoksia erittäin tiukasta levystä..oli mukava kuunnella levyä ihan puhtaalta, kun ei ollut kuullut biisin biisiä tai nuotin nuottia koko levyltä..mutta, kai tässä vois sitten jotakin kaiketi kysäistäkkin vielä, että onkos tuolla tavastia keikalla lämppäriä, vai vedätkö te yksin koko shown?..

Olemme Tavastialla omillamme.

– “MTV3:n myöhäis uutisista hyvää iltaa” – “Hyvää iltaa” – “Torinon talviolympialaiset ovat vaakalaudalla suurten finanssipoliittisten kysymysten takia ja Suomi ei aio…” – “Öhrm…Anteeksi Pirjo keskeytys, mutta juuri tulleen tiedon mukaan Mokoman uusi levy, Kuoleman laulukunnaat, on täyttänyt kaikki ennakko odotukset 500prosenttisesti ja hakkaa niin maan perkeleesti naamalle, että ei tässä ole enää mitään järkeä. Nyt meillä on suora yhteys meidän taustatiimiin, joka on juuri kuunnellut neljä tuntia putkella kuoleman laulukunnaita: “MOKOMA! MOKOMA! MOKOMA!!!…ai vittu kun koskoo”…huhhhu, livekeikat tuleekin sitten olemaan vielä mielipuolisempia, mutta nyt takaisin muihin uutisiin…” Eli toisin sanoen… kiiitos!

Kerrankin hyviä uutisia.

Hieno oli toi Radio Cityn spesiaali. Pahaa verta ensi-ilta myöhästy pahemman kerran. Ilmotitte että klo 23 mutta se tuli tossa puol yhdeltä. Tai en tiä jos näytettiin moneen kertaan. Mutta siinä klo 23 tuli vielä Wildboys. Nojuu eipä tossa mitään kun kumminkin sitten näin sen videon. Ja tuo uusi albumi on loistava. Hyvää työtä.

Kiitti. Meille ilmoitettiin tuo kellonaika. Pahoittelemme ylimääräistä television tuijotusta.

Ihan hieno uusi ulkoasu sivulla, mutta yläreuna näkyy bugisesti Operalla. Ja kysyttyä-osion kysymykset saisivat erottua vastauksista paremmin. Terveisin, sameli. PS. laitoin tämän kysymyksenä, koska s-postin lähettäminen on vaivalloista.

Yritämme pikkuhiljaa optimoida saittia. Yleisimmillä selaimilla homman pitäisi kaiketi olla kunnossa.

Mitä bändejä tolla PAKKAHUONEEN keikalla on mokoman lisäks sillon huhtikuussa?

Ei ole tietoa tässä vaiheessa. Ilmeisesti ainakin Ajattara.

Komeasti turpakarvat lisääntyy vasemmalta oikealle liikuttaessa!

Noissa pärstäkuvissahan on selvästi nähtävissä parran evoluutio. Ekana on tollanen peruskiltti opiskelijaversio, joka vähitellen muuttuu jeesuks-versioks. Jannut piiloutuu karvojen taakse…

Näisso.

Tajuttoman kuuman rieskan olette paistaneet. Lätty loistaa monipuolisuudellaan ja jyrää soundeillaan maailmanloppuun saakka. Kylmiä väreitä ja kananlihaa. Silkkaa parhautta, lujaa tekoa. Kiitos.

Kiitos itsellesi. Karjalainen rieska höpsytetään. Siten se siten poikkeaa tavallisesta ohraleivästä.

Teitte sen taas, perkeleen kova levy. Ja kotisivujen uusi ulkoasu on hieno! Kiitos!

Pikkuisen nuo naamat ylälaidassa kuumottaa.

Et saata tietää, et liioin ymmärtää kuinka tämä levy potki persauksiin!! Kumpikos kitaristeistä soittaapi soolot?

Tuomo tiluttaa Kuu saa valtansa auringolta ja Mielisydäntä syyttää -kappaleissa. Kuisma tunnelmoi Säästä sanasi -biisin soolon.

Miten tälle internetistä musikkiaan lataavalle ihmiselle tuleekaan mieleen kysyä biisien sanoja bändiltä. Eikö hän oikeasti tiedä että ne sanat voi löytyä sieltä ostetun levyn kansivihkosesta. Ostakaa ihmiset levyjä. Tänään oli kiva lähteä pakkaseen ja palata sohvalle lämmittelemään luita uunituoreen Mokoman soidessa stereoissa. Kiitos MOKOMA Kiitos.

Juuri näin, kiitos.

Ei se Headbanger’s Ball 23:00 alkanu, vaan 00:00.

Niin kai siinä sitten kävi. Meille annettiin väärää tietoa. Sori.

Kukkopaidalla saa muuten naisia, varmaan tiesittekin sen jo. Kerran oli laivalla, menin hissiin, kivan näkönen nainen tuli samaan hissiin kaverinsa kanssa ja sano “ai sä olet se jol oli se kukko paidassa” Aika helvetin siistii. Uus kiekko kolisee, vaikee pitää housut jalassa.

Tarinasi jää vähän auki. Saitko avokämmenestä poskeen vai kutsun hyttiin?

Tässä tällanen ilmotusluontonen asia että ketuttaa ku pitää sittenki kahteentoista oottaa tota headbangers ballia, eikä yhteentoista. Darn! Mut oli hyvät YleX ja City haastikset! Videon ensi-ilta on kyllä varmaan odottamisen arvonen

Toivottavasti näin oli.

Pojat perkele. Mulla on perse ihan mustelmilla kun oon kuunnellu teijän uutta levyä, potkii niin saatanan kovaa. Soundit on kyllä erittäin rouheet (mesa, uuh) ja Markokin revittää kurkkua ihanan rankasti.

Miitri on nero.

Kiitoksia uudesta levystä. Pelasti päivän.

Kiitos, pelastit päivän.

On muutes pirun hyvä levy, kiitos kaunis siitä.

Itelles.

Sellasta mietin vaan, että ootekos te kitaristit hyljänny tyystin teidän vanhat työkalut (flying-v, ibanez…), vai vieläkö ne oli studiossa mukana päätymässä ihan nauhalle saakka?

Tuomo vastaa: Kuisma on myynyt Ibanezit. Mulla oli Gibson mukana studiossa eräänlaisena soundireferenssinä, koska se soundasi niin hyvältä edellisissä sessioissa. ESPit kuulostivat kuitenkin vähintään yhtä hyvältä, ja niissä on myös toimiva elektroniikka.

