Komeet on nuo KLK:n paidat. Tuleeko noita huppareita ja muita paitoja Aironmusiikkiin myyntiin? Oli muuten ilmeisesti Jyväskylässä kysyntää kun joudutte toisenkin keikan heittämään ;]

Playground jakelee levyjen lisäksi perus t-paitoja. Valikoimaa voi kysellä hyvinvarustetuista levykaupoista, kuten Airon Musiikista.

Jätkät on listakunkkuja, siinä Yökin kalpeni! Joko on limuziinit hankittu 🙂

Yö? Nevehööd.

Listalla nro 1. Otitte paikkanne ja me otimme levynne. Onnea!!

Kiitos.

Perhana kun tuo Mieli Sydäntä Syyttää on loistava kappale, toivottavasti sitä kuullaan myös keikalla.

Toivotaan!

Kyllä jätkillä menee aika helevetin kovaa tällä hetkellä!! Lista ykköseks saman tien ja eipä noissa levy arvioissakaan hirveesti haukkuja ole ollut..esim.imperiumi.net antoi täyden kympin..Ja kaiken kunniaksi pääsette vielä valtaamaan ilosaaren päälavan kesällä! Ja kiitos vielä kerran loistavasta musiikista olette antaneet inspiraatiota myös omaan musiikin tekemiseen..KIITOS.

Vauhti on melkoinen. Alkaa kohta tuntua siltä, että olisi tässä hommassa sivustakatsojana.

voi vittu, että ajatatte saatana rahattoman hakemaan ainoan hienon paidan fme-messuilta asti (mitkä edes muuten ei kiinnostaisi). Saako tuota messupaitaa (saatanaperkele) miesten koossa (XXL tai isompi)? muut mokoma-paidat ovat just sitä mitä pelkäsin. ton levynkannen kuvaa. AAAAARRRRGGGH! tehkää nyt se kukkohuppari miesten koossa!!

On siellä muutama XXL mukana.

JES että päätitte sitten vetää kaksi keikkaa lutiksessa!! Täytyypä ostaa molempiin lippu, tulee oikein kunnon lomaviikko!! KIITOKSIA

Oleppa hyvä.

Nätti alabumi pojilla, kesällä Qstockissa oli vähän aikaa huuli pyöreenä että mitäs se tämmöinen runttaus on, eihän tämä ole normaalia mokomaa. Vaikka monet sanovat, että valapatosta heijastuu “meshuggahmaisuus” niin en itse erota sitä, vaikka kuuntelen kyseistä bändiä aktiivisesti, olenko siis huonompi kuin muut? Tai vaikkapa erilainen nuori? Ensi kuussa tavataan “teiniparatiisissa” eli Nivalassa. Kiitos vielä kerran.

Ei siellä mitään Meshuggah-vaikutteita ole. Enemmin Valapatossa kuuluu Aamenin aikainen Kotiteollisuus.

Ja lista ykköseksi!!!! Onnittelut.

Kiitti!

onneksi olkoon listasijoituksesta. kyllä poikain nyt kelpaa. :o)

Niin kelpaakin.

Dodii! Menihän se ykköseksi, vaikka lista onkin tauolla. Onnea!

Kiitos. Ei lista ole tauolla. Ylen yhteiskunnan rahoittama kulttuurinedistämisvelvollisuus sen sijaan on.

Onneksi olkoon! Listakeisarit! On muuten helevetin hieno tuo teidän digipak-kansi. Musiikista puhumattakaan. Hyvä hyvä…

Kits!

saatanan juipit.. teitte liian hyvän levyn… ei malta kuunnella mitää muuta… perkele.. FME:s nähää..

Ookke.

Sinä kysyit: Mikä on Mokoma? Oraakkeli vastasi: Omaan nokkeluuteensa kompastuminen.

Toimii satunnaisesti.

Kassellaan.

Niin ai.

Ai että mää rakastan teitä jätkät, kaksi keikkaa Lutakossa, tekisi mieli tulla halaamaan ja pussaamaan teitä. T: karvainen äijä Savosta

Aika paha uhkaus.

Itken silmät päästäni:hän on mainio kappale, introsta tulee kylmät väreet ja muutenkin melkein suosikkini. Melkein.

Ja sehän riittää!

Mitä tarkoittaa AD yhteydessä “Kuisma Aalto – AD, suunnittelu, toteutus ja ylläpito”?

Seittimestari: AD (art director) tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että Kuisma vastaa mokoma.comin visuaalisesta ilmeestä.

Hah, kahvikuppi. Pitää tutkia, että onko joku kaveri on menossa messuille, jotta voin siivestää. Noita uneksimiani saatanaperkele-paitoja on siis tulossa myös keikoille samalla selkäpainatuksella? Aika nokkelaa laittaa tyttöpaidan selkään “turha koettaa”. Niin ja levy on hyvä, mutta outo. Keksin vitsinkin. Mike Patton tykästyi niin kovin uuteen Mokoma-albumiin, jotta rynnisti nimenvaihtoon. Kirkonkirjoissa seisoi tämän jälkeen Mike Valapatton.

