Katos Mokomaa!!!!!!!!!!!

No kato kato!

Paljonko syötte päivässä?Lasketteko kaloreita?Oliko hyvä kysymys?Omasta mielestäni olen nero ja suuri taiteilija.

Taiteilijat eivät syö. He elävät sikareilla ja punaviinillä. Paitsi Marko, joka ei edes polta tai juo.

Mistä voisi löytää teidän biisien sanoituksia ?

Levyn kansivihkoista, senkin varas.

Älkää vaan pitkään aikaan lopettako tätä palstaa tai musatouhuja. Me muut, Mokoman ystävät menetettäisiin niin paljon ilman teitä. Kiitokset Mokomalle.

Ei lopeteta, kiitos kannustuksesta.

Aiotteko osallistu Slayer-päivän viettoon? Onko Sakara kiinni tiistaina? Parasta olisi, muuten…

Pitää nyt odotella että saako se Hyge järjestettyä huomenna synttärikutsut. Pitäähän niitä 23-vuotispäiviä jotenkin juhlia.

Mikset Kuisma myyny mulle tota Ibanezia?!?!

Et kysynyt.

onks kuisma sun etu vai sukunimi?

On.

Kuoleman Laulukunnaat on soitettu Mesan kamoilla, right? Ja aikasempi tuotanto 5150:lla, right? Miksi olette päätyneet tähän ratkaisuun?

Koska Mesat on w*ttu PARHAAT!

Jepo jee. Tässä itsekseni katselen ja kuuntelen mokoman dvd:tä ja tuli sellainen juttu mieleen että olisko mahdollista kuulla avoin hauta ilosaaressa? Tekisitte ainakin yhden mokoma diggarin iloiseksi ja varmasti monen muukin. Houkkia kaikki tyyni. hauskaa tässä on se että avoin hauta oli ensimmäisiä biisejä mitä koskaan kuulin mokoman esittävän. Mokomaa olen mainostellut monelle kaverille onhan se sentään paras suomimetalibändi ja minun mielestä koko maailmassa, kiitos teille. Ilosaari ei tule olemaan ainoa keikka missä tänä vuonna tulen/tulin teidät näkemään. Kiitos vielä kerran. Mahtavaa!

Kiitos itsellesi! Kassellaan sitä biisilistaa sit heinäkuussa.

Sellasta vaan, että odotan he-le-ve-tis-ti Provinssi keikkaa PÄÄLAVALLA!!! Ps. viime vuonna päälavalla Kotiteollisuus, nyt te, ensi vuonna Diablo ja sitte Stam1na, näin se homma etenee vai hä?

Niin mekin. Vatta o ihan kuralla.

Viddu että oli vaikeeta rankata parhaat mokomat yhelle cd:lle autoon. Ihan liikaa hyvää settiä. No tällänen tuli jos niinkun kiinnostaa vähääkään. Valapatto, Lupaus, Punainen kukko, Uni tulla saa, Pahaa verta, Haudan takaa, Rajapyykki, Säästä sanasi, H.E.L.L, Hiljaisuuden julistaja, Kuu saa valtansa auringolta, Minä elän!, Täyttä ymmärrystä vailla, Lihaa/terästä, Vade retro satana!, Sudet ihmisen vaatteissa, Ärräpää, Teon teoriaa, Tästä on hyvä jatkaa, Poltetun maan taktiikka, Lujaa tekoa.

No mikä ettei. Siinähän on hyvä runko keikkasetille.

Soita paranoid!

Soitin jo.

\m/ MOKOMA \m/

Eipä.

Kuka päättää kiertueiden nimet?

Eräs pyöreähkö herra nimeltä Erkki.

kannattaako moshpittiin ottaa munasuojat?

Jaa-a. Vaikea sanoa. Mutta ainakin niillä voi tehdä sellaisen käytännön pilan, että sujauttaa ne keikan loppuvaiheessa edessä seisovan tosikon naamalle.

Morientes! Kiitokset Moksun jampoille verta ja hikeä tihkuneesta Turun keikasta – eiköhän Turkukin ole, viimeistään nyt, valloitettu?! 😉 Sellaista vaan, jotta nyt kun tuo Sakaran musta t-paita löytyy jo sangen monelta ja Sakara-tuotteita on muutenkin niin hintsusti, niin olisikohan mahdollista saada samanmoista, mutta valkoista Sakararikoookds-paitaa? Olis niinQ in ja pop 😀 T: eturivin pojjaat

Kiitos! Noita Sakara-paitoja on aina silloin tällöin mukana keikoilla. Että ei muuta kun onnea matkaan!

Onneksi olkoon!… mokoma on päässyt M.netin suosituimpien bändien listan 10nenneksi

Kappas vaan. Ja ihan kohtuu hyvässä seurassa näyttäisimme olevan.

Linkki Turun Klubin sivuilta eli kuvia 24.5. keikalta: http://www.djseb.net/klubigalleria/mokoma_240506/index.html Turun yleisö kiittää, meillä oli kivaa!

Kiitos samoin!

Webbimestari: linkeissä kysyttyä on virhe, mikätahansa aikaisempi “kysyttyä” osio menee aina 2.6.2006 kysyttyä linkkiin, vähän harmittaa kun ei pääse katsomaan aikaisempia kommentteja. jos tämä on tarkoituksella että saadaan tyhjennettyä aikaisemmat “kysyttyä” osiot niin sitten ei mitään, mutta luulen että silloin linkit aikaisempiin kysyttyihin olisi poistettu 🙂 T: O_o’ !?!

Seittiapina vastaa: Totta höpiset. Arkistoin tässä männäpäivänä toukokuun kysymykset, ja koska Päivitykset-palstan linkit osoittavat aina uusimpaan satsiin, joka on nyt siis kesäkuun satsi, niin siellä mentiin ihan aiheesta hämilleen. Korjasin virheen, potkin itseäni munille ja ripottelin tuhkaa päälleni. Vanhat kysymyksethän muuten löytyvät sivun ylälaidan alasvetovalikosta.

Läpsyykö tänään?

Ai kysyjän perse?

Minkähän paksusia kieliä sillä kuismalla on siinä 7 kielisessään?

.068-.010

Annalako on se joka ei kuppia ottelekko?

Annalahan se.

Päästäkää Tero vapaalle ni Rymssillä on on ees hauskoja äänihahnoja töissä.

Jos ei nyt vapaalle, niin ainakin viemme hänelle raikasta vettä bussiin, ja muistamme jättää ikkunat raolleen.

Mikä mahtaa olla (tähän mennessä) orkesterin eniten paineita/jännitystä aiheuttanut keikka ? Esim älyttömän 🙂 yleisömäärän vuoksi yms.. Vai aina rennosti ilman paineita..;)…

Jokaista keikkaa jännitetään. Tähän mennessä kovin kutina on ollut tämän kesän Provinssirockin takia.