Morjesta, mitäs jätkät? Hyvältä soundaa teiän uus plätty kyllä, mutta lauluraitaa olisi saanut hitusen korkeammalle nostaa muun möykän seasta. Vaikuttaahan tietysti miksaajan vaihtuminen sun muu, mutta kumminkin. Stam1nan debyytillä on samainen (ja vain yksi) ongelmakohta. Lauluvoget enemmän suunnattuna kaakkoon ensi kerralla. Noin muuten levy kyllä täytti odotukset. Hyvähyvähyvä…

Tuollaisesta laulubalanssista tulee meluisan kaoottinen tunnelma, mitä hiukan haimmekin.

Itseni ja maailman puolesta erittäin paljon kiitoksia vuoden odotetuimmasta ja eittämättä parhaasta tuotoksesta (vaikka vuotta onkin reippaasti vielä jäljellä). Mie kiitän ja kumarran. Toivottavasti myös Tampereella on nimmarikeikkaa/fanitapaamista ettei tartte olla kateellinen Turkulaisille. Ehdin jopa naiskiireiltäni kuuntelemaan molemmat haastattelut ja kiitoksia myös niistä. Tämä on harvinaista herkkua meille kaikille \,,/ harmillista, että ei näe tuota musiikkivideota, mutta onneksi siihen Inferno-devuun on vielä niin vähän aikaa. Jaksoin odottaa tätä levyäkin – jaksan kyllä ootella myös devua. Jatkoja

Nuo nimmarikeikat ovat järjestyneet hiukan yllättäen. Vaikea sanoa, onko niitä tulossa vielä lisää. Kassellaan.

Woi witsi te ootte ihania! Saatte minutkin, pitkään eksistentiaalisesta masennuksesta kärsineen nunnankin sekaisin! =@ -SM-

Huh, yritetään pärjäillä.

Moro! Loukkaisiko teitä se jos olen ostanut uuden levynne ja rippaisin siitä kappaleet tietoneelle? En missään nimessä jakaisi tätä vertaisverkoissa! Minun täytyy kysyä asiasta. Sananne on lakini!

Omaan yksityiskäyttöön saa omaa levyä kopioida.

Mä sain just äsken erektion tosta partajärjestyskuvastanne, ihQa eikö??+

Minä en saa erektiota enää koskaan, kiitos vaan.

Onkos muuten aika helvetin mahtavat bassokuviot Santulla uudella kiekolla. Kuin myös on Hygen rummut. Markon ilmaisutyyli on vähintään sen erittäin jees. Ja mitäs noista Ällistä ja Tällistä enää sanosi. Sitä samaa. HelVetin hienoa, jätkät.

Kiitämme.

Kiitos kommentoinnista!

Mitäpä näistä.

Jeah! Kuuntelin teirän uutta levyy! PARHAUTTA! Meinasin itkee silmät päästäni ku kuuntelin,oli se nii hyvä.. 😛 UO\../,

Hyvät hommat.

IHAN VITUN KOVA UUS LEVY! AIVAN MAHTAVAA JÄTKÄT!

Kiitoskiitos.

Ärsytääkö?

Ärsytää.

Aivan järjettömän kovan lätyn ootte taas ulostanu! Todella huomattavaa kehitystä itse kullakin. Kiitän teitä tästä ja toivon uuden paitamalliston pikaista saapumista (“Lujaa tekoa” – tekstillä varustettu paita olisi jotain vallan kaunista). Kysäisisin vielä, että missä kappaleissa korostuu Santun kädenjälki kun kansilehtinen ei tässä asiassa infoa suuremmin? Hyvää keikkailua herroille!

Uudet paidat julkistetaan FME:ssä. Lujaa tekoa -paita kuuluu mallistoon. Santtu on säveltänyt Ärräpään, Tulkin ja Valapaton c-osan.

MOKOMA Lahteen heti nyt… Kyl Kouvola on listalla mut miks Lahti puuttuu? Mahtava uus levy!!! Iski saman tien takaraivoon!

Lahteen tullaan vasta kesällä. Kevätrundin osalta myyjä ja ostaja eivät ilmeisesti päässeet yhteisymmärrykseen.

Marko, et sie siel Pellavassa 2005 huonosti laulanu.

Ei se nyt ihan timanttiakaan tainnut olla.

marko Lauloit muuten pellavassa ihan huonosti. jeeejee rautakanki rulez 🙂

Ei se nyt ihan huonosti laulanut, mutta paras päivä ei tainnut kuitenkaan olla.

Harvoin käy näin, mutta nyt en todellakaan tiedä mitä pitäisi kirjoittaa, että tunteet uuden albumin kuuntelun jälkeen tulisi selväksi. Minun mielestäni kovin Suomalainen thrash-albumi ikinä! Olen todellakin sanaton. Mokoma on mennyt juuri ja täsmälleen siihen suuntaan, kuin toivoinkin. Enemmän rytmiriffittelyä ja karjuntaa. Toisaalta moniääniset puhtaat laulut ovat täydellinen lisämauste. Levyn ainoa vika on mielestäni se, että ensi levy ei voi olla enää paljoa parempi. Tosin enempää ei voi toivoakaan. Tässä on kaikki, thrashin isä, poika ja mosh. kiitos suunnattomasti! T. niska rullalla

Albumin thrashiudesta en tiedä, mutta nöyrät kiitokset kumminkin.

Helvetin hyvä levy! Paljon digipak-versiota on tarkalleen ottaen tehty? Vai rikotteko lupauksenne ja teette sitä lisää?

Digiä painettiin 6000. Lisää ei ole tulossa.

Miten on mahdollista että levy levyltä homma kuulostaa aina vaan paremmalta? Seuraava lätty on jo varmaan uusi “Reign In Blood” 🙂

Tai sitten Divine Intervention.

kertooko voimahuone juutalaisvainoista?

Ei kerro.

Enpä vissiin säikähtäny ku Marko pomppas vinyylipussista pihalle, huhhuh. Kannattaa miettiä kahesti ku tollasia lähtee tekemään!

Siinäpä naamaa kerrakseen.

Minkäs lintujen luurangot lienee kannessa, kukkojenko? Enteileekö kenties lintuinfluenssan leviämistä kevään myötä…Yks piisi vasta kuultuna (ratiosta) uudelta levyltä mut sehän oli AARRGGGHHHH!!!!! Saastanan hyvä!

Ei tuo ihan kukolta näytä. Tuonelan lintuja siinä on pari kappaletta.

Kyllä mäntit väänsitte sellasen rieskan että kerranki saatii tähäki mökkii vähä metelii!

No hemmetti.

MItäs työ Laulukunnaiden kansi on olevansa? Ainakin levyn siäsltö on mahtava! Toivottavasti teille tulee myydyimpien levyjen listalle jonkinlainen paikka.

Kansi on merkki Pirisen ja Scharinin neroudesta. Jännitetään mahdollista listasijoitusta vähän tuonnempana.