Hehe. Saatana Perkeleitä tehtiin messuille rajoitettu painos. Myymättä jääneet kulkevat keikoilla mukana.

Viittaako toi uuen levyn nimi siihen, et sisältö on enemmän death metal- painoitteista?

Ei.

Mites iso painos tuota pahvikantista KLK levyä sitten loppujen lopuksi tuli otettua? Jos kerta ei enää ole lisää tulossa? Entä miten tuon vinyyliversion laita? Elintärkeitä kysymyksiä siis tällä kertaa 😉

Painosmäärät ovat liikesalaisuuksia.

Kyllä uus levy on nii perkeleen kovaa kamaa!! Valapatto on helvetin kova biisi!!! Aivan mahtavaa menoa.

Jes.

onko gallien krueger ja hartke paskoja bassovemputinmerkkejä? kokemusta teillä onko?

Vaikea sanoa. Kärkkäisellä oli joskus aikanaan vissiin jompi kumpi.

hahahahahahaah 😛 yyhyhyhyhyhy :C hmm.. 🙂 ahaa! 😀 eih.. :’|

Jaaha. Siellä kuunnellaan Kuoleman laulukunnaita.

Mitään kysyttävää ole, mutta kehua täytyy. Äiti käski laittaa terveisiä että teillä on parhaat kansilehdet. Tyylin lisäksi löytyy selkeyttä ja jopa tarpeeksi iso fontti, näkee kuulemma ilman klasejakin lukea=) Laulukunnaat on kaikinpuolin loistava ja nuo naamakuvat mitä muikeimmat. Turussa nähdään=D

Hee. Äitille terveisiä.

Mulla on elämä aika perseellään. Kiitos että edes musiikkinne lievittää paskaa oloani. Teidän levyt on mun ainoita kavereitani. Nähdäänpä sitten keikoilla.

Äläs nyt. Avaa verhot ja kurkkaa varovasti ulos.

Erittäin munakas levy. Bassosoundi on jotain käsittämättömän loistavaa, kuten kokonaisuuskin. Kuuntelin sen ehkä 7 kertaa putkeen eilen enkä vielä pysty erittelemään kokemusta yhtään tarkemmin. Hyvä pojat/jätkät/äijät! Täytyy vielä kertoa että sain levyn ystävänpäivälahjaksi tyttöystävältä jonka kanssa olen seurustellut yli kolme vuotta. Kun avasin paketin, olin ihmeissäni ja iloisesti yllättynyt ja onneksi myös tiesin ettei hän tiennyt kyseessä olevan teemaltaan ns. erolevy. Olisi voinut jäädä levy saamatta 🙂 Kerron sen ehkä vuoden päästä, kun vielä varmasti ollaan yhdessä jos uskallan. Sanoituksista onnistumisen plussa joka tapauksessa Markolle!

Olette yhdessä jos uskallat? Uskalla ihmeessä! Terveiset menee perille.

Jos tämä Laulukinnaiden neitsyys oli niin tärkeä, niin miksi pilasitte sen itse soittamalla 05-kesällä keikoilla kuu saa valtansa auringolta ja pahaa verta- kappaleita?

Voi anteeks.

nyt on viikko uutta levyä kuunneltu ja täytyy sanoa ,että iso rispekti ku ootte pystyny uudistumaan juuri sopivasti. ja isosti plussaa ettei oo alettu liikaa kosiskelemaan radioita jne. imelillä biiseillä. vitu hyvä levy.

Kiitos, arvostamme.

Hämmentävä levy, mutta kyllä sen kestää kun tietää miten hyvää se mulle tekee. Koko levy on timattia, taitaa olla teidän paras. Erityismaininta näin suhteen alkuvaiheilla Mieli Sydäntä Syyttää-biisille. Ne rytmitykset on niin IhQuja. Markolle vielä erityiskiiitos sanoituksista, on pitkästä aikaa sellaiset, että niitä on pitänyt vääntää ja kääntää ja ihmetellä… Eikä täyttä ymmärrystä ole vielä tullut. Ainoa “vika” levyssä on se, että koko ajan tekee mieli huutaa Markon kanssa kilpaa. No, keikalla sitten. Kiitos.

Kiitos kauniista sanoistasi.

Tiesittekö, ettei ole olemassa mitään evoluutioteoriaa. On vain lista eläimistä, jotka Chuck Norris antaa elää!

Heh.

Olisitte voinut laittaa KLK:n kanteen varoitustekstin: “Ei sovellu autoilumusiikiksi”!! Levykaupasta lähtiessäni laitoin kiekon soimaan. Nopeusrajoitus 70km/h, stereoissa Täyttä ymmärrystä vailla ja polliisin tutkassa 93km/h. Tuli kaikkienaikojen kallein levy minkä omistan.

Legendaarista.

Paljos ne kukot maksaa siellä fmessä? Tietäsin vähä paljonko varaisin mammunakkia…

Sakara vastaa: FME:ssä on normaalit messuhinnat.

Ehdottomasti yksI kovimmista levyistä mitä on ikinä tullu kuultua, iso kiitos ja kumarrus! Plussana Markon murina ja muutenkin tosi muhkut soundit.

