Eihän bändiä haittaa jos sitten Qstockissa harjoittaa hieman pittaamista..? Järkkärit on eriasia, mutta nehän voi aina ottaa leikkii mukaan.. Ah ja vielä suur kiitos teille siitä että teette aevan hemmettin hyvvää musiikkia!!

Ei se bändiä tietenkään haittaa. Ei muuta kun pitti pyörimään!

Heippa! Tässä mietiskeltiin että yhteiskeikka Stam1nan kanssa Lutakossa olisi ihan helevetin kova homma!-tytöt

Tytöt on just tollasia.

Ensinnäkin kiitoksia että vastasitte 🙂 ja sit et mistä/missä voi kuulla/saada sen KLK:lta pois jääneen biisin?? Syvyys on vaitiko se nyt on? Ja semmosta vielä että onko Mokoma-huppareita olemassa? Ja jos on saako niitä Qstockissa? Nyt oli paljon kysyttävää. Kiitos jo valmiiksi!

Meinaatteko julkaista tota Syvyys on vaiti biisiä? Se kuulosti Tuskassa hyvältä, mut ei oikeen avautunu ekalla kuuntelukerralla

Syvyys on vaiti saatetaan laittaa joskus jonnekin. Kassellaan. Qstockissa myydään niitä rättejä mitä on jäljellä.

http://www.youtube.com/watch?v=bHz2RBaUJhU&search=Hatesphere Vittu noilla on mahtipontinen tempo biiseissänsä. eikä mitään huonoja soittajia muutenkaan. Onkos mokomalle tuttu?

Ei ole tuttu muuten kuin että versionsa Caught In The Moshista on kyllä erittäin onnistunut. Liveklippien perusteella vauhtia ja tekniikkaa tuntuisi olevan sen verran paljon etteivät pojat enää ehdi pyörittää tukkaa.

Olisko mahdollista saada teiltä nimmareita beach partyssa jos vaikka nappais teidän uusimman levyn mukaan?

Teoriassa kyllä. Onnea matkaan!

Diggailetteko Pyynö Jänistä?

Kaikkea se hassiksen juominen teettää.

Hei perkeleet. Oli ihan vitun rautanen keikka Virgin oilissa. Kiitos siitä. MUTTA… Saako enää mistään ja jos saa niin mistäköhän niitä “saatana perkele” paitoja? Tämitähä?

Noita saa keikoilta saa, mikäli niitä ei ole myyty loppuun.

Hehe! Nyt löyty jo Wikipediastakin tukea Vade Retro Satana -kysymyksiin: http://en.wikipedia.org/wiki/Vade_retro_satana

Wikipediasta löytyy kaikki maailman asiat.

Oletteko kukaan kunnellu VHB:n Approach-lättyä…miusta son aika tiukka.

Ei oo ehtiny. Samaa huhua on kyllä kuultu täälläkin.

Kiitos helvetisti ilosaaren keikasta, soititte hiljaisuuden julistajan ja säästä sanasi niinkuin pyysinkin. Turjake kiittää.

Eipä kestä!

vastaattehan mulle ku lähetin teille fani posia,lähettäkää mulle nimmarit,joohan???

Mikäli fani posi on tullut Sakaran postilokeroon ja se on varustettu sopivalla palautuskuorella niin mikä ettei.

Soitatte Ankkarockissa klo. 12.15-13.15. Miksi helvetissä tämä soittoaika?

Emme osaa sanoa. Tähän ei taida löytyä vastausta edes Wikipediasta tai Googlesta.

Sellainen mielipidekysymys että mikä on Iron Maidenin paras albumi? Ja kohtahan tulee uutta Maidenia ulos, jaksavatko nämä uudemmat tuotokset kiinnostaa enää?

Vanhemmatkaan tuotokset eivät ole jaksaneet kiinnostaa, vaikka Maidenin olennaisimmat heavyklassikot on toki hallussa. Olemme eri skenen ukkoja.

Kiitos käppänät tampereen keikasta! kannatti tulla ruokolahdelta asti katsomaan. Toivottavasti nähdään pian uudestaan.

Käppänät on housuissas, mutta kiitos kuitenkin.

http://www.youtube.com/watch?v=Q06pg-_a43A&search=kalmah

Joo joo.

Kiitoksia Itken Silmät Päästäni biisistä. Se on jeesannu paljon.

Mukava kuulla.

‘Opitteko te äpärät koskaan soittamaan Nämä kolme ovat yhtä -rallia? Se lienee liian nopea teille.. Buah. “On sitä kämpällä ja soundcheckissä soiteltu ihan hyvällä menestyksellä, mutta keikkasettiin se ei ole vielä päässyt. Settilistalle on melkoinen tunku, sillä keikalla soitettavat biisit valitaan noin 40 potentiaalisen ehdokkaan joukosta, ja joitain biisejä ei vain voi jättää pois setistä.”‘ Nämä kolme ovat yhtä on biisi, jonka tulisi automaattisesti kuulua settilistaanne. Kyseinen biisi on mätön aatelia, kun taas KuuSaa balladi pursuaa vilkkaan tanssikansan korvista ulos. Haluamme tanssia.

