sanokaaha jäpikät jokaine semmone levy mikä on pyörinyt soittimessa eniten?

Marko vastaa: Mahdoton kysymys, on niin paljon sellaisia hyviä levyjä, jotka ovat olleet tehokuuntelussa ilmestymisestänsä saakka. Vai tarkoitatko kenties juuri tällä hetkellä eniten soivaa? PMMP:n Kovemmat kädet.

Santtu hei, Van halen sucks ass. Ja eikös se ensmäine levy ole S/T á la Led Zeppelin, eikä suinkaan I

Santtu vastaa: Jos joku sukkaa äässii, ni sie. Ja äitis oli s/t, ku siut sai.

Toki Santtu voisi paljastaa, liittyvätkö nuo listansa ykköset ja kakkoset edesmenneeseen yhtyeeseen nimeltä Kingston Wall…

Santtu vastaa: Eivät liity.

Annalahan kävis ihan jostai jenkkiräppäristä! =D Oletko haaveillut räpurasta? lael

Oha se varma.

Rokrok in Rovaniemi Rock. Veitte aivan PIIP hyvän keikan. Espesialli jäi mieleen punanen kukko ja pahaa verta. Taisi markollaki olla jonkulaisia ennakkoluuloja lapin rokkareita kohtaan ku lavalle astellessaan oli nii vittuuntunu ilime. mutta johan rupesi hymyilyttämään ku näki että tääläki päin osataan. Rokata. I<3SUOMI Tuomo, veä käteen.

Marko vastaa: Oli tosi mukavaa rokata Rollossa! Ja miulla ei todellakaan ollu mitään ennakkoluuloja eikä vitutustakaan tippaakaan, keskittynyt ilme voi kenties sinusta vain näyttää sadan metrin päähän vittumaiselta.

Kyl se on niin että Kuoleman laulukunnaat on jokaisen parisuhteista kärsivän hevimiehen levyvalinta! Kiitos tästä.

Eipä kestä. Ihan noin uteliaisuuttani kysyisin, että montako parisuhdetta sinulla on?

Haluaisin esittää pahoitteluni Rovaniemen & porojen & kylähullujen puolesta tapaus “kengän” vuoksi. Kuka pienieliminen yksilö ikinä omasikaan tuon kengänkuvatuksen, joka oli osua viihdetaiteilija Annalan otsaan, tullaan kivittämään julkisesti jonka jälkeen hänen selkänahkansa kiinnitetään Lordiaukiolle japanilaisten ja porojen ihmeteltäväksi. Kuohintaa unohtamatta.

Perkeleen isot kiitokset rovaniemirockin keikasta, tulettehan kattomaan Slayeria?

Vitsi jätkät rokkas Rovaniemi rockissa. Keikan jälkeenki tärisi vielä kädet ja jalat. uskomaton fiilis. kiitos siitä kuuluu teille. Unohtumaton keikka. Ens vuonna uudelleen? ;D

Oli loistava keikka Rovaniemellä, ainakin yleisön joukossa riehuessa. Miltä se se sinne lavalle näytti? Toivottavasti tulette ensi vuonna uudestaan.

Oli muuten loistava live Rovaniemellä poijat. Teitte siitä päivästä sen 25e arvoisen. Ja ainiin, Tuomo, thumbs up…:D

Kiitos Rovaniemi! Ensi vuonna uudestaan.

Moi pojat. olette nii lutusia

Hieman läskistyneitä and.

Kiitoksia Ruisrockin keikasta! Oli erittäin hauskaa ainakin pitissä vaikka pölyä oli liika ja oli hlvetin kuuma!

Kiitos Ruisrockin keikasta olin ekaa kertaa niin en tiänny mitä oikein odottaa MUT onneksi tulin katsomaan (se oli kyl suunnitelmassakin).Äijät oli Koko Festareiden Paras Bändi Stam1nan kanssa :P.Ja sit viel veditte takatalven niin tuli tosi hyvä olo kiitos teille.Takatalvi on meinaan eka biisi minkä teilt oon kuullut et kyl siin kyyneleet tais valua KIITOS!

Vuos sitten näin ekan kerran teijät Ruississa. Olo oli sen jälkeen hämmästyny ja olin “fantasioissa” 😀 Nyt vuosi mennyt. Nyt oli pittimeno jonka varmasti huomasittekin. Olin siellä ja kuulin jossai vaiheessa että “Kiitos pitti” vai kuulinko väärin? Mutta… Kiitos helvetin hyvästä keikasta!

Tuhannesti kiitoksia Ruisrockin keikasta! Alustana toiminut hiekka ei vain ollut oikein omiaan pittailuun, pöly täytti keuhkot samantien. Mutta itse keikka oli erittäin pätevä ja plektrakin tarttui mukaan. Kiitoksia ja DBTL:ssä nähdään jälleen! -WtS

Kiitos itsellenne. Mukavaa oli taas kerran.

