kuoleman laulukunnaat-levyä jaksaa kyl kuunnella 24/7! mahtava levy. Samanlaisia vielä lisää.

Kiitos. Jatkoa seuraa. Ei me olla vielä kaikkea sanottavaa sanottu.

Pyydän anteeksi, ostin levynne vasta tänään. Tällä hetkellä kuuntelen sitä ensimmäistä kertaa. MAnnalan lauluäänet ovat vaikuttavia, soitto on orgastisen munillepotkivaa. Jösses ja kiitos hyvästä levystä, niitä ei koskaan voi olla liikaa.

Sanattomaksi vetää.

Hyvin te vedätte. Hyvät pojat. Mainiota!!

Kiitos.

Miks te ette vastaa kysymyksiin senkin mokomat!

Kyllä me muutamaan olemme vastanneet. Lähetä kysymyksesi uudestaan, jos jäit kaipaamaan jotain.

marko, minä oon kans 180cm.. t:murikka 😀

Marko vastaa: Siul on huonompi ryhti.

Halloota halloota onkos Teillä lipettejä ennakkomyynnissä tuleville keikoille olleskaan?? Ja jos on niin mistähän niitä vois napata itelleen?

Lippuja saa – yllätys yllätys – keikkojen järjestäjiltä. Me olemme rock-bändi, emme keikkajärjestäjä.

Anna ketju, anna lompakko… (olinko eka?)

Olit.

Kiitos upeasta levystä ja ONNEA listaykkös-tittelin johdosta – olette totisesti sen ansainneet!! Marko on jossain haastattelussa kertonut odottavansa kuulijoiden kokemuksia levyn sanoituksista, joten… Täytyy sanoa, että kun tiesin miltä pohjalta tekstit tällä kertaa ovat syntyneet, tuntui ennen levyn ensikuuntelua siltä kuin olisin aikeissa lukea salaa toisen päiväkirjaa. Kuin olisin pahanteossa ollut. Valapatto pistää heti väkisinkin miettimään, että kuka tässä nyt oli se pääsyyllinen ja kuka petetty ja mitä ja miksi… Niin henkilökohtaisilta ne tuntuvat, että miltä teistä muista Mokomalaisista tuntuu niitä esittää? Upea juttu, jos Marko olet päässyt menneiden kanssa paremmin sinuiksi tämän “sanoitus-defusing-terapian” avulla! Kyky ilmaista tiiviissä paketissa iso asia, se sinulla on! Ja onhan siellä rankkasateiden seassa toiveita valonpilkahduksestakin (Täyttä ymmärrystä vailla, Tästä on hyvä jatkaa). Ravisteleva kokemus (myös ventovieraalle kuulijalle)! Kannet muuten ovat erihienot! Etukannen kuvasta löytää vilkkaalla mielikuvituksella vaikka mitä Mörri-Möykkyjä! Erinomaisen levyn teitte, kiitos! Rytmikorjaamolla Seinäjoella aion liittyä tummanpuhuvaan kuulijakuntaan minäkin – mites Provinssirock, esiinnyttehän???

Kiitos palautteesta. Kesän keikoista ilmoitetaan myöhemmin.

Oih MOKOMA mä ihQuilen sun C ääntä!

Ok?

TuomoJaKuisma on hyvä kitaristi!!!

O.

Tere! Aattelinpa tuota kysyä parikin kysymystä. Kuinka kauan teiän keikat kestää tulevalla kiertueella? Onko KLK:n studiosessioista tulossa kuvakimaraa? Ne on aina niin mahottoman hauskoja…!

Keikat kestää keikkajärjestäjän osoittaman ajan, klubeilla n. 75 minsaa.

Moi ! Missä mokoma on kesällä Ja Onko keika myötätuulirock ?

Kassellaan myöhemmin.

Helvetti teidän kanssanne. Ei herkän ihmisen sielu meinaa kestää uutta levyänne. Tavastian keikka tulee luultavasti olemaan yhtä itkunsekaista hysteriaa. Huhhuh. Uskaltaakohan sinne edes lähteä. T: Pikkuväki

Olemme luoneet tunteiden tehosekoittimen.

