Yäk! Punainen on tyttöjen väri! Uusi levy maistuu kuin aamupuuro mustanaamiolautaselta. Soundit eivät kuitenkaan ole puuroisia, vaan varsin muikeat murinat lähtee niin kitaroista kuin kitarisoista. Turun suunnalla odotellaan jo livevetoa räkä poskella.

Hehe. Ja vaaleanpunainen on sukupuolisesta suuntautumisestaan varman miehen väri, niin kun Turussakin varmaan hyvin tiedetään.

hmm.. Tuomo käyttää siis DS-1:stä ja Kuisma SD-1:stä. Käytättekö nuita buustereina vai jossain muussa tarkoituksessa? Kiitoksia laitetiedoistanne. Ja noise suppressor on kyllä hyvä keksintö.

Jos katsot tarkemmin, niin Tuomolla on bosterina TS808 ja Kuismalla SD-1. Tuomolla on tuo DS-1 samassa tarkoituksessa kun Napaln Deathin Scum-levyllä, eli lisää säröä.

Loistavan levyn ootte repiny penaaleistanne! Kiitos! Hieman alussa tuntui että onpa laulu miksattu taakse verrattuna edellisiin mutta ehkä se oli enemmän laulutyylinen ero kun ei heti auennu Markon pörinä. Ja korina. Ja rivo kirkuminen. Paljon monipuolisempaa menoa kuin ennen. Ja raskasta. Mutta samalla kaunista. Oli hienoa ajanvietettä kuunnella kaikki kolme viimeisintä Mokoma-levyä ja huomata miten bändi voi kehittyä ja uusiutua juuri sopivasti. Ei liian erilaista muttei mitään bonjovimaista “vaihdetaan vaan sanat vanhoihin biiseihin ja kestofanit ostaa platinarajan yli” -meininkiä:D Ainoa mist en tykkää on vimpan biisin kertosäe ja sit se, kun vitosbiisissä Marko kuulostaa häiritsevän paljon Pauli Hanhiniemeltä. Ettei vaan ois Pauli käyny lurauttamassa kun pojat on ollu kahvilla?…Klubilla nähdään!

Kiitos. Lisätään “tulee mieleen” -listaan Pauli Hanhiniemi.

Onko teidät varustettu pankkikorttitoiminnoin? Vai pittääkö ottaa kasapäin seteleitä mukaan teidän kojulle?

Käypikö Sakaran tiskillä FME:ssä Visa vai pitääkö ryöstää mummo?

Sakaran kojulla käy pankkikortti. Visa ei käy, sori mummo.

Laittakaahan se video tänne saitille nähtäväksi!

Semmoista tiedustelisin, että onkohan jossain näillä teidän hienoilla sivuilla mahdollista katsoa teidän musiikkivideoita?

Mikä se on se musiikkivideon funktio nykyään, kun sitä ei näe bändin sivuilta eikä toutantoyhtiön sivuilta? Niin missä sen voi nähä? Mtvtä ei jaksa vehdata kokoajan. Muuten fitun kovaa kamaa tämä laulukunnas. Te ootte niinku Maiden. Jokainen uus levy on aina paras

Nettijakelua selvitetään. Siinä on kaikenlaisia tekijänoikeusmutkia. Helpointa on varmaan ostaa Inferno-lehden toimittama musavideo-DVD. Ja mikä on musiikkivideon rooli? Sama kuin aina ennenkin. Ainahan suomalaisia rockvideoita on näkynyt todella huonosti, ja kiitos Ylen toiminnan, tilanne huononee entisestään. Sen verran vaari muistelee, ettei 80-luvun lopussa etelä-karjalaisessa maalaiskylässä näkynyt kumpaakaan MTV:tä, saati sitten bändin kotisivuja. Mutta jotenkin se nuori hevifani sai VHS:lle talteen Sepulturan Inner Selfit ja muut tuon ajan merkkiteokset. Taisivat kiinnostaa tarpeeksi.

peijooni. kertokaas nyt tyhmälle, miten saan siirrettyä Uusi Aatami… – biisin dvd:ltä koneelle ja siitä edelleen ämpärisoittimeen? nimim. kysympähän vaan

Oisko ATK:sta apua?

Voi peijooni. Teittehän levyn.

Je.

missä on kuvat uusista paidoista, tai edes niistä vanhoista?

Pikkuhiljaa.

Aika tyltä että työ nyt myytte ne kukko ep:t pois. Pyydätte sitten hyvää hintaa niistä, ei alle 40? saa myydä! Minä en valitettavasti pääse FME:hen nii en pysty sellasta ostamaan.