Nöyrä kiitos ja kumarrus Teille! Teitte aivan uskomattoman hyvän levyn! Rakastan teitä kaikkia.

Tattis.

Jep, täydellistä. Kiitos.

Kannessa on painovirhe, mutta kiitos kuitenkin.

Oho, julkasitte vuoden toistaiseksi (mahdollisesti myös lopullisesti) parhaan levyn.

Tänä vuonna on julkaistu ja tullaan julkaisemaan useita loistavia kotimaisia levyjä Diablo, Amorphis, Stam1na…

Ihan ältsin hyvää kamaa toi teijjän levy !! ja hyvät uuvet hyvät sivut on hyvät jne jne.. terv.anonyymi666

Kiitos, Anonyymi666.

Kävin ostamassa uuden levyn jyväskylän aironmusiikista ja oli pakko päästä heti kuuntelemaan..joten sanoin tyttö ystävälle et lähe sie vaikka ostamaan vaatteita nii minä lähen kuunteleen Mokomaa. ja sitten lähdinkin yksin kuuntelemaan levyä autooni.Nyt olen kuullut levyn kaksi kertaa läpi ja täytyy todeta että valapatto ja kummatkin santun biisit ovat levyn kovinta antia. Kiitos helevetin kovasta lätystä!

Eipä kestä.

miks: anna aisa anna ies. miksei jotain muuta kuulostaa tyhmältä. muuten loistava kappale mikä on ies

Ies on kantamisen apuväline.

Haluan kiittää teitä saatanallisen hyvästä levystä. Mutta koska en halua viestin hautautuvan muiden onnittelujen ja kehujen joukkoon, esitänkin pari _erittäin_ ajankohtaista ja _tärkeää_ kysymystä. 1. Missä on DVD:nkin kuoressa nähtävä Mokoma-plektra, vai söikö Santtu sen? 2. Ostaako Janne teidän muiden mielestä liikaa levyjä? 3. Onko maailmassa jotain vielä tyylikkäämpää, kuin Markon Slumgudgeonin aikaiset viikset? 4. Joko Tugella on paksuutaan uhkuva toinen a-kieli jossain skebassa? Kiitos.

1. Mokoma-plektroja tehtiin pussillinen joskus vuonna viis. Nyt olemme tilanneet uuden satsin ihan Ameriikasta asti. 2. Mitä sekin niillä kaikilla tekee. Eihän niitä edes ehdi kuuntelemaan. 3. On. Hessun Mokoman aikaiset viikset. 4. On, custom-Viperissa.

Hyvä että ette pudottanu “mieli sydäntä syyttää “-kappaletta on ihan helvetin hyvä!!

Lopputulos on kummallinen, mutta toimiva.

Jotakuinkin kuus kertaa kuunnellu levyn läpi ja täytyy sanoa, että hiton hyvää työtä, mutta tarttee ilmeisesti vielä joitakin kuuntelukertoja lisää että puhkeaa kunnolla kukkaan. Keikkoja odotellessa.

Keikkoja jännittäessä.

Kiitos Mokoma! Aivan mielettömän hieno levy, kannatti odottaa!!!!!

Hyvä kuulla.

Millos tulee uusia (girlie) mokoma paitoja?? Uus levy on muute aika vitin hyvä!!!

FME:ssä julkistetaan uudet paidat, myös girliet.

Hyvä on levy kiitos siitä. Äijät näyttää noissa kuvissa kun ois vankilaan menossa, mutta se on oikein. Kaikki lp:t oli menny levykaupasta. Surullista ,niin surullista.

Promokuvien ottaminen on synkkää puuhaa. Vinyylejä pitäisi vielä olla varastossa. Eiköhän niitä sinne kauppaan vielä ilmaannu lisää.

Tulipa YleX:ää kuunneltua tuossa ja Lujaa Tekoa todellakin on lujaa tekoa. Lujaa potkii, hyvähyvä!

No hyvä!

EI MILLÄÄN PAHALLA,MUT TEIDÄN UUSIN CD ON V*TTU PARAS!!!!!

Ei sitten.

Kuisma, et kai sie juapotellu YleÄksällä?

Ei se radiossa, mutta vähän myöhemmin kylläkin.

Kitarat murisee niinku pikkasen miehekkäästi! On näköjään vire hieman tippunu. \m/ Sepultura kalpenee.

Rapsakasti rouhivat, tyytyväisiä olemme.

Onkos uusissa kansissa se vanha pyromaanikukko epäonnistuneen tuhopolton jälkeen?

Kuka lie, mutta köpelösti on käynyt.

Voisitte muuten laittaa sen pahaa verta videon tänne ladattavaksi niin ei tarvitsisi kaiken maailman paskoja tv-ohjelmia kyttäillä

Ei laiteta ainakaan vielä.

Aijoo. Lainasin, kiitoksia. http://www.rakkausrunot.fi/runo.php?runid=797739&runoilijaid=24081

Jep!

Ai perkele kun on kivetkin jo kipeet ku KLK on potkinu niitä muutaman tunnin ! Summa summarum helvetin hyvä levy, toimii kuin junan vessa KIITOS

Kiittikiitti.

Argh! Lähti negatiivista palautetta täältäkin cdon.comille tuon julkaisupäivän kanssa tyrimisestä. Mutta onnea levyn julkaisun johdosta. Toivotaan että levy kuulostaa vaan paremmalta, kun odotuksen tuska pitkittyy.

CDON on hankalassa asemassa, kun varastonsa sijaitsee Ruotsissa. Levyn valmistusaikataulu oli mitoitettu Suomen kauppojen logistiikkaketjun mukaan. Tällä aikataululla CDONin on vaikea saada lättyjä toimitettua julkaisupäiväksi.

Juu-u, perkeleen brutaali levy! Loistavaa! Kuulostaa The Massikalle välillä..:) Kumpi kitarasankari teillä sooloilee milläkin biisillä? Ja onkos teidän tulevilla keikoilla mahdollista kuulla niitä Kunnailta poisjääneitä biisejä? Siis tässä kevään keikoilla, ennenkuin julkaisette ne jossain muodossa… Jos julkaisette..shelevä. Kuopion keikoilla nähdään, kävin jo liput ostamassa koko suvulle..:)

Voi olla, että “pudokkaita” kokeillaan joillain keikoilla. Niin paljon soitettavaa, niin vähän aikaa.

Voi veri sentäs, en turhaa lähteny pakkaseen lumimyräkkään hakemaan tätä mestariteosta ah. Kiitos

Hyvä että läksit.

Levyn alku ei luvannut hyvää, mutta levy paranee loppua kohti. Ei saa säikytellä heikkosydämisiä näin. Olisiko varaslähtö keikkakiertueelle mahdollinen, 23.2. johonkin pikkuklubille Hgissä?