Olisiko mahdollista, että tulisette Lahteen soittamaan? Olisi erittäin hienoa jos tälläinen onnistuisi

Lahdessa soittaminen on teknisesti täysin mahdollista. Onhan siellä sähköt ja kaikki.

Heti kun paasen taalta reissun paalta Suomeen takaisin, suuntaan kulkuni kohti levykauppaa ja poimin sielta kukista ehka kauneimman, nimittain MOKOMAn uusimman. Satana etta olis kiva tulla katsomaan teittia Tavastialle, mutta johtuen siita yksinkertaisesta syysta etta olen ollut viikon pois kotoa saattaapi olla parempi, etta vietan iltani ihan kotosalla. Parastaikaa kuuntelen juuri ostamaani Anthrax-Alive2 levya. Ensi kosketukseni MOKOMAn musiikkiin syntyi jumalan vuonna 2003, jolloin olitte lammittelemassa kyseista bandia. Siksi kai lieneekin sopivaa, etta saavun Nosturiin 28.4.2006A.D. MOKOMA on wittu paras…

Tervetuloa keikalle!

Hmm. Nyt kun te jätkät ootte “kuumaa kamaa” (sivuston ulkoasukin on sen mukainen), onko suuntanne tästä ylös- vai alaspäin?

Takki auki päin helvettiä.

Valu on aivan loistava levy! Repeat 24/7! Mokoma on loistava, siitä ei pääse yli eikä ali eikä läpi eikä kiertämällä! Olen rakastunut henkilökohtaisesti jokaiseen levyynne! Hyvä.

Eipä.

Levynne on huonoa autoilumusiikkia. Koko ajan paukkuu rajotuksen päälle. Täytynee myydä autosta soitin huuto.netissä tai vaihtoehtoisesti kuunnella coldplayta tai jotain vastaavaa. Joo.. Ehkä myyn sen soittimen. Voi sitä levyä muuallakin kuunnella. Ja, det är roligt at lyssna din skivorna, eli toimii. En osaa arvostella kovin kummoisesti olen pahoillani. Mutta sanottakoon, että Ärräpää kirvoittaa edelleen henkisen orgasmin, vaikka levyä on ehditty kuunnella jo tovi. : Nti. Anonyymi ps. Kyllä meistä jotkut seurasivat into piukkana sitä khöölingiä jo viime olympicseissa.

No mikä ettei.

Ootte aivan loistavia poijjaat! Kiitän suuresti saamastani nautinnosta kuunnellessani musiikkianne! Uusi levynne on soittolistani ehdottomana ykkösenä(varmasti vielä pitkän aikaa)! Kiitos – Lupaan olla hyvä!

Niin mekin.

Heh, piti hommata sitten seiskakielinen, kun menitte laskemaan virettä, pitäähän sitä noin tykkejä biisejä soittelemaan päästä. Nytten sitten tämmönen Schecter Damien 7 lepää vieressä, eikä kaduta yhtään. Avarsitte näkökantaani!

Heh. Hauskoja kitarointihetkiä.

Missä kaikissa kaupungeissa se Annala oikein vaikuttaa? Miten susta sellanen metrosuomalainen on tullu? Niin ja mietitkö sanoittajana ikinä sitä, mitä se ihminen, joka inspiraation on aiheuttanu oikein ajattelee lyrikoista?

Marko vastaa: Asun missä asun, ei kuulu sinulle. Kaikki levyillä kerrotut tapahtumat ja tunteet on sotkettu niin moneen kertaan, ettei kukaan pysty sanomaan mikä on todellista ja mikä ei. Turhaan edes yrität.

