Ostin eilen teidän uusimman levyn ja se kolahti heti ensimmäisestä biisistä lähtien! Kuoleman Laulukunnaat on paras ja kannattavin ostos piiiiitkään aikaan! \o/

Kiitos.

yhyy… olisin halunnut sen sakara paidan. Tulkaa takasin jyväskylään pojat!

No sori. Ens kerralla sit.

Muistuttaa tämä Kuoleman laulukunnaat joiltain osin aika tavalla Soilworkin tuotoksia. Olettekos tästä tietoisia/samaa mieltä?

Vaikea sanoa. Soilwork on toki nimituttu bändi, mutta ei meistä kukaan ole kyseistä orkesteria juurikaan kuunnellut. Samoilta lähteiltä varmaankin ammennetaan molemmat.

siis tuomolla on jh-1… mistä sellaisia löytää?? ja kuvia saa laittaa!!!

mistäs tota kuu saan videota voi nähä sitte? onks toi tuomon JH-1 ykköne se hetfieldin signature mis on ne liekit?

Tuomo vastaa: Tuo JH on lyhennys Jari Huttusesta. Kitarassa ei tosin ole lankun muotoa lukuun ottamatta mitään yhteistä Huden customien kanssa. Sen sijaan kyseessä on melko tarkka kopio Gibsonin Flying V ’67:stä. Tarkoitus on tehdä tästä kitarasta projekti. Vähintäänkin osa elektroniikasta menee vaihtoon, ehkä muutama muukin yksityiskohta.

Onko näihin kyssäreihin alkanut vastata muutkin kuin Marko vai mistä johtuu, että sävy on muuttunut enemmän vittuilevaksi (mikä ei ole ollenkaan huono asia)?

Kysymyksiin vastaa kollektiivin äänitorvena joku mokomalainen, ellei vastaajaa ole erikseen merkitty. Yleensä vastaaja on joko Kuisma tai Tuomo, mutta esimerkiksi 4.3. vastasimme koko crewin voimin keikkabussista käsin. Kiitämme vastausten tuoreutta, moitimme vittuilevaa sävyä.

Kiitos Lutakosta!Opettelin myös soittamaan koko Popedan tuotannon nokkahuilulla? Olenko massateini?

Hehe.

Panaman keikka oli parhautta, vaikea sanoa kumpi oli parempi se vai tavastia. Sääret on vieläki kipeet, ku hakkautuivat niihin roudauslaukkuihin siinä lavan eessä, tais kuitenki olla hyvä että olivat siinä. Meininki oli sitä luokkaa ettei tajunta meinannu kestää.

Paineaita tai kaide olisi ihan kiva. Ne hard caset oli siinä tosiaan sitä varten että ette tulisi ahtaalle lavalle, mutta ei niihin oo tosiaan mukava hakata sääriä. Vähän hankala keikkapaikka tuollaiselle meiningille, mutta onneksi selvittiin hengissä koko porukka.

Onkos tuolle 6A-videolle jotain ulostulokanavaa? Niin että josko sen voisi jossain nähdä. Ja koska? Hätähinen. Joku valitteli, että Sakara-muki vuotaa. Mulla on lähinnä se ongelma, että se on tuplasti mun edellisen mukin kokonen=tulee juotua tuplasti kahvia. Ja sekös tekee hyvää heikolle sydämelle. No joo, kiitos näistä tähänastisista ja perjantaihin. Kummallakos se isompi liksa nyt sitten on, teillä vai Duploilla? -R-

Toivotaan. Ei muuta kun toiveita musiikkivideoita esittäville tahoille. Rytmikorjaamon sivuilla on kannanotto soittojärjestykseen.

Ostin tänää sen inferno-dvd:n kerta nuo “populäärikulttuurikanavat” ei näy. Oli aika erilainen video ku teiltä ennen. Mie kyllä eniten tykkään tosta haudan takaa videosta. Niin ja sitte työ pistätte uutisiin että uus video. Toivottavasti se ei tule pelkästään tollasel musiikkivideojulkasulla, meinaan vaan että minun rahat loppuu ku tuhlaan kaiken teihin.