aikaisemmin kysytyä: Miten on mokomatki poijat: ikimuistoisin keikka tässä lähi vuosina? sekä ikimuistoisin tyyppi yleisössä? Oli muuten ihan kiva keikka rollossa.. kannat kattoon(tai jonku päähän) ja sillettii!em. juttu oli muuten typerästi tehty joltain… mut se mikä ei tapa niin vahvistaa.. ja oishan se vaan tietty tehny miehen komeammaksi ku ois kengän kuva ottassa(varma vienti) =D *niks Ikimuistoisin keikka oli tietenkin Rovaniemi Rock ja ikimuistosin tyyppi yleisössä olit sinä. No pyh! Mitäs muuta sitä miehiltä oottaa… Nän kesän lopussa; Vitutuskäyrä? *Niks

Vitin Seittimestari kun menit muuttamaan koodia silleen että tekstiä voi copy-pasteta suoraan sivuilta tohon palautelaatikkoon. Ei saa mitään tolkkua.

Seittimestari vastaa: No sori.

Toivottavasti Sakara kauppaa Mokoma-hihamerkkejä DBTL-keikan yhteydessä. Eikö vain?! Tykitys jatkukoon lavalla! Myllytys and.

Toivomme niin!

Sellanen asia mieleemme tulvahti, että.. Jos ajatellaan vaikka viisi vuotta taaksepäin teidän keikkareissuja, niin kuinka paljon teillä on “henkilökunta” vaihtunut? Eli onko samat miksaajat, valomiehet, roudarit jne jaksaneet matkassa..? Ja olisiko niille nimiä olemassa..? Nimimerkillä Hieman uteliaat.. 😉

Selaileppa vanhoja päiväkirjoja niin homma selviintynee.

Kyllä se vaan niin on, että paska hevikin on hyvää!

Ei muuten ole. Ei todellakaan.

Ruisrockin ja Ilosaaren keikoista kiitokset! Omalla kohdallani kyllä tuo Ruisrock vei voiton, sillä pitissä oli aivan uskomaton meininki, ja kyllähän se tuntui miehiseltä rykiä keikan jälkeen mustia hiekkapalloja nenästä. Ilosaaressa meininki taas tuntui olevan kuin jostain reggae keikalta (joka ei kylläkään välttämättä ole huono asia). Olikos muuten rumpalinne Ilossa krapulassa kun näytti pikkaisen jäiseltä se meininki hällä. Mutta mutta, eipä sillä, äijät tuntuu olevan joka kerralla jonkinnäköisessä vireessä joten propsit!

Kiitos. Ilosaaressa oli pikkuisen kylmempi keli vetää, mutta muuten luulimme olleemme iskussa.

Olen ihan unohtanut tämän kautta kiitellä teitä aivan mahtavasta Tammerfestin keikasta. Siinä oli sen verran tiukka about tunnin setti, että en ole moista 27-elinvuoteni aikana nähnyt/kuullut. Pitti oli todella hurja vaikken siinä itse ollutkaan (eipä löytynyt silmälasikoteloita ajoissa). Setti oli täydellinen. Ei pahemmin menoa haittaavia välispiikkejä ja vettäkin sai myös yleisö. Hauskaa oli ja kyllä parasta mitä olen ollut todistamassa IKINÄ. Kiitoksia teille ja spesiaalikiitokset kitarateknikko/roudari Tuomakselle (danke plekuista ja vesipullosta). Pari paitaa vielä tuli ostettua Heilimolta ja lopuksi vielä Miitrin ja pikku-Hynysen kanssa juteltua. Hittolainen. Sitten tuo Marko tais osotella jossain välissä minua sormellaan, tunnistikohan tuo perkule miut. Sen verran liikaa on Tampereella tullu törmättyä “siviilissä” (jopa kolme. Hämeenkadun liikennevaloissa, pienemmän Swampin edessä ja viimeksi Anttilassa). Ei muutakuin kiitoksia vielä kerran ja terveisiä etelä-pohjanmaalaiselta täältä Tampereelta \m/ RÄÄÄÄYH!

Kiitos itsellesi!

OLISKO MAHOLLISTA JOS SOITTAISITTE TAKATALVEN,PUNAISENKUKON JA KASVOT KOHTI ITÄÄ OULUUN TULEVASSA QSTOCKISSA?? PLIIS

ONHAN SE TEORIASSA MAHDOLLISTA.

Eikös nuo hikinauhat voisi laittaa netti myyntiin? :>

Tavallaan.

mahdoinkohan nähdä Jannen ilosaarirokin kusiaarissa? Itse virtsasin vieressä

Erittäin kiinnostavaa, kerro ihmeessä lisää!

Kun en tunne kettään pitkäpartasia miehiä ja teillä tuntuu riittävän niin eikö se parta oo tiellä tämmösiä vähemmän kiinteitä ruokia syötäessä toisinsanoen jiäpikö vellit syömätä?

Vielä suurempi ongelma on se nukkuakko parta peiton päällä vai alla.

Naitattiko? Onko se sieni? Mikäs siinä, ei siinä mikään…

Nyt kotiin siitä.

Onko teillä enää myynnissä ns. “siipi-paitoja” ladyfitinä?

Sori, kyseinen malli on siirtynyt historiaan.