Marko mennäänkö naimisiin? <3

Ei se nyt ehdi.

Moro Santtu!!!! No miten on mennyt? Mulla on huono homma kun en pääse kattoo teitä 15.6 lutakkoon koska meen kalajoelle reissuun. Mut nään kummiskin teijät jossain.

Santtu vastaa: Ihan hyvää, kiitos kysymystä, mitä ikinä sitten kysyitkään.

Onks keskiviikkona Turus viel rätei ja lumpui myytävänä?

Pitäisi olla.

Heippa vaan pojat. Mikäköhän mahtaa olla teidän Turun klubin keikan alkamisajankohta??

Kysy Klubilta.

tuossa vanha mummo katto euroviisuja ja totes että onko se loiri menny taas ryyppäämään ku on ton näköseks menny :]

Heh. Satsin paras.

tääl humiseE

Jep.

Jannen kehotuksesta (on muuten sit hyvä puhumaan ympäri) ostin tektiileitä Lappeenrannan keikaltanne, mut jotain jäin kaipaamaan valikoimasta. Miten olis ukkolippis, jossa olis siivet takana? Kyllä olis ostajia kuulkaas! Provinssissa nähdään! T.Kasvot kohti itää täältä etelästä

Ukkolippis? Nyt ei tajua.

Hard Rock Hallelujah!!! PERKELE!

eikö ookkin mahtavaa… lordi voitti!

Lordi on paras!! Hevipertit kunniaan!!!

Näin Lordin musiikillisena kolleegana tulee mieleen, että onko oma musiikkitouhu nyt naurettavaa “euroviisupaskaa”, vai ovatko viisut muuttumassa parempaan suuntaan? Kyseisellä “laulukilpailulla” ei ole viime vuosina ollut juurikaan tekemistä musiikin kanssa. Nyt siellä voitti bändi joka esitti oman biisinsä. Se on hyvä asia.

Kampaatteko muuten ikinä tukkianne? 😀

Ei kun tukka kampaa meitä.

voi hitto tuota jääkiekkoa. Murtaa miehen.

SaiPan ja Suomen kannattaminen ottaa kyllä sydämestä.

Ostin liian ison hupparin. Saako sen vaihdettua vaikka jollain keikalla?

Onnistuu, jos se on vielä myyntikunnossa.

Luinpa vaan tässä että moksu… Tulipa vaan pikku mieleeni että Moksun paja Pikku Kakkosessa oleva lastenohjelma…

Selvä.

Tällanen erilaisempi kysymys : Mitenkä usein keskimäärin soittelette keskenään eli miten usein teillä on bändireenejä? Entä kuinka kauan yleensä puskette? 2-4 tuntia meilläpäin. kiip oon räshing, muistittehan Schuldinerin synttärit

Soittelemme treenikämpällä muutaman kerran vuodessa ja silloin yllättävän intensiivisesti ja “ammattimaisesti”.

omistatteko aseita?

Joo, niiden nimet on Vasen ja Oikea.

No, Kuisma. Nyt tiedät miltä Rebelhead kuulostaa. Ainakin meihin juntteihin se uppos niin että levy piti hakea keikan jälkeen. Mutta entäs sinnuun?

Kuisma vastaa: Hitto, piti harrastaa niin intensiivistä small-talkia Amoralin Silverin kanssa, että meni koko Rebelhead ohi. Ensi kerralla sitten paremmalla onnella.

execute me, mutta oli nyt pakko avautua, vaikka ei ihan oikea osoite olekaan. esitän vakaan toivomukseni Mokoma-Machetelaisille, käykää nyt edes joskus sitä saittianne päivittämässä! ois kiva tietää, heitättekö jotain keikkojakin joskus. kits.

Palaute osoitteeseen www.the-machete.com, kiitos.

Älkää tulko Poriin, pori on väkivaltatilastojen Michael Schumacher.Ei kun tulkaa sittenkin. Pitkätukkaset, meluavat taiteilija-hipit nääs tuovat inhimillisyyttä, kulttuuria ja sivistystä villiin länteen. Siis elämänmakua.

