Kuisma! Half-Life kakosesta tulee uus lisäosa, Episode 1 ihan just, muista ostaa se kans ja pelaa läpi! 🙂

Kuisma vastaa: Okei.

janne vetää tukka putkella ja.

Ky.

miten työ enää niin harvoin näitä sivuja päivitätte?ottaako kiertue voimille?ettette pojat olis vaan haukanneet liian isoa palaa?

Joo, ei tästä mitään tule. Lopetetaan varmaan nää hommat.

Oli kyllä perkeleen kova keikka juvalla. Vaikka jotkut idiootit tunkeekin keskelle pittiä juomalasit ja tupakat käsissään seisoskelemaan. Happi oli kyllä niin vähissä, ettei mitään järkeä. Ja jos yleisössä oli hiljaista niin syy ei ollut teidän. Paska yleisö, hävetkää!

Loistavan keikan heititte Juvalla, kiitos! Toivottavasti riittää energiaa vaihteeksi taas Lutakkoonkin.. Pitäkää lippu korkeella ja housut jalassa! Näkyilemisiin!

Kiitos itsellenne!

Moro! Santtu, miksi vaihdoit F-sarjan beissin tuohon Surveyoriin? ja onko sulla tällä hetkellä muita bassoja käytössä kun se? ja sitten vielä, onko EBSsän valvedrive parempi kun sansampin D.I driver?

Santtu vastaa: Siks, ku se Surveyor on parempi ja tykkään enemmän sen ulkonäostä. F-sarjan mylly oli semmone hetken mielijohteessa ostettu kapistus ja F-sarja taitaa olla ainut, jossa on ilman customointia 35″-mensuurisia nelikielisiä. Valvedrive on säröboksi ja Sansampia oon käyttäny vain D.I.:nä. On EBS särönä ainaskii parempi. D.I.-boksien eroista en osaa sanoa, ku mie en niitä lavalle kuule. Niitte hyvyydet ja huonoudet kuulee yleisön puolelta.

Kiitos ihan älyttömän hyvästä keikasta Lappeenrannassa! Sorruin jopa ostamaan tei t-paidan, vaikka kukkaro ei ois sallinu. Se on sitten vettä ja leipää loppukuukausi. Kiitän ja kumarran!

Joensuun likka kiittää Lappeenrannan keikasta. “Helmee setti” sanos tampesterin mies.

Tulipas oltua tuossa perjantaina ensimmäistä keikallanne väenmassan toiselle riville sijoittuneena, lajitovereista pursuava energia yllytti huutamaan kurkku suorana mukana, vaikka nolosti meinasi välillä sanat unohtuakin. Oli siinä määrin kivaa, että saavat jossain yleisön keskellä oleilut luvan jäädä tästedes vain kaukaiseksi muistoksi, orkesteriakin näki viimeksi näin läheltä vain viime vuoden Saunaa ennen kotopuolen rautatieasemalla törmäillessä ja kaatumatautia potiessa. Pitääpä tässä vielä mainita, että kyseinen tilanne tuntuu yhäkin epätodelliselta, kaikesta muistoutumisesta huolimatta. Mutta olipahan taas ihan jumalattoman hyvä keikka. Ehkä ainoa moittimisen aihe lukkiutuneiden niskojen lisäksi on äänimaailma, jossa Markon ääni hautautui kaiken muun alle. Ellei se sitten oman keuhkoamisen taakse peittynyt. Mene ja tiedä.

kiitos lappeenrannan keikasta se oli w*ttu paras ! ainut miinus menee siitä et laulu ei kuulunut yhtää eturiviin ja seki johtuu tilasta.. mut kiitos helvetisti kuitenkin.. t:eturivin kusipää

Kiitos Lappeenrannan eilisestä keikasta! Matkustin 350 kilometriä nähdäkseni teidät keikalla ja kyllä kannatti! 🙂

Ollos hyv. Hauskaa oli!

Kuules Janne… mie näin suit pari päivää sitten lappeenrannan levy-musiikissa. oisin halunnu pyytää nimmarin mut se jäi haaveeks kun poistuit sieltä niin äkkiä. toivottavasti ilosaaren keikalla sitten nähdään. 🙂

Näisso.

oke.avaudun.. 😉 MÄKIN SAAN VINYYLISOITTIMEN!!! *nauraa* ähää! Ja aion ostaa synttärirahoilla Mokman (siis Mokoman Mokma on lyhenne) Voi että ku v-tutti sitte vähäsen vaa! Jouduin ostaan teijän huippuhyvän Kuoleman laulakunnaat, josta en oo voinu kuunnella puoliakaan ku Kuu saa valtansa Auringolta-viisu saa valtansa miusta ja sitte kyseinen viisu pitää laittaa pyärimään. Ja jonain päevänä mie viälä kostan ja ostan koko kaupan tyhjäksi teijän tuotannoata!