No kassellaan.

Kertkaapa mulle mitä teen! on ongelma josta ei pääse yli eikä ympäri. ostanko teidän uuden levyn vai tulenko katsomaan teitä keikalle? perkele kun ei opintotuilla juhlita…

Itse ostaisin levyn.

“Täyttä ymmärystä vaill”-tekstillä varustettu Mokoma-paita olisi kyllä minun(kin) makuuni! Laittakeehan poijjaat idea korvan taakse.

Mutta tuo ideahan on jo käytössä toisella taholla.

Terve! Uusi levy on aivan loistava. Onnittelut.

Kits.

Hyvää Ystävänpäivää Teillekkin Pojat! On se kumma, kun noi Oulun keikat teil aina nykyään viikol. Millos järkkäätte niin et viikonloppuna sellanen olis? Olis silloin meikäläiselläkin sinne mahdollisuus saapuu.

Päivämääriin vaikuttavat keikkamyyjämme ja keikkajärjestäjät. Sori, että homma ei kohdallasi toiminut. Aikataulujen rukkaaminen vaatii kompromisseja, ja sinä olet nyt kompromissi.

Onko jossain ollut listaa kuka on tehnyt minkäkin biisin? Jos ei niin oisko mahdollista saada sellainen?

Kiitokset uudesta levystä, on kerrassaan Hieno! Nyt sit hieman kysymystä, kun tossa unenläpi jostain kumman syystä “täyttä ymmärrystä vailla” biisin sanat tulivat tajuntaani hyvinkin voimakkaasti, niin kukas teistä miehistä on niinku tän biisin takana? Ja mikä tän biisin takana on? Kaikil meil varmaan on jotain tollasta, mut…

Levyn kannessa on kaikki se tieto, minkä orkesteri on halunnut biiseistä kertoa.

Elämän tarjoama mono antaa syyn huutamiseen. Meille se on hyväksi, koska se on johtanut mahtavaan musiikkiin. Ihmisillä on tapana selvitä ja jatkaa voimakkaampana, kuin päivää aiemmin. Tämä kannattaa muistaa. Kiitos levystä, kiitos sanoista. Ja nyt v**tu se pitti pyörimään!

Jotain sellaista. Tai sitten jotain ihan muuta.

Kerroppa Marko ketkä on siun TOP-5 vokalistit!

Marko vastaa: Ne vaihtelee tietystikin koko ajan, mutta tällä hetkellä lista voisi näyttää tältä:

1. Mike Patton (Mr.Bungle, Faith No More)
2. H.R. (Bad Brains, Soul Brains)
3. Max Cavalera (Sepultura, Soulfly)
4. Terence Trent D’arby
5. Nocturno Culto (Darkthrone)

Hyvä levy! Mänttiviiniä ja tämä hrr… ps. vastaa pitemmästi kuin kirjoitin.

Häh? Mahdotonta.

Soundin kannessa on rumpalilla Satyriconin paita, mistä hommasi? Onko muistikuvaa?

Janne vastaa: New Yorkista. Tarkemmin Generation recordsista, mahtipleissi.

Täytyy vaan tulla kertomaan että Itken silmät päästäni kertosäe on absoluuttista huonoutta ja levyn paskin kohta eikä mikään onnistunein kertsi kuten Marko soundissa totesi. Muuten erinomainen levy, tulee kylmät väreet, erektiot jne.

Ok.

Kiitos loistavasta levystä! Näihin korviin kehitys edellisestä levystä on mennyt aivan oikeaan suuntaan. Hyvin runnoo ja välillä hivelee. Tuotanto on aivan ässää ja vokaalien tyylillnen vaihtelu antaa sanoituksiin enemmän tehoja. Paketin kruunaavat aivan mahdottoman tyylikkäät kannet. Porissa nähdään!

Kiitos kaunis.

terve! ja näin aluksi suuret kiitoskset mahtavasta levystä, kokoajan paranee. Ja sellanen kysymys että mitä tulevan klubi kiertueen keikkaa odotatte eniten? tavastiaa?? pakkahuonetta? nosturia? vai mikä on mieli?

Seuraavaa keikkaa odotetaan eniten. Tavastialla on uuden levyn kiertueen ensimmäinen keikka, joten tottakai se saa muita suuremman merkityksen.

Olitteko launantaina(11.2.) Jyväskylässä? Siis en tarkoita keikalla vaan ylipäätään…

Mokoma ei ollut Jyväskylässä.

