22. päivä tätä kuuta sunset beach party:ssa. Olkaa niin kilttejä ja soittakaa tämä teidän kappaleenne silmäterä. se olisi aivan mahtavaa.

Katsotaan nyt.

Kiitos.

Samoin.

Santtu mites Entombed kolahti ilosaares?

Santtu, Oliko Entombed hyvä Ilosaaressa? En viitsinyt tulla häiritsemään…

Santtu vastaa: Iha jees. Parempiakii keikkoja tosin olen herroilta nähny.

Santtu, haittaaks sinnuu jos mie otan suklaajäätelö tuutin? =D

Santtu vastaa: Ei haittaa.

voisin vaikka sanoa että virgin oil co. keikka rokkas iha pirusti =) tuuliajolla lappeenranta. odotellaan sitä seuraavaksi..

Sano ihmeessä!

Moro Marko! Muistatko kun olitte Hirvaskankaan essolla kun minä ja mun iso veli tultiin kysymään nimmarrii? Oliko muuten hyvä kalajoen keikka kun emme päässy sinne kasseleen teitä. Noh.. sit kun tuutte lutakkoon niin sit tuun sinne! 🙂

Marko vastaa: Muistanhan minä. Kalajoella oli oikein kivaa, kiitos kysymästä. Lutakossa nähdään!

Pystyykö Jumala lämmittämään perunan mikrossa niin kuumaksi ettei hän pysty syödä sitä?

Kaikkea sitä rippileirillä pohditaankin.

Millon kuullaan santun ruokaohjeita livenä? -Kulinäristi

Santun ruokaohjeita voi kuulla ihan 24/7, jos on vaan tarpeeksi lähellä.

Tiättekö että aika harva bändi joka on yhtä suosittu ku Mokoma jaksaa muistaa faneja ja vastailla tänne yhtä ahkerasti ku te. Yksikin kysyjä oli näköjään kysässy possun ulko- ja sisäfileestä mutta joku teistä oli vaivautunu pistään linkin siihenkin. Arvostan teitä.

Kiitos, niin mekin teitä.

ollaan täsä maken kans pikku päishää… :D:D Oisko mitenkään mahdollista että soittaisitte Kasvot Kohti Itää Qstockissa2006?T: juopot

KKI kuuluu settilistan vakiokalustoon.

Janne, tuu kotiin T: Your boyfriend from Havana

Janne vastaa: Emmie millään ehi!

Mie nauran siun kanssa.

Hulluilla on halvat huvit.

1. Kiitos Pakkahuoneen keikasta/pitistä ja Kiellän itseni C-osan riffistä. 2. Mahduttakaa Nämä kolme ovat yhtä settiin, kansa kaipaa lisää murhariffejä! 3.Ammattitaitonne on ihailtavaa. Tuliskohan maailmasta tylsä jos kaikki hoitas hommat yhtä hienosti ku te? Hienoa että joku vielä tänäpäivänä rakastaa musiikkia rahaa enemmän.

Kiitos kehuista!

No mie nyt sitten vieraannuin teistä. Toisaalta tällä sivulla käyn vieläkin säännöllissesti.

Heh. Koita nyt päättää.

Oisko mitenkään mahollista soittaa Juvalla ekana biisinä joku suht rivakka ralli? Sais pitin pyörimään heti alusta.

Tuohan voisikin olla hyvä idea!

Kiitoksia IlosaariRokin keikasta, mahtava meininki, ainoastaan ketutti Teidän ja Stam1nan peräkkäiset soittoajat, toisesta piti tinkiä…

Kiitokset Markolle pikasesta kädenpuristuksesta Ilosaarirockissa!

Ei se Mokoma turhaan ollut Ilosaaressa päälavan akti. Paras keikka koskaan! KIITOS! \,,/

Kiitos itsellenne!

Voisitteko laittaa sivuillenne näkyviin menneiden keikkojen biisilistat?

Emme kerää omia biisilistojamme, mutta niitä voi kysellä Mokoma-foorumissa.