Harjoittelukeikkaa kyllä pohdittiin, mutta eihän mäntistö päässyt moisesta asiasta yhteisymmärrykseen. Ei oo aina heleppoo.

Helvetti, Kuoleman laulukunnaat on loistava! Kolmannessa biisissä jo tuli tippa linssiin ja kipeät muistot kaivautui pinnalle. Greet!

Kiitos paljon.

Kiitos-Kiitos-Kiitos-Kiitos-Kiitos!!! 🙂

Ole hyvä, viisinkertaisesti.

Onnea, laulusta en saanut kuuntelemalla kuin muutaman sanan selvää koko levyltä. Taitaa olla Miitrin valttikortti miksaamisessa. 😀 Siinä olikin sitten kaikki negatiivinen palaute levystä. Teitte nimittäin yhden 2000 -luvun tasokkaimmista levyistä. Kappalemateriaalin tasaisuus on ällistyttää. Kannet ovat omaperäiset ja pirun komeat. Levyn saundi on täydellinen. On piristävää kuulla hevilevyä, jossa bändi kuulostaa oikeasti luonnolliselta, rosoiselta ja rankalta. Respect.

Tätä haettiin. Hienoa, että levyn tuotannon periaatteet välittyivät.

Levyn on iha hyvä, on vaan suojattu myös niin hyvin että ei voi tietokoneella kuunnella ollenkaan. Auttaako tuommonen suojaus ketään?

Nyt on vika joko koneessa tai käyttäjässä. Levyssä ei ole minkään sortin suojausta.

Tämän tein myös TMRH kohdalla (12.5.2004) mutta KLK ansaitsee tämän myös. Valapaton paineessa päästän ärräpään ja katselen kun kuu saa valtansa auringolta. Tunnen kuinka suonissa virtaa pahaa verta ja silloin mieli sydäntä syyttää. Olen täyttä ymmärrystä vailla ja vaatien tulkkia, itken silmät päästäni. Mutta pää pystyyn, tästä on hyvä jatkaa. Säästä sanasi sillä minä olen lujaa tekoa. Kiitos viimeisimmästä! Lisää onnea ja menestystä Teille Mokomat, sen olette ansainneet. T. JK Harmi etten tajunnut tehdä Kurimuksesta aikanaan tällaista, mutta asia korjattakoon nyt jotta saamme pyhän kolminaisuuden kokoon. Mene ja tiedä, huusit kuin riivattu kun takatalvi yllätti. Kaaduit ja jäit makaamaan kasvot kohti itää, siitä kertoi tämä puoli ja sinusta tuli houkka, vainottu suorastaan. Mutta silti, olet minun silmäterä. Ei sitä poista edes punainen kukko ja tämä on lupaus. Niin on väsynyt atlas kun tämä on liiton loppu.

Heh, kiitos runoilusta.

Tiukasti on soinut uus plätty soittimessa tämän vuorokauden.. Ja on poijjaat tehny kyllä niin kovan levyn,että hattua nostaisin(mikäli minulla sellainen olisi)! Melkein alusta asti uraa seurannut ja jokaiselta osa-alueelta kuulee että kehitytty on rutkasti.. Mokomalle kiitos!!

Kts!

Aivan mahtava lätty. Nam.

Ihanaa.

Maailman suurin kiitos aivan mielettömän tajunnanräjäyttävästä albumista. Ehdotonta parhautta. Erityisen isot propsit menee Annalalle entistkäkin nerokkaammista lyriikoista ja tulkinnasta. Iso kiitos myös vuoden 2005 keikoista, olitte parhaita, missä ikinä iskittekään. En pystyisi tällä hetkellä kuvittelemaan elämääni ilman teidän musiikkianne. Kiitos.

Painavia sanoja, kiitos.

Hei ku olin eka jonoss tuoll freessä, nii oonko eka hieroglyfein varustetun laulukunnasvinyylin omistaja

Kyllä, olit eka!

Laulukannut veti itsensä ehdottomasti teidän parhaaksi levyksi! Vittu täyttä parhautta, kaikin puolin on tapahtunut kehitystä positiiviseen suuntaan, eritoten rummuissa. Ainoa asia mikä vaivaa, on että miten tulette tämän enää ylittämään!!

Eipä me tätä yritetäkään ylittää. Tämä oli tällainen levy. Ensi kerralla tehdään toisenlainen.

Mie tykkään! kiitos pojille loistolätystä. Erityiskiitos Markolle entistä monipuolisemmasta ja ennenkaikkea mukavan agressiivisesta vokalisoinnista.

Terveiset menivät perille.

Onneksi olkoon jo etukäteen top40 listan ykkös sijasta ! (8.2-06 klo 18.31) Voe elläin että on on hyvä ralli tuo Kuu saa valtansa auringolta.. Ja just oikeassa kohdassa levyä. Saa vetää välillä henkeä.

Listasijoitusta ei uskalla vielä miettiä.

jos tuonne tavastialle tulee keikkaa katsomaan, onko teitä mahdollista tavata sen jälkeen henkilökohtaisesti? jos paukut tarjoaisin… ja tuo markon parta on kyllä helkutan hieno. -…-

Eiköhän me baarin puolellekin pistäydytä. Ei muuta kuin morjenstamaan.

Vaikka näitä nyt varmasti tulee miljoonia, niin ylistänpä minäkin uutuutta. Kerrassaan parhautta!

Nyt on aika risujen ja ruusujen, joten annetaan palaa.

Onpa pojjaat vakavan näkösiä noissa uusissa kuvissa. Batesilmeet kaikilla. Eihän näitä sivuja enää kauaa uskalla avata. Ei muuten ole tullut vielä kiitettyä mäntteilyhetkestä keikan jälkeen Ruisrockissa. Siksi suoritan tuon toiminnon nyt; Kiitos.

Ruisrockissa rokattiin, ja toivottavasti rokataan tulevanakin kesänä. Kiva että pääsit paikalle.

onkos tuo pakkahuoneen keikka varmasti K16, kun ei sitten 500 kilometrin ajomatkan jälkeen viittis törmätä karvaaseen tappioon?

Kyllä sen pitäisi olla. Varmastuksen saat, kunhan keikka ilmestyy Pakkahuoneen tapahtumakalenteriin.

Saatana. Veitte järjen.

Ja tehtiin orja?

parasta paskaa ikinä, täälä luukutetaan vahvarin putket punasina ja naapurit hakkaa tahtia pattereihin.. PRKL!

Parhautta.

Kuuluuko parta todellisen rässimiehen vakiovarustukseen?

Deathchainin jätkät ovat todellisia rässimiehiä. Osalla niistä näyttäisi parrat olevan.

