Aivan suunnattoman sykähdyttävä tuo teidän pahaa verta. Mutta ei se voita silmäterää. Molemmat voisi soittaa ilorokissa. Eiköstä vaan?

Kiitos. Mahdollisesti.

Onko Mokoman fanituotteiden kuvia netissä vai mistä ihmiset niitä näkee?

Ajankohtaista-sivulla on linkki Sakaran messukrääsään. Tsekkaa sieltä näin aluksi. Osa tuotteista on myynnissä myös keikoilla, ja muutama paita lähtee jakeluun vähittäiskauppoihin.

ai onks sul kuisma tollane skitta http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/images/ imagecache/ESP_V-Standard-Black.JPG 😀

Kuisma vastaa: Eihän tosta erota mitään. Mulla on tällainen. Sen nimi on Rekku. Lisäksi sain eilen ESP:n Custom Shopista samanlaisen V:n mutta seitsemänkielisenä, mustalla Flying-V pleksillä ja kromiosilla. Sen nimi on Musti.

Ei markolla aina siin uues levys lähe ääntä ku se huutaa täysillä.. :O mut se on silti ABSOLUUTTISTA PARHAUTTA! UO! \../,

Öö.. Ok?

Ärsyttääkö?

Eipä juuri. Menee sen verran lujaa, että pienet murheet ovat päässeet unohtumaan.

IIIIIIlllllll111111kKKKKkkkKKk!!!!!!!!11111

Oho.

Nyt kuunnellu tätä uutta jonnii verran… Veret seisahtu, iho irtos ja karvat nous ku eka kertaa ärräpään kertsi alko. Mie muuten tyydyn vain kultaan, siksi Moukoma. Nähhää juvalla. -Psychoholic from St.Marski-

Kiitos kauniista sanoista.

Aika kamalat nämä uudet sivut.

Seittimestari vastaa: Kiitos. Hyvä saada muutakin palautetta kun yleisöäänestyksen perusteella jaettu Finnish Metal Awards 2006 voitto “Vuoden verkkosivu” -sarjassa. Vielä kun osaisit tarkentaa miltä osin sivut on aika kamalat, niin voisin ottaa opiksi jatkokehitystä silmällä pitäen.

missä pahaa verta videon voi nähdä?

Headbangers Ballissa ja Inferno DVD:llä.

Päihititte Yön yhdellä! Tähän ei Viikate pystynyt viime kisoissa. Katsotaan miten käy tulevissa listajonotuksissa. Levysuosiosta tulee kertakaikkisen keltainen, eli kultainen kädenpuristus mahtaville miehille. Ei sillä eikä millään, levykin on kuultu ja tykkiä tavaraa on, pernaleishjön sentään! Arvo V.

Jaahas. No kiitos kiitos!

Minkä merkki pentagrammi on? Mitä se tarkoittaa?

Kysy äidiltäsi.

Terse! Pelaileekos Mokoman äijät pokeria netissä tai keskenään? Esmes. Texas Hold’emiä?

Bussissa on joskus pelattu keikkaliksoista. Nettipokeri? Voi kääk.

Kiitän teitä erittäin paljon FME:stä. Tulihan teiltä tuota krääsää melkein 100e ostettua. Mukavia mänttejä kaikki ja kiitos nimmareista.

Kiitos itsellesi!

Yritättekö matkia CMX:n Kysy palstaa?

Settimestari vastaa: Kyllä.

Tää teidän formi on rikki!

Seittimetsuri vastaa: Jotain sekoilua on havaittavissa eilisillan aikana. Kattellaan.

Aikaisempaan viitaten, oon ehdottomasti sitä mieltä, että digipak oli huono veto. Aika kummastuttavaa, että “limited” myy ekalla viikolla itsensä listaykköseksi! Ei millään pahalla, mutta joskus vielä kuvittelin, ettette lähtisi kaupallisuuden tielle. Tuollaiselle releaselle ei ole edes kovin hauska vitsi antaa liikanimeksi limited saati deluxe, kun ainoa ero jewelcaseen on huonompi formaatti, joka a) muuttuu nopeasti käytössä rumaksi, varsinkin matkustettaessa b) ei ole mitenkään korjattavissa, jos kansi menee rikki. Jewelcasen voi aina vaihtaa… Muutenkin alkaa vähän naurattaa tuo Sakaran bändien merchandisen paljous. Toki kysyntää on, mutta helvetti, kun alkaa teineille olla tärkeämpää kulkea mokomapaidassa kuin kuunnella itse musiikkia. No, kuitenkin, onnea listasijoituksesta ja Imperiumin arvostelun kympistä (!). Toivon todellakin, että teette vielä musiikkia ja keikkailette siksi, että rakkautenne on musiikkia kohtaan, eikä rahaa.

