Sakara Records pystyttää ständinsä talven metallisen päätapahtuman messuosastolle samalle paikalle kuin viime vuonna. Tarjolla on taas vähintäänkin kaikenlaista:

  • Vuoden 2006 Mokoma-paitamallisto julkaistaan. Tarjolla on laajahko valikoima erilaisia Kuoleman laulukunnaat -pukimia. Messuerikoisuutena tarjotaan Sakara Recordsin logosta muokattua Saatana Perkele -paitaa karulla Stam1na vs. Mokoma selkäpainatuksella varustettuna.
  • Myynnissä treenikämpältä löytyneet Punainen kukko -ep:t.
  • Kuisma ja Tuomo menivät sitten ja lupautuivat esiintymään Musamaailman kitaraklinikalla perjantaina illansuussa. Miehet soittavat taustanauhan päälle Pahaa verta ja Ärräpää -kappaleet sekä kertovat, mihin kohtaan kitaraa on paras lyödä nyrkillä. Päivän muita klinikoitsijoita ovat mm. jotkut Laiho, Latvala, Valovirta ja Vuorinen.

Lisäksi Mokoma ja Stam1na -miehistöt seikkailevat osastolla molempina päivinä. Tervetuloa morjenstamaan!