Otin tuijotuskisan noiden teidän levyn sisäkannessa olevien kuvien kanssa. Kaikille muille hävisin, mutta Marko räpäytti ennen minua. Luuseri.

Sekaste olet, piruparka.

Rokkaa iha vitusti!!! Ärsyttää vaa ku homoapinapaskaperse-kaveri otti levyn koneelleen ennen ku ekaa piisiä kerkesin kuunnella

Selevä.

Paljon tuon Kuoleman laulukunnaiden pahvikantisen version painos on?

6k.

Ette tuottaneet pettymystä tälläkään kerralla. Kuinka parhaasta voi tehdä parempaa? No, sen kuitenkin teitte. Toivottavasti taskuissanne kilisevät roposeni ovat edes jotenkin hyväksyttävä kiitos näistä mahtavista tunteista, joita taiteenne minussa herättää. Olen vaikuttunut.

Kiitos kannatuksesta. Eipä tätä ilman kaltaisiasi voisi tehdäkään.

vitun hienot sivut! mie niin tykkään teistä!…. ette uskokkaan miten paljon…. 😀 huomenna ostamaan uutta lättyä… 😀 menestystä ja onnea!

Kiitos samoin.

Janne on näköjään vaihtanut symbaalimerkkiä, joten nyt olisikin kiva tietää, minkälainen on uusi kattaus. Tällaiselle soittokamafriikkimuusikolle tarkempi soitinlistaus tuolla jäsenet -sivulle olisi myös mukava lisäys.

Otetaan kamarunkkaripalsta harkintaan.

ootteko nää homoja

Kuulostat Teräsbetonin Vililtä.

Kylläpä pitkä odotus palkittiin mahtavalla uudella levyllä! Nyt jaksaakin paremmin rankan kevään läpi! Kiitos ja syvä kumarrus teille kaikille tästä. Keikoilla nähdään!

Perhana, keikoilla nähdään.

Kävin just ostaa sen HIANON pahvikantisen KLK:n! MAHTAVAA!!!

Oikke!

Jätkät saanu mukaan kunnon fiiliksen levyyn! kyl kelpaa!

Fiilis oli tekohetkellä väkevä.

Ällistyttävää! Teidän uusi levy jätti täysin sanattomaksi. Alkajaisiksi raskaat aloitusraidat löivät ilmat pihalle, seuraavaksi “Kuu saa..” vietteli miltei kyyneliin. Sitten taas tiukempaa rallia ja… Aivan mahtavaa menoa! “Mieli sydäntä..” kipaleen jälkeen pikkuveikkani tuumasi ääneen “Siis mahtavaa, ei riitä sanat kuvaamaan näitä biisejä!” Seuraavan biisin nimi olikin osuvasti “Säästä sanasi” 🙂 Pienoisen naurun remakan jälkeen annoimme levyn soida loppuun. Ja komiasti se soikin. Annan levyllenne täyden kympin ja papukaijamerkin. Ehdottomasti ostamisen arvoinen kiekko!

Mainiota.

kävin just ostamassa tuon levyn ja on nimittäin helvetin HYVÄ! kiitos pojille tästä. niin ja saatanan warettavat köyhät paskahousut jokainen jonka saan tämän waretuksesta kiinni saa TURPAAN

Hyvä jotta kelpaa.

Levyn pari ekaa raitaa pelästytti aivan perkeleesti – voi jumalauta – missä MINUN mokoma on? Sitten iski Kuu saa valtansa auringolta – kyynel silmään ja toivon pilkahdus. Alku todella pelästytti, mutta nyt potkii jo levyn jokainen raita – itken silmät päästäni – raitaa lukuunottamatta, ehkä sekin lähteeä sielä joskus avautumaan. Aivan loistava levy, piti käydä ostamassa kaupasta ihan kaksi kappaletta ja toinen sitten menee kumppanille. Kaikki tuki ja arvostus täältä teille. Kiitos “Mäntit” Kiitos Marko Kiitos Kuisma Kiitos Santtu Kiitos Hyrkäs Kiitos Saikkonen Kiitos Miitri ja muut taustajoukot.

Kiitos.

JAAAAA! Valapatto soi! Tä on jotain tosi hienoa!

Jep!

Taitaa kyllä huominen ruotsin koe mennä päin helvettiä, ku noin hyvän levyn menitte tekemään. Missäs välissä sitä nyt muka lukemaan ehtii ku pitää kuunnella teidän levyä koko ajan?? Noh mutta, kiitos silti aivan loistavasta levystä, taas kerran.

Olemme kiitollisia ja pahoillamme.

teilläpä on karvainen bändikuva tuossa etusivulla…

Tuolta me valitettavasti näytämme.

ANNNNALA! kaiikki on annaloita! marko annala on kaikkia! ja muut mokomasta on kaikkia parhaita. kuisma on kaikkialla, niin on santtu janne ja tuomokin HIH!!

Ok.

Hienoa, Kuoleman Laulukunnaat on kyllä hyvä levy, lähditte kehittämään vielä oikeaan suuntaankin. Harmi vain, että paikallisesta Anttilasta ei löytynyt digipack versiota, mutta kun ei jaksanut odottaa, niin oli pakko ostaa jewel case. Kiitos tästäkin, jään innolla odottamaan Seinäjoen Postiautovarikon keikkaa. Mutta mikä sai teidät vaihtamaan tyyliä raskaampaan?

Halusimme tehdä asiat hiukan toisin, kun kaksi levyä tehtiin melkein samoilla asetuksilla. Orgaaninen raakuus metallissa on aina viehättänyt, sen toteuttaminen on vain ollut käytännössä vaikeaa. Nyt tuntuu siltä, että orgaanisuudessa onnistuttiin.

Savolaisena on pakko älähtää siitä, että oikeita lihapiirakoita saa vain Kuopion torilta!

Voi olla, mutta oikeita Vetyjä ja Atomeita saa vain Lappeenrannasta.

Isot tattikset uudesta levystä. Mahtavuutta, eten sanoisi rapsakka. Ylilyönnin paikka. Kiitos.

Eilen lyötiin yli, ja huolella. Nyt heikottaa.

Notta poerkeles, RAA \,,/

Jee.

odotin uuden levynne olevan hyvä. Se oli kuitenkin vielä uskomattoman paljon parempi kuin olisin uskaltanut ikinä toivoakaan. Kiitos ja Kumarrus.

Kiitti.

No niin. Levy kuunneltu. Tämähän on heviä 🙂 Markon vokalisointi on mielestäi parantunut sitten viime levyjen. Soundimaailma yllätti aluksi jyräävyydellään, mutta eipähän tarvitse Loudness-nappia käyttää 😉 Keväällä nähdään Juvemmalla.

Juvalla sitten.

