Perusasioilla aamu alkuun eli suunta Lappeenrannan torille ja vety naamariin, savukinkulla tietenkin. Kulinaristinen juhlahetki katkeaa kuitenkin Marskin puheluun, jossa kehotetaan saapumaan roudaushommiin. Mit vit? Eihän poppari roudaa. Nyt oli kuitenkin käynyt niin, että luvatut apukädet, nuo kirotut hipit, olivat tehneet ns. oharit ja jättäneet saapumatta töihin. Nite lifen Jaska ja Ansku kuitenkin paikkasivat tilannetta niin hyvin kuin pystyivät, joten homma hoitui, eikä ketään luultavammin harmittanut kohtuuttomasti.

Juvalle suuntasimme Puumalan kautta, joten matkan varrella eteemme avautui kappale kauneinta Järvi-Suomea. Puumalan siltaa piti käydä pällistelemässä vähän tarkemminkin ja kuulimmepa villin tarinan imatralaisesta uroosta, joka oli hypännyt sillalta (28,5 metriä) alas sillä seurauksella, että buutsien pohjat olivat haljenneet, mutta ukko pysyi ehjänä. Jossain paikallisessa baarissa ovat näytillä nämä kovia kokeneet menokkaat. Kaikenlaista!

Juvalla iskimme kamat pystyyn ja tartuimme aterian jälkeen tarjottuun saunamahdollisuuteen. Hommat sujuivat kerrassaan soljuen ja tunnelma oli leppoisa, eli lähtökohdat illan keikalle olivat näiltä osin kohdillaan. Vähän jännitti tuleeko paikalle kuinka hyvin porukkaa, sillä tämä olisi ensimmäinen oma keikkamme täällä. Puustockissa, joka järjestetään hotellin “takapihalla”, olimme vuonna 2004 ottamassa tuntumaa paikalliseen karkelointikulttuuriin. Kuulimme kuitenkin järjestäjältä, että ennakkolippuja oli mennyt ihan mukavasti, joten tieto tästä vähän helpotti.

Kello 24:00 lauteille ja ei muuta kun täyslaidallinen heavy metal -tulitusta noin kolmensadan savolaisen musiikinystävän päälle. Mie tykkäsin, oli todella vaivatonta soittaa ja muutenkin homma tuntui toimivan, lavalla sekä yleisössä. Tällaiset keikat ovat hienoja, kun ei oikein tiedä mitä uskaltaa odottaa ja sitten saakin yllättyä positiivisesti. Kollektiivimme nyökytteli tyytyväisenä.

Hotellikeikat ovat muuten siinä mielessä miellyttäviä, että lavalta voi astella suoraan omaan huoneeseen, suihkutella pikkaisen, vaihtaa puhtaat kalsongit ja sitten suunnata kesäniityn tuoksuisena ihmisten ilmoille. Kesällä otetaan Puustockissa uudestaan!