Muhku… Eipä sympaattinen sana.

teemalevynä levy aukesi minullekin. ja mieleen tuli joku aika sitten hanhiniemen tekemä kaikki rakkaudesta. musiikillinen ilmaisu eroaa jonkin verran, mutta sanoista on helposti luettavissa samat asiat. hyviä levyjä molemmat. ja molemmilla sanoittajilla on rahkeita vaikka mihin.

Kiitos, kai.

hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää pojat. ps. se soitin on vanha kunnon kannettava cd soitin.. kulkee mukana milloin missäkin

Kiitos. Amerikkalaiset krääsämyyntijuhlat on just parhaita.

Kaikille niille ketkä urputtavat KLK:n saundeista että ne olisi jotenkin puuroa niin tiedoksi: Ei olisi kannattanut ostaa niitä 100€ hintaisia kahdella löysällä 10-tuumaisella amisbassolla varustettuja kaiuttimia katsokaas kun kaiuttimissa isoin ei ole aina paras. Onkos kukaan mokomista hifisti? Millasia wermeitä teillä on kotona millä kuuntelette musiikkia?

Ei olla hifistejä, mutta kyllä musiikintekijällä pitää olla kohtuulaatuiset äänentoistolaitteet.

Kysymys Jannelle: Kuinka paljon seuraat muiden rumpalien työskentelyä, ja jos niin mihin asioihin erityisesti? Onko rumpaleja, nykyisiä ja “vanhoja”, joita erityisesti seuraat? Nimim. jonkinsortin rumpali

Janne vastaa: Entisessä duunipaikassa oli yksi toinenkin rumpali ja kyllä mie vähän sen perään yritin katella. Erityisesti kiinnitin huomiota motoriseen rauhattomuuteen, harhailevaan katseeseen ja yleiseen levottomuuteen.

Tavastian keikkaa tässä kuumeisesti jo odotellaan.. Tajunta ei varmasti kestä, mutta suurin huolenaihe on kuitenkin se kehon kestäminen. Kuinka suurella todennäköisyydellä kaksi kevytrakenteista tytönpirpanaa tulee hevarimullilauman tallaamaksi? Nimim. Verenkestävää ripsiväriäkö?

Kyllä te keinot keksitte. Tervetuloa bailaamaan!

Tämähän kuulostaa melkein siltä kuin Mokoma olisi käynyt läpi jonkin tason exorzismin ja levy olisi sen taltiointi. Nerokasta jopa. Mulle tosin aika raskasta kuunneltavaa. Mutta, mutta, paikkansa lunastanut levy hyvinkin ja muutaman päivän pelastaja. Mie nään sitten teijät ehkäpä Rivieralla. -p-

Tavallaan. Rivieralla sit!

Tuli Dimmu Borgir mieleen Mieli Sydäntä Syyttää kappaleen alussa. Toivottavasti pitkälettiset heviukkelit ei syö meikäläistä Lutakossa, koska olen amisjuntti. Ja kiitos hyvästä levystä.

Ole hyvä. Lisää mielenkiintoisiaa vertauksia. Listasta ei puutu enää kun The Monkees, Tupac Shakur ja Tamara Lund.

Tällaisen pienen vinksautuksen heittäisin, kun tuo “Täyttä ymmärrystä vailla” on jo käytössä, niin mites olisi “Mieltä puolet jäljellä”? Ja joku jo ehdottikin tuota “Kiertäkää minut kaukaa!” tekstiä.. mulle ainakin kelpais.

Laitetaan harkintaan.

“kysymys: peijooni. kertokaas nyt tyhmälle, miten saan siirrettyä Uusi Aatami… – biisin dvd:ltä koneelle ja siitä edelleen ämpärisoittimeen? nimim. kysympähän vaan vastaus: Oisko ATK:sta apua?” vastaan itse itseäni tehostaen: en mitenkään, sillä dvd on kopiosuojattu ja sen (kopiosuojauksen) murtaminen on laitonta. Ei oo reilua ei. Ja jos ei koneellaan halua pitää laittomuuksia, estää se myös tarvittavien ohjelmien käyttämisen. Taidampa siirtyä takasin kasettien käyttöön.

Ok. Pitää ehdottaa Sakaran sika(ri)portaalle, jotta jos tuon UAuE;n saisi joskus johonkin audiojulkaisuun mukaan.

Onko teidän mielestä Jumalaan uskovan ihmisen moraalisesti väärin kuunnella black metallia?

Mitä v*ttua se meille kuuluu? Tuo on asia jonka jokainen saa päättää ihan itse.

Oho! Onpa tylyä kamaa tämä “Kuoleman laulukunnaat”. Ärräpään introsta tulee ihan mieleen Morbid Angelin jyristys. Sounditkin ovat jotenkin hyvällä tavalla tajuttoman rujot verrattuna TMRH:iin. Jes. Ilosaaressa nähdään taas.

Jes.

Moro! Uusi levy on varsin pätevä, joten rahat olisi voinut sijoittaa huonomminkin. Ja tuota… …ilosaaressa sitten taas! Kiitos ja hei! (viestiin ei tarvetta vastata)

Vastataan nyt kuitenkin että kiitos.