Kreikkalainen homofilosofi Tugestoteles” ei pahalla Tuomo, mutta tuo juttu se jaksaa aina naurattaa, hehhee, kuka tuon järkeili?

Tuomo vastaa: Taisin olla mie ite. Marko ja Santtu komppas.

Ei voi ihminen olla terve jos itkee digipakin kestämättömyydestä. Ei sitä alkuperäistä levyä ole pakko roudata joka paikkaan (esim. autoon varkaiden vietäväksi) ja vaikka haluaisi levyn roudatakin, sen voi siirtää tyhjään muovikoteloon siksi aikaa… Bändille kiitokset – musiikillisesti ja graafisesti – hienosta levystä. Ja kiitokset myös siitä, ettette ole lähteneet isojen levy-yhtiöiden tapaan kiusaamaan kuluttajaa käytönest… korjaan, kopiosuojauksilla. Ehjiä levyjä ostaa mielellään.

Kiitos sinne.

Moi, minä olen täällä ensimmäistä kertaa. Minä olen Anouk, minä asun Monterrey, Meksiko. I LOVE YOU, That´s all my finish words. STILL ROCK ON!!!! lvpirasvpikorkot@hotmail.com

Terveisiä Meksikoon!

Helkkari, Kuu saa valtansa auringolta on YleX:n soittolistalla. Madonnaa, Beyoncea ja Mokomaa. Excellent!!

Poptaivaan kirkkaimmat tähdet.

Tavastian keikkalippu on hankittu, mutta olenkin mennyt hukkamaan ajokortin ruotsiin. Passi on vetämässä, mutta en tiedä ehtiikö se 24:n päivään mennessä. voi kyynel. muuta henkkaria ei oo. Vaikka ikää on 22 niin sisäänpääsy on varmasti nuoren näön takia epätodennäköistä… jos en pääse sinne ja kaveritkin menee nenän edestä, niin rupean itkemään tallustellessani yksin muna otsassa kohti rautatie-asemaa.

Not munq. Koita jotenkin.

Kokoelmalevy Markku Uusipaavalniemen saavutuksista myyntiin heti kisojen jälkeen! Avausraidoiksi KT:lta Graniitti ja Moksuilta Lujaa tekoa. Lisää helmiä sivulla: http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=32340

Yllättävä muotilaji tuo curling. Mutta eipä siinä mitään. Voitto Liukkosen selostama merkityksetön runkosarjapeli Uusi-Seelanti – Saksa vetää kadenlämpöisyydellään vertoja jopa kaikkien aikoinen meditointiohjelmalle Strömsölle. Sen jälkeen kun vielä Tapio “Söpö” Suominen rauhallisesti artikuloiden vetää yhteen jäätanssin aamupäiväiset tapahtumat niin olo on poikkeuksellisen epähyökkäävä.

Omistaako Kuisma kreatorin live kreationin? Siinä ne Pleasure to killin kipaleet on vähän selvemmän kuulosia mitä albumissa. Jos on kiinostusta ja rahaa ja intoa niin tulkaa soittamaan joskus Alastarolle tai Huittisiin ehkäpä Loimaakin käy. Sentakia pyydän tänne lähelle koska ei ole mitään ajoneuvoa millä pääsisin mihinkään isoon kaupunkiin. Laittakaa ainakin korvantaakse ehdotukseni. Vaikka ette tuu tänne niin kiitän sentään hyvästä musiikista. Valu on paras suomirock albumi ja nää trässi levyt suomen parhaimmistoa.

Kuisma vastaa: En omista kun Extreme Aggressionin ja Coma of Soulsin. Keikille tullaan jos pyydetään.

Suuret kiitokset Onnetar Jannelle Ilosaarirockin lipuista, siellä sitten nähdään taasen!

Näisso.

Ja minähän soitan ne tuplat. Mutta hyvät soolot teil paris kappalees. Radio cityn äänestykseen Tuomo ja Kuisma ykkösiks kepitys-skabas

Soita poika.

Uusin albumi on melkein loistava kokonaisuus. Se on hauskan kuulonen platta, kiitän. Näin innostunu olin viimeks musiikista kun Maj Karma julkas Sodankylän. Vielä ei oo kuitenka omaa levyä hyllyssä, joten täytyy tyytyä tähän minkä velipuolelta lainasin. Ärräpää on perkeleen kova kipale, Vade retro on kuitenki vähän parempi.