Oikein!

Miten olis jos lähettäis joku kesäilta paistamaan makkaraa rannikolle meijän mökille? Mie tarjoon oluet! Ja markolle vedet

Ei pysty. Sori.

Ootteko ite tehny ton Kurimus-animaation?! hitto,ku onki hyvä! katoin sitä viime ja toissayönä, säikähdin joka saatanan kerta,ku Kukko ilmaantuu ruutuun ja samalla saa ilmaaset naurut (ja hyvät ovatkin!)… Lisää tommosia! Niitä vois lähettää vaikkapa teleevisiosta,jos teillä immisillä riittää rahhoo maksaa meille sekin hupi? terkkui Santulle!

Terorized ja yks sen jenkkisarjispiirtäjäkaveri toteutti ton, ja kyllä se näin retrospektiivistäkin jaksaa naurattaa. Mutta kuules, meidän hommaksi alkaa pikkuhiljaa muotoutua musiikin tekeminen. Kyllä se kuitenkin on se minkä me parhaiten osaamme.

vittu, se on äijät semmonen juttu että Kalajoella nähään! ja vietetään juhannusta. mut onko mahdollista jotenki saaja teiltä nimmareita tms…?? \,,/

Senkus tuut pyytämään.

Hyvää äitienpäivää Tuomolle (ja muillekkii). t.Isi

Tuomo-äiti kiittää.

Moro marko! En jaksa oottaa et tuutte lutakoon soittamaa. On muuten hauska kattoo teijän menoo koska te soitatte vitun hyvin! Mut tuun Marko juttusille Jos saan sut kiinni.

Jepu jepu jee. Siellä sit.

Tuileeko stam1nalta uusi paitakatqalogi kohta?

Kysy Stam1nalta.

Kuis paljon pistää ny hymyilyttämään Sakaran setiä, kun Stam1nan toinen albumi pamahti kansan tietoisuuteen? Minua ainakin hymyilyttää. Nöyrä kiitos Teille toistamiseen Stam1nan kiinnittämisestä yhtiöönne.

Sakaran setä vastaa: Olemme erittäin tyytyväisiä, kiitos kysymästä.

emmä ny jaksa mitää tämmösiä!

En minäkään.

Miun mielestä niitä lippiksiä saa ihan mistä vaan. Kaverilta,serkulta,tstävän tyttöystävältä ja jopa tädin miehiltä.. Ja tietenki Venäjän armeijasta! eiks ni? eiks tehäkki ni, koera? ;D

Niin just.

Ootteko te vielä miettiny, että montako uutta levyä meinaatte tehä, vai meettekö vaan päivä kerrallaan ja katotte mitä tuleman pitää?

Ei tuollaisia asioita mietitä. Levyjä tehdään yksi kerrallaan sellaisella asenteella, että tämä voi nyt olla se viimeinen.

Miksei muuten mokoma levytä covereita? joltain pelle miljoonalta tai Eppu Normaalilta! Vähänkö olis siistiä!

Mietippä sitä.

Totta kai me tullaan! “Kädet heiluu, tukat heiluu hevissä on menoo reiluu!” keksin iha ite! (ellei ollu Akkaris joku vuosi takaperin…?) tergui Santulle!o_O

Heh. Kuulostaa kyllä Akkarilta.

Saako mokoma tausta kuvia mistään?

Taustakuvatoiveita voi esittää Mokoman foorumissa. Jotain tuollaista on kai suunniteltu tulevalle fanisaitille.

Mikä on Mokoman Paranoid?

Seeste.

Onnittelut Saikkosen Tuomolle osallistumisesta helvetin hyvälle levylle (tarkoitan siis Stam1nan uusinta, sama pätee kyllä myös Kuoleman laulukunnaisiinkin). Ja onnittelut Sakara Recordsille, joka saa edustaa Mokomaa, Staminaa ja Rytmihäiriötä. Parhautta kaikki. Älkää ylpistykö liikaa…

Ei ylpistytä. Yksityiselämämme pitää siitä huolen.

Parhautta! Mokoma ja Stam1na samalla keikalla..voiko enempää pyytää! Kiitos molemmille!!Lemillä oli mainio meininki.Markolle täytyy lähettää rispektii uskomattomasta äänen käyttämisestä, olen mykistynyt =) Tuomon uusi ESP on muhkee!!

Kiitos kehuista.