Kuulemma. Poistumme keikan jälkeen suoraan hotelliin käymättä grillin kautta.

mokoma on kovin keikkabändi mitä oon ikinä nähnyt. joutui pakkahuoneella väkisin moshaan vaikka kuinka niskaan sattui. kivaa oli. marko oot symppis!

Kiitos terveisistä!

Teräsbetoni on kunnon sankari heviä 😉

Selvä.

Hyge on sankari!

Pitää paikkansa.

Miks hoppareilla on housut sen näköset et ne olis paskonna housuun 🙁

Pitäiskö tätä kysyä mieluummin hoppareilta?

vannotteko veriveljeyttä saatanan kanssa? 😮

Mitä se meille kuuluu!

Vähä minul kesti kauan miettii et miten perkeleessä toi hävii toi mokoma-teksti tuolta oikealta ylälaidasta. Sitte tajusin et se muuttaa väriään. Juonikkaat pirulaiset.

Siitäs sait.

Vaikea sanoa? Ettekö ole kuulleet kylähulluja muka 😉

Ei olla. Luulisin niin. Resleep sen sijaan yrmyää tuhdisti.

vaikuttaako teidän mielestä kitaran mikit olennaisesti saundiin?

Tuomo vastaa: Toki mikit vaikuttavat. Selvästi ero kuuluu, kun koetat soittaa modernia metallia yksikelaisella jazz-mikillä. Mikäli vertaillaan erilaisia hevin soittoon tarkoitettuja mikkejä, on ero tietenkin pienempi. Riippuu sitten soittajasta, pitääkö tuota eroa olennaisena vai turhamaisena hifistelynä. Itse olen päätynyt soittamaan erilaisilla Duncanin passiiveilla, koska niissä on esimerkiksi EMG:n aktiiveja rouheampi soundi. Niissä on myös paras “fiilis”, kuten joissain porukoissa ehkä sanottaisiin.

olitte muuten torstaina imatran paikallisplätty uutis-vuoksessa. piti keskeyttää suomi-valkovenäjä ottelun kattominen ihan vaan sen takia, että luin kyseisen haastattelun. miitrikin oli saanut osansa haastattelusta 🙂

Nyt on hommat isollaan. Meistä oli lisäksi kuulemma juttu maaliskuussa Keski-Uusimaa -lehdessä..

——————————————–

19.5.2006

ootteko kuullu sellasta jenkkibändiä ku Hatesphere? Siin on nii perkeleen kovia poikia vetämään rässiä että rungot pois! Kuinka pitkä setti teil on muuten Tuskassa? vai tiiättekö edes vielä?

Eikös Hatesphere ole tanskalainen? Yhtä kaikki, Tanskan Hatespheren versio kappaleesta Caught In A Mosh on ihan perkeleen kova. Melkein voisi sanoa että se on parempi kun alkuperäinen.

Kuisma! Oliko V7:ssa jotakin vikaa kun et sillä soittanut Juvalla? Ps. Voit antaa sen mulle jos se on särki…

Kuisma vastaa: Vaihtelu virkistää, sano mummo kun toisen kuoppaan pyy pivossa lankesi.

Down Pakkahuoneella, joko on liput hankittu? Hyviä jatkoja kiertueelle. Kesällä törmätään useampaan otteeseen, koska olen niin sanottu fani. WTF?!

Ei oo. Kesällä nähdään.

Marko, mitä on rakkaus?

Kysy joltain asiantuntijalta.

Kuisma! Jos pelaat Half-Life kakkosta niin kokeileppa Counter-Strikeä ja sen jälkeen kuuntele Staminan Viisi Laukausta päähän! Ei varmaan riitä.

Kuisma vastaa: Kassellaan. Ei ihan hirveästi polttele, sillä Counter Strikeä pelattiin Jallun, Anden ja Perttilän kanssa 2000-luvun alussa ihan tarpeeksi.

tuleekos lemin keikasta kuvia??

Ehkäpä.

Muhkeimpia lyriikoita ikinä missään koskaan!Ei niistä saa tarpeekseen millään.Anpiliivöpöl!

Kiitos.

