Esiinnytte piakkoin Black Metal-bändi Enochian Crescentin kanssa.Pelottaako?

Miksi ihmeessä pelottaisi?

Joku muistaakseni tais sanoa joskus Kuismaa hobitin näköiseksi. Kun katsoin äsken DVD:tänne, huomasin, että hymyillessään sitä salaperäistä hymyään Kuisma tosiaan on kuin ilmetty Frodo Reppuli!

Jep, pituuskin täsmää.

miksei kouvolan keikalla ollu paitamyyntiä tai muuta sen suuntasta? vai onko koskaa keikoil ollukkaa? hä? kiitos takatalvesta, kannatti huutaa kurkku paskaks.mokoma miehen tiellä pitää..välillä..

Paitoja myytiin siellä miksauspöydän vieressä.

No voihan höh. Jos eivät ole kovasti Klubin sivuilla valehdelleet, niin Markolle pikaista paranemista ja niin ees päin. Tätä pahoin pelkäsin. Harmittaa varsin paljon, mut niin varmaan teitäkin. Tampereella toivottavasti taas… -R-

Pikaiset paranemiset Annalan kultipojulle. Meillä on jo ikävä!

Voi ei! Olin Klubin keikkaa odottanut kuin kuuta nousevaa ja pettymys on nyt suuri.. Kai pidätte Turussa korvaavan keikan myöhemmin keväällä? Pikaista paranemista ja tsemppiä toivotellen..

Perkele… paranemisisa Markolle.

No voi turkanen. Yritä Marko parantua! Pakkahuoneella nähdään(toivottavasti) ja pitataan(toivottavasti).

Terveiset menivät perille.

Julman oloisia veikkosia

Julma veikkonen kuulostaa ihan osuvalta määritelmältä.

Uskotteko että vituttaa olla Porissa asuva Turkulainen, kun molemmat keikat jäi väliin…? No uusia keikkapäiviä odotellessa!!! kyllä se aurinko vielä turkuunki paistaa.

Potuttaahan se täälläkin päässä. Toivottavasti korvaavat keikat järjestyisivät vielä kevätkauden puolella.

Voisiko joku laittaa biisejenne basso tabulatuureja tuonne mokotabiin?

Vaikea sanoa. Kysy Mokotabista.

Hyvät mokoman H**rat. Kyselenpäs, että kun Turun Klubin keikka on peruttu, niin varmaankin Levykauppa Äxän nimmarinjakotilaisuuskin on siinä samassa peruttu?

Näin on.

Miksi te mokomat soitatte Ilosaaressa päälavalla? Ah ja voih. Kyllä se niin on, että telttakeikkojen tunnelma on tiivis ja hikisempi. Olitte mainioita (taas kerran) piipahtaessanne Lutakossa.

Lavan päättää järjestävä seura. Me otamme Ilosaaren picnic-henkisen päälavan luottamuksen osoituksena ja positiivisena haasteena. Patongit väärään kurkkuun ja sitä rataa. Siis se pitkulainen leipä.

<3 tarkoittaa rakkautta, ja mitä se vade retro satana tarkoittaa? T: uusi Mokoma fani <3 <3 <3 <3 <3 <3

Jatka lukemista, kyllä se siitä selviää.

Paljonko Nosturi maksaa teille siitä, että mainostatte sitä yhtenä Suomen parhaana klubina?

Miljardin.

Morjensta! Tiedustelisen semmosta asiaa, että mahtaako teillä olla fanituotteita myytävänä Pakkahuoneella 13.4? Tekisi vaan niin perskeleesti mieli ostaa tuo hupaisaa huvittavampi “Stn prkl”. Olisi taas ajan hermolla muodin suhteen, heh heh. Kiitoksia.

Paitoja on kyllä myynnissä. Vaikea sanoa, onko kyseistä paitaa vielä jäljellä.

Kiitos Lammin keikasta! Olemme vieläkin onnesta sekavia.. tästä ei ihan heti toivutakaan! Häkellytti kyllä tuo Marko, kun tuli siihen lärvän eteen ja karjaisi: Saatanan kana!! Just, just.. kovaonnisempi olisi saattanut saada laukusta naamaan ;P Nähdään taas!

Juu, Marski omisti viimeisen kertosäkeen naisille. On se härski.

tiiätekkö mitä?? työ ootte nii Ihquja! \,,/ Tuskassa nährään!!

Jep.

olette ainut bändejä jonka tiedän joka jaksaa vastata joka ikiseen tyhmään kysymykseen / kommeentiin , kuren tähän, miksi?

Tätä on tehty jo niin pitkään, että syyt ovat unohtuneet.

Kertokaas koko moshauksen historia, eri tyyliset hiusten heilutukset, ohjeet ja videoita jos sopii 😀

Kato Wikipediasta.

mihi keikalle tulis.. niit on nii monta.. sanokaa te!

Älä tule ensi viikonloppuna mihinkään.

Kuulimpahan tuossa juttua että Kuisma keräilee kuuminta hottii-tyylistä sanastoo. Salee se on varmasti mukavaa ajanvietettä mut luulis olevan sikisti muutakin tekemistä. Mutta hei,mikäs siin 715517 kunniaan;)?

