mistäpäin santtu on kotosin? näytät niin pirun tutulta.. olen tätä miettinyt ja teitä kuunnellut………

Santtu vastaa: Aamuisin tuntuu siltä, että en ole mistään kotoisin. Iltaa kohden tunne yleensä vahvistuu.

Olikos Santtu ainoa mokoman hyyppä jonka pystyi bongaamaan Tuskassa vielä sunnuntainakin? Itse en muita ainakaan huomannut. Toivottavasti Santulta ei jäänyt saamatta kun menin häiritseen hänen juttutuokiota jonku hemaisevan nais-ihmisen kanssa. vai oliko se joku Lemin lampaista… no kumminki.

Santtu vastaa: Oli siel vissii joku muukii häiskä pyörimässä. Luulisin niin. Oisko niin, että siun bongauskyky on ollut ns. “rajoittunut”?

Kuoleman laulukunnat on kyl ihan perskeleen tiukka levy. Suomen paras bändi isolla P ;)Kiitoksia keikasta tuskassa !!!

Moi! Nyt laitettava näin myöhään kehut teitin uusimmasta levystä Kuoleman laulukunnaat. Ostin sen ilmestymispäivänään, ja kahden kuuntelukerran jälkeen totesin ettei aukee mulle. Otin sitten uudestaan kuunteluun pari viikkoa sitten, ja johan rupes aukeemaan!! Vaati ilmeisesti jonkinlaista kypsyttelyä, lailla hyvän konjakin tms,,, eli ihan pereleen hyvä on tuo tuotoksenne, kiitos!

Kiitos itsellenne!

missä voi nähdä kuu saa valtansa auringolta videon?

Televisiosta. Ja ennenkun suutut, niin oikeasti kyseista videota voi toivoa musiikkikanavien palautesysteemien kautta.

mä joudun lintsaamaan töistä sillon ku teil on dbtl:n keikka että pääsisin kattomaan teitä.onko järkee vai ei, vai miten se yks paska suomi-iskelmä biisi menikään.

Mahdotonta sanoa. Sleepy Sleepersissa sitä ei ainakaan ollut.

Wikipedia: “Vuoden 2005 loppuun mennessä Suomessa on Väestörekisterikeskuksen mukaan ollut kaikkiaan 310 Kuisma-nimistä henkilöä, joista yksi on nainen.” Mä luulin et Mokoma on äijäbändi. :O mikä shokki

Kuisma vastaa: Pitää paikkansa. Lisäksi vrk.fi paljastaa että olen syntynyt vuosina 1920-39. Samaiselta sivulta löytyy myös tieto että vuosina 1960-79 on rekisteröity yksi Mikko ja yksi Pekka-niminen tyttö. On sekin aika hauskaa. Sen sijaan poika nimeltä Päivi on tuon tilaston mukaan pelkkä legenda.

perskules, olen yrittänyt tilata The Machete paitaa mutta sähköposti temppuilee tai sitten se osote mihin lähetetää viesti ei toimi.Missä siis vika?

Vaikea sanoa. Jätä palautetta Massikan sivuilla.

oletteko testanneet yhden miehen moshpittiä kotioloissa? hyvä vaihtoehto jos ei jaksa säntäillä keikoille.. stereot täpölle ja tukka tuulimyllyksi..

Juu. Siitä alkaa olla tosin jo 15 vuotta aikaa.

En tajua Santun top vitosia. Karu äijä. (Qstockia odotellessa.)

Älä huoli, ei niitä tajua listan laatijakaan.