Esiinnytte ilosaaressa sitten päälavalla. saa nähdä miten sopii teille..ylex teltta ois ehkä ollut parempi..tai mistäpä minä sen tiedän?! Onhan siellä sitten mm. myös Entombed ja katatonia.

Päälavakomennus on ollut kevään kovin uutinen tähän mennessä. Kassellaan.

Saisiko vielä kerran selityksen, mistä tämä uskomaton uuden levyn kitarasoundi irtoaa? Perkeles! Haluan kanssa!

Tuuttaa 150 Mesa Engineeringin virittämää wattia molempiin kanaviin, kyllä se siitä.

KIITOS – MAHTAVA LEVY! On se hienoa, kun pystytte aina vaan parantamaan edellisestä lätystä. Odottelen teitä taas kesällä Ruisrockiin, kun viime kesänä keikkanne kruunasi lauantaipäivän festareilla. Myös RMJ oli loistava, vaikka keskipäivä silloin olikin. Harmi kun en pääse Turun Klubin keikalle… Soitattehan joskus taas Deathin Open Casketin siis Avoin Hauta -biisin keikallanne? Hyvät jatkot! T: KH80

Kiitos. Kassellaan.

Onko teiltä syssymmällä tulossa jotain ep-juttua,johon tulisi mm. ne KLK:lta poisjääneet biisit? (kuten jossain lehdessä siihen suuntaan vihjailitte..)

Mahdollisesti. Syksyyn on vielä pitkä aika joten mietitään jotain muuta, ok?

Haluan kiittää uuden levyn hienosta ja napakasta virveli soundista! Se on mielestäni Dream Theater Change of Seasonsin ja Metallica St. Angerin virveli soundin hieno yhteen sovitus. Myös Markon laulu kuulostaa taas askeleen paremmalta. Aina se mielestäni on hyvältä kuulostanut, mutta koko ajan vaan paremmalta. Niin onhan nuo uuet piisitki hyviä, vaikkei levy vielä täysin olekkaan auvvennut.

Kiitosta vaan.

Anteeksi, Tuomo, että olen tähän asti katsonut sinua vähän ikään kuin “ylhäältä päin”. Oon luullu et sä oot niin lapsonen viel ja enemmän Massikan levyn nimen mukanen ku ootkaa…sä oot vaan niin nuoren ja sulosen näkönen et se petti mut! Tämä perustui “rivien välistä lukemiseen”, alan koulutus on…=@

Tuomo vastaa: Anonyymien kirjoittelijoiden ei tarvitse pyydellä anteeksi katsomisiaan.

oletukset: valapatto haisee slipknotilta, slipknot haisee rahalta -> johtopäätökset: valapatto haisee rahalta

Päivätyöt haisee rahalta.

Soittakaa vitti jätkät nivalan keikalla tämän maailman ruhtinaan hovi ja paranoid tai heitän kusipullon lavalle, niinku wheatus sai kokea rantarockissa joskus konsanaan! 😀

Jos nyt kuitenkaan et heittäisi.

Moroon poijjaat. Hyvä levy onpi! Tykkään rumpalina erityisen kovasti levyn hieman raaemmista rumpusoundeista!! Virvelin soundi on aika lähellä Slipknotin eka levyn soundia, mikä ei ole huono olleenkaan..;) Plussaa myös siitä että Marko räyhää enemmän uhmameiningillä kun edellisellä levyllä. Huomasin tuossa että Janne oli vaihtanu pellit Meinliin. Mielenkiinto heräsi sen verran, että oli ihan pakko tulla kysymään että mikähän Meinlin sarja mahtaa olla kyseessä? Pellitkin toimii tosi hyvin levyllä. Varsinkin ride ja china suorastaan hivelivät kuuloelimiä! Eipä muuta, Kuopion Henkassa sitten rok rok. Kiits.

Janne vastaa: Taman joku alumiinivirveli se siellä iloisesti helkkää läpi levyn, ilman triggailuja pärjättiin and. Pellit ovat sekalainen setti Meinlin Mb20 ja Byzance -sarjoja. Ride on 22″ heavy bell ride, Chinat 20″ Byzance ja 18″ Mb20.

WAU… UUDET HYVÄN NÄKÖISET SIVUT!!! TOSI HIENOT!!!!! 🙂 <3

Kits.

vielä viis!

Siitä viis.

Huh huh, kuinka tuli vainoharhainen olo kun kuuntelin Säästä sanasi luureilla. Säkeistöön olikin piiloitettu vähäsen lisä-ääniä joita en ollut kuullut edellisillä kerroilla. Kuka keksi näin vinkeän idean?

Miitri, tuo mystisyyden multihuipennus.

Levy kolahti viime keskiviikkona postilaatikosta ja sen jälkeen se kolahti kuin… No, en keksi mitään vertausta. Kiitoksia siis täältäkin suunnalta mahtavasta albumista. Joku oli jo löytänyt CMX:ää ja Anssi Kelaa KLK:sta. Totta on kuitenkin se, että Itken silmät päästäni veisun alku kuulostaa melkoisesti Viikate -orkesterilta. No, vaikka noin onkin niin näemme huhtikuussa Tampereella.

Jos sama levy tuo mieleen Morbid Angelin ja Anssi Kelan, niin ei kai tässä voi olla kun tyytyväinen.

Kiitos Annala tulkinnoistasi uudella levyllä. Lyriikat ovan todella upeita ja ne saavat todellakin asian mukaisen tulkinnan. Pahaa verta on ehkä parhaita raitojasi minun korvissani! Tukka se vaan lähtee heilumaan uutta levyä kuunnellessa. Kiitos koko “Suomen Mokoma”!

Ole hyvä.

onko se annala uskossa?

Marko vastaa: 77 hullunkurista kysymystä ja vastausta -peliä mukaillekseni: “Ah, tämä tuli niin yllättäen, mutta jos olisimme kahdenkesken vastaisin kyllä”

Tulipa tuossa lievistä krapulan jälkioireista huolimatta lähettyä katsomaan lauantai-illan klassikkoa, kun Kissapedot saapuivat Ässien vieraaksi. Siipirikkoinen Pata taisteli pojon seisomakatsomon rajusti kannustamana. Pelin jälkeen oli takki melko tyhjä. Siinä sitten kiihkeä peli vielä verissä lähdin ajelemaan takasin Pohojammaalle. Jossain YLEX:n toiveohjelmassa pamahti soimaan Moksun uutta tuotantoa. Vittu että teki vaikutuksen! Tuossa mielentilassa upposi sekä helposti että vähän hitaasti. Mietin että voiko tän parempaa ollakaan. Biisiä en pysty kuolemaksenikaan muistamaan, se on se missä Annala huutaa sielunsa pihalle, ne kaksi leijonaharjaista kepittäjää rynkyttää kuulijan tajunnan rajamaille ja sit siinä on vähän tupla-basareitakin, tiiätte varmaan…

Heh, sama biisi. Hyvä että toimi!

Kiitokset hyvästä levystä! Kuoleman laulukunnaat näyttää sisältävän eräänläisen tarinan. Kysymykseni onkin, että suunniteltiinko levy teemalevyksi jo ensimmäisiä sanoituksia kirjoitettaessa vai muodostuiko se vain sellaiseksi matkan varrella? Yhtä kaikki, puhutteleva tarina pettymyksestä, vihasta, katkeruudesta ja niistä vapautumisesta. Tästä on hyvä jatkaa.

Marko vastaa: Kiitos. Sanoitukset syntyivät melko tiiviin ajan sisällä, joten levystä tuli teemallinen ikään kuin itsestään.