Nyt kun teille puskee keikkaa niin pirusti niin ette kerkeä vastata tänne ollenkaa, mutta eikö siellä keikkabussissa ole saakuran tylsää niin hankkikaa 1 kannettava teitskari ja siihen langaton netti niin voitte vastata suoraan tienpäältä näihin kysymyksiin. eiks olis aika hyvä idea

Been there, done that, bought a t-shirt.

Pitäis kyllä pillipiipari laittaa jääkiekon MM- kisojen “tunnariksi” nimensä takia. On tuo tuomarilinja niin pelleilyä.

Heh. Kyllä se siitä kun saadaan nuo Italiat, Jenkit ja Ruotsit pois pyörimästä ammattipelaajien jaloista.

Eikös tuomo käytä kitarrassansa 7 kielisen kitaran alimpia kieliä?Kuinka paksut kielet siinä on kun pystyt virittämään paksuimman kielen A vireeseen ja soi selvästi?

A-kieli on molemmilla .070.

ach, rangaistuspokerin säännöt? menee nimittäin hermot.

Keksikää ite. Tärkeintä on että se sattuu.

Voivatko kitaristit huoletta suositella RG1570 -ibanezia? 905e olis kotelon kanssa, vaikutti todella hyvältä soittaa!! Ainut että mikit vaihtuu, ne on mitä on…

Ei voi suositella.

Ei tosta Tuomon uuesta skitasta olis mtn kuvii? Ku ei tainnu keikkakuviakaa löytyy, jos Tuomo sen kaa riehuis?

Keikkakuvia tulee taas joskus, kunhan herrat ehtivät nysväämään koneen ääressä päivän tahi kaksi.

Aattelinpa kysyä, että ovatko herrat aiemmin käyneet hotelli juvassa. Onko tietoa siitä, ovatko järjestysmiehet ystävällisiä ja antavat tehdä pitin suosiolla vai pääseekö samantien ulos kuuntelemaan keikan loppuun?

Vaikea sanoa. Miltä vaikutti?

Mitenpä olisi mahdollista saada yhteys Markoon kun pitäisi saada herran elämäntarina satuiltua kouluhommia varten (paras tarinahan tulee aina syylliseltä itseltään;D )? mailia tms.?

Jos sinun pitää kysyä yhteystietoja täällä, et oikeasti niitä tarvitse.

Mitäs mieltä poijjat on Motörheadista?Taitaapi olla niin että soitatte Lemmyn ja kumppaneiden kans samana päivänä samoilla kekkereillä QStockissa(pe 28.7).

Ei tuohon voi sanoa mitään. Legendat, kuten esimerkiksi Motörhead, ovat kaiken arvostelun yläpuolella.

On varsin epäreilua, että keikkojen ikärajat on niin korkeat. Ainakin siis useimmiten- Eihän se teidän syy ole, mut ottaahan tommonen kupoliin. Täytyy sitten tulla vaan kaikille muille keikoille, minne ikä riittää. Kiitos kaikista levyistä, ja jatkakaa samaan malliin.

Lapset varttuu / kokemust karttuu

kyllä uuden stam1nankin jälkeen odotan enemmän teitä turkuun. kiitokset taas kunnaista.

Ole hyvä. Turussa nähdään.

onko sakaran levyissä tarkotuksella semmonen juttu ettei winamp osaa soittaaa niitä kunnolla , kun KLK:ssa ja uudessa stam1nassa soitin katkaisee yhden kappaleen väärästä kohtaa. eli tulee jo seuraavan biisin nimi vaikkei kappale ole vielä loppunut.

Mikä winamp?

Ihana ihana Kuisma! Mä susta unelmoin!

Kuisma vastaa: Niin minäkin sinusta.

mitä teette just nyt?

Päivitetään Moksun kotskasivuja.

Mistä löytyy Kurimuksen kuva isompana? En muuten tarvi sitä mihinkään levyn kansiin vaan piirtää ajattelin.

CD-levyn kannesta. Vinyylin kannesta se löytyy vielä isompana.

Onko teillä kotieläimiä? ihan uteliaisuudesta kysyn, jos aiotte hankkia joitain niin kokeilkaa rapuja, paremman ruuan puuttessa pistätte akvaarion hellalle ja ravut naamaan T: Tappisilmäinen fani O-o

Hehe.

Ihan mielenkiinnosta kyselisin, että kuinkas paljon te mokoman pojat(/tytöt?) tiirailette tuota foorumiosuutta? Nettisivuista on pakko pistää kiitosta, ovat kerrassaan toimivat. Tietysti tämä kyselyosastokin oikein mukava, ja jopa se, että täällä jaksatte mitä typerimpiin posteihin vastata (kuten ehkä myös tähän). Sitten vielä semmoista kiitosta, että Markon sanoitukset ovat rautaa ja timanttia, itsekin olen innostunut pitkästä aikaa tekemään sanoituksia suomeksi. Inspiraatio. Thänks.