Ei kai niitä nyt samanlaisia videoita kannata tehdä. Uudet vitsit on parempia.

miten on mahdollista saada postissa bändin nimmarit?pitääkö lähettää johonkin osoitteeseen kirje vastauskuorella?

Kokeile laittaa vastauskuori Sakaran postiosoitteeseen ja toivo parasta.

Entä osaako Marko soittaa fagottia tai klaarinettia? Eliminointi ei tuota tulosta.

Ei osaa.

voi pojat..Ettekö tiiä missä Karkkila on. Sehän kuuluu yleis sivistykseen…:)

Eipäs kuulu.

no miksi se yks biisi on, että haudan takaa? Miksei vaikka haudan eestä?

Sanoppa muuta.

Tiedän, että ette ole jukeboxi. Saanen silti esittää kainon toivomuksen, jotta joskus kuuluisi keikoilla jälleen Sudet ihmisen vaatteissa, Lupaus sekä Uusi Aatami, uusi Eeva.

Kassellaan. Alkurundilla noita ei ole soitettu.

Osaako marko soitaa huuliharppua, sitaria, huilua tai viulua ja saako hän vaskipuhaltimista lainkaan ääntä irti?

Ei.

Olen tätä asiaa tiedustellut aiemminkin, mutta kysymykseni ei tainnut päästä läpi. Siispä uudemman kerran: Marko on kertonut ainakin jossain määrin diggailevansa Frank Zappaa. Moni muukin arvostamani muusikko tunnustaa saman. Olisin itsekin innokas tutustumaan ko. herran tuotoksiin, mutta kun niitä levyjä on niin tuhottomasti! Ihan umpimähkään ei viitsisi ostaa ja warettamaan en periaatteesta ala. Siispä utelenkin Markolta suosituksia, mistä Frankin levyistä voisi aloittaa kuunteluharrastuksen.

Marko vastaa: Kokeile levyjä One Size Fits All ja Sheik Yerbouti. Pääset sisälle Frankin musiikilliseen nerouteen sekä huumoriin. Toivottavasti pidät molemmista.

Soitatte sitte Kasinolla ainaki sellaaset biisit kuin Pahaa Verta, Lujaa Tekoa, Tulkki, Valapatto ja Vade Retro Satana. Niin ja Punainen Kukko and.

Paljon mahdollista.

Onko kukaan mänteistä tulossa katsomaan ensi viikolla Pakkahuoneelle/Kulttuuritalolle In Flamesia / Sepulturaa?

Kassellaan. Mieli tekis.

Heheh, hauska keikka-arvostelu tuo Tuhma.

Ok.

Kerropas, Tuomo, että miksi se Eclipse meni lattialle silloin 3.3, heitit tai laitoit.. Hajosiko siitä jotakin vai?

Tuomo vastaa: Vähän kovakouraisesti asetin kitaran lattialle. Kitara oli ja on edelleen täysin kunnossa. Joskus vaan sumenee järki, kun ajaa itsensä adrenaliiniyliannostuksen partaalle. Silloin voi irtaimisto olla toisinaan vaaravyöhykkeellä.

Minä päivänä te esiinnytte Tuskassa?Oletteko tulossa provinssiin?

Kesän keikoista kerrotaan myöhemmin.

Huomasin että olitte “piilottanut” mesan mainoksen tohon “pahaa verta” videoon

Sellaista se kaupallisuus on tänä pänä.

Mutta hanuria Marko osaa soittaa? Ja seittimestarille: foorumi-linkkiä ei voi avata uuten “tabiin”, mikä on sangen turhauttavaa. Aina pitää avata uusi ikkuna. Tälläinen ongelma Mozilla 1.7.5 -selaimella.

