onneksi lutakossa voi teitä kuullastaa suruuni sitä kun tuskan lauantain liput loppuunmyyty.

Vai että sil viisteen on pääst käymään. No myöhä nähhää Lutakos sit!

MARKO, sinulle kysymys(siä). Ensinnäkin, ennen Valun julkaisemista, jännittikö paljon? Kun parisen vuotta(?) olit hommaa jo junnanut eteenpäin ja nyt oli h-hetki. Ja toiseksi, kuinka vanhoja vanhimmat Valun biisit ovat? Sehän on kuitenkin eka levy, joten löytyykö sieltä kenties viisitoista vuotiaana keksimiä riffejäsi yms..? Kiitos!

Marko vastaa: Innostus oli niin kova, ettei levyn tekemistä ehtinyt juurikaan jännittää. Olen soitellut ennen Mokomaa useissa bändiviritelmissä (mm. kitaraa Slumgudgeon nimisessä bändissä), joten paria vuotta vanhempia riffejä ei Valulle enää liiennyt.

Markolle kysymys.Tunnetko yläaste vuosiltasi semmoista koulukaveriasi kuin Sami Pesonen.On nimittäin meidän koulun opettaja ja kertoi että olisitte ollut samalla luokalla???.

Marko vastaa: No niinhän me oltiin ja tukkaa kilpaa kasvateltiin. Oi niitä aikoja. Sanohan Samille lämpimät terveiset!

stam1na on huono T:julmettu

Täähä o Julmetun huono läppä.

kör..aiemmin puhuin albumin hiekkapaperin raavinnallisesta vaikutuksesta… noh,elämähän se lopulta raapii kuin hiekkapaperi,MUTTA tämä levy antaa sille verbaalisen vastineen…

Mie en nyt ymmärtänt mitä sie höpiset hiekkapaperiloist ja raapimisist.

Terve! Oisko missään kuvia Stam1nan uusista paidoista, ei Stam1nan sivuilta eikä Sakaran sivuilta löytyny.

Siun täytyyp kysyä asiaa Stampa pojilt. Höie webmasteri vois varmaa tuollasetkii joutessaa nikkaroia.

mikä se oli turun keikalla se lainattu veisu?

Se olt Avoin hauta -nimine veisu, aluperäselt nimeltää Open Casket. Se o semmose orkesterin itkuvirsi ko Death.

Voiskohan Mokoma nimiseen bändiin liittyä kitaristiks jotenkin hienosti??

Elähä sie hulluja höpäjä. Meil o kaks kitaristii ja vaik ei ne kummosii oo ni niil myö koitetaa pärjätä.

työ voisitte päivittää näit sivui useemmin ni olis mullaki jotain elämää

Ei myö vasite hiastella. Ain ei vaa kerkii.

Oottako kuullunna Resleep-Orkesterista? Voin sannoo että kaannattas ettii jostain niiden levy ja kuunnella. Perkeleen kova!

Ollaaha myö. Erityise potentiaalist porukkaa.

Hei, tässä fani! Olisi taas hienoa, jos laittaisitte sen punkki-vaihteen päälle lutakossa. Olisi kiva kuulla houkkaa ja vihollisia. Ja toinen toivomus: viimeksi ei tullut “täyttä ymmärrystä vailla” biisiä. Se olisi kiva kuulla livenä. Eipä muuta, hyvää kesän alkua teillekin!!

Myös pannaa siun toive korva taa.

Marko, eikös sulle koskaan tuu jano, ku sä et kuulemma juo?

Eihä myö tämmösii huumorkysymyksii mittää nokkelaa keksit.

Millasissa töissä ootte ollu ennen mokomaa? onko teillä koulutusta mihinkään? ei sitä ainakaan musiikista kuule…

se ois niiku 16 wee meikällä täynnä huomena(Torstaina) ja syksyllä lukioon opiskelemaa.. minkäslaiset opiskelutaustat mokoma-poijjailla on? ps:ootte w*ttu parhaita\,,/

onko teillä muuten oikeita töitä vai tarviiko teijän ees tehhä? jos on ni kuka on ja missä?