Kiitos kannustuksesta. Foorumia tulee luettua melko säännöllisesti.

moro Marko! Tuutteko kesäkuun viientenätoita päivänä lutakoon. Ois kivaa tulla kasseleen teijän menoo!!!!

On meillä ainakin keikka siellä, joten luultavasti olemme tulossa.

Heippa hei, mulla ois nosturin keikasta kuvia noin 30 kappaletta, hyvälaatusia melkeen kaikki. Että onko jotai mihin voin lähettää niitä jos haluatte hyödyntää niitä?

Kiitos vaan. Yhteystiedot-sivulta löytyy Seittimestarin atk-koodit.

Muista Kuisma olla sortumatta cheatteihin halffista pelattessas!

Kuisma vastaa: Pelaan helpoimmalla tasolla. Siitä selviää ilman cheatteja ihan keposesti.

Oispa muuten menekkiä uusille sAAtAnA perkele-paidoille, etenkin kun neulositte myös girlie-paitoja. tällanen hienovaranen vihje.

Vihje rekisteröity.

olisko millään mahdollista että saisitte aikaan seinälippuja olis kova hinku saADASELLANEN

Asia on vireillä.

Miten teillä on varaa noin kalliisiin soittimiin ja vahvareihin? Tuomollakin varmaan 50000e edestä kitaroita ja muita vehkeitä. Onko teillä endorsement-sopimuksia kenenkään kanssa?

Kurkkaa sivujen oikeaan reunaan. Arvaa miksi nuo logot ovat tuolla noin näkyvästi esillä?

Pierettääkö?????????????

Tavallaan ei.

Moi. Lähdinpä tänään töistä kesken aamupäivän helvettiin, kun pomo kusetti ylityöhommissa miestä olan takaa. Kotisohvalle päästyäni luukutin juuri ostamani Kuoleman laulukunnaat läpi isoista kaiuttimista ja kovaa. Ekat 10 hienoa biisiä meni vitutuksen pauloissa, kunnes päätösraita Lujaa tekoa osui sanoillaan niin nappiin, että naama levisi leveään hymyyn. Minä selviydyn tästä ja saan palkkioni lunastaa. Minä etenen kohti ja saat oppia nimeni muistamaan. Turha koettaa rajojaan. Kiittäen, Mikko Peltoniemi.

Hyvä meininki. Kompataan.

Tuutteko Lutakon keikan jälkeen ryyppäämään Timeen? Lähden Jyväskylästä provinssiin perjantaiaamuna, pääsiskö keikkabussinne kyydillä? 😀

Kattellaan. Toivottavasti ei tulla.

Onko teillä mokoman pojat koskaan mitään isompaa riitaa jostain musiikillisista taikka ulkomusiikillisista asioista? DVD:llä meininki ainakin näyttää siltä että ei teillä ikinä olis, mut en kuitenkaan ihan usko siihen;)

Ainahan sitä jotain mussuttamista on kun porukassa touhutaan, mutta ei meillä suoranaisia riitoja ole ollut.

hei soitaks te siellä turun äxässä?koska en oo nähny koskaa liven ja sit ruisrockiinki on niin pitkä aika ku tosa lukee et te tuutte vaa jakelee jottai….

No ei soiteta. Kirjoitellaan nimmarit halukkaille, ja lähdetään yhteen paikkaan.

Hahaa, te tuuutte Lutakkoon 15.6.! Loistavaa, melkein kerkesin odottaa jo… Soittakaa siellä Hyvä jatkaa on tästä ja Vailla ymmärystä täyttä, eikös vaan, ni onkympin paketti. Ja se perspektiivi kans vai mitä Marko.

Kattellaan sitä sitten.

Hämeenlinna kiittää ja kumartaa!!! Kiitos

Ole hyvä!

Nyt hei ukot poriin jotain nimmari syteemia tai jotain keikkakin on k-18 niin sinne en pääse ja varmasti moni muukin kuin minä haluaisi poriin jotain tollasta nimmari systeemiä

Tulemme jos pyydetään.

Mokoma teki sen taas. Eli rokkasi! Kuten tavallista :). Eli siis, kiitos Lemin keikasta, oli mahtavaa jälleen kerran. Kiitos kun soititte miun ja miun kaverin huutaman Valapaton. Mie elän. 😀

Kivaa oli meilläkin!

eihän se hammaskiven poisto satu, mutta on muuten vaan helevatan epämiellyttävä kokemus. ja se ääni.