Voiko hevibiisi olla hyvä, jos siinä ei ole kitarariffiä? `)

Nyt en ymmärtänyt kysymystäsi?

Jep. Uusi levy on hommattu ja ollut tässä nyt toista päivää kuuntelussa. Ensimmäinen reaktio oli hieman ymmyrkäinen, mutta kun vielä saman päivän aikana tuli omalle kohdalle tiettyjä ihmissuhdeongelmia, niin samaista levyä kuunnellessa tuli niinsanottu ahaa-elämys. Helpotti. Kiitoksia. Niin ja piti muuten kotimatkalla laittaa auton stareoita hiljemmalle ja tsekata että moottori käy niinkun pitää. Keikoilla nähään!

Kiitos samoin.

Mitä mieltä ukkelit on yhtyeistä Lamb of God sekä Hatebreed? Hieno albumi teitillä.. Tavastialla rokki raikaa sitten!

Kiitos, ja Tavastialla nähdään..

Yksi biisi hienolla uutukaisella kuulostaa rumpujen osalta Metallican Leper Messiaalta, olenko oikeassa ?

Et, mutta mielipide se on tuokin.

Täytyy yhtyä tuohon ilosaaren päälavasta kirjoittaneeseen… eli viimeksi keikka oli loistava siellä teltan pimeydessä; parempi fiilis näet… Mitäs biisejä KLK:ta soititte Ilosaaressa viimeksi? Muistelen, että ainaki “Kuu saa valtansa auringolta” ja joku mättö, mutta mikä? Ei mulla muuta, kiitoksia loistavasta levystä, lautasella ei Verjnuarmun lisäksi paljon muuta pyöri! \o/

Pahaa verta oli tuolloin keikkasetissä.

Nyt kun tuo loistava KLK on ilmestynyt ja todettu MOKOMAn parhaaksi levyksi lienee paikallaan kysyä, että millon teiltä tuleee uus levy 😉 ei nyt sentään,vaan KIITOS!!!! hyvästä levystä ja toivottavasti vedätte hyvän setin 45:ssa. ja ANTEEKSI!!!

Joo, eiköhän se levy ole jo kuultu.

Yleensä mie saarnaan muille siitä miten ylikuuntelu raiskaa musiikin kuunteluarvoa. No enpä suotta oo kuunnellu kunnaita jo miljoonaa kertaa läpi. Perkele, olen pettänyt itseni. Ja onneksi olkoon, teillä on Suomen tyylikkäin jannu basistina.

Kiitos.

Tulipa tässä tälläinen kysymys mieleen että kun tuossa FME mainoksessa lukee että myyntiin tulee spesiaali tuotteita nii ei kai ne niin spesiaaleja ole etteivät ne tule myös muualle myyntiin? Ei oikeen jaksais täältä pohjanlahden toiselta puolelta sinne ostoksille tulla näin lyhyellä varoitus ajalla.. Pitää vielä kehua että uus levy on perkeleen mahtava! KIITOS

Spesiaalituote tarkoittaa sitä, että teemme muutamat tuotteet pelkästään messuja varteen, eikä suunnitelmissa ole tilata lisää mikäli pääsevät loppumaan.

Onpa komiat naamat pojilla kansilehtisessä 🙂 Taitaa pari Uni tulla saa -tytärtä olla tipahtanu tuolilta uuden levyn myötä, siispä kiitos! Mahtava levy.

Heh. Sellaiset naamat tällä kertaa. Tässäpä fanikisan aihe: Kuvakäsittele naamakuvista tilanne ensi jouluna 60 keikkaa myöhemmin.

onko nuo teidän kiekot ja tekstiilit halvempia tuolla messuilla 😮 ja paljon pyydätte tuosta Punainen Kukko Ep:stä

Yritetään sorvata sopivat messuhinnat.

Annalan vokaalit on nyt niin loistavat, että ei taira ketään suomalainen metalli laulaja päästä yhtä karuun ilmaisuun. Ja eikös samasta sävelestä muriseminen oo ihan yliarvostettua? Hienosti vokaalisoitu Marko. Niin ja mikä vitun slipnot =D

Jee.

voi vittu että osaa olla kovaa mättöä tä teirän uus levy.millon tuutte keikalle p- savoon?

Missä on p- savo?

Tuleeko noita “Stam1na vs. Mokoma” paitoja myyntiin muuallekin kuin FME:hen?

Tulee, ja ne ne vasta hienoja onkin!

Päivätyöt haisee Slipknotilta?

