Kuluvalle viikolle sovitut Mokoman kolme keikkaa on jouduttu perumaan sairastapauksen vuoksi. Mokoman piti esiintyä Porissa 30.3., Turussa 31.3. ja Kotkassa 1.4., mutta yhtyeen laulaja Marko Annala joutui lääkärin määräyksestä kahden viikon laulukieltoon häntä vaivanneen kurkunpään- ja keuhkoputkentulehduksen johtaessa myös tulehtuneisiin äänihuuliin. Korvaavien keikkojen ajankohdista neuvotellaan parhaillaan. Seuraavan kerran Mokoma on lavalla torstaina 13.4. Tampereen Pakkahuoneella.

– Asiaan perehtyneen erikoislääkärin mukaan tulehtuneilla äänihuulilla laulaminen olisi saattanut johtaa jopa usean kuukauden sairaslomaan, ja sitä riskiä en uskalla ottaa, kertoo perumisia syvästi pahoitteleva Annala.

– Mokoma on tehnyt keikkoja kainalosauvoilla ja 38,4:n asteen kuumeessakin, mutta ilman ääntä sekin lienee mahdotonta.