Niin paljon hyvää mättöä, niin kovin vähän aikaa…Onko levykansienne suunnitelussa Pirisellä valta vai tekeekö hän ne teidän ideoiden pohjalta? Kun katsoo vallitsevia värejä kansissa niin Kurimus on musta, TMRH on valkoinen ja KLK punainen. Kaunis värisuora kerrassaan! Markolta kysyisin et joko Slumgudgeonin Durga on pian keräilyharvinaisuus?? Kiitos nimmareista!

Marko ideoi levyn kansitaiteen yhdessä Pirisen kanssa, ja Pirinen toteuttaa grafiikat. Durga on todellakin harvinaisuus. Pidä levystä huoli jos sellaisen satut omistamaan.

Tervehdys! Kaikin puolin loistava plätty toi KLK. Sopivasti uutta ja vanhaa sekoitettuna. Ei voi muuta kiittää ja kumartaa äijii! Hienoo työtä vuodesta toisee ootte tehny. Nyt se alkaa kantaa hedelmää. Mut, joo…tulipa mieleen yks kysymys Markolle. Mitäs tolle siu entisen bändin, SLUMGUDGEONIN äijille kuuluu nykyää? Hessu vissii soitteloo bassoo tos the camp -yhtyeessä, pätkä jossai soitteli tossa SPIHASSA, liekö enää, tiedä häntä…Mut mites tää jonny??

Marko vastaa: Näin Johnnya viimeeksi kesällä Sauna Open Airissa. Oli sen verran tukavassa laitamyötäisessä, etteipä tuosta juttutuokiosta paljon jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

Polttaako Mokoman jäsenet tupakkia? Ei kai Marko vaan miehistä ääntään kippaskonstein?

Santtu tupakoi, Kuisma joskus, muut ei ollenkaan.

Miten ja mistä saa ostettua lippuja ennakkoon?

Kysy keikkajärjestäjiltä.

Tee ite paremmin!

Tein jo!

Onko Marko Annala ortodoksi ja absolutisti?

Marko vastaa: On.

aijai 13.

Ankara pettymys.

ekakste ei ollut kivaa et lutakossa ei riittänyt kaikkia paitoja kaikille halukkaille. toisteks ei ollut kivaa että niitä kaikkia ei saa edes netistä tilattua. kolmanneks ei ole kivaa että teillä ei oo ihan ikiomaa paitamyyntiä netissä. muuten sit onkin aika kivaa tää teijän touhu \o/

Kiitos palautteesta.

Aivan uskomattoman hjuva tuo teijän uus lätty.Kiitos siitä. Mitä mieltä ootte siitä ,kun Children Of Bodom lähtee jenkkeihin kiertueelle Slayerin kanssa?

Toivotamme onnea matkaan.

tulkaa 14.3 päivä järvelään (lahen ja riihimäenvälissä) siel ois mu 18 synttäri bileet et sinne soittaa sit… vastatkaa [poistettu]

Ei nyt kuitenkaan.

voiko pahaa verta -videon nähdä The Voice kanavalla

Kysy Voicelta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta mäntit!

Kiitos itsellesi.

HYII

Juuh.

Seuraavat henkilöt ansaitsevat erikoismaininnan loistavista lyriikoistaan: Chuck Schuldiner (R.I.P), Marko Annala ja Nick Holmes

Selviö.

Onko paitamyyjä mukana nivalassa??? Vituttaa aamulla jos on juonu koko paita budjetin ku rättisetä ei oo jaksanu vaivautua paikalle!

On mukana.

kuukauden sulattelun jälkeen tunnelmia levystä: toimii! aluksi plätty tuntui hieman painostavalta väkevine teksteineen, ja olipahan itse soitantoakin käännetty astetta raskaammalle, joka vahvisti tuota voimakasta vaikutelmaa. kokonaisuutta hahmotti kohtalaisen kauan, mutta onneksi viime viikolla ennen Lutakon mojovaa keikkaa se kolahti. levy on loistava ja askel otettu oikeaan suuntaan! kiitos kuuluu kenties myöskin Miitrille..? kesää ja Pakkahuonetta odotellessa.. kiitos poijaat! -rutkale-

On kohteliasta kiittää myös tuottajaa, eli Miitrille terveisiä.

Täytyy todeta että kyllä hävettää olla keravalainen kun lukee teidän keikkamuistoja Panamajaakosta…ettei edes evästä ja juotavaa parhaassa kasvuiässä oleville pojille järjestetä. Ja ikävä kyllä usein joukkoon eksyy niitä, jotka ei tiedä miten pitissä käyttäydytään. Lavan toisella reunalla pysy riehuminen onneks asiallisena, vaikka kyllä sen taas huomas ettei hyvästä keikasta koskaan mustelmitta selviä! Kaikesta huolimatta kiitos huippumenosta ja toivottavasti uskallatte toistekin tänne tulla soittelemaan jos kutsu käy! Ja sitten Sm3tanan keikkaa oottelemaan… T:Aino

Sellaista se elämä on. Ei muuta kun lisää paskaa housuun.

Nyt sattu Teroa leukaan!

Ei muuten sattunut.

Aijai! Hieno keikka oli torstaina Lutakossa! Perkele kun meni homma itellä vaan överiksi! Kiertueen nimen mukaan voin vain vastata, että ei kestänyt. Perkele! Sairaalasta heräsin perjantaina, kun tuli vedettyä vähän rauhoittavia. But thanks to medication, on pää taas normaalin pehmeä, ja terapiassa käymiset alkanu! Noh pakko oli kommata, kun mieli oikeasti meni teidän keikan aikana. Masennus on hieno sairaus! Haba haba haba!

