tuota noin… onko mister hyrkäs saannut kuulla ,että hän muistutta hieman uusimman kummeli-elokuvan henkilöhahmoa nimeltä “spude”. soittaa myös elokuvassa rumpuja. kalju ja parta oli semmoinen asia mistä ihmettelin elokuvaa katellessani ,että mistä vitusta tuo tyyppi on tuttu aikaisemmin? juu ja rytmihäiriö laittaa kyllä tanssi jalan vipattamaan nosturissa sitten… t:keith

Sen verran monta kertaa että tuo on jo siirretty vanhojen vitsien laatikkoon.

niin semmoista vaan,että keikalle tulossa mutta mitens noi ikärajat esim huomiseen nosturin keikkaan? ku pikku siskokin olis tahtomas mukaan.

Kysy Nosturista.

Kuka teistä hoitaa örinä-osuudet?

Marko.

Kasvot kohti Itää -introjamuutenkinriffi on ihan saatanan hyvä, kuka teistä pojista on tehny sen ? Ja vielä siitäkin piti kysyä että miten päädyitte vaihtamaan virettä teidän nykyiseen matalaan vireeseen ? Se on maailman helmi. Ja saako sulle Marko tulla tarjoon vettä joskus jollain keikalla Tre:n Klubilla tai YO:lla, kun et juo ollutta.

Marko.

Onko se Stam1nan uusi levy oikesti niin hyvä kuin on kerrottu? Eikö edes yhtään poikkipuolista sanaa?

Ei yhden yhtä moitetta. Voitko kuvitella!

“T-paidat maksavat keikoilla 15 ja tyttöjen malli 20 euroa.” Syrjintää?

t-paidat keikoilla 15e.selvä.entä hupparit?ja mitä kokoa ne t-paidat ja hupparit on?ei kai semmoisia “one size fits for all“ tyyppisiä?

Hyvät nimimerkit “En ole koskaan ollut rock-keikalla”. Poikien paidat on rokkipaitastandardinmukaisia Fruit Of The Loomin Value-Weight malleja. Kokoja löytyy teoriassa S-XXL. Tyttöjen vartalolle tyköistuvammat t-paidat on taas Fruit Of The Loomin parempilaatuisia Girlie-malleja ja niissä koot menee XS-L. Hupparitkin ovat FOTLeja, maksavat 40e ja kokoja löytyy S-XL.

voi peijooni, nyt vasta huomasin että toi ylläkulman mokomahan liikkuun.

Eipä kivaa kun voi löytää tutuista asioista (ja miksei myös henkilöistä) uusia puolia myös vähän pidemmän tuttavuuden jälkeen.

Miksei teillä ole fani-ilmapalloja. Olis aika makee joku punainen kukko -ilmapallo.

Prkl, sie sen sanoit! Oispa ollut hauska läppä nyt vappuviikonlopun keikoilla.

Tätä on varmaankin kysytty jo aikasemminkin mutta miten saisin sellasen hienon Mokoma-lippalakin?

Keikoilta.

tehkääpä johonkin kappaleeseen semmoset sanat johonkin kohtaan että: Missä kissat nukkuu, siellä kaula katkaistaan!

Mikset tee itse?

Olis kiva tulla kasinolle kattomaan teitä.. ku ootte niin parhaita …ja rumpukalustoon voisin(jos pystyisi) tutustua paremmin ku itekki paukuttelen ämpäreitä.. ja TUKKA HEILUIS niin että kaikki olis kumos siä.

Tervetuloa!

Kylläpä harmittaa! 🙁 Miksi Valu ja 120 päivää sai huonon vastaanoton. Näähän molemmat on tosi hyviä albumeja.

Sanoppa muuta.

Osuitte kultasuonee tai jotai. Pistin telkun päälle ja ekana tuli vaa vastaan MOKOMA teksti ja 6A valtansa auringolta video pyöri siinä. aika viileetä. Nosturissa tapaan vihdoin teijät livenä. aika viileetä. Ootteko kuullu In Flamesin insipid 2000 kappaleen? Ihmeen hyvä orkesteri. scream bloody gore on jes

Nähdään illalla!

Löytyykö Uni saa tulla -piisin “veljen” sanasta jotain syvällisempää merkitystä? Voiko sitä pitää metaforana kuolemalle?

