tilasin just mokoma-paidan

Kivat sulle.

mikäs on heviukoilla suhde vanhaan legendaariseen bändiin nimeltä STONE,minut vei mukanaan kun olin teini ja nyt kun olen vähän viisampi ni kaijuttimissa soi Mokoma!! T:Pentti Hirvonen

Sama meno täälläkin. Paitsi että nykyään emme kuuntele Mokomaa.

miun maksaan koskoo tää oluen lipittäminen ja teijän hyvän musan kuuntelu…ja vittu ku osaan vielä soittaa kitaraaki!! T:Pikkis74

jään tähän paikkaan lepäämään,kasvot kohti itää..ei enää kiire mihinkään!!!Alkoi meinaan tällä kaljupäällä kesäloma tänään 31.7-06 raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah T:Pikkis74

1.7.2006 lähtien Mokoma tarjoaa viittomakielen tulkkaus- ja opetuspalveluita. Mokoma tekee edelleen myös käännöstöitä ruotsista suomeksi. Hahhahahahahaaaa,tollanenkin saitti löytyy.WWW.MOKOMA.FI T:Pikkis PS.Koska tuutte porvooseen??

Pikkis bailaa maanantai-iltana kesälomapäisään aivan täysiä.

Poijjat heitti älyttömän keikan kyllä Oulussa! Pitit oli älyttömät. kiitoksia todella paljon mokomille!

Kiitos loistavasta keikasta Qstockissa. Tuletteko ensi vuonnakin? Silloin olisi ainakin yksi syy käydä siellä taas.

Kiitos jätkät Qstockista! Vaikutti että teillä oli hauskaa lavalla ja siltä se kuullostikin. Ensimmäistä kertaa teidän keikalla LPR’n Kaamospuhalluksen jälkeen ja mukavaa oli! Tuuliajolla tavataan!

oli muuten kova keikka qstockissa… semmosta vaan kyselisin et saako niitä teän plektroja muualta kuin keikoilta? jumalauta, heititte mun viereen, enkä saanu.

Terppa! Oli kuulkaas mahtava keikka Qstockissa! Mahtava fiilis ja sillain.. Nimmareista iso kiitos! Jokos poijaat on hommannut ne nimmarikynät 😉 ?

Kiitos kaunis Qstockin keikasta, vaikka biisilista olikin hieman eksoottinen. Hauskaa oli, ääni meni.

Kiitoksia helevetisti loistavasta Qstockin keikasta ja “santun” laukun signeeramisesta. Yleisöhän suorastaan höyrysi edessänne. Kaikki se vänkääminen oli eturivipaikan arvoinen. Kaikki kappale valinnat olivat loistavia ja Takatalvi kruunasi keikkaloisen. Santtu oli ilmeisesti hieman tutkalla jo nimikirjoitusten jakovaiheessa. Ääni käheänä, niskat jumissa ja 25 e köyhempänä eli yhden paidan rikkaampana kiitän teitä vielä kerran. “Pidä varasi, se on varas”

Miten te onnistuttekin aina Qstockissa heittämään parhaimmat keikkanne joilla olen ollut! Kiitoksia siis siitä! -WtS

Oli sitten aika penteleen hyvä keikka Qstockissa, meni kyllä lähelle toivesettiä jos sellaisen olisin väsännyt. Soittiko Saikkonen tahallaan sen epävireisen kieunnan Kuu saa valtansa auringolta -tsipaleen soolomaisessa osiossa, vai oliko ääni vain minun ja kaverini päässä? -Takatalvikukko

Tuhannet kiitokset Qstockin keikasta. Saa muuten bändit tänään pistää parastaan että teidän shown voittavat!

Kiitos Mokomalle mahtavasta QStockin keikasta!!!!Mokoma oli jälleen liekeissä. Neljäs kerta kun mokoman näin livenä ja pakko sanoa että aina menee vaan paremmaksi. Mokoma ei petä koskaan!!!!!!KIITOS!!!!!!!!!!

Aivan helveti kova keikka Qstockis. Oli kova meininki tuntu että koko paikka räjähtää. Moshpitteiki tuli vissii ainaki 3? Kiitän ja kumarran nörästi Qstocki keikasta. Toivotaa että tuutte ens vuonnaki!

Joo ei se matka Ouluun varmaan tunnukkaan niin kovalta kun on siellä Rovaniemessä käyny?! Oli kyllä odottamisen arvoinen keikka Qstockissa, sillain vuoden oottanu (viime Qstockista asti) että näkee taas Mokoman, kun sitä vasta vuoden päästä tulee se 18 kesää alle. Mutta siis hienoja biisejä heititte ja tosi hyvin! Suuri Kiitos!