Sakara vastaa: Jep jep. Kaupallista ja kaupallista. Jos joku myy jotain, vaikka 5 demoa, niin se on välittömästi kaupallista toimintaa.

Ja tuo Digipak-avautumisesi on erinomainen esimerkki makuasiasta. Jos kyseinen formaatti ei sinua miellytä, niin osta sitten KLK:n jewel case -versio. Helppoa! Ei tuommoisen asian takia kannata hermojaan menettää. Meidän ja ilmeisesti aika monen muunkin mielestä KLK:n Digipak on v*tun hieno, samoin kun fold-out vinyyli kohopainatuksineen. Ne kannatti tehdä taiteellisessa mielessä vaikka niiden tuotantokustannukset ovatkin huomattavasti korkeammat kuin tavallisessa jewel casessa, ja tätä kautta ne eivät ole Sakaran kannalta taloudellisesti yhtä kannattavia. Ja Limited Edition tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että levystä tehdään rajoitettu painos, ja kun se loppuu niin sitten se loppuu. Sillä ei ole väliä onko painosmäärä kymmenen vai kymmenen miljoonaa. Pekkä ennakkotilausten mukaan otettu Limited Edition -painos olisi riittänyt listaykköseksi kuten sanoit, mutta kyllä viime listaviikolla meni myös aika hitosti jewel casejakin.

Merchandise kuuluu asiaan. Kysy vaikka Iron Maidenilta. Ihmiset, joihin Sakaran rahanahneet paskiaisetkin luetaan, haluavat kantaa bändien, urheiluseurojen ja muiden vastaavien tahojen tunnuksia. Niiden avulla ihminen voi ilmaista itseään ja sosiaalisena elukkana viestiä kuuluvansa johonkin tiettyy porukkaan. Joillekkin riittää niinkin hienon aatteen viestittäminen kuin Tommy Hillfiger. Ja ketään ei pakoteta ostamaan yhtään mitään. Markkinataloudessa on sellainen hieno piirre, että jokainen voi itse päättää mihin hyödykkeisiin rahansa käyttää.

Ja huolesi Mokoman musiikintekemisen motiiiveista on jopa loukkaava, mutta saat sen anteeksi, koska et ilmeisesti tunne mokomalaisia, etkä näköjään tiedä missä mennään. Mokoma yrittää jatkossakin viestiä tekemisistään rehellisesti ja samalla niin avoimesti kun yksityisyys antaa myöden.

Vieläkö jatketaan keskustelua?

Uusin levy on kaikkein paras mokoman levyistä! Onnee!

Kiitos!

Upea levy! Lyriikat liikkuvat parisuhteen eron jälkitunnelmissa?? Ensin on raivoa ja vihaa, sitten ollaan ikävissään ja myös tulee itsesääliä aika paljon. Riitelyä, syyttelyä ehkä takaisin kaipuuta. Kostonkin alkaa liikkumaan mielessä mutta lopuksi selviydytään, koska ollaan lujaa tekoa. Suosittelen levyä jokaiselle joka on joskus jätetty – eli kaikille kenties?!

Kiitos. Olet oikeassa. Kyseinen teema on universaali ja koskettaa kaikkia eliöitä. Ihmistä ilmeisesti kipeimmin. Siinä mielessä taidamme muuten olla rahanahneita laskelmoivia paskiaisia, koska laulamme ihmisiä kiinnostavista asioista.

Mokoman aivain kuin Pentti Linkola: mitä vanhemmaksi tulee, sitä hurjemmaksi käy.

Heh.

Soot ihanan kyyninen<3

Kiitos. Sitä kutsutaan myös aikuistumiseksi.

Muuten piikuveli väläytti, eli tästä lähtien uutukaisenne tunnetaan KaLKkunana. Se on jalo nimi levylle, eikö ?

Heh.

Täyttä ymmärrystä vailla -kappaleen “kirkkaalta taivaalta” ja “kestääkö tajunta” -rivien laulumelodiassa on jotain Jarkko Martikaista 😀 \m/ \m/

Listan jatkoksi vaan.

Suomen virallinen lista näyttää hyvältä kun top 10:ssä on Mokoma,In Flames ja Diablo.Suomessa on asennetta!

Pitää muuten paikkansa. Hevimuusikot ovat rahanahneita paskiaisia.

ei mitään sittenkään…. kyllä minuakin jännittäs

Juuh.

no joko nyt on noussut pissa päähän?

Eilen FME:ssä taisi tämäkin väistämätön asia tapahtua. Kiitos kaikille Sakaran messuosastolla vierailleille! Tänään jatketaan bailaamista.