Vittu oli rankka se tejän epämääräinen sirkusmusiikki siinä keikan alussa. Ei siinä oikein osaa taputtaa mukana…

Eipä!

mis mänttibussi on

Se oli hetken aikaa Stam1nalla, mutta oiskohan se jo nyt romutettu.

Markolta kysyisin, että miksi olet vähentänyt keikoilla moshausta niin rajusti? vai onkohan havainto vain minun päässäni. Sulla olis noin tajuttoman macho tukkakin mitä heilutella. t. kyttääjä

Marko vastaa: Kaikkea se sinäkin tarkkailet. Mie tykkään kesäsin tarkkailla mielummin vaikka vähäpukeisia naisia. Uusissa biiseissä on vähemmän instrumentaaliosia ja joudun käyttämään keikalla melkein kaikki tauot hyväkseni, että ehdin juoda vettä sen minkä laulaminen vaatii. Tukka heiluu ajottain Kukossa ja muissa vanhoissa ralleissa, jos muistaa heiluttaa.

Huomenna inttiin. Harmittaa.

Hajoa aamuihisi, mortti.

mullapa on kuisman plektroja.. Pöllin sen kauhajoella sun mikkiständistä, hähähähääh. Vituttaako?

Unohtu muutes tosta edellisestä viestistä, mistä oot tilannu noita plektroja? oli tosi hyvä

Kuisma vastaa: Enpäs kerro, hähähähääh. Vituttaako?

Mä tuun antaa teille köniin.

Selvä.

Tuattehan Laulurinteille punaisia Luu-t-paitoja?

Ne on loppu ja lisää ei tilata.

Tuota haku-ominaisutta odotellessa googlen hakuriviin: site:http://www.mokoma.com/data.php?sivu=kommunikoi ja hakusana. Kesiä!

Seittimestari vastaa: Kiitos vinkistä!

Kai sie Marko Italiaa kannatat sunnuntaina?

Miksi ihmeessä?

Kuvia tulossa lemiltä? Kivakumara?

Kassellaan syssymmällä.

Kuisma, kylläpäs ootte saaneet rautasen bändin kokoon. t veikko

Kuisma vastaa: Kiitos kannustuksesta! Pidämme itseämme onnekkaina tässä asiassa.

Onko mitään tietoa millonko oisitte turkuu tulossa ikärajattomal keikal? joku muu ku ruisrock, sinne en pääse

Sori, ei pysty tietämään.

Voititteko Hypocrisyn painiottelussa nummirockissa?

Ääh, painiminen jäi ajatukseksi. Hyvä näin.

Tervepä terve! Tuskassa ette kuulostanut läheskään yhtä hyvältä kuin tuossa helmikuussa pakkahuoneella, mutta meno oli kyllä kova tuskassakin. Pitissähän suurin osa ajasta kului, jouduin tosin käymään teltan ulkopuolellakin kun meinas lähtee taju. Kiitos tästä hyvästä keikasta! Tammerfestin pakkahuoneen keikalla luultavasti nähdään taas. Noh, asiani oli kuitenkin tämä: mikä olikaan kuoleman laulukunnailta poisjääneen biisin nimi, jonka soititte tuskassakin? En jostain syystä kuullut tämän nimeä.

Kiitos. Otetaan Pakkahuonella revanssi. Kappale nimi on Syvyys on vaiti.

Pakko avautua sen verran että, “Itken Silmät Päästäni”-biisi on käsittämättömän upea. Joka kuuntelukerralla puskee kylmiä väreitä. Kiitos tästä veisusta!

Ole hyvä.

Morooo!!! Kuulin aika villin huhun(?) yks päivä… Onko Herra Annala absolutisti???

On.

Tähän päivään asti olin pitänyt Kuu saa valtansa auringolta-kappaletta levyn turhimpana esityksenä mutta kappas kuinka kävi: oikeaan aikaan oikeassa paikassa kuultuna kappale iski kuin tuhat lekaa, pistit ilmat pihalle ja tipan linssiin. Minä kiitän teitä suuresti tästä kokemuksesta. Kumarrus.

Sellaisia ne musiikkikappaleet parhaimmillaan ovat. Kun teksti ja/tai sävellys saa henkilökohtaisen merkityksen kuulijan aivoissa, niin homma rupeaa toimimaan.

Kubi O Aratte, Matteyagare!

Kanada.

No hei Marko cheer up! Kyllä se siitä. Joulukin on jo ihan ovella. Niin ja Lahdessakin oli ihan kivaa.

Näisso.

Kysymys Santulle: Mitä tarkoittaa top 5 listallasi keikkuva vuosiluku 1984?

Santtu vastaa: That’s for me to know and you to find out.