Kiitos kiitoksista!

Hommatkaapa karvanaamat Mänttibussiin katsottavaksi Pink Floydin Pulse live dvd. On meinaan mahtavaa katsottavaa!

Ei jaksa keskittyä. Pulkkisen sketsitkin kestävät aivan liian kauan.

Tuleeko siihen tulevalle EP julkaisulle myös aivan uutta materiaalia niiden KLK:n ylijäämä biisien lisäksi?

Jos julkaisette sen EP:n syksyllä niin meinaatteko nauhoittaa jotain uutta materiaalia vai laittaa vaan ne KLK:n ylijäämä biisit?

kuinka kauan joutuu odottelemaan vielä uutta materiaalia? Syvyys on vaiti olisi kiva kuulla levyltä ja toivottavasti soitatte sen myös kuopiorockissa.

Kerromme tulevista julkaisuista heti kun on jotain kerrottavaa.

Laita nämä rumpalit paremmuusjärjestykseen: Lars Ulrich, John Bonham, Tommy Lee, Kai Hahto. Eikä mitään diplomaattivastauksia sitten!

Laita ite.

Minkä paksuiset kielet löytyy Santun bassosta? Meinaan noita alavire piisejä varten

Santtu vastaa: Taitaa olla paksuin tuommone .135 ja siitä ne sitten ohenevat yksi kerrallaan.

Tere semmosta vaan kyselen että taisin tässä isoveljeni kanssa nähdä Santun keskiviikkona Pizza hutissa tennispalatsissa. Niin olitkos sä kin menossa kattomaan Metal: A Headbangers Journey dokumenttia? Jos olit niin mitä mieltä olit kyseisestä pätkästä Kiitokset Etukäteen

Santtu vastaa: Olin kyllä. Viihdyttävä pläjäyshän se oli, vaikkakaan ei mitään uutta tietoa miulle tarjonnutkaan. Toisaalta ei miu päähä mikään tieto tarttuiskaan. Eli hyvä näin.

Miten ihmeessä poijjaat ei oo vieläkään saanu aikaan keikkatarinoita Rovaniemi Rockin jälkeen?? Ei kai ne niin huonosti oo voinu mennä?? 😀 😀

Vitti, jaksatteks työ viel päivittää tätä sivvuu?

Sori, olimme muutaman päivän kesälomalla. Uskokaa tai älkää, mutta popparilla on kesäisin muutakin tekemistä kun päivitellä kotisivuja.

http://www.youtube.com/watch?v=AQaMeQ4qG1c&mode=related&search=mokoma Aika mainio video, vai mitä?? 😀

Jep, vanha tuttu pätkä. Pärjäsi foorumin faniskabassa muistaaksemme aika hyvin.

kiitos nimmareista kuopiorokissa! olen niin ujo etten uskaltanut jutella tai kuvaan pyytää mutta sain sentään jotain.. ootte te kyllä ihania ja loistava keikka taas.. t:mirzi

Kuopiossa kova meininki,kiitti keikasta oli taas mahtavaa! Vaikka eipä tuo kyllä mikään ihme ollutkaan.

veditte kyl hyvän keikan eilen kuopiossa, rupesi vaan naurattamaan, kun Marko unohtui juomaan vettänsä Kiellän itseni-laulun laulamisen sijaan 😀 sain kyseisen kohdan oikein videollekin ^^ mutta tapahtuu sitä paremmissakin piireissä, nähdään Ankkarockissa jos sinne pääsisin neljättä kertaa Mokomaa tänä kesänä katsomaan \,,/

Kiitoksia todella mahtavasta Kuopiorokin keikasta! Settilista oli täydellinen. Lujaa Tekoa kruunasi kaiken. Harmi vaan olin aika solmussa keikan loppupuolella, että jäi Takatalvesta nauttiminen aika vajaaksi… Ja vähän kieltämättä ihmetytti lavan sijoittaminen mäen päälle. Oli taas, jälleen kerran, vaikea nähdä muita kuin Markoa :/ Noh, ens kerralla keikalle puujaloilla.

Kiitokset Kuopiorockin keikasta!

Kiitoksia Kuopion keikasta, tulkaahan ensi vuonna taas uudemman kerran! \,,/

Kiitos, ystävät!

Onko teoriassa mahdollista?

Ehkä.

Onkos kesän festarirupeaman jälkeen luvassa taukoa vai kenties klubikiertuetta? Meinaan neljäs kerta Lutakossa yhden vuoden aikana olisi parhautta.

Hei äijät! Tahtoisin tietää, heitättekö keikkaa syssymmällä (Tuuliajolla- keikka ym. on tiedossa, mutta myöhemmin).. paikallisesta paarista kyselin, mutta eivät vielä tienneet… t: Salla

Vai eivät isännät paikallisessa baarissa tienneet? Älkää huoliko, kerromme kyllä kun keikkarintamalla on jotain uutta kerrottavaa.