Paras levynne tähän asti. Olen kuunnellut Kurimuksesta alkaen, alkupään tuotantoanne en tunne. Kaverin avustuksella löysin teidät ja “vanha” Stone mies oli myyty. Propsit myös Miitrille brutaalin ja turpaan iskevän soundin luomisesta. Upean alavireistä. Markon sanoitusten parhaus ylitti taas odotukset, 30 v. parin kuukauden päästä lasissa ja monissa soissa ryvettyneenä niihin on helppo samaistua. Tiedän jo nyt, että tämä levy on minulle ja monelle muulle vuoden paras äänite.

Kiitos näistä kauniista sanoista.

Mistähän ois mahdollista saada iso kuva teistä?? mielellää nimmareilla.. tai pitää tulla henkassa pyytää.

Jos jostain niin keikoilta.

Kuisma saanko kokeilla Rekkua Nosturin keikalla?

Kuisma vastaa: Käy Musamaailmassa kokeilemassa. Hän on ihan normaali Standard Series.

Sivuillemme www.stalkermusic.com on lisätty Kuoleman Laulukunnaat viikon levyksi, käykäähän kummastelemassa! terveisin Markus Rask / Stalkermusic.com

Selvyys.

maksaako girlie paita kuinka paljon keikoilla? Niin tietää ottaa tarpeeksi rahaa kun teitä tulee tsekkaamaan 🙂

Hinnat on vielä hakusessa mutta arvataan että 17e.

Mokoma = Those darn hippies feidis@hotmail.com

Kyllä! Erittäin uhkaava hevibändin nimi.

millon nuo uudet paidat tulee esim. aironmusiikkiin myyntiin?

Viikolla 9. Tai jotain.

MARKO RULES PERKELE \,,/

Marko hallitsee Perkelettä? Pitää paikkansa.

Oon nyt neljä päivää putkeen autolla ajaessani kuunnellu valapattoa..rupeaa vähitellen vituttaa se biisi,vois tällä viikolla ehkä jo vaihtaa seuraavan kipaleen pyörimään:) Mukava huomata että biisinne ovat saaneet soittoaikaa radiokanavilla..mikäs sen paremmin piristäis ankeaa työpäivää kuin Mokoman kuuleminen Madonnan ja Ta.t.u.:n joikhaamisen keskellä..

Heh.

No onko nyt hjuva fiilis?

O.

Minkäköhän merkkisiä nuo teidän tytsyille tarkoitetut paidat on? Toivottavasti eivät ole sitä kirottua merkkiä, joka suosii hyljemäisiä muotoja..

Ne on Fruit Of The Loomeja. Hylkeet on söpöjä.

Millon toi 11.3. NIVALA, TUISKULA keikka alkaa? En hakukoneella löytäny koko paikan sivuja. Mutta siellä nähdään! 🙂 Kiitos etukäteen.

Monelta aukee lutakon ovet perjantaina? hä? pitäisi mennä jonottaa lippuja ku ennakot myytiin loppuun alta aikayksikön.

Ei tiietä.

No nyt on tämäkin neito saanut ostettua teidän uuden levyn ja hyvältähän se kuulostaa.Markon huuto/rääkyminen/laulu on kehittynyt hurjasti eikä muidenkaan poikien soittotaito ole ainakaan huonontunut.Siis kiitos teille levystä ja halauksia!

Hali hali, pusi pusi.

Siel on jo joku neropatti jättäny KLK:n ostamatta kun levyssä on mukamas kopiosuojaus, nice job. http://www.boikotti.org/ Iha salee wareztanu tuonkin kiekon sit kuitenkin, hohhoi.

Voi kääk mikä saitti. Tuollaisen perustajan pitää olla oikea supernillittäjä.

Perhana notta vetäsee paikat kuumiksi toi uusi levy. Tahdon siis yllättäen kiittää! Kuu saa valtansa auringolta, saa melkein tipan linssiin…niinku teki ilmeisesti herra Hynyselläkin. 🙂 Seinäjoella on sitten kovat hipat Diablon kanssa, liikaa päiviä, liikaa päiviä…ei jaksa oottaa…

Siellä rokataan!

kuka teistä on säveltänyt levyltä pois jääneen biisin nimeltä sirppi?