Jees, pakko kiittää jälleen mahtavasta musiikkielämyksestä. “Mieli sydäntä syyttää” on aivan järjettömän upea tekele, menee samaan kastiin kuin Damage inc., Chief rebel angel ja Harlequin forest. Harvoin törmää kappaleisiin joissa sanat/sävel sopivat yhteen näin loistavasti mutta Mieli sydäntä syyttää on juuri sellainen+ Soolo kruunaa koko roskan täydellisesti. Lisäksi täytyy kiittää teidän top 5 listojanne, niiden kautta on löytynyt kaksi tajunnan räjäyttävää bändiä; Strapping young lad ja Meshuggah. Kiitos siitä. t: Crosby on kuningas

Kiitos kehuista. Kiipeääköhän Crosby paremmin kypärään kun valko-venäläinen?

voisko noista herra hyrkkään tatuoinneista saada kuvia jonnekkin? ja miksei muidenkin =)

Tatuoinnit vilahtelevat promokuvissa sen verran kun on tarve.

Hitulainen! Sakaran tuotoksista maksaa hymyssäsuin. Mahtavaa, kun teette yhteistyötä Stam1nan kanssa. Teidän molempien uutukaiset ovat tämän vuoden selkeösti parasta antia. Vieläpä kun levy-yhtiönne vuoksi elän kuvitelmassa, että tuotoksiinne viskatut eurot menevät oikeaan osoitteeseen, niin mieli hyvenee hyvenemistään. Tackar och bockar!

Sakara vastaa: Kiitos ja kumarrus. Taas jaksaa vääntää.

Aiottekos jäädä Provinssiin tiirailemaan muita alan edustajia..? Esim Herra Townsend on ainakin allekirjoittaneen MUST listalla Moksun lisäksi..:)…, kun se Rytmikorjaamon keikka painui unholaan liiallisen virvokkeiden nauttimisen vuoksi :D….

Provinssissa olisi tarkoitus hengailla koko viikonloppu. Saas nähdä kuin käy.

No mikäs on kun kitaristit eivät suosittele Ibanezin rg1570:aa? Onko se jotenkin huono kitara vai eikö ole kokemusta? Veikatkaa edes meneekö pahasti metsään jos sellaisen ostan.

Kuisma vastaa: Kokemukseni Ibanezeihin rajoittuu UV777:n ja RG7-621 -malleihin. Hyviä soittimia. Omani myin pois.

On nykyään näistä festarinjärjestäjistä tullu ovelia homoja, ainaki Qstockissa, mokoma ja diablo eri päiville nakeltu eikä ihan joka ukon kukkaro veny puolta sataa euroa maksamaan pelkästä sisäänpääsystä kummallekki päivälle. entten tentten…

Niinpä, ei se ole tyhmä joka pyytää. Ehkä pyytäjä on sitten ovela homo, vaikea sanoa.

ja sinä kärsit kaapin alla

Niin sinäkin.

Onks kylähullut -hyvä yhtye?? :D:D

Erittäin vaikea sanoa.

[ei tarvi julkaista] Sivuston toimintaan liittyvä palaute olisi vähemmän luotaantyöntävää antaa kuten nämä kysymykset eikä tuolla tavalla sähköpostilla. Fake no more -linkin päässä on “Not Found”. T:Samuli

Seittimestari vastaa: On mukavaa jos pystyy vastaamaan palautteenantajalle kiitos, joten julkaisin tämänkin. Eli kiitos Samuli, linkki on nyt kunnossa.

Moro Marko! onko sulla tai muilla teistä MSN Messengeriä? ja jos on niin saanko sen osoitteen koska mulla ois hyvät jutut tiiossa. Annan sit mun mese osoitteen jos saan sen teijän osoitteen. Käykö?

Oha se varma.

moro Tuomo! kasselin mokoman DVD:tä tässä eilen niin kyllä sää Tuomo osaat kaiken!!!

Tuomo on kone.

E T T E K Ä L O P E T A ! ! !

Heh.

Moro! Olisko mitenkä mahollista lähtee läpyttelemään ilosaaressa biisillä, Seitsemän sinetin takana? oli itelle uus tuttavuus tuo dvd:n kautta. hyvä dvd muuten! *Ei tarpeen julkaista tätä kirjotusta nettisivuillanne!* t. loiri, oulu

On mahdollista. Kassellaan biisilistaa myöhemmin.