Ok.

tervetuloa hellwetin kuumaan ja kesäiseen turkuun!!!onko teillä joku nimmarin jakokeikka 24.5 täällä turussa?

Kiitos. Onhan meillä.

——————————————–

8.5.2006

Nyt on kyllä hommat isolla pojilla! Provinssin päälava kutsuu! Helevetin hieno homma! onnittelut tästä! Ei muuta kun innolla odottamaan.Kiitos.

Kiitos, otamme lavan täyttämisen positiivisena haasteena. Tulkaahan komppailemaan.

No johan on! Missä kaikki army lippalakit?

Eikös niitä saa nykyään Seppälästäkin. Uusia Mokoma-lakkeja ei ainakaan vielä ole tehty.

Kiitos 28.4 oli hyvä keikka. Se tyyppi siellä Lemillä sanoi että soititte huonon keikan 28.4? Mikä siinä huonoa oli? Hyvä keikka minusta! \,,/ 5.5 oli myös ihan perkeleen kova ja huusin kaverin kanssa kokoajan Valapattoa ja sitten soitittekin sen, kiitos. Kesän festareillä nähdään! \,,/

Ei Nosturissa ollut muuta huonoa kuin Jannen kärsimät monitoritekniset ongelmat, joista voit lukea lisää päiväkirjasta. Lemillä oli hauskaa, kiitos teille!

tervehdys!tuotanoin,soitatteko tammerfesteillä pakkahuoneella?

Vissiin juu.

Miksette työ tuu Sauna Open Airiin soittammaa?Olis meinaa pirun komiaa jos teki soittasitte siä!

Me soitimme siellä viime vuonna. Ilmeisesti järjestäjä haluaa eri naamat eri vuosina, mikä on ihan ymmärrettävää politiikkaa.

En löydä kukon kuvia täältä enää. Laittakaa Kukot takasi.

Kassellaan.

Teilläpäs on mukava kiertueen nimi. Annala voisi laittaa teemaan sopivasti keikalle kaksi lettiä. Niin, sitä minulla vain oli, että kun pidän ihan mahdottoman paljon herrojen “Kiellän itseni”-kappaleesta, niin pyytäisin, anelisin ja polvistun teidän eteenne ja suutelen varpaitanne: Soittakaa se Ruisrockissa Provinssirockissa tai Kuopiorockissa! Olisin mahdottoman kiitollinen! Silmäterä Ruississa tai Kuopiossa :))

Pyyntösi ovat kohtuullisia. Vaikea kuitenkin ennustaa, muistammeko asiaa keikkalistan laatimishetkellä. Voi myös olla, että juuri silloin ei huvita kyseisiä kappaleita soittaa. Toivotaan parasta.

Mitä, onko Marko tätänykyä siis mahdollista bongata Tampereelta? Koleeta.

Ensi perjantaina sen voi bongata Lappeenrannassa ja lauantaina Juvalla. Lisää paikkakuntia ja päivämääriä keikkalistassa.

siellä puhutaan savoa, kuopiossa nääs. kosmista sano taistelukala optimistijollalle.

Nääsnääs.

Nooh, kenelles lähtee sympatiat nyt NHL:n playoffeissa? Kuisman Flyers ainakin tipahti…

Kollektiivista kantaa ei tähän aiheeseen nyt ole saatavilla, mutta kaipa se Selännekin voisi voittaa jotakin ennen eläköitymistään. Tai Numminen.

aika mielenkiintoinen näkökulma 11.9.2001 tapahtumista. Kannattaa vilkaista! http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=2260

Ei nyt jaksa. Ulkona paistaa aurinko.

eikös olis aika hyvä idea et jos mokoma soittais kevyitä klassikoitaan kuten kasvsn, koiruoho, rajapyykki, silmäterä sun muita balladeja tuskassa. ois siinä hevimiähet ihmeissään.

Ehdimme herättää noilla biiseillä ihmetystä viitisen vuotta, eikä se mitenkään erityisen hyvältä idealta silloin tuntunut.

Mikä on paras bändi?? ;D No hei.. LEM1 050506. Se oli absoluuttista parhautta kaiken kaikkiaan. kiitos teille.

Kiitti, kivaa ol.

Nyt ostan lutakosta ainakin sen sakaran saatana perkele paidan! JES!

Taitaa tuo malli vaan olla loppuunmyyty.

Kuumia Aaltoja Hämeenlinnassa. No huh.

Sellaista ne vaihdevuodet kuulemma teettää.

Hyvän keikan veditte eilen metalfesteillä! Kiitoksia siitä \,,/!

Hämeenlinna 6.5 hyvä jätkät!

Kävin kattoon teitä Hämeenlinnassa ja meininkihän oli mitä mahtavin! KIITOS!

