Kyl te taas eilen ylititte itsenne! Ei tällästä rääkkiä joka kuukausi jaksa! Viisi tuntia armotonta moshausta nestehukan kouriessa pientä miestä. Amoral oli ok, Ajattara hyvä mutta Mokoma erinomainen /,,/. Kiitokset Orkesterille ja Tanpereelle. Kesällä otetaan uudestaan. Kiitos.

Voi voi… Viimeisestä pakkahuoneen keikasta sen verran, että lipun ostaneen kuluttajana olen hieman käärmeissäni yleisön korville suunnatusta musiikin soundista. Tiedän että on vitun ärsyttävää, kun joku vinkuu moisesta, mutta noinkin ammattimaisen ryhmän pitäisi saada soundi kohilleen ennen encorea. Muuten kyllä näytti aivan hyvältä meno.

Kiitos kaunis ja lämmin Pakkahuoneen keikasta. Soundit olivat erinomaiset, joten pokkaus myös sinne suuntaan. Yleisön “ööö… hä?” reaktio Markon välispiikkiin “nyt soitetaan Seeste” oli silti lähes illan parasta antia.

miksikä työ ette soittanu sitä seestettä? tylysää.

Mun kengät meni rikki Pakkahuoneella ja hiukset kamalan takkuun. Ehkä se kuvastaa jotain eturivin meiningistä! Mutta ehkä se oli sen arvoista.

KIITOS! Ilta Pakkahuoneella oli kyllä jotain toisesta maailmasta. Ensimmäistä kertaa olin muutenkaan Mokomaa eturivistä katsomassa, ja nyt näin vielä Amoralin ja Ajattarankin. En nyt tiedä oliko kaikkien kolmen bändin katsominen eturivistä ensikertalaiselle järkevää, sillä nyt ei liiku pää, ja rintakehä on mustelmilla. Miksi minulla on silti paras olo pitkään aikaan? Mokoma oli niin uskomaton, kiitos! uuden levyn biisit toimivat livenäkin, se on varma. Jösses, mikä tunnelma. Kiitos vielä!

Pääsiäinen on kyllä niin mukava juhla, että sen täytyy olla syntiä. Kiitos mokoma!

Tuomo “Trigger Happy Nutcase” Saikkonen ryhtyi sitten Cavaleraksi kesken biisin Pakkahuoneella. Aika vaikuttavaa.

Oho pojaat… Teillä on oikeesti hommat isollaan. Viimeksi näin teidät sisätiloissa Judgement Nightissa Lahdessa ja nyt taas heti Pakkiksella. Täytyy sanoa, että olette tehneet uskomattoman työn kun tinkimättömästi tekemällä sitä mitä haluatte, olette saaneet tän sortin menestystä. Pakkahuoneellinen ihmisiä pähkinöinä. Respect!

editte älyttömän hyvän keikan Pakkahuoneella.Oli helvetin hyvä meininki.Tuli taas tuhlattua rahaa teidän fanituotteisiin. \m/

Näin kauan piti elää että tuli näin onnelliseksi. Että näki maailman sympaattisimman bändin keikalla. Tätä hymyä ei kasvoiltani pyyhi edes se, että tuhlasin omaisuuteni oheiskrääsän ostoon yli oman käyttötarpeen. Tällä kertaa vähemmän olisi voinut tosiaan olla enemmän. Mutta kii-tos-mo-ko-ma-kii-tos-mo-ko-ma..

Marko on mainiossa kunnossa 😉 Toivon mukaan 😉

SIIS JUMALAUTA mikä keikka pakkahuoneella! Kiitos siitä. Piitissä oli hauskaa ilman kenkääkin. (löytyhän se keikan lopulla). Ei tullu suosikkibiisiä, mutta ei kaikkia voi miellyttää. Kiitos MOKOMA!

Kiitos paikallaolleelle tuhatpäiselle yleisölle. Olitte todistamassa yhtä orkesterimme parhaimmista keikoista. Palataan asiaan. Ei muuta kun hyvä huumori yllä ja niin edelleen.

Voisiko Jarkko vastata tähän, että mist se on ostanut sen kiltin jonka näin sen päällä viime kesänä.

Jarkko vastaa: Mie ostin sen; KU OLTII HORNAN KAA ROTTERDAMISSA!!!!

Tuomo,tykkäätkö mustista satiini lakanoista.. ;*

Tuomo vastaa: Valintani on puhkikuluneet puuvillaiset.