Voi luoja mikä levy! Ekalla kuuntelukierroksella vaivasi kylmät väreet ja jännitti: onko tää tosiaan loppuun asti näin hyvä? ja olihan se! mahtavaa tunnistettavaa “mokomuutta” mutta jumalattomasti uusia koukkuja. KIITOS. Ja vielä Markolle kiitos Sanoista.

No mutta, hyvä meininki.

Toi Kuisma on kyllä sellainen jokatytön kostea päiväuni. Voitaisko tehä joku kalenteridiili? :)Sori, uudet sivut sekoitti pasmat niin, että unohtu ihan uus levy. Kokoan itseni ja lähen kuuntelemaan.

Otetaan ihan rauhallisesti.

Voi vitti! Kuoleman Laulukunnaat tuli just kuunneltua läpi ja ootte tehny ainaski minut ikionnelliseks noin loistavalla lätyllä 🙂 Kiitos!

Hyvä!

Jopas on aikuinen levy. soundi rocks, Santun bassossa on munaa.

Aikuinen. Onkohan se hyvä homma?

On kyllä niin perhanan hyvä levy, että varmasti tullaan keikalle kattomaan.. Oiskos muuten mahollisuuksia saada teitä joskus tänne Lappiin soittamaan? Vaikkapa Leville?

Lapin keikkoja yritettiin järjestää, mutta vauhti loppui jossain vaiheessa. Toivottavasti ensi vuonna onnistuisi.

UO!! MAIINIOT SIVUT ON!!!!!! JA MAINIO CD!!!!!!!

Kiitämme.

Kiitos uudesta lapsukaisesta. Odotan innolla tulevaa Lutakon turpasaunaa…

Kuin myös.

Sivutki on kivat, tämmönen nätti ystävänpäivä teema ja väri

Ystävänpäivä on ameriikkalaista tuontitavaraa valjuimmillaan.

olen sanaton levynne menee minulla kategoriaan PARHAUDET…

Hianoo.

aijjoo, piti viel kysyä et oisko mahollista et tekisitte paitaa missä edessä ois mokoman logo ja takana lukis “Keho kestää, mutta kestääkö tajunta?” kuismalle, santulle ja tuomollekki terveiset!

Ei ole tulossa ensimmäisessä setissä, mutta kassellaan.

Muuten… hyvä homma, että uusi levy kuullostaa jokseenkin erinlaiselta. raiskataan tääkin levy puhki. t.tuhkimo

Jeh.

Loistava levy!

Kiva.

KIITOS!!!!!!!!!!!

Eipä tuo mitään.

Nyt on lätty kuunneltu, tulipas puhdas olo.

Loistavaa.

Mainiointa mäiskettä! Tavalla nähdään. Siitos. t:Jumala

Tavastialla kaatuillaan.

pojat, nyt on oikee meininki.. örinää alkaa olee tarpeeks! marko saa venyttää äänihyylia ja hyrski käsiään rummuissa, jumalauta ! jatkakaa samaan malliin, kesällä nähdään festareilla.. (viimeistään)

Näjemme.

Välitön itkureaktio kuultuani tuon Kuu saa valtansa auringolta biisin. Sopii niin hyvin tähän elämäntilanteeseen jossa nyt olen. Tuntuu, että joka kerta levynne ovat auttaneet minua elämässä eteenpäin. Kiitos pojat jälleen. En voi kuin kumartaa syvään työllenne.

Takaisin.

KLK on niin vakava, mutta onneksi te ootte niin vekkuleita. Kiitos. Se mua huolestuttaa, että teiän bändin nimi on menny palasiks ja kukko on kuollut(?).

Bändi on tiukasti kasassa, vaikka logo onkin vähän reissussa rähjääntynyt.

Aivan Saatanan kiva levy, umpi hassua. Meitsi diggaa. Tuo pillipiipari on ehkä paras!

Kuuntelit sitten Valun. No mikä ettei.

uusin levy parasta tuotantoa mokomalta. kiitos ja kumarrus. pelastitte tämän vuoden musikki tarjonnan!

Uusin on aina omasta mielestä paras.

No sää juuri

En kai mää.

Karu meininki!!! Mahtava uus levy ja elämä hymyilee kiitos teidän..! Olisiko toivoa että teidät tapaisi taas ensi jöriksessä..?

Festarikesä on vielä työn alla.

Löin muuten lättyyn yhtä kaveria joka oli warettamassa teidän KLK:ta. ja juuri siitä syystä. iha oikein sille paskahousulle.

Ratkaisu kai se on väkivaltakin, joskaan ei parhaasta päästä.

Tää on helvetin hyvä!

No jopas.

Huhu, tossahan tuli hiki ku kuunteli. Marko on petrannu vissiin aika paljonkin ku nous oikein niskakarvat pystyyn. Muutenkin oli tosi rouhevan kuulonen lätty, te vaan ylitätte ittenne taas kerran. Brutaalia shittiä, keep up teh good work!

Mmm, brutal…

Muutuitte sitten “suomen slayer”:stä enemmän suuntaan “suomen meshuggah”?

Liioittelut sikseen.

Siis aivan mahtava levy!Kyllä kannatti silloin joskus varata ennakkoon.Kolahti jo heti ensimmäisen biisin aikana ja pitää kuunnella uudestaan läpi.Juvalla nähdään!Kiitos ja kumarrus Mokoman pojille…

Juva, here I came!

Mainio levy! Kouvolassa nähdään!

Varma se on.

Onnittelut uusista ja upeista kotisivuista sekä uudest mahtavasta levystä. Paras teidän albuminne ja parasta mitä minun korvani ovat ikinä kuulleet. Tästä ei voi enään parantaa. Upea kansitaide. Mitään ei puutu, uusia paitamalleja odotellessa sekä keikkoja.

Olo on muikea.

ennenkun lähden tästä levykauppaan niin täytyy vähän ritisoida näitä sivuja. mulla on kyllä silmissä varmasti vikaa mut jotenki vaikee erottaa kysymyksiä ja vastauksia 🙁

Kysymys on lihavoitu ja vastaus taas ei. Luulis erottuvan.

Tyylikäs tuo kansi Kuoleman laulukunnaissa. Olisiko mahdollista saada siitä taustakuvakokoinen kuva ladattavaksi? Oliko muuten Viikatteen Kaarle pahana, kun veitte niiltä levyn otsikon?

Taustakuva järjestynee jossain vaiheessa. Kaarle kyllä sketsit keksii, ei huolta.

Googlea lainatakseni: “Tarkoititko: Mokoma Kuoleman koulukunnat?” – näin siis levyarvioita metsästäessä. T:C2162

Kaipa tuo olisi sitten loogisempaa.

Neitseellinen kokemus onnistui ja kicksit olivat valtavat.

Toivottavasti ei sattunut.