Yeah.

tavallinen kansa haudattiin sikiöasentoon kasvot kohti itää. jotian ekyptin ukkoja.

Hyvin kiteytetty.

Kuunnellaanko Mokoma-piireissä mitään bläckmetallia tai ambient musaa?

Olemme musiikin suhteen yllättävän kaikkiruokaisia.

Kaverin bändin levy on mielestäni tylsä ja keskinkertainen, mutta en voi sitä hänelle sanoa kun hän kysyy mitä mieltä olen : / Oletteko te törmänneet tällaiseen tilanteeseen?

Meiltä kysytään tälläkin palstalla jatkuvasti että mitä mieltä olet “siitä ja siitä pändistä” ja suuri osa noista bändeistä on meidän kavereita. Jos et pysty sanomaan kaverillesi totuutta, valehtele. Kyllä sen totuuden sitten joku joskus sanoo.

Voi hitsi. Piti tulla Tavastialle 24.2 rokkipoliisiksi, mutta mennäänkin äänittämään demoa. Nosturissa sitten muistivihon kanssa virheitä kyttäämässä.

Heh.

Huomasinpas sivuillanne pienet lipsahdukset tuolla arkiston helmien 2001 vuoden promokuvissa. Muutaman kuvan perään on jäänyt ylimääräinen < . Ajattelin vaan ilmoittaa, kun eihän näin täydellisellä sivustolla muuta huomautettavaa ole :). PS. Uus lätty potkii ja lujaa. PARHAUTTA!

Seittimestari vastaa: Kiitos avusta.

No niin,metalliruhtinaat!!Ei muuta,ku provinssin päälavalle kesällä soitteleen!?Sieltä ei muuta puutu enään,kuin te arvon karvaiset äijät..!Toiv.Provinsissa nähdään?Sitä ennen h-linnassa!

Cassels.

Ostin FME:stä L-kokoisen paidan ihan vanhasta tottumuksesta. Uusien paitojen merkki ja muoto on näköjään huomattavasti erillaisempi kuin Fruit of the loom -paidoissa. Ostin siis liian ison rätin. Onnistuuko paidan vaihtamaan vaikka tuolla Tavastian keikalla ensi perjantaina? Paitaa ei ole pidetty päällä muuta kuin sen verran että totesin, että teltalta vaikuttaa.

Tuo paita mukanasi ja kysy kauniisti Sakaran tiskiltä. Eiköhän se vaihto onnistu mikäli paita on vielä myyntikunnossa.

Kuisma Aalto on mielettömän hyvännäköinen! Tuollasen ku sais. 😀

Jeh.

Mokoma toimii selvinpäin, kännissä ja autolla ajellessa kännissä. Ja silloinkin vielä kun poliisi puhalluttaa. Ja tämän kriisin jälkeenkin. Nyt on mokoma testattu ääriolosuhteissa ja toimivaksi todettu. En kuitenkaan suosittele kenellääkän tekemään tätä testiä. Koska se on harvinaisen ääliömäistä. Noh eiköhän tässä ajokiellossa tajua, mitä pitäisi tajuta.

Ota opiksesi. Jos oma terveys ei kiinnosta niin toivottavasti edes muiden terveys kiinnostaa.

Hitto mie muistan kun Marko kävi vuonna yks ja kaks Semifinaalin keikan jälkeen hikisenä halaamassa jokaista yleisössä olijaa. Eipä tuu enää,´mikä lie hipin kovettanu.

Marko vastaa: Mikähän. Harrastin sitä aika ajoin hyvien keikkojen jälkeen aina siihen saakka kunnes yleisömäärät kasvoivat sellaiseksi, ettei enää vaan pystynyt moiseen omistautumiseen.

Ku ei nyt jaksais lukee noita kaikkia kommentteja ni onko niitä uusia paitoja tulossa vai onko niitä jo jossaki myynnissä

Paitoja saa keikoilta ja hyvinvarustetuista levykaupoista.

Onko niillä KLK:n pahvikantisella ja muovikantisella mitään eroa? Niin ja pakkohan sitä on vielä kysyä, että onko bändilläne jonkin sortin salainen sääntö, että kaikilla on oltava tuommoinen parran tapainen? Kiitos vastauksista! PS: Kuismalla on varmasti joskus ollut YK:t.