Onko vitutuksen määrä vakio vai vaihteleeko se?

Ehdottamasti.

Heh..vai että kitaratuntejaki teiltä ruinataan.=D No mitens…voisko joku teistä opettaa mulle miten päästä suomen listaykköseks ja sit saada kitaranopettajan virkoja suoraan nettisivuille? c”,) Hyvä meininki sit keikoilla! x0

Ei pysty. Sori.

Onko teillä luurankoja kaapissa?

Ootas, pitää käydä katsomassa.

helevetti! veti käsi siniseks ko koetin varjella tuota miitrin nimmaria muovipussilla ja sähköteipillä, suihkussa käyessä..eepä oikkee auttanna mittään..

Ok.

onko stain of mindissa yökee riffi?

No miltä susta tuntuu?

Hei! Olisiko aika ilmoitaa Mokoman kotisivuille, milloin milläkin festarilla Mokoma soitaa? Erityisesti mikä päivä mokoma soittaa Ankkarockissa! Kiitos hinoista kotisivuista,suuret aploodit.

Pikkuhiljaa.

Olitteko harjoittelemassa Enon alakoulun bändikellarissa? Jos olitte, näimme teidät. Me olemme ne tytöt, jotka hyppäsi narua. Olette huippuja!

Eih.

ooteko kuullu yhtää uutta stam1naa? onko hyvää

Uudesta Stam1nasta tulee niin hyvä että ei mitään järkeä.

Ketä kuvaa tossa DVD:llä? Jarkko ainaki sen kameran kaa näyttää heiluvan useimmiten.

Yleensä se kuvaa joka ei näy kuvassa.

Mitäs mieltä pojat on Extreme Duudsoneista??????

Erittäin sympaattista toimintaa. Suosittua and.

kumpi tuli ensin muna vai kana?

Varmaan.

moro!mitkäs ton rangaistuspokerin säännöt ovat?näytti sen verran hauskalta meiningiltä tuolla kuvakimarassa..se ottaa turpaansa ketä häviää kierroksen ja se ketä ei enää nouse ja hengitä häviää koko pelin,niinkö?

Kortin väri määrää rangaistuksen tyypin (itse keksittyjä), kortin numero rangaistuksen määrän.

kuoleman laulukunnaat helpotti eroani. kiitos. paljon kello on?

Ole hyvä. Kello on vähän yli kolme.

Hoidatteko te itse Sakaran kirjanpidon ja laskutuksen?

Miten tämä nyt tähän kuuluu?

Jaa jaa, Marko, alat näsäviisaaksi. No, toivottavasti ehdit Belsebubin kokoontumiseen PERJANTAINA klo. 19.00 -stn

Kerrotaan terveiset Markolle. Menkää vaan sinne kämpälle odottelemaan.

Oletteko koskaan kokeneet itseänne ahdisteltaviksi? Monet luultavasti mieshenkilöt ,kertovat avoimesti haluavansa katsella teitä heilumassa hikisinä.

Luultavasti mieshenkilöt? Taitaa olla jollakulla homma vähän hakusessa.

Miten Sakara valitsee ne onnekkaat yhtyeet jotka saavat kunnian firman nimiin nauhoittaa uutta omaa materiaaliaan? Kun tämä Rytmihäiriö nyt on kolmanneksi otettu. Teette muuten ainutlaatuista musaa jota tulee kuunneltua päivittäin. Vastatkaa silti kysmykseen.

Sakara vastaa: Valintaperuste on yksinkertainen: valitsemme parhaat.

Semmoista kyselisin, että mistä koostuu Sakaralla näiden bändi huppareiden hinta? Stam1nan vetoketju hupparia katselin, ja hintaa oli rapiat 40e, mutta hupparissa oli vain pieni “Stam1na” painatus edessä. Ovatko painatukset niin kalliita tehdä, että esim. selkään ei voida painattaa mitään isoa, vai onko selkä tarkoituksella jätetty tyhjäksi. Itseäni kiinnostaisi Mokoma ja/tai Stam1na huppari, jossa selässäkin olisi täytettä.

Eikö olekkin edullinen? Hupparien painatukset suunnitellaan “taiteellisin perustein”. Jos malli ei miellytä, jätä ostamatta.

Miksi sulla Annala on niin jumalaton parta? Plagioitko Hynystä, hän sinua, vai haiseeko koko homma homolta? Teette muuten loistavaa musiikkia.