Kuisma onko siulla vielä Universe ja Jemi (?) tallella?

Kuisma vastaa: Ei ole. Molemmat ovat uusissa kodeissa, joissa niitä rakastetaan ja niistä pidetään hyvää huolta

Oliko/onko “Jää hyvästi” hyvä biisi? Haluaisin kuulla sen, tai ainakin osan siitä. Olisiko mahdollista tulevaisuudessa?

Eiköhän se ole kuopattu lopullisesti. Korkeintaan se päätyy joskus vuonna 2016 jollekkin Pompööseimmät rock-balladit -kokoelmalle, ja soittelemme sitä sitten rahastusmielellä tehtävillä come-back -keikoilla hiukset harvenneina.

toivottavasti pukkaa pian dvdeetä taas. ja semmonen kysymys että missäs päin suomea on paras yleisö?

Toivotaan. Yleisö on ollut joka puolella mukana loistavasti, joten olisi epäreilua lähteä arvioimaan mitään paremmuusjärjestystä.

Kuunteleeko teistä kukaan The Dillinger Escape Plania kun ainakin jotkut teistä hagguhsemiä kuuntelee?

Eipä juuri. Kiinnostava bändihän se on, mutta tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista.

Joka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään” Pistäkää vaikka seipäällä, mutta pistipä silmääni pahasti tuo Annalan kommentointi johonkin vanhaan vanhaan kysymykseen. Kysymyksessä puhuttiin teinityttöjen suosiosta ja siitä miltä se tuntuu. Vastauksessa siteerattiin jotain toista mieshenkilöä näin “Ainoa hyvä teini on kuollut teini”. Kysyn vain, että missä on metallikansan tulevaisuus, jos nykyteineistä jokainen kuuntelisi vain sitä samaa purkkapoppia tai Uniklubi paskaa. Usein pahimman yleistyksen alaiseksi joutuvat naaraspuoliset teinit. Minkä ihminen iälleen mahtaa. Loppuun sanoisin, että perkeleen kovaa musiikkia soitatte. Suomalaista parhaimmistoa olette. Kiitos ja Anteeksi.

Marko vastaa: Huumori on vaikea laji. Usko tai älä, mutta minäkin olen joskus ollut teini.

by the way (osta tie), soitittako muutes himoksella jonki piisin lopussa vähänsen stam1naa??

Soitettiin, mutta ihan pikkuisen vaan.

Pelottavaa. Kohtasin tuolla Tampereen torilla(? mistä näitä tietää..) armaat Miitri Aaltosen ja Heilimon Jarkon sekä jonkun kolmannen osapuolen pyörimässä jonkun musisointitapahtuman paikkeilla. Pitää alkaa useammin sielä päin käymään kun tuttuja karvanaamoja näkyy.. Sanokaapa oisko ollu mitn mäihää nähdä itse muusikkojakin siellä?

Jaa-a. Mistä näistä tietää.

olen kohdannut ihmisen, jonka mielestä Mokoma on masentavaa musiikkia. Mutta tyyppi kuunteleekin Zen Caféta ja jtn Von Hertzen Brothersia..

Kaikki on niin suhteellista. Joidenkin mielesta muikeasti narahtava pieru on epämiellyttävä, mutta toiset pystyvät örveltämään paskat housussa läpi kesän.

Yhdyn erään toisen hyypiön mielipiteeseen. Minäkin haluaisin erittäin mielelläni kuulla biisin Nämä Kolme Ovat Yhtä-biisin tulevilla keikoilla. Biisi on nimittäin mielestäni yksi teidän parhaistanne ja se sanoo ihan helevetin paljon se! Ootte kyllä Suomen paras bändi, ja Strapping Young Ladin jälkeen MAAILMAN paras bändi! \m/ \m/

Kiitos kauniista sanoistasi.

Terve, miksi Santtu ja Janne ovat DVD:llä niin hämmästyneen näköisiä Viholliset-kappaleen alussa? Ihan kuin eivät tietäisi mikä biisi se edes on, tosin hyvinhän ne sen sitte runttaa. Kiitos mainiosta Rovaniemen keikasta.

