Hi there, French fan here ! I’va planned to come to Ankkarock festival in august and I’d like to know if you could know at what time the band is supposed to play. Yeah that’s a bit a silly question but I’m coming to Vantaa only to see them and few days later, Waltari. Could you tell me by the way if there might be any other upcoming shows or whatever related to the band in the beginning of august. Thanx very much in advance ! Mokoma rules. Djarrell.

Bonjour Djarrel, we will play on Saturday but we don’t know the showtime yet. Ankkarock is the only gig we’re doing at the beginning of August.

Joko pysyy voi leivällä vai vieläkö pitää elannon perässä juosta Mokoman ulkopuolella?

Jotkut meistä tekevät muitakin töitä, kuka mistäkin syystä.

Parisuhteista. 47. Oon kiireinen mies. Ja myös ilmeisen paska, koska kärsitään. =D

Koeta pärjäillä, Herra 47.

Moro taasen! Oliskohan tammerfesteillä vähän rankemman setin aika? Esim. Tulkki, Ärräpää, Poltetun maan taktiikka, Avoin hauta ja Syvyys on vaiti. Olisin erittäin kiitollinen jos nuo pärähtäisivät pakkiksen ilmoille. Olen kyllä muutenkin kun pääsen teidän keikoille. Viime pakkahuoneen keikka oli aivan parhautta, jotenka pistäkääpä vieläkin paremmaksi. Kiitos.

Katsotaan mikä on päivän tunnelma. Todennäköisesti vähän kaikenlaista on luvassa, myös toivomiasi kappaleita.

Iso Käsi rovaniemen keikalle! Aivan huikea keikka, alusta loppuun mahtavalla energia tasolla mättöä. Sen jälkeen olikin ihan mukava vain keskittyä oluen juontiin. Toivottavasti voisitte lisätä tulevaisuudessa keikka settiinne rollon myös talvella. t. Kristian rollosta

Toivottavasti saadaan Rovaniemi sopivasti matkan varrelle.

I don’t understand a word.

Me neither.

Muistuuko mieleen että millaiset asetukset oli skebojen nupeissa TMRH:lla? (Mikäli Peaveyt silloin jylläsi!) Mielenkiinnosta haluisin kokeilla soittaa samaisilla soundeilla =)

Lead-kanava päälle, potikat suunnilleen puoliväliin ja Tube screamer eteen. Ja efektilenkkiin studiolta joku räkkilelu, mikä lie. Ja Saksan Janne äänittämään. Siitä se lähtee.

kohtaha sitä pukkaa uutta slayeriakin! hommasin sen uuden singlen, cult on aika menoa!! onkos pojat jo sen kuunnelleet? sanokaapa 5 slayerin ikivihreää kappaletta!

Kunnolla ei ole uutukaiseen tullut vielä tutustuttua. Listaaminen on tylsää. Käytännössä mitkä tahansa Reign in Bloodin, South of Heavenin tai Seasons in the Abyssin kappaleista käyvät ikivihreistä.

Kiitos mahtavasta keikasta Rovaniemellä!! Olen erittäin pahoillani sen urpon puolesta, joka yritti kalauttaa Markoa kengällä otsaan! 🙁 Kaikkia ei voi miellyttää, mutta suurinosa yleisöstä oli kyllä aivan fiiliksissä. Kaunis kiitos!

Kiitos teille.

mitkä oli kahen viimesen biisin nimet mitkä soititte rovaniemirockissa?

Jaa-a, Takatalvi oli varmaankin toinen. Toista en muista.

Kysyjän perse ei läpsy, mutta hikoaa sitäkin enemmän. Ilosaarirockissa ois kiva kuulla hiljaisuuden julistaja, koska siinä on maailman paras väliosan riffi, ja säästä sanasi koska siinäkin on niin pirun hyvät rytmikkäät riffit, eikä kertosäkeen laulumelodiakaan pahaa tee. Jos kumpaakaan ei kuule, niin todennäköisesti ärräpää se täyttää tyhjän pään. Eipä teillä tosin ole tarpeeksi paskoja biisejä, että saisitte edes aikaiseksi paskan setin. PS: Ootteko humpsutellu? T:Turjak

Mainitsemasi biisit ovat viihtyneet viime aikoina seteissä aika usein, joten eiköhän noista vähintäänkin yksi soiteta myös Ilosaaressa.

Jees! Jannen ja Tuomon kanssa tuli muuten hyvät yhteiskuvat Rovaniemi Rockissa. Ja muutenkin keikkahan oli mahtava kun meän kylän porukka jaksoi huutaa Mokomaa joka välissä. Harmi ettei Ärräpäätä kuulunut.. Ja se kengän heittäjä pitäis tappaa. Varsinkin jos olisitte keskeyttäny keikan.. Mutta tästä on hyvä jatkaa ja nähdään taas!

Ei tässä ketään tapeta, mutta jatketaan.