Miltä susta tuntuu?

ei parta pahoille kasva

Ei kukaan ole oikeasti paha.

mä osaanki soittaa teidän biisejä, ärsyttääkö?

Ei. Sehän on hieno juttu.

arvakkaa mitä? Mä oon oikeasti piski, voitteko kuvitella?

Mistä tiedät, onko luu hukassa?

mikäs on teijän mielestä mokoman paras levy? mä tykkään itse: Tämän maailman ruhtinaan hovi

Uusin on paras.

Tätä on esitetty varmaan miljoonia kertoja ja olette joutuneet kuulemaan tätä maanmainiota läppää känniääliöiden suusta jo useana kesänä, mutta silti; milloin versioitte Takatalven uusin lyriikoin nimellä Takatukka?

Perässäni juoksee pallinkarvoja!

Jatkakaa.

Mitäpä piti tapahtuva et jouduitte perumaan Pieksämäen Wanhojenweturitallien keikan… Voi pensas! Hyvää kevättä ja kesää

Keikka myytiin epähuomiossa päivälle, joka oli jo aiemmin varattu orkesterin henkilökohtaisille menoille. Yritetään myöhemmin uudestaan.

Onko nää jotkut fanisivut: www.mokoma.fi ?

Mitäs luulisit?

Tykkäättekste Harry Potterista? Mie rakastan sitä!

Hehe.

Mä kuunnellutin matti nykäselle teidän musiikkia! Arvatkaa mitä se sano…

Varmaan jotain siitä että Kojonkoski vie norjalaisilta mäkihyppyjunioreilta rahat. Sen jälkeen Jasper Pääkkönen tulkkasi lausunnon englanniksi.

ai hevii. Thrashiihan te soitatti \../, HYVÄ ANNALA!

Jep.

Milläs ohjelmalla tuota fanituotteita pystyy kattomaan? Kun yrittää katto Acrobat Readerilla, fontti on niin helvetin pieni

Oletko huomannut että dokumenttia voi suurentaa?

Tuota,olihan tuo Laulukunnaat kova lätty! Kiitoksia!

Ole hyvä!

Millä mielin katsotte Tuska-taltiointia näin jälkikäteen, keikan visuaalinen ilmehän sisältää vätkettä ja jopa eri värejä mm. punaista?

Totta. Lisäksi naamatkin näyttivät olleen kapeampia.

Mikäs nyt on kun Mokoma ei soita suomen suurimmalla festarilla eli Raumanmerenjuhannuksessa? Onko pissa noussut päähän ja keikkaliksat katossa, vai mistä kiikastaa?

Samaa mekin ihmettelimme. Aina ei hommat natsaa.

moi.millonkas laitatte uuden levyn biisien tabloja sivullenne?rokrok!

Emme koskaan. Kysy tabulatuureja MokoTabista.

http://tinypic.com/view/?pic=n4gw35 Hoh, joku on näköjään väsäillyt uusia Mokoma-taustakuvia. Ihan pirteät pastellisävy.

Sie oot niin hauska! Tuutko meidän keikkabussiin koomikoksi? Olisi todella mukava kuunnella juttujasi seuravat 10 000 kilometriä.

olisko jossain saatavana isoa siipien kuvaa? siis semmoset tmrh tyyliset

Ei.

Jos Valu ja Satakakskyt päivää olis menestyny “hyvin” ni olisko teidän mielestä mahdollista, että olisitte viäläki EMIllä ja tekisitte semmosta valu humppaa

Jos isäsi ja äitisi eivät olisi koskaan kohdanneet, niin pitäisikö tällaisiin kysymyksiin vastailla?

Miksi sivulta on otettu pois kaikki levyjen kansi kuvat? esim TMRH kannen kuva taikka MP3-Single”Hiljaisuuden julistaja” kannen kuva on otettu pois kuvaarkistiosta?

Näin on hyvä.

Sinulle joka ihmettelit mitä väliä mikä on tekijänsä mielestä paras biisi: Ajatusmaailmasi tuntuu kovin kapealta. Ensinnäkin, minusta olisi hienoa saada asiaan mielipide täysin eri näkökulmasta. Pitävätkö taiteilijat siitä hittibiisistä mistä yleisö hullaantuu vai onko joku vähemmän suosittu biisi tekijälle merkittävin jostakin syystä. Olisi kiva tietää iskeekö armottomat mättörykäykset vai hempeät pilluballadit artisteille paremmin. Toiseksi…no, en keksi toista syytä, mutta ensimmäinen on mielestäni riittävä perustelu kysymyksen esittämiseen. Kiitos ja anteeksi.