Marzgy.

Voi jumalauta, että KLK on kova albumi! Ostopäätös taisteli pitkään puolesta ja vastaan, koska TMRH oli lievä pettymys, mutta tämä uutukainen ottaa luulot pois – Olette helevetin kovia! Kiitos!

Ole hyvä.

laatikko rusinoilla vai ilman?

Saat kyytiisi meidän Hilman.

Noista paidoista sen verran, että olisiko sellaista paitaa mahdotonta saada, joka olisi muuten musta, mutta rinnan kohdalla punainen neliö tai suorakulmion muotoinen “juttu” joka olisi punainen ja jossa olisi nuo kunnaiden linnut härpäkkeet? Jos nyt tuosta erittäin epäselvästä selityksestä saitte selkoa, olisi vaan meinaan pirun hieno!

Ai niinkun levyn kansi? Kassellaan.

by the ways, kuka on taiteillut mokoma.com-in Englishiin sen biographyn sinne?

Meiän Kuisma ja Airon Janne

Hoh hoh Santun pikkuveli oli abiristeilyllä housut kintuissa helvetin humalassa. Aika jännä sattuma että kaksi Mokoma-paitaista mänttiä törmäsi toisiinsa.

Ok.

Miten voi päästä bändin matkaan kesäks töihin paitoja myymään tms.? Onko pakko olla jonkun muusikon veli tai paras kaveri?

On pakko. Ajatus helvetillisen raskaasta keikkakesästä ventovieraan ja todennäköisesti porukkaan sopimattoman veijon kanssa on sietämätön. Saattaisi tulla ruumiita.

Pitää kyllä myöntää, että jännittää tulla teiän keikalle. Viime keikasta on kulunut jo tovi, mutta musiikki ei ole koskaan kuulostanut niin hyvälle, miltä se sillon kuulosti ja sen kyllä tunsi pari päivää jaloissa, niskoissa ja käsissä. Ja nyt pitäs tulla taas kuuntelemaan (sisätiloihin!) teiän uusia biisejä. Eieiei, järkihän siinä lähtee perkele. Toivottavasti työ ette kyllästy tämmöseen “ylistämiseen”, mutta saatte syyttää ihan itteänne siitä, kun teette niin hyvää musiikkia. Ainiin, Kuismalta piti vielä kysyä, että miltäs uus Stam1na kuulosti?

Kuisma vastaa: Kiitos vaan. Stam1nan rumpuraidat kuulostivat hienoilta. Hyrden demokitara and.

Terve mieheen. Sellanen tuli mieleen “Misanthorope” biisiä kuunnellessa, et mikä on Mokoman pojan/poikien mielestä Deathin paras levy, ja miksi? Entä paras biisi? Kiinnostais tietää koska olette tasoissa mun bändilistalla Deathin kanssa. Se jos mikä on hyvä saavutus heh. Morjens.

Marko vastaa: Leprosy on paras. Selitys löytynee kuulijan herkästä iästä ja levyn ilmestymisen samanaikaisuudesta ennemminkin kuin levyn absoluuttisesta parhaudesta.

Bändi vastaa: Leprosy ja Scream bloody gore miellyttävät eniten. Yksittäisten biisien nostaminen on turhan haasteellinen tehtävä.

Sie oot Santtu laiha jätkä.

Santtu vastaa: Läp’pasko and.

millon on teillä seuraava keikka joensuussa…??? en pääse ilosaarirokkiin valtion palveluksen takia joten en näe teitä siellä… vitun intti..

Hajoo aamuihis.

Mokoman poijjaat meille kahville Lutakon keikan jälkeen! Tuomo voit opettaa mua soittamaan kitaraa ja Santtu voi antaa pari vinkkiä mun kaverille bassonsoitosta. Kuisma voi heittää huulta ja juoda parit oluet mun “isäpuolen” kanssa ja Marko voi puhua syvällisiä meirän äiskän kanssa… Hei, Janne unohtu! No, se kun on niin symppis ni se voi leikkiä kolmen penikan kanssa! Sovittu?