Hei!Minua pelottaa..Kuuntelin äsken Kuu saa valtansa auringolta-biisiä ja voin vannoa että joku vihelti sitä melodiaa mukana täällä!Oon nimittäin yksin ja minä en sitä tietääkseni viheltäny..

Muista lääkitys.

Hellyttävää ja kaunista on hevimörön uskollisuus! Saako naapurin tontilla rakastaa? Kysyy nimimerkki “Paalutinko turhaan”.

Eipä vissiin.

On tää pirun kova levy! Jokaisella kuuntelu kerralla paranee. Hienoa, hienoa keikoilla tavataan!

Hyvä niin.

Loistava levy, ei yhtään heikkoa biisiä!

Hyvä juttu.

En minä voi kuin jatkaa kiittelevällä linjalla albumistanne. Hienosti oli jo julkistamispäivänä postilaatikossa odottamassa. Jatkakaa.

Erinomaista.

Saatanan turska !

Pirulauta luulin jo kuulleeni viime levyllä parasta mokomaa olin väärässä.. loistava levy kiitokset siitä

Kiitti.

Aikas komiat sivut… vielä ku sais sen uuren lätyn hommattua… ja tulkaa sinne karijoelle ( ei liity mitenkää kariniemeen)!!!

Niin. Karijoelta on peräti 30km matka Kauhajoelle, jonne olemme tulossa keikalle.

Kiitos loistavasta levystä. Harvemmin käy niin että itken levyn tekstien äärellä mutta vasta itse pitkästä suhteesta eronneena tekstit osuivat. Kaikki ne ristiriidat mitä tuntee päänsä sisällä ja koko tunneskaala muutenkin. Kiitos todella paljon! Musiikillisesti levy on täyttä timanttia myös, maltan tuskin odottaa että pääsee livenä kokemaan vielä amat jutut. KIITOS!

Kumarrus.

——————————————–

8.2.2006

hirveetä kuraa toi teiän uus lätty, paskaa sepultura roots riffei biisit täynnä ja sitä helvetin huonoo puhdast lauluu! todella paha pettymys! teil on suomen hevi historian huonoin rumpali!

Levynne mykisti. Povaan tästä klassikkoa. Tuntui siltä että jokainen jätkä bändissä oli vienyt osaamisensa aivan uusiin lukemiin, erityisesti Hyge ja Marko. Kiitos, perkele. Tästä on hyvä jatkaa.

Oh. Kiitos levystä. Parhautta. Livenä sitte lapikasta lattiaan ja tyrät rytkymään. Ja lujaa.

Herra varjelkoon!Mikä levy..Kiitos,mäntit!

KIITOS! w*ttu paras levy ikinä!! on pojat ainaki onnistunu.. kannatti jaksaa oottaa tätä päivää..

KYL POTKII POJAT NII ETTÄ VOE PERKELE! Tattis upeesta kiekosta!

PErketi!levy tipahti juuri postilootaan.ja hyvältä kuullostaa.Kova on meno. T:Jarppa

Tiedättekös mitä ? Näin tässä joku aika sitten Markon kävelevän parturin ohi. Ei tainnut muuten olla ensimmäinen kerta sitä lajia. Kova on uus lätty ja tyylikkäät uudet sivut.

Ompas jätkät tehny presidentin levyn \o/ Ja keravalla nähdään!

sinä, minä, sinä vannoit! \m/

Perkele pojat, olen sanaton. Mahtavaa!

Terve. Kävin tuossa kello 10.10 ostamassa teidän uuden plätyn ja ihmettelin aluksi juurevia soundiratkaisuja, mutta 15 minuutin kuuntelun jälkeen hokasin että näähän toimii ja tukee biisejä vallan mainiosti. Eli terveisiä taustajouko(i)lle. Biisit tuntuuvat myös toimivan, ainakin mesihukka -nimellä kulkeneen rallin tunnisti helposti. Hankala sanoa ekalla kuuntelukerralla levyn kokonaisuudesta mitään, mutta ainakin biisijärjestys on aika jees. Lutakossa nähdään!

Kiitos.

Ohoo! onpa hiano sivu. Mokoma logo korostuu hienosti tuossa yläkulmassa.

No jopas on vinkeä ulkoasu. Pinkki taitaa olla talven muotiväri, kun cmx:llä on myös kyseistä väriä sivuillaan. Kait tähän on opeteltava tottumaan, vaikka alkujärkytys olikin melkoinen 🙂

No jo o helevata! Mie kymmene minuuttia sitte kävin näilä sivuila ja jo ny on maailmankirjat sekasii! Iha kuuli sivusto. Mutta meidänpä äiti on jokatapauksessa teidän äitien äiti.

Kuisma vanha lommoposki, näähän näytät ihan Ridge Forresterilta ihan kriisipartaa myöten!

Asialliset, mutta silti siistit sivut!

Kiitos.

Miks te tuijotatte mua koko ajan?

Eikö olekkin noijittavaa?

“Miten on muuten mahdollista että maailman parhaaksi maalivahtimaaksi hehkutettu Suomi on taas kusessa veskarivalintojen kanssa? Pääsisköhän Kari Takko tai Jorma Valtonen kisoihin?” No eipä niinpä! Vähänkö hajoaa järki kun Westerlund ei saa nössönä miehenä kasattua minkäänlaista suojaa Suomen tyhjälle maalille. Ei tuu mitalia näistä kisoista, eikä muistakaan tällä menolla…kle.

Sellaista se elämä on.

Voi voi voi voi voi kun ei voi kun ihmetellä näitä nykynuoria kun a) kehtaavat kysyä bändin jäseniltä mistä voivat lukea lyriikoita kuunnellessaan waretettuja biisejä/poltettua levyä b) jannut osaavat warettaa, polttaa levyjä ja vaikka halutessaan tunkeutua Jenkkien puolustusjärjestelmään mutta biisinsanojen googletus on mahdoton tehtävä… =D Mikä on sekin vähintään arveluttavaa, lapsoset, soosoo!! -Misantrooppi Hämeenlinnasta-

Niinhään se on. Lapsethan on just tuollaisia, mutta jos internetissä surffaileva aikuinen ihminen ei tajua a) varastamisen moraalittomuutta ja b) Googlea, niin se on omituista.

Kumpi on parempaa vai suklaa?

Ehdottomasti ehkä.

Rispektit jälleen vinyylipainoksesta.

R-E-S-T-E-P-C-T!

Kyllä vain, se todellakin oli.

Jaa mää vai?

Kumpi on parempi moshaus tyyli, pyöritys eli vispaus vai ihan eteen taakse systeemi?

Ropeli.