Kiitos!

Voi vittu teidän foorumeita! Mutta eni vei 1973 vuosi synnytti vähiten väkeä mutta eiten väkevää! -T;Henkka Vantaan pohojalaanen jolla on karjalaanen akka

Asia epäselvä.

Hai sie! Lueskelin tossa äsken teidän kommentteja tohon 3.3.2006 Lutakon keikkaan (jossa itsekin olin ja joka oli aivan mahtava! livenä teitä ei voita mikään!). Niin ja siinä oli, että kävitte Free Timessä ja lanseerasitte sinne Mokoma-drinkin. Voisitteko ystävällisesti kertoa, mitä drinkki pitää sisällään? Ja oletteko tulossa Free Timeen 15.6 Lutakon keikan jälkeen? Minä olen itse tulossa keikalle ja juomaan ehkä kaljaa Free Timeenkin. Joten olisi hauskaa pyytää Markolta nimmari. Kertokaas vastaukset näihin jos huvittaa.

Kyseinen puolen litran drinkki piti sisällään tunnelmasta ja nestehukasta riippuen 2-4cl kossua, 8-12cl valkoviiniä ja loput soodaa. Baariin lähdetään spontaanisti, jos ylipäänsä lähdetään.

Voi veenus!!! Eteleäpohjalaanen 33 vei voi ku rakaastaa teitä! Jos mä olisin olluna oikees paikas oikeeseen aikahan niin mitä olis tapahtunu? Vitun isoo pieru. -Henkka

Henkka on sekaisin.

Halitulajallaa hilipatihippan ja lallallaa, kun joku lähettää tänne viestin, niin näettekö te niistä lähetysaikoja tai kuka viestin on lähettänyt (jollain nerokkaalla vakoiluohjelmalla)?

Lähetysaika näkyy kyllä. Ja eiköhän ammattilaiset selvitä ainakin lähettäjän koneen IP:n, mikäli viesti sellaiseen antaa aihetta (laittomuudet tms.). Käytännössä viestit ovat siis kuitenkin anonyymeja, joten kikkeliskokkelis vaan ihan vapaasti.

Joku kertoi että joku Mokoman jäsenistä pitäisi Opain nimisestä yhtyeestä? En itse ole mistään saanut varmaa tietoa ja olisi mukava tietää jos joku Mokoman muusikoista pitää siitä.

Vastausvuorossa oleva ei ole kyseisestä yhtyeestä kuullut, eikä myöskään muista kenenkään siitä höyrynneen keikkabussissa.

hehee meillä oli äidinkielenkoe josta en osannu paljo mtn tehtäviä mut yhen minkä osasin varmuudella nii ku Aleksis Kivestä piti tehä essee/kertomus nii mie tiesin sentää että hänen viimeiset sanansa oli “minä elän”… mistähän tuo mahtaa johtua että juuri sen tiesin? joo mut ootte w*ttu parhaita, tuskassa nähää ja varmaanki kalajoella!! \,,/

No niin, nuoriso on pelastettu. Tuskassa sitten!

Paras keikka mitä teiltä olen nähny oli eilen Lemillä, vaikka lyhyt oliki. Kiitos!

Heh, eipä kannattaisi rohkaista. Valmistautuminen ei ollut kaikkein ammattimaisimmasta päästä.

Hyge: “Mite tän oven saa auki!?!” Mokoma & Stam1na: “Vedä sitä!” Hyge: “Veä~ä sitä~ää” Mokoma: *Vetää oven auki* Hyge: ” %&¤#¤ VETÄKÄÄ V*TTU FINGERIÄ #¤%&¤#!!!” Hyge, ei mitään henkilökohtaista, mutta nauroin pask*t housuun kun kuulin tästä 😛 ihan pirun hyvä läppä ..

Ei se ihan noin mennyt, mutta olihan se taas fiksunoloinen episodi. Se ovi oli oikeasti lukossa.

Kiitos hyvästä Nostruin keikasta näin jälki käteen mutta kuitenki.Ainii ostin nosturin keikalta se teidän Ärräpää T-Paidan.Mitäs mieltä pojat on Panterasta?

Pantera on ikuinen.

Lauantaiaamu kello kahdeksan. Olen ollut hereillä jo kaksi tuntia. Ilma ulkona on kaunis, linnut laulelee, aurinko paistaa ja kahdeksan astetta lämmintä. Tätä ei voi uskoa todeksi, talvi on ohi, eikä edes takatalvea ole saapunut. Ainakaan vielä.

Nyt kulkee.

ne katselevat minua…

Tarkista sepalus.