Niinhän sitä luulisi.

Komiat pärjää aina! T: Isäntä

Eipäs mainosteta.

Marko mistä niitä suomi-teini-suomi sanakirjoja saa?

Marko vastaa: En ole seittimestari, jonka vastausviestiin tässä ilmeisesti viittaat. Seittimestarina toimii joku Mokomalaisista kyllä, mutta minä en juuri milloinkaan.

Pittauksesta haluaisin kysyä hieman. Olin tuossa perjantaina Diablon keikalla ja fiilistelin siinä musiikkia (hyvän keikan vetivät.), niin kanssaihmisten tuopit oli hyvin pitkälti päällä ja röökit heilui. Hieman asiasta suivaantuneena pistin koko pikkaista vajaan 100 kg painollani miestä menemään noin 120-130 kg sekunnissa lavan etureunaa kohde, joten minut voisi kai luokitella ilonpilaajaksi, mutta eikös se ole niin että sitä saa mitä tilaa? Eli jos keikoille tullaan tönimään kanssaihmisiä niin eikös se kannata vähän katsella ketä tönii? Siellä oli nimittäin naiset melko jaloissa yms. Auttakaa minua ymmärtämään tämä. Kiitos ja anteeksi jo etukäteen.

Pitissä olijan täytyy haluta osallistua pittaukseen ja lisäksi osata säännöt. Muuten on parempi vetäytyä sivummalle.

Eikö mosh pitti kuulu teidän keikoille vai miksi sitten lensin teidän yhdeltä keikalta pihalle mosh pitin takia?

Pittitoiminnan salliminen tai kieltäminen on kunkin keikkapaikan järjestyshenkilökunnasta kiinni, koska he vastaavat asiakkaidensa turvallisuudesta. Me voimme vain toivoa sallivaa suhtautumista, mikäli pitissä osataan käyttäytyä. Viime aikoina näin ei ole aina ollut.

voikohan kukaan kertoa mulle mistä Kuisma puhuu mäntti-dvd:llä Minä Elän videon lopussa pienessä huppelissa? pystyykö Kuisma ite tulkkaamaan mulle stussinpassit? :DD

Kuisma imitoi kohtauksessa osuvasti taannoisen WTC-rockin promoottoria.

Kiitoksia Rivieran keikasta! Meno oli mahtava, tosin välillä ehkä liian mahtava (turpaan ku tuli joka puolelta). Mitä mieltä te olitte meiningistä?

Aika hurjalta se hetkittäin näytti, ja ilmeisesti sitä sitten olikin. Koettakaa ihmiset kunnioittaa toisianne siellä yleisön puolella. Kiitos.

kertokaapa mitä ootte horoskooppimerkeiltään? älkää sitten pelleilkö,olen perehtynyt astrologiaan joten vastatkaa kiitos.t-oinas -77-

Tuomo, Santtu ja Janne ovat Kaksosia, Kuisma Kauris ja Marko Vaaka.

Mitkä ovat omasta mielestänne parhaita live-biisejä?

Raining Blood.

Säästä sanasi- biisin kertsistä tulee mieleen Kentin Om du var här- biisin kertsi. Lujaa Tekoa biisiin ootte kyllä pölliny melekein koko kappaleen Daredevil – leffaa varten tehystä biisistä, jossa on mm.Rob Zombie.

Daredevil. Kuka perkele semmoisen elokuvan on mennyt katsomaan taikka soundtrackin kuuntelemaan? Emme me ainakaan. Kentin biisi sentään on tuttu. Melodia on kuitenkin aivan eri.

Saako teille lähettää kuvia keikoilta? Ja mihin ne pitäis laittaa?

Laita osoitteeseen seittimestari(at)mokoma.com

Kiitokset Kouvolan keikasta. Oli ehkä paras keikka mitä olen tähän mennessä todistanut. Eturivissä oli vähän tungos ja encoren aikana sitten moshpittiin. Kyllä olisi polvet pettäneet jossain vaiheessa ilman kiertävää vettä, eli kiitokset siitäkin. Näitä lisää.

Hyvä jotta kelpasi.

Arvon kitaravirtuoosit kysyisin sellaista juttua että mitä pedaalia käytätte yleensä keikoillanne?jäsenet osiolla lukee että molemmilla on bossin ds-1.Luin myös jostakin että teillä olisi myös bossin mt-2.

Tuomo vastaa: Mulla on MetalZone kotivahvistimen säröttimenä. Millään levyllä sitä ei ole käytetty, vaikka se Kurimuksen studiokuvissa vilahtaakin. DS-1 on keikoilla soolosärönä. Molemmilla on koko ajan buustina joku overdrive, SD-1 tai TS808.

Saako teidän julisteita nimmareilla varustettuna muualta tai mitenkään muuten kun keikalta? Jos saa niin miten? Jäi saamatta ja ajattelin kysästä…Muistakaa pitää meininkiä yllä! =D

Eipä saa.