Vaikka parran kasvattaminen tuntuukin olevan sinulle uusi ja ihmeellinen asia, niin usko tai älä, se ei ole ihan uusi keksintö maailmankaikkeuden historissa.

Miksei muuten tänne voisi laittaa vanhoja ulkoasuja näytille? Mua ainaki kiinnostais vanhat ulkoasut.

Projekti on työn alla.

onko juvan keikka k-18?

Kysy joltain joka tietää, vaikka keikkajärjestäjältä.

Kun ette kerran oon viittiny painaa Punainen Kukko- ep:n nimibiisin sanoja siihen kansivihkoon ja Kurimus on toistaiseksi jäänyt rahanpuutteen vuoksi ostamatta, niin voisitteko ystävällisesti kertoa mitä se Marko huutaa siinä kohdassa, joka menee jotenkin näin: “….kurkussain, kaula katkaistaan”?

Lauluhan katkaistaan / kaulahan katkaistaan.

Monsteriser (Hirviöitsijä) on hyvää paskaa!

O.

Tää on tän palstan hauskin kommentti/kysymys

No niinpäs olikin.

FME:ssä poseerasitte pikkuisen hevimiehen kanssa (noin 2v) tuolla teidän kojullanne Onko tästä mitään kuvaa olemassa teillä?

Ei taida olla.

http://www.youtube.com/watch?v=Xq8e16K1pgE&search=children%20of%20bodom kattokaa tuo linkki. on niin pirun mahtava että itkette seuraavat kuus viikkoa, minkä takia joudutte ehkä lisää perumaan keikkoja.

CoB on yksi maailman parhaista metallibändeistä. Jostain syystä videoklippisi ei kuitenkaan itkettänyt yhtään.

saisko uuden videon nähtäväksi näille sivuille? edes joskus?

Videoasia on työn alla. Meillä on ollut tässä vähän kaikenlaista, jotten emme ole ehtineet palvelemaan sinua niin ripeästi kuin olisimme itse halunneet.

Kenen tekemät sivut?? levy-yhtiön vai itekkö ootte suunnitelleet?? onko ruoskan pojjaat kivoja?? mikä vitun ;)?? joka vastauksessa saatana… millos tuutte mikkelii ja on ko k18? -mosher

Mokoma.com on Kuisman ja Tuomon dusaama. Muihin kysymyksiin emme osaa vastata.

Hei muuten, eiks semmonen `tun iso mokoma seinä lippu ois aika siisti.. miks teil ei oo seinä lippuja myynnissä missää.. vai onko?

Seinälippuja saattaa tulla myyntiin jossain vaiheessa. Kunhan keritään.

Onko jotkut teistä joskus tapellut toisiaan vastaan, siis ihan fyysisesti käyttäen kehoa? Kuinka kävi jos kävi kuinkaan?

Kumpi voitti.

heh, mie pöllin eilen oulun levykauppa äXästä teidän nimmarikeikalla käyttämänne nimmarointipöydän päällystejulisteet. Nyt miulla on tällaset hienot töherrellyt special edition-versiot, ja alta paljastu vielä kerros Kotiteollisuuden Seiska-julisteita. linkkarit kunniaan.. eli sori häiriö.

Heh. Eipä kestä.

Teidän basisti Santtu. Miulla oli vuonna 1981 lemmikkijänis, jonka nimi oli myöskin Santtu. Sattumaako? En usko! Niin ja se Santtu-jänis karkasi. Alan epäillä että basistillanne on jotain tekemistä jänikseni katoamistapauksen kanssa. Tunnustakaa! Ei köytetty jänis voi vain hävitä pihasta… noituutta.

Juu-u. Mitäs muuta telkkarista tulee?

Onkos Janne ollu partiossa kuinka kauan? ,ku oli tos yhes kuvas ‘Lemin Erävä’ paita päällä 🙂

Janne vastaa: Ihan pentuna kävin vähän kokeilemassa, mutta totesin toiminnan liian rajuksi. Luulisin niin.

Mokoma virittää Anna As, anna Es, anna järjestys.

Ja väärin meni.

Uudessa levyssä on vika: nyt vanhat platat kuulostavat laimeilta.

Kiitos muusikintekijän mieltä ylentävästä palautteesta.