Heh. Onhan Digipakissa ja Jewel Casessa pieni ero. Parta-asia ei ole sen enempää suunniteltu. Ukoilla nyt sattuu olemaan tuollaiset reuhakkeet leuassa.

Ei kun sitä mä vaan kyselin, että myydäänkö noita teidän kangasmerkkejä yleensä keikoilla? Ja olisko mahdollista saada jotain ompelupalvelua paikan päällä kun mä oon niin tajuttoman huono kaikessa nypläystoiminnassa keskisormipeukaloni kanssa.

Myydäänhän niitä. Ompelupalveluja tarjoavat perinteisesti äidit, siskot ja tyttöystävät. Ei Heilimon Jarkko.

ootteko tulossa kuopioon esim henkkaan myöhemmin tänä vuonna?kun viikkoa vaille olisin yli ikäinen niin en valitettavasti pääse nyt ensi kuussa olevalle kaikalle. ps:aika hyvin muutes käy tuo punainen kukko biisi nyky päivään jos verrataan tohon lintu lentsuun

Nyt mennään noi keikat. Sit julkaistaan kesä. Ja sit syksy. Ja sit kuolinilmoitukset.

Moi! Minusta nuo Markon sanoitukset on mahtavia. Huomaa miehen arvomaailman olevan kohdallaan. Hän on reilusti oma itsensä vakaumuksineen kaikkineen. Minusta tekee Mokoma-fanin se, että sanoitukset ovat hoitavia ja lohduttavia. Iloitsen suunnattomasti ja hoidan myös itseäni mahtavilla sanoituksilla ja terävillä riffeillä. ps. Itä ja länsi lisätköön ekumeniaa, kaikilla kuitenkin määränpää sama. Kiitos. Tässä seison enkä muuta voi!

Tuo ‘lohduttava’ oli hauska arvio. Kiitos siitä.

Kumpi voittais tappelussa? Kerry King vai Hyrkäs?

Janne vastaa: Eihän tässä kysymyksessä ole mitn järkeä. Pavosen Heska voittaisi.

Kiitoksia loistavasta levystä. Levyn avaus iski aivan eri tavalla kuin aikaisemmilla (erinomaisilla) levyillänne. Mukavaa, kun olette pistäneet hivenen rankemman vaihteen musiikissanne päälle. Toimii. Levyn teksteihin voi myös samaistua, kuuntelukokemus tuntuu vähän siltä kuin kävisi eroprosessin henkisesti läpi 40 minuutissa. Ja lopussa ollaan kovaa jätkää ja päästään yli surusta. 🙂

Heh. Kiitos palautteesta.

Olin tuossa reilu viikko sitten katsastamassa Bodomien keikkaa Tavastialla ja täytyy sanoa, että odotan mielenkiinnolla perjantain keikkaanne. Paremmaksi on vaikea pistää, mutta tulen sitten kertomaan mitä mieltä olin (jos se nyt teitä sattuu kiinnostamaan). Ps. Mä tapasin mun nykyisen mieheni Mokoman keikalla!

Yritämme parhaamme. Pidä peukkuja että Tuomo saa parannettua flunssansa sitä ennen.

Nää uudet sivut on hienot, sanokoot ihmiset mitä vaan. Punainen rules! Vielä kun sais sen hupparin punaisena ja vetoketjulla, kiitos!

Jeh. Kassellaan.

sais janne laittaa tietoi noist rummuist samal taval ku noi muut kamoistaa…

Janne vastaa: Idea on hyvä.

Mulla ois kysymys kaikille muille paitsi Markolle. Osaatteko muut kundit poimia Mokoman tuotannosta yhen biisin joidenka lyriikoissa Marko on todella onnistunut? Ihan siis minkä biisin sanoitukset tuntuu kolahtavan vaikka kyseessä onkin oma bändi. Personal favouritet kehiin, ok?

Janne vastaa: Äärimmäisen vaikea nostaa yhtä sanoitusta esille, mutta yritetään: Haudan takaa.

Kuisma vastaa: Hauska kysymys ja todella vaikea. Valitsen Ärräpään, Itken silmät päästäni ja Toista maata. “Minut kuoliaaksi vaiettiin / Kaikki tekemiseni poispyyhittiin” kuulostaa hienolta vaikka en Marko teksteistä mitään tajuakkaan.