Mokoman vellokset hyö ovat kovastkii kouluttautunt sakkii. Ylioppilast o jokase soittimen kahvas, ja jatkotutkintoloitaki on keretty juoste kuste tekemää. Joku on olt iha yliopistoskii. Ja väitätsie hippi et muusiko työ ei ois oikeet työtä? Niin muute väitetää myöki. Kyl myö ain välil tehhää muitakii hommii, mut ei kovinkaa ussein.

Ootko sie Marko oikeesti absolutisti? Mie ihailen sinnuu.

Nii mieki sinnuu. Kovast.

Kova setti sitten tuskassa eiks je?

Myö männää sinne kokkeilee.

Mitä mieltä ootta Dimarzion mikeistä, onko mihkää?

Ei myö noie mikkilöije ja hessuloije päälle osat sannoo sen paremmi. Kuismal oli Ruhtinaal ja Kurimuksel DiMarziot, jote siu pittää ite kuunnel.

TERVE POJA!! hei ny olis tosi tärkeet kysyttävää… mihin aikaa alatte soittaa DBTL:lässä? menen kerta töihin yö vuoroon.. i have to know.

Ehä myö tiiet tollasii. Siun pittää ottaa Google kauniisee kättee ja selvitel tää homma ite.

Mitä HC suomi punk bändejä diggaatte tai diggailitte silloin joskus 80-luvulla vaikuttaneita???Onko Terveet Kädet,Rattus,Riistetyt,Varaus,Kaaos vai mikä???

Noitte siun mainitsemies klassikoijen lisäks täs ois muutama yläasteaikaine eli pikkase tuoreempi suosikki: CMX, YUP, Käskynanto, Radiopuhelimet, Riistanhoitoyhdistys, Valse Triste, Euthanasia, Rytmihäiriö, Kohu-63, ja Pengermän Kauneus. Noitte poikain demoloita kopioitii c-kasetilt toiselle nii et tupladekki vaa kärys.

siitä tietää että on ollu hyvä keikka kun huomaa keikan jälkeen että otekäsi on veressä. nii ja onko se teijän mielestä perseestä että porukka hakee netistä teijä biisien tabeja ihan sen takia että haluaa treenata hyvää musaa. “nyt jos me tehhää traama ni sehä on hyvä sillo, mut minkä vasitella v*ttumaine tehhää”

Keikoil sattuu ja tapahtuu kaikelaist. Noit tabulatuuriloita saap ladata Mokoma luvan kans ainoostaa mokotab.tk:sta (myöhemmi vissii fcmokoma.com). Muut o kaik laittomii kopioit. Mut myöhä ollaa toki kovast otettui jos työ meiä biisilöit soittelette.

terve.miten mie saan keikkajännityksen pois?käsi kramppaa niin ettei meinaa plektra käessä pysyä.ja sitten semmonen että ku tykkään tuota tukkaa heilutella keikan aikana, ni on seuraavana päivänä niska niin helvetin kipeä.miten voi heilutella ilman seuraavanpäivän saatanallisia kipuja?

Usot sie et tuoho ei oo ku yks lääke: keikkoje soittamine. Eli ei muut ku hyvät tulevaisuuet siulle, kyl se siit sit lähtöö.

herve! haluan varmistusta asiaan : Olen salossa töissä ja äskön kävin syömässä (klo 11) ja näin tasan samannäköisen rotevan mieshenkilön kun Kuisma. Voiko olla hän?

Ei se olt tuo meiä Kuisma. Ehkä se olt joku toine Kuisma.

Mokoma Kivenlahdessa tämä on helvetin hieno juttu, en olis paikallisena ikinä uskonut tapahtuvan. muistakee pojat tutustua paikallisee baarielämää!

Ei myö taijeta espoolaisii poikii ja tyttölöitä lähtee kuppoloihi tervehtimmää. Myö männää isol kirkol ku kert tääl päi ollaa.