Paskiaiset tulkaa joensuuhun ennen ku alan rietastelemaan

Ok.

meinnaattekos olla terveinä tampereella? toivottavasti teillä ei ole niin kirkkaita ja vilkkuviä valoja kuin sepulturalla, oli sen jälkeen silmät aika kipeet monta päivää. onko tampereella tideossa paljon biisejä uudelta levyltä? Viholliset olisi mukava kuulla. kiitos hyvästä musiikistanne

No miltäs se nyt sit vaikutti?

Saako nuita Sakara records -paitoja muualta kuin keikoilta?

Ei.

Sanon mie kyl, että ihan hyvä ajatus alunperinkin olla ihmettelemättä teidän bändin kohdalla noita valoja sen enempää, ei vain sovi teille. Vaikkapa muuten en kannusta tällaiseen toimintaan, miulta loppuu vielä työt tätä menoa.

Yksinkertainen on kaunista. Valoshow tulee kehittymään pienin mutta varmoin askelin.

Me saatiin maalata jotain mikä on meil tärkeetä koulun seinään kun lähetään seiskalle. Hee mä maalasin punasen kukon\_/ Tuli aika kummallinen kukkoXD Mulla oli lauantaina 8.4 synttärit ja sain lahjaks vade retro satana paidan ja teiäån dvd:n. JEE

Kuulostaa lystiltä.

Onneton minä joka en löydä vastausta muualta niin kysyä sitten piti. Eli kuka on sanoittanut *itken silmät päästäni” -biisin?

Jos pidät biisistä, lopeta laittoman lopion kuunteleminen ja osta levy. Levyn mukana tulevasta kansivihkosesta käy ilmi tämäkin tieto.

Mäki oon tulossa kattomaan teitä pojat nosturiin älkääkä pojat sitte teloko itteänne.moneltas se soitto mokomalla alkaa?

Soitto alkoi 22.45

Melko ihku toi hymiö joka vastauksen perässä <3

Nyt ne hymiöt jo perseeseen! Aikuisia miehiä ja tuommoisia käyttävät. Hävetkää!

😉 😉 😉 MARKOTUOMOSANTTUKUISMAHYGE ruulz 😉

Taitaa tulla paljon viestejä koskien 😉 juttua. Taisitte tahallanne tehdä tuon. Minä muuten rakastan teitä. Alkaa heterokin katua valintaansa…

Ihkupeikkojen aamutanssi 😉

what`s with the eyebrow. >;)

;);););););););););););););););););););););););););););););););););) ps. 😉

Viime vastailija voisi käydä silmälääkärillä. Näyttää tuo toinen silmä oireilevan siihen tahtiin, että on aihetta epäillä jonkin sortin tautia.

Uskomattoman ärsyttävää vastata niin että on hymiö perässä. Point taken. Pystyttekö olemaan vastaamatta tähän niin ettei vastaus pääty 😉

jos laitatta vielä yhen hymiön, ni minä en osta ennää yhtää teittin levyä!

Ootte aika iskutuulella? 😉

Vitun mursut 😉

Kaikki ketkä tajus tän 😉 kuuluu sisäpiirii! Eiks ye? Et ei-kö??? Et inside niiku ? 😉 Aika hyvä veto pojilta… He he… No ei nyt muuta, anyway, mut tänx vaa vastauksista! Teil o ihan jees meininki!

ihqui hymiöitä

Onko 😉 tuo nyt sitte in?

Kiitos palautteesta 😉

Fanipalaute 10.4.2006 klo 16.06: Onks Rytmihäiriö niiku joku bändi? mikä?

Fanipalaute 10.4.2006 klo 16.08: Eiku sehän on uus bändi sakaralle 😀

Sinä olet yhtä pitkäjänteinen kuin kahdeksanviikkoinen koiranpentu.

No eihän tän 120 päivää albumin kansilehtiössä lue muutaku et sävelet: Annala, Aalto ja Saikkonen. Eli biiskohtaisia säveltäjiä ei oo merkitty. Noh eipä tuolla sen suurempaa merkitystä…tuli vaan mieleen. TMRH #10 olis aika hyvä torstaina…

Meillä ei ole tarvetta eritellä riffien tekijöitä sen tarkemmin. Kansiin on painettu kaikki se informaatio minkä olemme katsoneet tarpeelliseksi.

Vai että laulaminen kielletty! No paranemisii ja onneksi syntymäpäivänäni saat jo avata äänesi 🙂

Jee.

Oletteko soittaneet koiruohoa keikolla? 😉

Joskus vuonna 2001 muutaman kerran.