Seittimestari vastaa: Niinpä. Onneksi uudet ikkunat ei tässä tapauksessa maksa mitään. Tuo valikkohäkkyrä pelaa JavaScriptillä. Uudet ikkunat avataan window.open():lla ihan normaalisti, joten urli on vaan #.

jaatteko nimmareita tuskassa? :O olen ollut faninne jo kauan, ja haluasin välttämättä tavata poijjaat kasvotusten. Tuska nyt olisi ainut vaihtoehto 😛 mutta jatkakaa pojat rässin mättäämistä samaan tahtiin =)

Vaikea sanoa. Luulis.

Loistava tuo teidän “saatanaperkele”-paita! Todella tyylikäs ja hauska. Nauratti ihan simonaan kun näin ekaa kertaa. Pitää vissiin ostaa jahka Nosturiin pääsen, jos niitä on sitten vielä jäljellä. Kuka tämän paidan suunnitteli/keksi? Loistava idea!

Paidan ideoi meijän Kuisma, tuo huumoripaitojen suuri ymmärtäjä. Saatana Perkele -logon alkuperäisideasta ja selkäpainatuksen toteutuksesta vastasi eräs lahjakas graafikko, joka ei halua nimeään julki tässä yhteydessä.

Kiitos oikeesti lutakon 3.3 keikasta oli vitunmoinen meininki.

Oli kyllä.

Oli kerrankin mukava kattella voicea kun siellä oli Hyrkäs turisemassa ja tietenkin senkin takia kun Pahaa verta video on sinne saatu. Ei mennyt reilu euro hukkaan kun toivoin tekstarilla videota voice kanavalle. Mitä itse videoon tulee niin melkoisen tiivis paketti ja komea video. Hyvää työtä ootte tehny! Jammailaan keikoilla… (ja hei jos noi orkesteri sivun naamakuvat pistäis jokatoisen vasempaan reunaan ja toiset oikeeseen niin vois olla hienompi, tai sitten ei)

Jes.

Onkos Marko tutustunut Sacred Geometry- taiteenlajiin..?

Marko vastaa: En.

Tajunta kesti mutta keho ei. Lutakossa oli hillitön meno ja vaikka piti puolen välin jälkeen lähteä keskeltä hengittämään, niin itelleni keikka uppos aivan kympillä. Yksi parhaista Lutakon keikoista evah. Kiitos! Ja Marko muuten, Airon nimmarikeikalla en muistanu että myö on soitettu myös Susia ihmisten vaatteissa. Se on ehkä vaikein niistä mitä on uskallettu yrittää.

Kiitos terveisistä!

Levyhän pärjäilee mukavasti listalla ja tulikin mieleen kysäistä, joko se hakkaa Kurimuksen/Ruhtinaan myyntiluvut mennen tullen? Nimim. Kultalevyyn mahiksia?

Hakkaahan se. Kultalevyyn on tosin vielä pitkä matka.

Tähän en sitten odota vastausta, eli ei tarvinne laittaa kysymyspalstalle-tuskin te ihan hirmu intensiiviseen kirjeenvaihtoon haluatte alkaa 🙂 (suom. en siis lyö käsilaukulla jonkun keikan jälkeen (jos mulla sellanen väska olisi) vaikka tähän ei jatkokommenttia tule). Hirviöjutun ymmärsin kyllä kommentoituani, sanonta on tuttu mut ei tullut siinä mieleen. Vielä kuitenkin ennenkaikkea suuret kiitokset levystä joka omalta osaltaan musiikkina ja tunnelatauksena auttaa pakertamaan asioita läpi. Ja kiitos myös voimista-huolimatta hyvistä ja rakkaista ystävistä niin yksin omassa päässään tietyt asiat pitää kokea ja selvitellä, ja siinä kyllä kaikki voimat tulee tarpeeseen (kuten varmaan te sielläkin päässä tiedätte…).Mut aika kuluu ja mikäli taivas ei putoa meidän kaikkien päälle niin tulee kevät ja kesä ja ah niin kliseisesti arvet aikanaan haalistuu, elämä jatkuu ;). Hyvää kiertuetta ja jaksamista muihinkin juttuihin teille myös. Päivi

Kiitos samoin. Kyllä se siitä suttaantuu sano basisti kalsareistaan.