Ei omia lapsia voi julkisesti laittaa paremmuusjärjestykseen, vaikka jotkut yksilöt olisivatkin rakkaampia kun toiset. Mokoman kollektiivisia suosikkeja voit tulla kuuntelemaan keikoille.

No morjens Mokoman poijjaat. Kysymykseni ei ole tärkeä mutta kysyn silti: Joko laulukunnaat ovat lähellä kultarajan rikkomista? Levy muutaman viikon taisi siellä kymmenen kärjessä olla niin kultalevy lienee tavoiteltavissa oleva haave jo. Vai mitenkä?

Kultalevyrajaan on vielä harmittavan vähän matkaa.

Mitä tarkoitatte “Kuu saa valtansa auringolta”? Auringon valoa kuu toki loistaa, mutta enemmän maahan vaikuttava voima on kuun vetovoima(esim.vuorovesi). Joten kuun “valta” perustuu enempi sen omaan massaan kuin auringon valoon. Nimim.saivartelija

No hitto, tästähän me saadaan konsulttitoimisto Aivolaari Oy:lle se puuttuva viides titteli: saivartelija. Nyt meillä on siis valmentaja, viisastelija, erikoisasiantuntija, vastarannankiiski ja saivartelija. Ei muuta kun konsultoimaan!

Moro jäpikät! Kiitoksia aivan mahtavista levyistä, meno paranee levy levyltä. Hoksasin tässä hauskan asian kun kuuntelin Kuoleman laulukunnaita, Mieli sydäntä syyttää-biisin intro muistuttaa hieman Tämän maailman ruhtinaan hovin Hyisen sylin C(?)-osaa.. Hauska yhteensattuma :D. Jatkakaa samaa rataa!

Kiitos kiitoksista.

Kauniit on kelit mutta se siitä säästä. Mites oisko jostain mahollista nähdä minne vahvarinne/kaappinne nupikat kukin osoittaa, niin sais ite samaan suntaan ja sillä lailla parannella soitto nautintoja? tajusitteko mitä ajan takaa?

Ei me liikesalaisuuksia paljasteta.

Vitsi sä Kuisma mikää keski-ikänen nainen oo! Nii järettömän maskuliininen ku olla saattaa, ettet vähä liikaaki;) Ja tämä perustuu empiiriseen havainnointiin 12.4.06 Tavastialla sekä muualla viimeisten parin vuoden aikana. T: Keski-ikäinen NAINEN, jolle ei fyysisyys laisinkaan merkittävimpiä

Kaikki on suhteellista.

Millos noi kesän keikkapäivät ilmotetaan? Tuskaan ollaa tulossa ja ois kiva tietää millon on teidän performanssinne vuoro.

minä päivänä vedätte tuskassa?

Kesän keikat julkaistaan ensi viikolla.

Te olette siis piratismia vastaan (no, en kyllä tiedä yhtään artistia, joka hyväksyisi sen). Kuitenkaan mikään yhtiö ole saanut tarpeeksi hyvää järjestelmää saadakseen kuluttajat tyytyväisiksi. Ongelmana on ollut drm-suojaukset, rootkitit yms. Myöskään musiikin vuokraaminen ole ottanut tuulta purjeisiin (nykyinen Napster siis yrittää tätä). Lisäksi järjestelmät ovat jokseenkin vaikeita käyttää. Nämä kaikki valuttavat porukan vertaisverkkoihin lataamaan laittomasti. Nyt pääsette kovan paikan eteen! Kehitelkää nyt jokin (UUSI) järjestelmä, jossa ei olisi näitä ongelmia!

Ei meidän tarvitse tehdä muuta kun hyvää musiikkia ja luottaa ihmisten arvostelukykyyn. Kalifornialaiset tekivät jo iPodin.

morojens. jannelle semmonen kysymys että mitä snarea sä käytät… ja minkä verran syvä mahtaa kyseinen virveli olla…? rok on! uusi levy roks…

Kurkkaa Orkesteri-osioon.