Onko Tuomaksella synkkä menneisyys muissa kokoonpanoissa ? Eli missä orkestereissa on herra vaikuttanut ennen mokomaa Mokomaa ?

Mind Riot

Yhdyn levystä kiittävien suureen kuoroon, elämälläni on taas tarkoitus. “Lujaa tekoa” on muodostunut tämänhetkiseksi suosikiksi, toivottavasti sen saa kuulla livenäkin(?). Sellainen kysymys tuosta paitamallistosta että onkohan siinä toiveita laajennoksiin? Himoitsisin girlie-mallista paitaa jossa edessä olisi pelkkä levyn logo ilman tekstejä. Kukkopaitaparka alkaa jo kulua puhki ja kaipaan sille seuraajaa.

Pannaan harkintaan.

Kiitti levystä!!!!1 Tulkki biisin toisen säkeistön kuuennestatoista tahdista tulee mieleen aivan Esa Pakarisen – Lentävän kalakukon huuliharppu soolo höystettynä seppo hovin syntikka tilutuksella!!

Totta!

Ootteko Tuskaan menossa?

Jaa mää vai?

miks annalalla on noin pitkä parta?

Siksi että näkisit sen paremmin.

Noin viikko tullu sulateltua uutta albyymiä. Kuten joku Mokoma lupailikin, soundit on dynaamisuudessaan ja luonnollisuudessaan mahtavan juurevia. Levy maistui hyvältä heti ja maku on parantunut. Hieno albyymi. Tavastialla nähdään.

Jes!

Ja sen lisäks että ootte listäykkösinä ni olitte imperiuminki arvostelusta saanu kympin :O

Niin kävi. Tyhjä olo.

Marko hyvä mies syö puuroa aamusin! äijä kuihtuu silmissä eikä kukaan halluu että et jaksas enskesänä ilahduttaa meitä festareilla

Marko vastaa: Ja paskat. Mie oon nykyään ihan potra poika, tuu vaikka keikalle ja totea itse.

Nyt tulee Mokomaa tuutintäydeltä. Ensin Rytmivarikolla Seinäjoelle, tiesimpäs ennen Seittimestaria. Tuuletuksen arvoinen suoritus. Peräti Diablon kanssa. Mahtia. Kumpi listaykkösistä soittaa viimetteenä ? Muuten, miksi, oi miksi Maro käveli parturin ohi tässä joku päivä sitten. Olisit poikennut sisälle vuan, et näyttäs peikolta.

Seinäjokelaiset saavat kyllä melkoisen kattauksen. Se kummalla on isompi liksa soittaa viimeisenä.

Moneltakos te noin about aloitatte soittaa lutiksessa ?

Siinä lounasaikaan.

marko olet persoonallisen kuuloinen ja näköinen. ihailen sitä.

Eipä.

No mitäs ootte Northerista mieltä pojat? Sijoittui hyvin sekin aluksi. 6. sija. Mutta se Lindroosin Peten ääni ja soitto on huippuluokkaa. Samoten Krise osaa soittaa.

On jäänyt vähemmälle tutustumiselle. Pitää korjata tilanne.

Eikö tässä maailmassa ole jo tarpeeksi vääryyttä!? Finnish metal expo jää multa väliin! Voi itku ja tuskan parahdus. Noh, onneks teidät pian näkee ja kuulee muutenkin. Malttais vain.

Heh. Murheet ne on sinullakin.

Tuskassa nähdään! 😉

Ok.

Miksei oo Rovaniemelle keikkaa vaikka Annala täällä majaileekin?

No just. Ei me keikkailtu Joutsenon Leppälässäkään sillon kun Marko siellä asui.

Chuck Norris saa aina ensitreffeillä. Aina.

Chuck Norrisin kyyneleet parantavat syöpää. Harmi, ettei ole hän koskaan itkenyt.

Chuck Norris ei saa koskaan negatiivista palautetta ebayssa.

Näinhän se on.

Uutiseen viitaten, ei myö mitään tehty. Työ sen teitte.

Sovitaan sitten niin.

Jees vai että ootte tulossa Tuskaan taas. Pakko tulla tsiikaa. Mitäs pidätte Celtic Frostista ja venomista nekin näkyi tuolla esiintyjä listalla.

Legendoja.

Mikä on w.a.s.p:in paras biisi?

Sleeping (In The Fire)

Joo kyllä te homman osaatte tähän väliin KIITOS luulin jo että kevät olisi yhtä pop helvettiä mutta sitten sumun keskeltä tuli mokoma… no se siitä runoilusta katellaan sitte nivalan “lato” tuiskulassa miten moshataan… sopii yrittää

Yritämme parhaamme. Katsotaan mihin se riittää.

Saattaa ärsyttää ku kamoista kysellään, mutta miksikäs vaihdoitte mesaan? On muutes ihan HEMMETIN HYVÄ levy. Tätä oon kaikille mainostanu, jopa tuntemattomillekki. 😀 Ihan sairaan siistiä. Ekan kerran Although we are not allowed to accompany you on your road test, we make the school bus games car available for you to test in. ku kuuntelin läpi nii tuli kaks sanaa suusta: “Vitun siistiä.” 😀 Hyvä pojat! Respect.

Miksi vahdoimme Mesaan? Tule keikalle kuuntelemaan.

Onnea ykkössijan johdosta!:)

Kiitos.