Mikä on Sakara-mukien nesteenpitävyyden tilanne? Josko niitä olis ehjiä Lutakossa myynnissä jo Sm3tanan tai sitten teitin keikalla viimesteen? Kun töihin tarttis kukkamukin tilalle pikkisen miehekkäämmän… Ei paljoa mut vähä. Niinja tsorgen jos sitä on miljuuna ihmistä jo kysyny. Mutta kun hienoja ovatten.

Mukihomma on toistaiseksi jumissa. Valmistaja tutkii asiaa.

Mitä mieltä pojat on Amoralista? Melkoisen hyvää kamaa omasta mielestäni.

Taitava yhtye.

pitkän killinkien pyörittelyn jälkeen kävin ostamassa teirän levyn. Sehän on HYVÄ! mun mielestä muusikoiden pitäs enemmän tehdä tekstejä omista kokemuksista/fiiliksistä ku joistain helvetistä tai taivaasta. ketä ne ny kiinnostaa.. No mut hyvää jatkoa!

Kiitos samoin.

vitsi the machete on kova!! ei tuomo nyt annalalle pärjää mut hyvä on sekin.

Pärjää se painissa, ainakin kreikkalais-roomalaisessa.

Moro! Onko Toolin 10,000 Days tullut jo hankittua? Mitä pidätte muuten kyseisestä orkesterista?

Mitä pidätte Tool-bändistä? Kai 10,000 Days -albumiin on tutustuttu? Uppoaako?

Pikkuisen on tainnut Tool jäädä etäiseksi joka ukolle, paitsi ehkä Hygelle. Paitamyyjä-Heilimo oli levyn hankkinut. Kuuntelemaan ei päästy, mutta kannet on hauskat.

Pelkääkös pojat hammaslääkäriä? Mie oon ollu tässä parin viikon sisällä kolmella hammaslääkäri reissulla, joista viimeisen tein tänään. Tuskaa teki kun hammaslääkäri setä tökki puudutspiikkiä hampaan viereen. Nyt on multi paikat ja ikenet laulaa hoosiannaa.

Vastausvuorossa olevalta poistettiin kerran hammaskiveä. Ei sattunut yhtään.

Qstockissa nähhään, oli nii vitun hyvä meno viime kesänäki!

Siellä sitten!

Tulkaas kundit vetämään uuden levyn keikka Tikkurilan vernissaan. Veditte siellä keikan noin 1- 2 vuotta sitte .. en tarkkaan muista. Siinä muutaman neljön kopissa teidän soundi kuulostaa todella hyvälle!

Taitaa jäädä Vernissa tältä keväältä väliin. Kassellaan joskus toiste.

Marko olit Joutsenossa käymässä!!!

Toisinaan Marko poistuu viidakosta ja liikkuu kaupunkien kaduilla kuin kuka tahansa meistä.

Kun kuulin Kuoleman Laulukunnaat ensimmäistä kertaa en pitänyt sitä yhtä hyvänä kuin TMRH:a. Olin ehkä jopa hieman pettynyt siihen. Nyt useamman kuuntelukerran ja livekeikan myötä olen kuitenkin huomannut levyn olevan erinomainen ja biisien toimivan livenä kuin kiinalainen demokratia. KIITOS!!!

Öh, kiitti.

Morjen Marko! Menikö vappu oluen juonissa vai simaa juodessa??

Marko vastaa: Ei kumpaakaan. Söin hyvin, ruokajuomaksi riitti maito.

Soitit muutes Janne aivan tanan hyvin siellä nosturissa, pienistä ongelmista huolimatta! Kiitos loistavasta keikasta ja kiitos avoimesta haudasta! Oli loistava meisinki!

Janne vastaa: Kiitos tanan loistavasta palautteesta.

jännittääkö ennen keikkoja?

Pikkuisen jännittää aina.

Pakko kommentoida tuohon kopiosuojaus juttuun, että Sakaralle iso kiitos, että ette käytä kopiosuojausta kuluttajien riesana. Suojaukset tullaan aina kiertämään ja levyt löytyvät netistä aina ilmestymispäivänä. Itse latasin viime kesään asti kaikki levyt laittomasti, mutta sitten ‘valaistuin’, ostin kaikki lataamani levyt aitoina, ja tulen täst edeskin ostamaan. Henk. koht. saan helvetisti enemmän musiikista irti kun olen levyn laillisin keinoin hankkinut ja tukenut artistia. Kopiosuojaukset ovat vain riesa, moraali on ainut keino, jolla levyjen lataamista laittomasti voidaan vähentää.

Juuri näin!