Vähän ajoissa olen, mutta olis kyllä parhautta jos soittasitte myös Qstockissa Syvyys on vaitin kun ei sitä nyt muuallakaan mitenkää pohojosen ihiminen kuule lähiaikoina:) Eikös?

Pyyntösi on kohtuullinen, katsotaan kuinka käy.

olikosiistii soiottaa rovaniemi rockissa? teijän keikka oli aivan mahtava,kiitos!

Siistiä oli, kiitos.

Löysin Marko muuten Slumgudgeonin ekan demon laatikoistani. Mahtaa olla harvinainen, paljol ostat????

Miul on se jo.

Kaveri antoi Tuskassa kitaristille ja basistille pähkinän kehuessaan jommankumman Stam1na-paitaa. Muistaako joku tämän? -Shargonath

Kuisma vastaa: Mie en muista Tuskasta mitään.

Tuomo vastaa: Sama.

Moro. Selasin tossa “Valu” -levyn (siis uusintajulkasun) kansilehtisiä, ja siinä sanottiin: “Toinen kohtu laulettu ja miksattu kesällä ´04 inkFish studiolla”. Mitäs tämä on olevinaan?!? Siis onko Marko laulanu Toinen kohtu -piisin v.2004 toho levylle, harvinaisen samalta nimittäin kuulostaa muuhun levyn matskuun verrattaen..

Marko ei ole otettu kommentistasi, mutta kyllä, laulut vedettiin 2004.

Helevetisti kiitoksia hienoista keikoista Kalajoen juhannuksessa, Tuskassa ja RovaniemiRockissa! On ollu aivan parasta! Onko hienompaa kuin kolmena viikonloppuna teidän keikalla? ehei! Tuskan keikka varsinkin oli mahtava kokemus..jotku jätkät vaan meinas hyppiä päälle, mutta ei se mitään, fiilis on tärkeintä! Nöyrimmät kiitokseni näistä kolmesta upeasta keikasta.

Itelles kiitti.

Kuka on mokoman shakkimestari?

Eipä olla pelailtu.

Pikku G on tyhmä 🙁

Kääk.

Aika paradoksaalinen kysymys: Mutta jos nyt sakara recordsia lähestyisi joku Mokoma niminen tuore orkesteri, joka promoaisi ‘valu’ albumin kappaleitaan teille levytyssopimuksen toivossa, niin kiinnostuisitteko?

Kiinnostuisimme.

ja se ruishan oli rock! ps. bukkake?

Nauratti silloin.

Tuomo, sie oot söpömpi ku nallekarhu!!!!11 OMG LOL!!!!!!!!

Tuomo vastaa: VEV.

Hetken aikaa mietiskelin että onko suomenmaalla montakin Saikkosen Tuomoa kun kuulin Hynysen radiossa kommentoivan jotakin Mokoman Saikkosesta. No ulkonäöllisesti en ois enää tunnistanut, mutta onneksi löytyi sitten linkitys Teemuun jonka jostakin syystä kyllä ihan ulkonäöltäkin vielä tunnistaa? Vihreästä joposta ja Lummenraitista on aikaa mutta on kiva nähdä että kyllä ne lapsuusaikojen immeisetkin vielä elää ja porskuttaa. Pitänee tulla kattomaan keikkaa joku kerta, kun eksytte Tampereen suunnalle. Syy kai se on tämäkin Mokomaa kuunnella? -Minna-

Tuomo vastaa: Terve Minna, laitapa meiliä osoitteeseen tuomo(a)sakararecords.com, niin vaihdetaan kuluneen neljännesvuosisadan kuulumiset.

Bongasinpa Hygen Ruisrockin festariyleisön joukosta sunnuntaina. Sopiiko tiedustella mitä bändejä olit tiirailemassa? Kai ainakin TOOL tuli nähtyä? Aivan parhautta oli se. Niin ja kiitoksia vielä nimmarista! – WtS

Janne vastaa: Tsekkasin ainakin Amorphiksen, Morrisseyn, Soilworkin, Toolin ja ison läjän tuttavia & ystäviä.

Onko Marko Hatebreed hyvä kun oikeen paitakin löytyy. Perkele kun soititte niin aikasin kun en nähny kokonaan

Marko vastaa: Hatebreed on hyvä.

Hyvä Marko Annala, jopa oli mukavasti tehty, kun kehaisit tänään kassatätiä eräässä KKK-kaupassa! Täti oli ihan pähkinöinä, ja seuraavat asiakkaat, eli minä, saivat erittäin kepeää palvelua. Ellet se ollut sinä, joku pahasti samannäköinen niittää mainetta tsentlemäninä! =)

Marko vastaa: Kiitos viestistäsi. Kassatädin palvelu oli niin hyvää, että tuumasin olevan paikallaan mainita siitä – eihän se hyvä palvelukaan ole nimittäin itsestäänselvyys.