Kuunteleeko kukaan teistä kunnon brutaalia kuolonmetallia? Mitä blastbeat merkitsee teille? Vai merkitseekö mitään?

Mitä blastbeat merkitsee meille? Mitä Blues Shuffle merkitsee sinulle? Brutaalia kuolonmetallia… Hehe, nyt iski vahva teinivuosien flash-back. Deicide, Carcass ja Morbid Angel kuulosti brutaalilta samoihin aikoihin kun opimme käyttämään sivistyssanaa “brutaali”.

ärsyttääkö?

Ei tippaakaan.

Pakko lisätä kuulostaa-joltain-listaan että ekalla kuuntelukerralla valapaton huuteluista tuli mieleen Anal Cunt. Voisin kumminkin veikata että se oli puhdas korvavaikun aiheuttama vahinko.

Recycling is Gay.

hei ny pyörkele joku ikärajaton keikka hesaan ja nopsaan. ei jaksa oottaa melkein toukokuulle!!! tuutte vaikka tohon meidän pihalle soittaan, tarjoon kahvet.

Melkein jouduttiin FME:hen soittamaan, mutta onneksi Kotipelto pääsi paikkaamaan Teräsbetonia. Myö saadaan pitää vapaaviikonloppu!

Terve. Ku teil ny on kaks keikkaa lutakos ni ei kai settilista tuu muuttumaan keikkojen välillä ainakaa kovin radikaalisti?

Katsotaan miltä tuntuu.

Tuleeks pitkähihasta m-kokosena?

Juuh.

Kivat nää uudet sivut. Pirteät.

Eiks ookkin. Inno-ohjelman Marko auttoi valitsemaan värit.

Hirmuisen paljon onnea listan ykkössijasta!! Paukautitte kyllä sellaisen levyn markkinoille että voi elämä. Kiitos! Kaikkea hyvää koko bändille ja kalakukkojen kaupungissa nähdään.

Kalakukosta tuli mieleen että kalapuikkoviiksien hennompien versioden, nk. amisviiksien luvatulla kaupungilla on hieno Ville Pirisen suunnittelema Che Kerava paita.

TE olette kärkisijan top40-listalla ansainneet, onnea. Nähkäämme Lutakossa.

C U L8R, alligator!

Onnitelut Suomen listan ykkössijasta! Ja kiitos mainiosta levystä, paranee joka kuuntelukerran jälkeen. Ootte Suomen hienoin pändi!

Niin totta.

Hyvä pojat! Aivan loistava levy tuo KLK. Jatkakaa samaan malliin 🙂

Jatkamme.

Moro! Onko hupparista saatavilla vetoketjullista mallia? Semmoisen tahtoisin ma.

Ei.

Itsehän tätä kerjäsitte.. Uusi levy kuullostaa ajoin The Monkeesilta, Tupac Shakurilta ja Tamara Lundilta 🙂 Mutta sitten asiaan… Kumpaan Henkan keikkaan kannattaa tulla täällä Kupido-kityssä?

Vaikea sanoa. Me tulemme molempiin.

pikkasen pelästyin tuota markon naamapotrettia levypussissa, mutta siitä huolimatta uskalsin laittaa vinyylin soittimeen. eikä se ole suostunut luovuttamaan paikkaansa vielä millekään muulle levylle. aika lailla imperiumin arvostelijan mielipiteisiin yhdyn. loistavaa. huh.

Kiitos.

heh! Tuo teiän piponne näyttää ihan alushousulta, mutta muuten kyllä mukavasti uusia tuotevalintoja.

Totta. Taiteilija oli hieman kännissä.

Joskus nauran ihan kippurassa teitin jutuille. Tänks vaan! Oottekos Torinon Olymppialaisia seurannut suurella mielenkiinnolla?

Onko Torniossa olympialaiset? Ilmankos telkkarista tulee hyviä kiekkomatseja. Muuten ihan sama. Norja!

Perskule! Äkkiä tuota merchandisea Airolle myyntiin, tahtoo tilata huppareita ja rintamerkkejä! Keikoille ei uskalla tulla pittailemaan noin isot rahat taskussa, ja Visakaan ei varmasti käy myyntipisteessä.

T-paidat lähtee vähittäiskauppoihin ehkä viikolla 9. Muut romut pitää tulla ostamaan keikoilta. Pankkikortti käy.

Kiitos teille,että teitte tämän levyn.

Ole hyvä.

Jos Markon parta ja teijän ex-basisti Heikin viikset tappelis, kumpi voittais?

Markon parta voitti. Hessun viikset has left the building.

Mitähän nuo t-paidat mahtaa maksaa keikoilla? ja myydäänkö keikoolla sakara paitoja?

Keikkahinnat on varmistamatta, mutta ei ne ainakaan viimevuotisista hinnoista nouse. Sakara paitoja myydään, jos niitä messuilta jää.

Kyllä jätkillä menee aika helevetin kovaa tällä hetkellä!! Lista ykköseks saman tien ja eipä noissa levy arvioissakaan hirveesti haukkuja ole ollut..esim.imperiumi.net antoi täyden kympin..Ja kaiken kunniaksi pääsette vielä valtaamaan ilosaaren päälavan kesällä! Ja kiitos vielä kerran loistavasta musiikista olette antaneet inspiraatiota myös omaan musiikin tekemiseen..KIITOS.

Järki lähtee.