Tässä kohtaa logiikka viimeistään petti.

Ja onhan siis myös mahdollista sitten tilailla näitä uusia paitoja Airosta, Swampista tjsp. ? Kun en FME:n pääse.

Playground jakelee Mokoman t-paitoja. Niitä voit kysellä omalta levykauppiaaltaasi.

yle x:n lauantain toiveet ohjelmassa soi valpatto, minun toive. Perusteluissa tais tulla mollattuakin kekkoslovakian omistamaa yleä. Soittivat kuiteskin ja toivottavasti lämmitti muittenkin mieltä. Olkaapas hyvä teosto rahoista.

Kiitos.

Vaikka tämä nyt ei edelleenkään teidän vikaanne ole, niin jonnekin täytyy purkaa. Aika epäammattitaitoista asiakaspalvelua, kun ei vieläkään (maanantai) levyä kuulu CDON:ilta ja kaiken lisäksi asialliseen palautteeseen vastataan parilla sanalla eikä edes pahoitella monen päivän myöhästymistä. Sehän tässä on just vikana, että ei voi lähikaupastakaan mennä ostamaan, kun toinen levy tilauksessa. Toivotaan nyt sitten, että levy on todella ollut odotuksen arvoinen.

Yritämme olla puuttumatta CDONin tai minkään muunkaan levykaupan toimintaan. Paitsi että Sakaran siat saivat kuullä Keltaisen Jäänsärkijän myyneen levyä jo julkaisupäivää edeltävänä päivänä. Hyi hyi.

Aiaiai. Kohta pääsee humppailemaan keikoille! Todella siistiä kuulla uutta tuotantoanne livenä. Mutta onko mahdollista kuulla myös vanhempia ja sellaisia biisejä kuten T.M.R.H, Poltetun Maan Taktiikka taikka Väsynyt Atlas? Live-biiseinä ne vaan mielestäni kuulostavat erinomaisen hyvältä! Ja tuleeko montaa erilaista paita-mallia ? *hätähousu*

Kassellaan livessettiä. Ovathan nuo ihan potentiaalisia viisuja. Paitoja tulee kelpo kokoelma.

On vaan aivan pakollista valistaa ihmisiä ja antaa teille vaikutteita seuraavaan levyyn. http://www.margariini.fi/musiikki/margariinimiehet.mp3

Sanattomaksi vetää. Www.margariini.fi nousee kaiken absurdiuden yläpuolelle. Margariinitiedotuksen uusi kampanja “Levitetään hyvää”? Ja videoesitys Rakkauden margariini? Jos Unileverin Liisa Pättiniemi-Fagerström ja Raision Jaana Rantanen ovat oikeasti kampanjan takana, niin ei voi muuta kun antaa tytöille pisteet. Ja mainostoimiston copylle kans.

Kaunis kiitos. -R-

Ole hyvä.

Kuusaa on ihan Kotiteollisuutta. Kiva kevennys ryminän väliin, eniveis. Rankka levy. Kiitos.

Kuusaan alakoulun 6A on paras.

eihän tästä saatana tule yhtää mitää.. levy ollu taskussa ilmestymisestä saakka ja silti siitä ei halua luopua. se on vaa niin hyvä!!! kiitos vielä kerran. henkan keikalla nähdää (lippuja hankkimaa–>)

Oletko kuunnellut sitä vielä? Vai mikä taskusoitin sulla oikein on?

Jumalavita!!!1 Uus levy potkii perseelle ihan hulluna! Todella kovaa settiä! Hyvä että päätitte ottaa vähän rankemman linjan tälle uudelle levylle. Sellanen asia viellä askarruttaa, että missä vireessä kitaristien kepukat on ollut pääosin tätä levyä tehdessä? Tabeja odotellessa… (kieltä näyttävä rumanaama hymiö)

Vire on yhdeksässä biisissä ADADGBE, ja kahdessa biisissä on HEADGBE. Tuomon kuusikielisistä puuttuu joko ohuin tai paksuin keili.

Onkos pojjaat tehny kiljua koskaan?, ei muuten kestä tajunta litran jälkeen, ootteks tulos Vaasan Rockperryy kesällä? kasselkaa ees

Ai kil juu! Kassellaan.

Aivan mahtava tämä uusi muoviläpyskä. Tämmösiä levyjä on ilo ostaa, 17e tästä levystä ei kirpaissut yhtään, sai vain hyvälle mielelle. Joku partafetissi teillä kyllä taitaa olla ku kaikki on semmosen kasvattanu 😮

Kiitos.