Alkaa muuten pänniin kun täällä ei nää kunnon aiheellisia kysymyksiä.Wittuako mä täälläkään enää käyn. Aina kysytään jotain hikistä kuten: Ärsyttääkö?, Panettaako? Vituttaako? Ei mitään järkevää saatana! Helvetin teinixit wittuun kyselemästä kaikkea paskaa!

Tämmöistä tämä on.

Vitun äijjät osaatte tehdä hyvää musiikkia! Mua askarruttaa, että mitä kitara-amppeja bändin kitaristit käyttää? mikä malli jne.? Tuskassa ja Kivenlahdessa nähää! Soittakaa sit kans KOVAAA!!!

Tsekkaapa Orkesteri-osio.

Kiitoksia hyvästä keikasta Rivierassa! Hyvin jakso eturivissä moshailla.

Kiitti.

Odotan Nosturin keikkaanne innolla. Voisitte ystävällisesti soittaa Kasvot kohti itää, Viholliset ja Takatalven? Ja monia muita hyviä biisejä samaan pakkaan.

Katellaan, mitä se Marko keksii biisilistaan laittaa.

Kuisma on jalkapallomies ja hänellä on keikalla yllään jääkendopaita. Mistä moinen antikulttuuriteko?

Se taitaa tykätä jääkiekosta.

onks toi A D A D G B vire niin, et normaali vireestä 2 sävel askelta alas päin?

Que? Virität vaan kitarasi niin kuin kysymykseesi kirjoitit.

Myydäänkö uusia paitamallistoja nimmaritapahtumissa?

Me emme tuo paitoja mukanamme, joten myynti on isännöivän myymälän harteilla.

Eipä suurempi ihme, että DVD myy mukavasti. Hintakin on kohillaan. Piti jo tuoreeltaan ostaa parikin kappaletta, että sai kavereillekin hyvät lahjat. Tsemppiä turneeseen

Kiits.

Painitaanko?

Häviäisit.

Nyt on se viimeinen naula Mokoman sellout-arkkuun lyöty, levyänne näemmä löytyy myös huoltoasemilta. Onnea vaan 🙂

Kyllä siihen kanteen vielä muutama naula mahtuu. Parin viikon päästä vierailemme mm. television lasten ohjelmassa.

<3 on lyhenne Kivesjärven Testiclesille kun sen kääntää niin et kolmonen on alapuolella. Näin luulisin. Astiaan, mitä mieltä Impaled Nazarenestä ? Uusi levy hallitsee galakseja.

Impaled Nazarene on säilyttänyt sekopäisen perkeleellisyytensä kiitettävällä tavalla demoajoista tähän päivään. Hurjaa toimintaa, aina vain.

Uudelle fanille: Vade retro Satana tarkoittaa (on latinaa) kaikkoa saatana. Joskin Satana jää vähän epäselväksi merkitykseltään, koska latinaksi saatana on Diabolus. Mene ja tiedä.

Myskistä on.

Nyt täytyy kyllä kiittää uudesta levystä. erityisesti Itken silmät päästäni ja Valapatto on olleet sellasia biisejä että on pakko kuunnella monta kertaa läpi. Kiitos nyt vielä kerran.

Eipä kestä.

Hei Tuomo, onkos tuo sun customis baritoni?

Tuomo vastaa: Ei ole baritoni, vaikka hiukan pidempi skaala (25,5″) siinä onkin.

Jouduitkos, Tuomo, hienovireitä mitenkä säätelemään, tai peräti tallaa, kun löit paksut kielet kitaraan ja vireen A:ksi?

Tuomo vastaa: Kaulaa ja hienovirettä piti säätää, mutta hyvin kivuttomasti tuo kattaus customissa toimii. Uuden V:n osalta jouduin viilaamaan satulaa, jotta paksuin kieli pysyy paikoillaan.

Voiskos poijjat kertoo, et minkälaisia sotureita ootte sotilasarvoiltanne?

Taistelijoita löytyy skaalalla “vapautettu rauhan ajaksi” – reservin vänrikki.

Miksi teidän uusin levy maksaa vähemmän kuin 2 ja 3 vuotta vanhat levyt? herättää ihmetystä

Sakara vastaa: Kaupat tilasivat uutta levyä suurempia määriä, joten ne saivat jakelijaltamme paljousalennuksia. Tämä näkyy myös vähittäismyyntihinnassa.

Koska tuutte keikalle Lahteen?

Kesällä.

mikä mahtaa mokoman poikien mielestä olla surkuhupaisin/säälittävin/huvittavin ilmiö/esiintyjä hevimusiikin saralla?

Kyllä se useimmiten peilistä löytyy.

Miksi kysymystäni ei julkaistu täällä hä?

Edes jossain määrin järkevät kysymykset pyritään julkaisemaan kaikki. Höpöjutut saattavat pudota, jos julkaiseminen ei vaan satu huvittamaan.

hmrph.. Ja minä kun niin koitin ettii sitä tietoo tästä palstalta!! enpä löytänyt.. No kysymys olis et Minkä kokosii kieli settei käytätte nyt uuel levyl? Aika paksui, kun on noi hevi-vireet?? Vai? ;D

10-52 ja paksuimpana 68 tai 70.