Auts. Koitetaan nyt jotenkin, ok?

Kuisma ja Tuomo onko teillä koko ajan nuo DS-1:set, TS808:set ja SD-1:set buustereina vai polokasetteko vasta soolon tullen jonku noista päälle vai kuin? Niin ja oottako koittanu MXR:än Smart Gatea tuon Bossin NS-2:sen sijasta? Miun mielestä ehkä hivenen laadukkaampi peli.

Kuisma vastaa: SD-1 ja TS-808 toimii buusterina koko ajan. DS-1 polkaistaan sooloihin tai muuten kun tarvitaan ylimääräistä sustainia. Muita geittejä ei ole testailtu. Ihme että edes tajusimme hankkia nuo NS-kakkoset.

terrrrrrve. myyttekö huppareita keikoilla? kun ei ollu tuolla airon musiikissa ku xl-kokoa enää..tulen kuopion keikalle jos myytte mulle paijjan =)

Huppareita pitäisi olla myynnissä keikoilla.

ostakaa pojat sitten monta norsua!

Hmm.

Julkisuuden lisääntyminen(massailmiöt) valitettavasti syö tunnelmaa. Älkää please koskaan kasvako liikaa/väärällä tavalla vaan säilyttäkää *punkmeininki* kaikella särmäkkyydellänne! Että nautintokin säilyisi! Tava oli pettymys(no jännititte ja yrititte pirusti), Kerava täyttymys. Älkääkä viitsikö massata sitä massia liikaa, sakarasedät;) Ruhtinaalla oli fiiliksellisesti jotain, jonka toivon vielä löytyvän jostain, kun tämä valtaisa menestyksellisyys alkaa asettua uomiinsa… edelleen teitä rakastan, siksi kai tähän aikaani tuhlaan… Kokeilkaapa muuten Pain Confessorin Fearragea, parhautta! -Mari-

Hankala tilanne, koita kestää.

terve! tuli Annala nähtyä tänään tampereella. mitä biisejä uudelta levyltä ootte soitellu keikoilla? mitä mieltä ootte siitä kun keikoilla järjestyksen valvojat tuletvat hätistelemään moshpittiin ja rahottelemaan menoa? tuntuupi olevan aika yleistä.

Toisissa paikoissa tulee sanomista, toisissa taas osataan pittikulttuurin perusteet sekä yleisön että henkilönkunnan puolella.

Moro pojat mist päin tuutte. teillä on hyvää musaa ja mä diggaan siit \,,/

Tulemme Suomesta.

Onnittelut kultalevyn johdosta. Kyseinen DVD teki Santusta minun idolin, melkoisen vaikutuksen teki kun äijä joi hetkessä pullollisen kaljaa eikä röyhtäissyt (mitäs sitä makuja ulospäästämään). Mahtavaa!

Kiitos. Santun erikoisosaamisalue on kapea mutta sitäkin ylivoimaisempi.

Hallelujaa! Mitä silmäni näkevätkään, onko Tuomo palaamassa luopion poluilta jälleen oikealle tielle! Tarkoitan tietenkin TOP-5:ssa olevaa mainintaa “ESP JH-1/Flying V”. No niin, ei muuta kuin V-kitarat tanassa kohti uusia seikkailuja!

Kieltämättä Tuomo ja V ne yhteen soppii.

seuraavan kerran ku tuutte lutakkoon ni soittakaa se avoin hauta siellä ni tunnelma vois vieläkin kohota.

Ehkä, ehkä ei.

terve hurjat.mitkä mahiksrt saada teidän turun keikalla kuoleman laulukunnaat CD-levyn sisäkansiin teidän kaikkien nimmarit?

On. Turussa on ymmärtääksemme joku nimmarinjakotilaisuus.

Johtuuko muuten Joensuun poissa olo tosta klubikiertueesta niinkin yksinkertaisesta syystä, että täältä ei löydy kunnon keikkapaikkaa? Kerubi saa ehkä lähiaikoina uudet tilat esiintymislavoineen.

Se on kieltämättä ihan hyvä syy olla keikkailematta.

Paska akka se Schuldinerin mutsi!! Mut mites muute menee?

Ainakin se on tarkka oikeudenomistaja.

Se teidän Marko voisi tosiaankin tehdä kokeellisen ja progeilevan levyn, jonka nimi olisi Punainen Kukkopilli.

Niin kai sitten.

Ihanihan pakko kysyä omaa viisauttani osoittaakseni. Osaako kukaan teistä soittaa didgeridoota? Siinä on hieno ääni…

Takapuolessasi on didgeridoo.

Tuomosta useampia ihailijakuvia tänne! Eikä nyt mitään mussutusta, että paskat laitetaan vaan perkele laitatte. Niin ettei teitä muita karvanaamoja tartte kattella samassa kuvassa. Kiitos etukäteen.

Paskat laitetaan.

Lämmin tervehdys! Alkujärkytyksen jälkeen uusi levy potkii hienosti. Vinyyli on loistava muoto purkaa tämä levy ja molemmat puolet ovat yhdessä hieno kokonaisuus. Tämähän on silkkaa “avo/aviokriisi-metallia”. Uusi genre kenties? On paljon mielenkiintoisempaa, sekä kuuntelijoille että bändille, viedä musiikkia uusille urille kuin toistaa samaa sapluunaa uudestaan levy toisensa jälkeen. Suurkiitos mainiosta levystä, joka kestänee kuuntelua pitkään.

Mokoma kiittää. Tästä on hyvä jatkaa.