Moro onko tuo hesan keikka k-18 ja mistäs sinne sais lippuja (taidan tosin olla hiukka myöhässä niiden kanssa, vaan aina saa toivoa parasta) kiitokset jo etukäteen 🙂

Nosturissa on ymmärtääksemme myös limupuoli. Toivottavasti tulet pitkän matkan takaa paikalle ja toteat meidän olleen väärässä.

Arvon kitaristit. Soitatteko kaikki biisit kurimuksella ja TMRH:lla downstrokella? Entäs kuinkas ootte treenannu tota nopeutta, jotain tylsiä 1234 harjotuksia vai miten?

Kuisma vastaa: Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kyllä. Hyvä tapa treenata nopeutta on säveltää itselleen liian vaikeita riffejä ja yrittää sitten soittaa niitä keikoilla naama punaisena ja jännetupet paukkuen. Kyllä ne siitä pikkuhiljaa alkavat sujumaan.

moikkamoi…millasta settii on luvassa kesällä sunset beach partyssa??

Aivan sairaan siistiä settiä!

http://koti.phnet.fi/uotilat/laulukallo.jpg makeeta. suuttuuko pirinen nyt mulle tai te

Jos Duudsonien videomies ei suuttunut siitä kun muut urpot sytyttivät pojan tuleen kesken unien, niin emme mekään tuosta suutu.

Oliko kukaan mokomalainen kattomassa Bolt Throwerin kiekkaa nosturissa tiistaina? Voi jumalauta että oli kova keikka! Paras vittu ikinä ihan varmasti! THROUWWEEEERR!!!

Janne taisi olla paikanpäällä ja ilmeisesti tykkäsi.

Kuisma: mitäs karua keski-ikäiseksi naiseksi muuttumisessa on? Elämän parasta aikaa and. En jaksa tässä nyt kaikkea edes luetella. No, riippuu tietysti naisesta, ja sun tapauksessa ehkä jopa miehestä..

Kuisma vastaa: Mainitsemasi lausunto liittyi top-listan neljään ensimmäiseen suosikkiini. Jos kolmekympppinen salskea uros huomaa yhtäkkiä käyttäytyvänsä kun äitinsä, niin onhan se silloin itsetutkiskelun paikka. Ja mikäpä parempi foorumi kun mokoma.comin TOP-5 lista! Tästä innostuneena menen kastelemaan ruukkubasilikan taimia ja pohdin samalla tunneälyni suhdetta minuuteeni.

Peter Dolving vai Marco Aro?

Ehdottomasti.

mitäs mitäs onko teillä keikka Lemissä yhdessä stam1nan kanssa? kun tuossa “keikat” kohdassa ei ilmoteta siitä.

Sakaran siat ovat toki Lemillä juhlimassa suojattinsa Stam1nan levyjulkkareita. Uusi levy on muuten v*ttu PARAS!

Tota.. Mulla on tällanen tyhmä kysymys, mutta mua kiehtoo niin kovasti ettei voi olla kysymättä. Mutta ku tässä viikonloppuna tuli ilmi että minä olen Saikkosille sukua! Oma suku karjalasta kans, ja nyt haluaisinki kysyä tässä ihan yleisesti että onko Saikkosen Tuomon papan isän (isopappa?) sisko menny joskus naimisiin miehen kanssa, jonka sukunimi oli Kiiveri? Jos näin on niin minä ja saikkonen on perhana sokeriserkkuja!! Kyllä nyt kelpaa leuhkia. 😀

Tuomo vastaa: Ei mitään käsitystä. Sellaisen jutun joskus kuulin, että kaikki Saikkoset olisivat toisilleen sukua, kun tarpeeksi kauas historiassa mennään. Kuten suunnilleen kaikki suomalaiset ylipäänsä.

Millee te otitte Stam1nan ja nyt tämän rytmihäiriön sakaralle? lähettelikö ne demoo tjs. vai tunsitteko te ne ennestään?

Sakara vastaa: Otimme ne siksi että ne ovat parhaita. Demoja kannattaa toki tehdä, ja hyviä demoja lähetellä meillekin päin.

