4,8 ja 361 ,wtf?

Ärsyttääkö?

Perhanan kovan keikan veditte Tuskassa! Harmi vaan kun en voinut osallistua moshpittiin murtuneiden luiden ansiosta. Muistatteko itse mitä kaikkia biisejä veditte? Ajattelin meinaan tehdä itselleni sekalevyn missä olis koko setti. Mutta kun en muista 😀

Kiitos. Ei muisteta biisilistaa mekään. Sori.

Ärsyttääkö?

Pikkuisen. On niin kuuma ettei pysty nukkumaan. Pakko bailata yöt läpeensä Suomen kuumimpien pintaliitojulkkisten kanssa.

Onkos pojat kuunnellut uutta Metallicaa? Nyt ollaan nimittäin menty ajassa taaksepäin! On nimittäin tulossa helevetin kovaa materiaalia sieltä päin! Metallican sivuilla on ladattavissa kaikki euroopan keikat ja muutamilla keikoilla soittavat myös uuden biisin ” The new song “.

Ei olla. Odotamme mielenkiinnolla minkälaista jälkeä ryhmäterapiassa tällä kertaa on saatu aikaiseksi, ja tietenkin myös minkälaisella virvelisaundilla on lähdetty louhimaan.

niin tuosta fontista joku kerkesi kysyä. tarvitseeko minun kysyä teiltä herrat lupaa jos käyttäisin fonttia vaikkapa omassa lompakossani tai pankkikortissani? vai pitääkö kysyä kirjalliset luvat =)

Tekijänoikeuslailla suojataan tekijän oikeutta päättää oman hengetuotteensa käytöstä. Mokoma-logoa saa käyttää orkesteriin liittyvässä yhteydessä, mikäli toiminnassa ei tavoitella taloudellista hyötyä. Emigren fonttien käyttöoikeudesta lisää Emigren sivuilla.

Tuleeko niitä vanhoja, kukolla varustettuja huppareita enää myyntiin? Ovat näemmä päässeet loppumaan ainakin nettiputiikeista. Sellainen ässä tai ämmä kelpaisi minulle nimittäin.

Re-issue tehtiin yleisön pyynnöstä ja niitä on taas keikoilla myynnissä.

heips….paljonko velottaisitte ihan lyhyestä keikasta häissä Porissa????Me ei tanssita valssia vaan biisixxxxx on valittu silmäterä …. so pliis mennäänkö konkkaan???? t: terhi. [osoite poistettu]

Emme tee hääkeikkoja, koska emme ole viihdeorkesteri. Päin vastoin.

Nonni. Stam1na, Mokoma ja Raised Fist ilosaaressa peräkkäin. Siitä sitten vaan ja heippahei huvud!

Jee!

Kuisma, miks siulla on poron nimi? kiva nimi sulla muuten on vaikka se onkin poron nimi.

Kuisma vastaa: Ei nimi poroa pahenna. Kerro sille terveisiä kun näet sitä seuraavan kerran. Nimeni taustoista hieman enemmän Wikipediassa.

Hei vaan Mokomat! Sellasta vaan että onkohan teillä puustockissa paitamyyntiä?

On. Luulisin niin.

Milloin tulee Mokomalta uus levy?? Ja milloin tee paarhaat biisit levy???? XD mokoma is the best…

Levy tulee kun sen aika on.

Joulupukki tässä terve! Onkos Tuomo ollut kiltisti? Jos ei ole ollut, niin olisi syytä parantaa käytöstä. Jos on, niin jatka samaa rataa. Ja olkaa muutkin Mokomalaiset kiltisti, älkääkä kiusatko Tuomoa.

Millon sie oot viimeeks käynt ulkona leikkimässä?

Hei, seuraaviin kysymyksiin ei löytynyt varmaa vastausta uuden levyn kansivihkosta: Kuka onkaan säveltänyt hienon teoksen, “Itken silmät päästäni”? Entä kumpi vastaa ekan raidan “Kiertäkää” – huudoista, Tuomo vai Kuisma?

Marko. Luulisin niin.

Hmph, miksi teidän pitää olla peräkkäisinä päivinä täällä Turussa (27.7.) ja seuraavana päivänä jo Oulussa (28.7.). Tulee kiire päästä ajoissa Qstockiin. Mahtuuko teidän bussinne peräkonttiin mukaan, osallistun tietty bensakuluihin. Olen hiljainen ja pieniruokainen, sisäsiistikin. Terv. [osoite poistettu]

Ei mahdu.

Santtu… Osta thunderbirdi basso

Santtu vastaa: Mie ostan seuraavaks kupin kahvia.

Onks Santtu krapulas “Kuu Saa Valtansa Auringolta” videos? =D

Santtu vastaa: Saatto olla näi. Tai sit närästi (elämä) muuten vaan.

Viihdyittekö Lahden keikalla? Oli ahtaalla lavalla nimittäin melko iloisennäköisiä muusikoita. (rykäiskääpä tänne kysy-palstalle samanlainen etsintätoimintoi kuin löytyy cmx:n sivuilta. toimisi)

Seittimestari vastaa: Sivujen tekniikan uusimista pohdiskellaan koko ajan. Kassellaan syssymmällä tai vähän myöhemmin.

Teettekö seuraavan levyn jälkee levyjä? ;P

Paskooko karhu metsään?

ettei kai suuttunu ku sanoin et teil OLI rumat kitarat? ;O

Jos anonyymien nettisurffailijoiden kritiikistä alkaisi suuttumaan, niin tässä saisi olla suutuspäissään ihan alvariinsa.

saaaaaapuu ETUETUETUETUETUETUKESÄ!!!

Nyt on kyllä oikea kesä. Mahtavaa on se!

Jaa Marko on juoksija. Kuinkas monta kilsaa on normilenkki ja montako kertaa viikossa?

Marko vastaa: Juoksen kuolemaa karkuun, muuta siun ei tarttee tietää.

tuskassa teitin intro oli kyllä niin hyvä että ihan nous teltta pystyyn. vielä ku äijät nous lauteille niin huomasin että olenkin mies

Oho.

Mitä huusit sille natsi järkkärille ku tuli tuskan pittin pistää poikki?

Marko kysyi mikä mahtaa olla pitin kanssa meininki. Hyvähän se oli. Ja muistetaan kuitenkin kaiken natsittelun ohella että festarivieraiden terveys on järjestäjien vastuulla.

Kiitos Tuska 2006 keikasta! loistava setti, loistava meno. Kiitän ja kumarran syvään. Ja iso kiitos Santulle kaljateltan yhteiskuvasta!

Kiitos terveisistä!

Kurimus-animaatio telkkuun!!! pakko

Laitetaan sinne mieluummin amerikkalaisia tosi-tv -sarjoja.