Analyysisi osui oikeaan. Ja kiitos itsellesi!

Te soitatte niiin mahtavaa musaa mä olen niin onnellinen kun vihdoinkin omistan teijän kaikki levyt ja dvd.n! Elämä hymyilee! Hymyileeks teille? Terveisiä Markolle ja Kuismalle Nii ja Santulle kiitos plekusta!

Elämä hymyilee täälläkin, kiitos kysymästä.

Hei moi ja hyvää kesää. Ootteko sattunu muuten huomaamaan että teidän loistavaa bändiä on kunnioitettu lisäämällä se internetin kattavimpaan metallitietosanakirjaan: http://www.bnrmetal.com/groups/moko.htm Jos oli jo tiedossa niin sittehän teen ittestäni täyden pellen sitä enää täällä toitottamalla. Onneksi internetin anonymiteetti antaa mulle mahdollisuuden ottaa sen riskin. Kiitti moro.

Kiitos vinkistä.

Kumma homma kun ei meinannu Virgin Oilissakaan saada tanssahdella musiikin tahdissa. Järkkärit otti heti kuumaa kun vähän lähti pitti käyntii. Hieno keikka kyllä muuten.

Kiitos!

Hei mokomat! Yksi kysymys Kuismalle. Olitko kipeä vai kännissä ilosaaressa kun et tainnut laulaa ja muutenkin silmistäsi paistoi “väsymys”?

Kuisma vastaa: En ollut kipeä enkä kännissä ja lauloin sen minkä pitikin. Silmistäni paistanut väsymys johtunee siitä että olen bailannut ankarasti viitisen vuotta putkeen.

Loistava keikka Tammerfesteillä. Onnistutte kyllä aina yllättämään. Seitsemän sinetin takana, tästä on hyvä jatkaa… jne! Kolmella keikalla olen ollut uuden levyn julkistamisen jälkeen. Kaikki loistavia, yllätyksellisiä jne. Ja tietysti aina pitissä!!

Kiitos mairittelevista sanoistasi!

no niin. enpä tätä oikein muutenkaan osaa ilmaista kuin että olisi pirullisen mukavaa Santtu-pojan kanssa vetäistä kännit. ihan silleen kulinaristisena nautintona, kiitos.

Santtu vastaa: No enpä tuota tiiä sitte. Eihä kännien vetely liity mitenkään makunautintoihi. Luulisin niin.

“Valun biisejä emme ole soittaneet pitkään aikaan. Pitäisikö?” Ehdottomasti! Kuin myös 120 päivää biisejä! Onhan molemmilla levyillä kuitenkin erittäin hyviä biisejä vaikka keikkasettiinkin poimia. Mm. perinteiset Pillipiipari, Viholliset, Seitsemän sinetin takana ja Teon teoriaa (jonka haluaisin ehdottomasti joskus livenä kuulla). Pimeyden liitto ja Liiton loppu peräkkäin putkeen olisi mielenkiintoista kuultavaa myös. Tästä kenties vinkkiä Qstockin settiä miettiessä? 😉

“Valun biisejä emme ole soittaneet pitkään aikaan. Pitäisikö?” pitäisi!

Kuten sanottu, keikkasettiin on aikamoinen tunku ja karsintaa pitää tehdä rankasti. Kassellaan syssymmällä.

Ärsyttääkö jo??

Meni ohi.

ömf, Saako puustockista teitin paitoja vielä lauantaina…? Tietoa kyllä että esiinnytte perjantaina

Nyt ei pysty sanomaan. Toivotaan parasta.

Mistäs herrat keksivät ladateeman t-paitaan. On aika loistava. Jollakulla ladafetissi tjsp? 😀

Heh, mieti sitä. Joko paitamallin taustalla on joko jotain elämää suurempaa mystiikkaa, tai sitten ideoija oli yksinkertaisesti kännissä.

Oliko se Rajapyyki-musavideon teko vaikeeta ku kävelitte niillä puujaloilla?

Se oli yhtä helvettiä.