Terveiset Tuomolle! Me tykätään susta! Ja kai sulle uskaltaa sitten juttelemaankin tulla, jos siltä tuntuu:-)

Uskaltanee.

Mikä siinä on kun “täyttykööt suoneni seinämät umpeen verta, pahaa verta” vääntyy aina päässäni muotoon “sieluni seinämät” tai “suoleni seinämät”. Tulee paha olo tuon jälkimmäisen ajattelusta. Ei tosin tämäkään sanoitusten arvoa, mielenkiintoisuutta ja hyvyyttä huononna.

Videokuvauksissa kuultiin lounaan jälkeen väännös “Suoleni seinämät täynnä ruokaa / Pahaa ruokaa”.

Aina te vaan saatte hyvän mielen aikaseksi. Musiikilla ja olemuksellanne, viitaten FME:hen tällä kertaa. Sympaattisia viikareita 🙂

Kiitos.

Arvoisa herra Annala. Omata-verbi on svetisismi (ruotsin kielestä suomen kielelle käännettäessä usein ilmenevä ha-verbin vastine), jota ei äidinkielen opettajani mukaan tulisi kenenkään käyttää. Omata-verbihän on helposti – ja luontevasti – korvattavissa olla-verbin eri taivutuksilla. Toki, omata-verbiä voi käyttää, mikäli on tarpeeksi taitava käyttääkseen sitä oikein. Itse olen kyllä sellainen kielipoliisi, etten suvaitsisi kenenkään sitä käyttävän missään. Koskaan. Terveisin Anni. (Uusi levynne on muuten vallan mainio.)

Marko vastaa. Niin varmasti. Myöskään “hurmahenget huohottaa” ei ole kieliopillisesti oikein, eikä ilmauksia “ammoin”, “olla karussa”, “patto”, tai taivutusta “aikain” enää suositella käytettäväksi.

mitä maksaa jos ette soita hovissa? vaan proidin synttäreissä? rake@vituttaa.com

Kysy Tokolalta.

Älä marko vaihda tynnyriä sikspäkkiinn…tynnyrissä on enemmän 😉

Jep.

Kiitos, kumarrus ja niiaus musiikistanne! Kuoleman laulukunnaat toimii kuin häkä, vai oliko se humala? En muista. Onko poikien kuvat uuden lätyn kansivihkosessa muuten tarkoituksella “parran pituus -järjestyksessä”?. Eipä tässä muuta.

Saattaa olla sattumaa, tai saattaa olla että Scharinin Aki on nero. Lisäksi silmien värit menee CD-bookletissa myös sattumoisin sininen-ruskea-sininen-ruskea-sininen.

Uus levy on ihan wi**n hyvä \,,/ mutta pakko myöntää että häviää Kurimukselle kuus – nolla… mut ei siinä mitää, tosi hyvä levy silti 🙂

6 – 0? Vähän niinkun suomalaiset tytöt pohjoisamerikkalaisille ammattikiekkoilijoille.

Musta näiden sivujen ulkoasu on nyt just hiano! Ihastuksesta mykkyrään menin kun nää tällaiseksi vaihtui.

Kiitos.

Jepa. Toimii tuo teidän uus. Petskele. Ekabiisin meshuggah-kohta nosti kananlihalle koko jampan! Fakkendeeli soikoon. Niin tuota sitä mun piti kysyä, kun lähden kohta tuonne 15000 km:n päähän sivistämään kenguruita Mokoman uudella levyllä, että jos joku kysyy että mitä se Mokoma meinaa niinku englanniksi? Mulla kyllä ei oo niinq

Aika paha. Tässähän on taas fanikisan paikka: Keksi Mokomalle englanninkielinen käännös tai muu englanninkielinen nimi, joka kuvaisi orkesteria.

Jännittääkö?

Kyllä.

luin tossa juttua, mitä ootte kommentoinu uuen levyn arvioista, ja että on tullu negatiivista palautetta. Mutta lukekaapas ainoalta oikeelta sivulta ainoo oikee arvostelu: http://www.imperiumi.net/alb_2.php?id=4591

Kiitos vaan. Kaikenlaista palautetta on tullut, ja se kertoo siitä että levy ei ole ihan helppo tapaus. Onnistuimme tältä osin pyrkimyksissämme.