Haluisin tietää onko missään lisätietoja tuosta 6.5 pidettävästä rocklinna metalfestivaaleilta jossa soitatte vai joudunko tyytymään tähän. Olisin nimittäin innokkaasti tulossa kattomaan keikkaanne koska veditte hyvän keikan viime vuonna wanajafesteillä. Jatkakaa samaa rataa.

Ei pyge sage. Sinun pitää kääntyä kysymyksiesi kanssa järjestäjän puoleen.

Tänne kirjoitetaan ihan outoja juttuja. Joko kaikki näillä sivuilla kävijät ovat mielisairaita, tai sitten muutama sekopää suoltaa tänne ihan helevetisti sekopääjuttuja. No, pitää kuitenkin ostaa teidän uusi levy huomenna, ei kannata antaa sekopäiden haitata elämää.

Ei ne omituisten juttujen kirjoittajat mielisairaita ole. He ovat varhaisnuoria, ja varhaisnuoret ovat vähän hassuja.

saakeli pääsee koulusta vasta puol viis. klk:n saa sillon jo netistä ihan turhaan tilasin.:D

Saako naapurin tontille rakentaa? Kysyy nimimerkki “Paalutinko turhaan”.

Tässä on aika paljon kirjaimia, nimittäin täs Kysyttyä palstalla.

Niin paljon kirjaimia, niin vähän asiaa.

Ärsyttääkö?

Ei.

no onhan sillä kuismalla jo 7 kielinen, puusilmä olen ma…

Kuisma on raapinut seiskaa vuodesta 2001.

Onko Jehovan Todistajat koviksia? vai Homoja? jompikumpi, pakko vastata.

Pakko ei ole kuin köyhän kuolla.

Soitetaanko huomenna ylex:llä montaki uutta Mokoma-biisiä?

Meidän puolesta siellä voi soittaa vaikka koko levyn kuuteen kertaan, mutta asia jää toimittajan ratkaistavaksi.

Hyvää päivää arvon herrat, onko jollain sivulla kenties kuvia tuotteistanne, että näkisi minkänäköistä tuotettanne olen ostamassa? Ei oikein huvittaisi tilata tuolta Aironmusiikki.fi;stä lippalakkia missä saattaa olla peniksen kuva keskellä ja takana lukee mokoma :/ hyviä jatkoja bändille muuten, rokatkaa tulevaisuudessakin.

Yritetään saada ajantasainen kuvasto aikaiseksi, kunhan uudet paidat tulevat myyntiin.

Silloin kun Takatalvi on mukana keikkasetissä, kuullaanko se yleensä alku- keski- vai loppuvaiheilla? Kiitos vastauksesta!

Luultavasti.

Aaaaargh, Levykauppa X aukeaa 1h48min päästä. Vai pitäisikö mennä Anttilaan ysiksi huolimatta siitä että levy onkin varauksessa edellämainitussa levymekassa? Voi tätä TUSKAA. -08.02.2006. Klo 08:22

Tänään se sitten julkastaan, tuo uusi lättynne, nimittäin. Eikö yhtään jännitä menettekö suoraan albumilistan kärkeen? Veikkaan kyllä että paalupaikka heilahtaa. Totisesti sen olette ansainneet jos kiekko on edes likimain Ruhtinaan tasoa. Onnea ja menestystä!

Ajattelin juhlistaa levynne julkaisua poistattamalla kyseisenä päivänä kaksi viisauden hammasta (proud) Milt teist nyt TNTUU!?!?!?

huomenna loppuuu tuska!! odotettu uusi levy ilmestyyy!!! huominen päivä pyhitetty mokomalle!!!

Joko menis tuonne pakkaseen postilaatikon viereen kyttäämään. No ehkä maltan vielä. Muuttuuko teidän sivujen ilme uuden levyn myötä?

Ennustan, että levy menee listaykköseksi.

Puskeeko jo jännäkakkaa? Täälläpäin ainakin tulee eritteitä ihan joka kolosta, yritetääs kompensoida kaljalla.

Voivoi. Onneksi huomenna pitkäjänteinen odotus palkitaan! Vihdoin pääsemme kuulostelemaan uutta levyä, ja mahtavaa kun radiossa on teistä juttua ja videonkin pääsee katsastamaan TV:stä! Hienolta se jo vaikutti. Onnea uuden levyn johdosta ja kiitoksia siitä mitä teette, keep doing it!

Huomenissa koko kerrostalo tutustuu mokomien kuoleman laulukunnaisiin ! Toivottavasti ette jätkät löysty KLK:n tuomasta menestyksestä, eka kerran kun kuulin livenä kuu saa vallan auringolta niin pelko kävi pusakkaan, että joko työ löystyitte ruhtinaan menestyksestä mutta pelko taisi olla turhaa, varsinkin soundin ja pahaa verta kilpin jälkeen.

huomenna tulee dikipäkki, jes. mut hei, koska toiselle yhtyeen kitaroijista ilmestyy keppiin se maaginen seitsemäs kieli? se olis rouheeta. kuulostaa meinaan pekkelikin melko kivalta omansa kera.

Jännittääkö listasijoitus kun Kilpi julkaisee levyn samana päivänä?

Jännittää.

Huomenna lähtee rässiä! Mie tuun kahtoo teitä Juvalle! UU AA!

Hui. Kohta pamahtaa jo.

Kiviäkin jännittää.

Tykkäättekö te lörtsyistä?

Mainettaan huonompia, sillä niissä on liian vähän täytettä. Oikeita lihapiirakoita saa Lappeenrannan torilta.

Ajattelin vain ilmoittaa, että teillä on aikuisia(kin) naisia kuulijakunnassa. Tuoreita faneja ollaan: viime kesänä Ruisrockissa eksyttiin kuuloetäisyydelle ja sehän kolahti välittömästi! Heti kotimatkalla piti käydä kartuttamassa cd-kokoelmaa. Kovasti odotetaan uutta kiekkoa ja Jyväskylän keikkaa. Ootte kyllä ihan parhaita! Niin ja kyllä teitä kelpaa katsellakin 😉 Rytmikästä keikkakevättä!

No mikä ettei, kyllä se meille passaa.

Voi surku. CDON.com:issa taitaa olla ilmestymispäivä merkattu 10.2. joten ennakkotilauksessa oleva levy tulee sitten vissiin vasta perjantaina. Argh. Voiko olla mahdollista. Haluan jotain korvausta. Taidan siis laittaa sinne palautetta sen sijaan, että teitä syytän.

Vaikea sanoa mistä tuo johtuu.

Jos nappaan 3.3 levyn mukaan, ni saanko siihen parhaiten nimet passittamalla sen jollekkin lutkon staffista vai otanko sen timeen tai 68:siin?

Heh. Pidä levy matkassa. Eiköhän me siellä täällä törmäillä.

Millaisia ajatuksia Jari Porttila teissä herättää?

Kauniita muistoja.