Terve. Luultavasti monesti jo kyselty, mutta kun en löytänyt vastausta niin kysyn itse: Onko enää mistään mahdollista saada Stn prkl-paitaa, kun Tampereelle jutustelin Heilimon kanssa ja sano niitä olevan jossain jemmassa muutama jäljellä. MISTÄ VOIN kyseisen paidan ostaa??? Hyviä jatkoja ja kesän rientoja odottaen, MOI!!

Taitavat olla loppu.

Tuliko kukaan tallentaneeksi otoksia Nosturin keikaltanne? Olisi kiva nähdä niitä. Laittakaa jos niitä nyt löytyy?

Kokoamme jossain vaiheessa taas kuvakimaran. Eiköhän siihen jokunen otos päädy.

Aion mennä tänä kesänä katsomaan Mokomaa Rovaniemi Rockiin. Se on samalla ensimmäinen kerta kun näen yhtyeen livenä!

Se on myös ensimmäinen kerta, kun näemme sinut livenä!

olisi muuten jännä nähdä teidät esiintymässä naisiksi pukeutuneina, hieman vaihtelua

Aika tuore idea.

Wow! Nyt näyttää hyvältä. Näen teidät ainakin neljä kertaa kesän aikana. Aika kivaa!

Jep!

oli muute mahtava men nosturissa vaikka vähän myöhää tulleeki mut ei sillä väliä HIENOA!

Kiits!

onkos teillä tulevilla keikoilla lämppärinä kenties ajattara yhtye? koskinen jossain puhu että te saattaisitte yhteiskiertueelle lähteä…

Ei ole yhteiskiertueesta ollut puhetta, vaikka hauskaa se olisikin.

Mitä mieltä olette…eeeiipäs kun Arvostatteko Tanja Karpelaa ja hänen edesottamuksiaan?

Karpelan edesottamukset ovat ainakin vanhojen kuvien perusteella kunnossa.

“Ei muuta kun ei anna periksi, ja huumori yllä, ja ei kun lisää p*skaa housuun.”… -Klunssila? Ja on tuttu myös pohjosen miehen runo: Viinaa juuaan, korttia lyyään naisia riiataan ja rähjäillään. Ystävämme Rovanniemeltä 😀

“Kyllähän se sitten aamulla krapulassa vituttaa.”

Mimimimikäs uusi kitara sillä Tuomolla on?

Tuomo vastaa: Aika pitkälti tällainen Viper. Väri on vain punainen ja mikit vaihdettu Seymour Duncanin passiiveihin. Niin, ja lapaan on maalattu Laulukunnaiden lintukuvio.

Jumazuik, putosin tuolilta kun luin tosta kalenterista että tulette taas lutakkoon. Loistavaa. \,,/ ootte parhaita.

Työ ootte sitten mun ehdottomat suosikki äijät!!! Kiitoksia kun saavutte Lutakkoon! KIITOS!!!

Lutakossa myö taas rokataan. Uusia kujeitakin on mietitty ihan tuota keikkaa varten. Esimerkiksi Kuoleman laulukunnaita pudonneet rallit mahdollisesti vedetään siellä.

No mitltäs se hevimeininki kuulostaa jos ei “jeejee” :D:D “öri öri kansalaiset” ??

Jeejee.

tuomo. tuomon kitara ei kuulunut kasinon keikalla tarpeeksi selvästi, miksei? hatetti kun tuomolla oli “kuu saa valonsa auringolta” biisissä aivan loistava kitarasoolo ei kuulunut. prkl.

Tuomo vastaa: Vaikea sanoa. Jos olet ollut sijoittuneena esimerkiksi suoraan Kuisman kitarakasan eteen, niin todennäköisesti meikäläisen vingutteluista ei paljoa kuulu.

Miksette te tuu porin jazzeille?

Kiinnostavilla keikoillakin business-vieraat kuulemma vaan möykkäävät niin, että hento soitto ei kuulu mihngn. Caspar Brötzmann saattaisi kuuluakin.

Jippii.. Mokoma posse soittaa rovaniemirokissa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Perkele

Jee!

Janne! Onko ne Balbex palikat hyviä kun äijät niistä rumpalit.net foorumissa niin vaahtoaa? en tunne ketään kuka niillä olisi soittanut. Teikäläisellä asia meininkiä toi lyömäsoittaminen!!!

Janne vastaa: Äijät vaahtoaa, se on niiden työ. Testaa ite, kyllä niistä pitäisi sopivat palikat löytyä känsäisempäänkin käpälään.

Onkohan teillä hieman liian vaikeita biisejä tuolle rumpalillenne, kun Nosturin keikka svengasi kuin kolmijalkainen hirvi.

Janne vastaa: Nyt lyödään lyötyä. Lue keikkaraportti ja svengaile kätees.