Millonkas se kolmas Sakaran bändi muutes paljastetaan? Keväällähän se oli… Ei kai ala ärrällä? -R-

Sakara vastaa: Mikä kolmas bändi?

Ketkäs teistä on edustamassa bändiä ensi viikolla buusterissa?

Tuomo ja Santtu.

Odottelevatko pojat jo innolla slayerin uutukaista?

Ai, onko niiltä tulossa uusi levy? No mikä ettei!

Onko minkäänlaista tietoa milloin olisi tulossa ep tai uutta dvd materiaalia? Ja mitä tuleva ep tai dvd pitäisi sisällään?

Ei ole tietoa, kassellaan syssymmällä. EP voisi pitää sisällään ääntä, DVD taas äänen lisäksi myös kuvaa.

Aiai, ikävä tuo markon tapaus. Mutta pikaiset paranemiset ja jaksakaa sitten taas vääntää sitä rässiä. Nosturissa jammataan!

Nosturissa sitten!

Mietin tässä Marskin haastattelua kuunnellessa et ottakaa Kotiteollisuus Sakaralle! Olis hienoa nähä nekin saman levy-yhtiön alla.

Sakara vastaa: Sovitaan niin. Ja Kotiteollisuudelta tai niiden nykyiseltä levy-yhtiöltä ei varmaan edes tarvitse kysyä?

Kolmastoista neljättä, kolmastoista neljättä. Pelaatteko reissailun aikana uhkapelejä, siis keskenään? Sehän saattaisi olla riskaabelia, hävitä aluksi kaverille rahansa ja sitten vielä jakaa lavan saman huijarin kans. Kylläpäs oli paska kysymys, mutta en keksinyt parempaakaan tekemistä. Pakkahuoneella tavataan.

Ollaan me joskus aikaa tappaaksemme pikkupanoksilla (eli keikkaliksoilla) pokereita pelailtu.

Vuodan verisiä kyyneleitä. Senkin epatot. Veitte haluni elää. P.S. Annalalle parantumisia. Ehkä pitää odottaa parempaa ajankohtaa näytellä hienoa mokomahenkistä tatuointiani. Snif.

Elämänhalu ei voi olla muutamasta keikasta kiinni. Tsekataan tatskat myöhemmin.

minkäs ikäsinä te aloitte soittaa porukassa? taino soittaan ja soittaan….

Onhan noita pändilöitä ollut yläasteelta asti.

Osaakos kukaan Mokomasta mitään sellasta taitavaa “liikettä” esim. takaperin voltti, perhos voltti, etuperin voltti..? ees korokkeelta 😀

Heitä homo itse voltti.

Markolle paranemisterveisiä.

Pikaista paranemista Marskille! Ja rautaisia voimia loppukiertueelle! \,,/

Kiitos terveisistä!

Saatana mul on parin päivän päästä paksusuolentähystys ja odotan sitä vähän paska jo valmiiks housussa. Mä vähän kelailin et siel saa varmaan kuunnella operaation aikana rauhoittavaa musiikkia omilla kuulokkeilla..=) Vittu olishan seki: Meitsi kuuntelee diapamista huumautuneena mokomaa täysillä ku lääkäri tunkee kaapelia perseeseen. Onko teille kellän tehty mitään tähystyksiä? On muuten ikäviä ne operaatiot? Sairastatteko keikoilla paljon muutenkaan?

Jaa-a, ehkä olisimme selvinneet ilman tätä mielikuvaa. Tsemppiä kuitenkin operaatioon.

Tuomo, sie oot kyllä suomen pisin laiha läski!

Tavallaan.

Perkele olin kyllä odottanut, torstaina Porissa Mokoma ja perjantaina Tampereella Fear Factory mut ei sitten. järjestetäänkö keikat vasta aiemmin sovittujen jälkeen? Pikaset paranemiset Markolle.

Mitenkä käy ennakoon ostetuilla lipuilla keikkojen peruuntuessa??! – TurkuMOKOMAA!

Uutisia Kotkasta! Iloinen odotus päättyi itkuun. Kaduilla nähty harhailevan järkyttyneitä Mokoma-faneja tyhjä ilme kasvoillaan….. no ei mahda minkään. Paranemisia toivottaa Kotkan poijjaat. Toivottavasti vielä nähdään tänä vuonna.

Oisko teillä mitään mahdollisuutta tulla esiintymään Turkuun Klubille samana iltana Stam1nan kaa (20.5.)? Pikaista paranemista Markolle.

markon sairastapauksesta päätellen huomasin että markokin on vain ihminen ja kuolevainen..sääli.koskas sitten tulette turkuun kun ei tällää kertaa natsannut?vittu kun harmittaa.oikein ketuttaa etten sanoisi.mutta ei voi mitään.pikaista paranemista!!!

Voihan kurkunpään tulehdus! Koska osataan odottaa korvaavaa keikkaa täällä Porissa? Pikaisia paranemisia.

Kyllä meitäkin jurppii. Hiton vaikea keksiä mitään tekemistä ensi viikonlopuksi. Korvaavia keikkoja säädetään parhaillaan ja niistä tiedotetaan ensi tilassa. Ennakkolippulaiset – huomio! Selvittäkää asia keikkajärjestäjän kanssa.

Jos Kuu saa valtansa auringolta-kappaleessa ei enää haikailla kultaa vaan tyydytään hopeaan niin tyydytäänkö siinä sitten puhumiseen, kuten Hiljaisuuden julistaja-kappaleessa kerrotaan (vaikeneminen on kultaa, puhuminen hopeaa)?

Mieti sitä. Mieti myös sitä, että voittaminen on kultaa ja häviäminen hopeaa.

Kunhan saatte sovittua uuden päivämäärän Turun keikalle, niin soittakaapa vihdoin Avoin Hauta!!! Sitä ollaan jo monesti täällä toivottu, mutta eipä ole kyseistä biisiä Turun keikoilla vielä kuultu.

Kassellaan.

Eli se A D A D G B ON kaks askelta alas.. Hyvä!

Kuisma vastaa: Ei ihan. Ajattele tuo homma siten että normaali dropped-D vire alkaa vasta toiseksi paksuimmalta kieleltä, ja lisää sitten A paksuimmaksi kieleksi. Ala-A on soi siis oktaavia matalammalla kun normaalivireen A-kieli.

Ei riitä Kuisma itseriittoinen toteamuksesi tuohon akka-asiaan. Luojan kiitos teitte sen DVDnne niin tulipahan porukalle selväksi kuka on bändin kusipää. Tuomolle edelleen terveisiä, oot kulta!

Kuisma vastaa: Sie oot niin oikeassa. Nyt kyllä hävettää.

Kesän Rovaniemi Rockissa sitten avoin hauta soimaan lopuksi! Se on semmonen homma että se tulee olemaan mahtava keikka jo tässä vaihessa. Vainottu vois olla vakio aloitus keikoilla. Mahtava ralli!

Jepu jee. Kassellaan.

Mä aion ahdistella teitä. MUAHAAHAHAHA!

Jes!