Tuomoanna miulle siun kitara

Tuomoanna, sukupuolestaan itsevarman henkilön nimi.

koskas olis mahdollista saada mokoTABista kuoleman laulukunnaat levyn biisien tabloja? olis aika mahatavaa osata ees joku niistä maan mainioista piiseistä..

Kysyppä MokoTabista.

tulee kohta jännäkakka housuun ku oottelen teijän nosturin keikkaa! voi jukra! pian se on!

Samoin!

Tässä teille vitsi päivän ratoksi. Ulkomaalainen meni kauppaan ja osotti erästä lihapalaa kysyen: “Mika tama on?” Kauppias vastasi “maksaa.” “Maksaa maksaa, minula raaha, mutta mita olla tama liha?” ulkomaalainen sanoi. “MAKSAA.” kauppias vastasi närkästyneenä. “Maksaa maksaa, minula raaha, mutta mita olla tama liha?” “Vittu…” kauppias huokaisi. “OOH! Mina ottaa koko pala!” ulkomaalainen innostui.

Vaivautunutta hyminää kolmannella – YKSI, KAKSI, KOLME!

Tässäpä teille latinan käännöksiä

No kappas, niinpäs onkin!

Mikä päivä te esiinnytte Tuskassa? en löytänyt sitä mistään, tai sitten olen vaan huono etsijä >__>;

Kesän keikat julkaistaan kuulemma pikapuoliin.

Eikös tossa DVD:ssä ole pieni “bugi”, kun takakannessa lukee; kaikki musiikki © Sakara records, paitsi “Kasvan” ja “Rajapyykki” Eikös tohon kategoriaan kuulu myös Viholliset ja Seitsämän Sinetin Takana? Nehän soitetaan keikoilla.

EMIllä on oikeudet videoiden taustoilla soiviin EMIn rahoilla levytettyihin biiseihin. Muut oikeudet on tekijöillä, jotka kiltisti antoivat Sakaralle luvan DVD-taltiointia varten.

onko toi teidän punainen t-paita oikeasti noin kauhean-punainen kun tuolla MOKOMAN KEIKOILLA MYYTÄVÄT TUOTTEET jutussa? onko siitä oikeata kuvaa missään?

Vaikea sanoa kun ei pysty tietämään näyttösi värierottelukykyä, mutta sellainen aavistuksen verran mustaan murtunut peruspunainen se paita on.

Käykää tutustumassa Suomen kovimpaan Crust-Thrash-Metal jyrään nimeltään VÅLD osoitteessa: www.vald.info

Tyrmäkkä meno. Ehdottomasti Punavuoren kovin crust-akti.

“Mites olisi jos mahdollisimman moni Mokoman jäsenistä nimeäisi oman suosikkinsa Mokoma-biiseistä? Ei me aleta suosikkilapsia nimeämään. Ne ovat omia kaikki.” Voi eine. Jotain tälläistä odotinkin. No, muotoillaan sitte jollaki toisella tavalla. Mikä biisi on sellanen jota vetäes keikoilla tulee toDella hjuva fiilis? Pyydän ja rukoilen, älkää vastatko että kaikki!

Me mistään fiiliksistä mitään tajuta. Niistä asioista taitaa esimerkiksi Egotripin herrat olla paremmin perillä. Ainakin he haastattelun mukaan nauhoittivat jotain raitoja pellolla keskellä yötä kun siellä oli “hyvä fiilis”.

Voisinko tulla hyppäämään jollain keikallanne kaksi takaperinvolttia lavalle ?

Kysy järjestysmiehiltä.

Sä oot, Marko, äijä! Kuuntelet mukavaa musakkia…nam! Ens viikonl. oma keikka, sit teiän, tääl stadis…=D

Jep.

pystysitteks painostaa emin setiä laittamaan 120 päivään bonus biisit itunesiin? kun se levy muuten siellä on (pop-osastossa tietenkin) ja hyllyssäni myös. levy-yhtiön siat ei vastanneet mitn kun kysyin asiasta.

Kokeillaan.

Pakko kiittää teitä pojat. Tässä teidän uusimmalla on kiteytetty monet sanat, jotka olisin halunnut sanoa jos olisin vain saanut suun vuoron.

Kiitos. Hienosti sanottu.