Erikoispäivä. Ei tarvitse roudata eikä reissata joten aamupalaksi onkin sopivaa tilata Cosmopolitan ja nauttia Hotelli Alban ravintolan kauniista maisemista. Hetken aikaa tekee mieli laittaa hokkarit jalkaan ja lähteä järven jäälle luistelemaan kunnollisten ihmisten kanssa, mutta tilaankin toisen Cosmopolitanin.

Tapamme aikaa viiteen, jolloin meille on järjestetty nimmarikeikka Airon Musiikissa. Kirjoitamme nimikirjoituksia puolen tunnin ajan, ja toteamme että onpa mukava tavata musiikkimme ystäviä. Huhkimisen palkinnoksi saamme valita Airon Musiikista palkkioksi jonkun tuotteen. Valitsen klassikon, eli WASPin “I F**k Like a Beast” – t-paidan. Harmi kun ei tullut silloin ala-asteella kysyttyä enkun opelta mitä se tarkoittaa.

Keikan ennakkoliput on siis myyty loppuun, ja jengi jonottaa ovelle jätettyjä 50 lippua jo alkuillasta. Parkkipaikalla autoissa soi Mokoma ja meno on ihan käsittämätöntä. Poikien humputellessa tekniikan pojat ovat huhkineet ja TREENANNEET koko päivän monitorien ja muitten vimpaimien kanssa. Näistä asetelmista keikka lähtee välittömästi lentoon. Pitti pyörii ja jengi laulaa mukana niin että kylmät väreet kulkevat pitkin soittajan selkäpiitä. On oikeasti hankalaa keskittyä soittamiseen, kun pitää vaan ihmetellä yleisön hauskanpitoa. Saamme tupla encoret, joten lopuksi esittelemme vielä mokoman punk-vaihteen Houkan ja Vihollisen myötä. Janne ei tosin muistanut mikä biisi se Houkka oikein on, mutta sen ymmärtää. Ei Markokaan ihan kaikkien biisien tekstejä muista, vaikka on ne itse kirjoittanut. Settiä varten treenattiin 35 biisiä, eli onhan niissä jonkun verran muistettavaa.

Keikan jälkeen väsyttää pirusti mutta olo on silti onnellinen. Ja pitäähän sitä nyt toki taas Free Timessä käydä parilla. Tekniikasta vastaava Tero ilmoittaa että poppari ei roudaa, joten baariin ehtii yllättävän aikaisin. Aikaa tappaaksemme lanseeramme Tuomon kanssa Free Timeen orkesterimme nimeä kantavan drinkin.