Onko Jack Bauer maailman kovin jätkä vai elänkö illuusion täyttämässä maailmassa????mau

Myö ollaa kans asiaa pohittu ja myö tykätää et Harry Callahan voittais Jack Bauerin millo vaa. Jack ei ehtis tilailla mittää ohjusiskuloi ku Harry ois jo lasettant nelivitosella luodi häne naamaa.

On se aika kova juttu, helevettiläinen provinssissa päälavalla!Mahtavaa odotan sitä kuin kuuta nousevaa. Sen tietää jo että täytyy valmistautua sekä henkisesti että fyysisesti siihen rusikointiin. Ja sitä paremminhan se menee kun jännittää, kuten monesti sanotaan. Vaan kyllä minä niin vihaan sitä kun on itse hentoisempi rakenteeltaan niin pitää mennä vahtaamaan paria tuntia ennen lavan eteen että saa jonkinmoisen paikan. Sitten niinkuin viimeksi provinssissa Nightwishin keikalla, joku jääkaappipakastin-yhdistelmä äijä tunkee eturiviin juuri meikän riesaksi tuhannenpäisään olevan emäntänsä kanssa joka kirkuu nuotin vierestä koko keikan korvaasi leikkien Turusta ja röhnöttää puoliksi päälläsi niin että on koko keikka pilalla. Eikä siitä poiskaan pääse. Kyllä tällä kertaa täytyy keksiä joku metku että tämä ei toistu. Perhana vieköön.Hommaan puu jalat.

Tuoha vois olla hyväkii idea! Mut kyl jännittää meiki ukkoi. Et ollaa sit kaik siel paskit housulois.

Kiitän sivujenne päiväkirja rustailuista ja siitä että joku edes niitä jaksaa kirjoittaa. Erinomainen keksintö. Mielestäni tämmöinen meininki on juuri hienoa, muuten tuntuu että bändin jäsenet jäävät joksikin tuntemattomiksi henkilöiksi, josta ei voi paljoa sanoa. Näin tulee persoonat lisää esiin sekä saa edes jonkin moista “kontaktia.” Tämä minusta myös kertoo siitä että bändi myös välittää faneistaan kun jaksaa kirjoitella. Ei ole kusi noussut päähän minkäänlaisissa mitoissa. Kiitos ja kumarrus, kyllä mokoma vie.

Tällase pallauttee äärel meinaa isolkii miehel mennä tunteilu puolel. Kiitos siulle!

Onko Mesa hintansa veroinen? Olisko Marshall kelpo korvike jos Mesa ottis ja lähtis?

Nuoha o molemmat omanlaisii myllyi. Sie päätät ite kummast sie enempi tykkäät.

Tervetuloa Kiikalan metsään! Aivan uskomatonta, että olette tännepäin tulossa. Pakkohan se on tulla keikka katsomaan, tuskin tulee tällainen mahdollisuus ikinä toistumaan. -Mokomakin poika-

Oha tuo melko eksoottine kokemus, mut innollaha myö sitä ootellaan. Huomen sit!

Tuli tässä mieleen uutta Slayeria odotellessa, että mitä Mokomalaiset tykkäsivät God Hates Us All:sta?

Kylhä myö siit tykättii.

Olette parasta maailmassa! <3

Nii työkii.

Osaatko Janne tehdä kurkipotkun kierteellä?

Janne vastaa: Ai että osaanko? Miehän oon keksinyt sen.

Onko herra rumpalilla piilarin, kun se simmut on niin kivan siniset?? Tahtoo kans!! Ootte ihanii!! <3

Janne vastaa: Ja minä kun tilasin ruskean ja perseeseen.

Haluisitteko te et mäkin toisin teille mokkapaloja?!?!? Mein äidin reseptillä tulee kans hyvää suklaakakkaa. Itse olen vääntänyt suklaakakkaa jo 10-vuotiaasta asti. Olen siinä mestari. Entä te?

Tuommonen alakouluhuumor ei meihi pure. Eipä vissii.

tulkaatte tänne.

Siehä yrität ol sutki! Ehä myö tiietä mis se siun tänne ees o.