Jos ei nyt kuitenkaan.

Heilimo ei ompele hihamerkkejä… Marko ei halaa yleisöä. On tainnut nyt kusi tomahtaa päähän? Eiku. Oli mulla muutakin ku naljailua. Nimittäin albumikokonaisuuksista… Vaikka K ja TMRH ovatkin erinomaisia levyjä, niin kyllä 120 Päivää ja KLK ovat kuitenkin nimenomaan kokonaisuuksina eri sfääreissä. Johtunee teemallisista systeemeistä. Myöskin parhaat sanoitukset löytyvät näiltä levyiltä. Voinemme siis ajatella, että K ja TMRH ovat niin sanotusti pari ja samoin ovat 120 Päivää ja KLK, joten saammeko seuraavaksi parin Valulle? Ei mulla muuta.

Marko vastaa: Hauska ajatus. On vain kovin vaikeaa heittäytyä yhtä naiiviksi kuin mitä oli kymmenen vuotta sitten Valun biisejä kirjoittaessa. Silloin oli intoa pää täys, nyt on vain kusta.

Onko teillä omissa levyhyllyissänne Mokoma-levyjä ja joudutteko ostamaan ne kaupasta vai saatteko niitä sieltä teidän firmasta ilmaiseksi?

Ei ole ilmaista tavaraa. Joku siitä on aina maksanut. On niitä omia levyjä ostettu kaupastakin. Kuisma kävi kiertämässä Helsingin musiikkikaupat läpi saadakseen 120 päivään alkuperäispainokssen tuhoamatta jääneet versiot Sakaran arkistoon. Niitä löytyi Stokkan Outletista puolisen tusinaa.

kiitos aivan loistavasta levystä.. en osaa sanoo muutakun et te ootte kyl aivan parhaita äijiä<3<3<3<3<3<3 enemmän keikkoja tampereelle:D:D<3

Kits.

minä kun olen niin tykästynyt nuihin kivakumaroihin niin olisin jälleen kovin tohkeissani jos tuosta stutio sessiosta tulisi myös sellainen… vai på kai teillä oli siellä kamera mukana

Ei ole tulossa. Kuvia otettiin, mutta ne oli ihan hemmetin tylsiä.

emmä ny taida kirjottaa mitään kyssää orkesterin edustajalle. enkä naputa mitään… (tunnilla on tylsää ja aika vietetään Mokoman kotisivuilla)

Hyvä.

ootteko ajatellu Markoa ilman partaa ja tukkaa?

Heh.

Etsin. En löytänyt.

Emme mekään.

Nyt kyllä hymyilyttää. Mokomaa ja Amorphista saapi kiittää aivan upeista levyistä. Uskallan sanoa, että ovat vuoden parhaat. Perjantaina nähdään.

Jes

Voi prkl! saatte kyllä lärvvinne kun näen teidät jossain! lähempä oikeen ettimään! ei noista “kysyttyä”- jutuista ota kukaan selevää! Mie e aenakaa!!! Yritä ny ettii oma kyssäs sieltä… *murr*

Meinasit tulla lyömään meitä? Siehän erikoismies olet.

Joku kyseli vissiin trässivideoita. Tosta: http://www.youtube.com/view_play_list?p=23596CBA3833DFF1

Jeh.

Toivottavasti Tuomo tervehdyt flunssastasi ennen perjantaita. Mutta kelatkaapas Bodomeitten keikkaa: Alexilla varvas poikki, Jaskalla kylkiluu poikki ja Janne kuumeessa. Ja show jyräsi niin perkeleellisellä voimalla että… Mutta flunssa thrash-kitaristilla ei ehkä ole ihan laulajan katkenneeseen varpaaseen verrattavissa… hmmm…:)

Keikka hoidetaan täysillä. Mutta kyllä se Tuomo mieluummin terve olisi, yritä ite vetää taustalauluja ilman ääntä.