Mie oon niin iloinen ku työ tuutte tänne mikkeliin scooprokkiin! Asunkin aivan hallin lähettyvillä. Tulkee kylään niin keitän kahvit!

Kattellaan. Kahvit pitää kyllä jättää väliin.

todella hyvää settiä pojat on laittanu valusta kuoleman laulukunnaille… jos ei oteta lukuun niin monia takatalvia mitä on juhannuksina joutunu viettämään, heh tervetuloa taas lutakkoon!

Heh. Palataan asiaan.

Ajatelkaapa jos vaikkapa Jannea kutsuttaisiin koko ajan nimellä Yrvätvät. “Yrvätvät sitä, Yrvätvät tätä jne.” Silloin tällöin olisi paikallaan muistuttaa, että sen nimi on Janne eikä Yrvätvät.

Ajateltiin hetken aikaa kutsua Jannea Nelly Gougariksi, mutta sitten muistimme että miehen nimi on Janne.

Sitä sitten vedellään viimeisiä kesän festareita. Onnittelut onnistuneista keikoista läpi vinksin vonksin! Vielä jos saisi Ankassa biisisettiin “vakiintuneen” Syvyys on vaiti -kappaleen, niin johan paikka räjähtäisi. Kiitos!

Viimeisiä viedään. Kassellaan settilistaa viikonloppuna tarkemmin.

Kuisma teki Erkinharjut DBTL:ssa.Mahtavaa!!!

Ok.

voiko missään noin kauniissa olla lainkaan pahuutta?

Sanoppa muuta.

olitteko tänään (la 29.7.06) Pulkkilassa? Isi oli nähny Road dogin bussista nousevan partasuisia ihmisiä.

Maistuko muuten burgerit torstaina (27pv) Lahdesjärven ABC:llä ? Ei tainnu kassaneiti tajuta kelle oli myymässä ko anto Markon jonottaa niin kauan, haha.

Matkustamisessa, erityisesti siirryttäessä pisteestä A pisteeseen B, on usein kuljettava pisteen C kautta.

mitä mieltä työ ootta Wintersun yhtyeestä ja kyseisen yhtyeen nokkahahmosta Jari Mäenpäästä? miun mielestä w*tun hyvä. mut työ ootte parraita siitä ei pääse mihinkää! \,,/

Taitava ukkeli.

kuinka veivaus heijastuu aurinkopyörteisiin?

Huonosti.

Terves. Aivan alkuun kiitokset kesän loistavista keikoista. Ilosaaressa oli tajunta räjähtää keikan aikana. Mahtavata. Asiahan varsinaisesti oli udella arkiston taustakuvien kohtalosta; minne ne ovat kadonneet?

Taustakuva-osio ilmestynee tuleville Mokoman fanclubin sivuille. Asiaa voi tiedustella Mokoma-foorumissa.

Ankkarock startataan sitten vitunmoisella pittimeiningillä, kiitoksia. Pitistä voidaan spotata Bar Diamondin sankari Pekka jos hyvä tuuri käy.

Jepulis!

mitäs mokoma tekee kiertueen jälkeen? lepää? syys kiertue? lepo on ainakin hyvin ansaittu jos niin. Suuret kiitokset kummistakin tämän vuotisista pakkahuoneen keikoista! Aivan mahtavaa!

Ole hyvä. Kassellaan syssymmällä.

Ehkä kamera? Entä nuudelit? Hihat,helma ja lahkeet!

Sie oot sekaste, piruparka.

Kiitoksia mukavasti potkineesta DBTL:n keikasta! Vaikka Marko ei juttutuulella ollutkaan niin energinen setti tarjoiltiin kuitenkin. Huomenna (28.7.) nähdäänkin sitten Oulussa Qstockin merkeissä! -WtS

Kiitos perkeleen hyvästä keikasta DBTL:ssä! Miten jaksatte pitää lavalla aina niin hauskaa? Ja Lujaa Tekoa on just loistava biisi encoreksi! \m/

Terve. Olin katsomassa tuota teidän DBTL-keikkaa ja on pakko sanoa, että kyllä jokin oli vialla. Volume tuntui olevan helvetin pienellä. Johtuiko se lapsellisista desibelirajoista vai tekniikasta, sitä en tiedä, mutta jossain kyllä mätti. Soitto kuitenkin näytti maistuvan ja toivottavasti kuitenkin tulette Turkuun vielä jatkossa, me nimittäin rakastamme teitä. Terv. L.O

Hienostihan te taas veditte DBTL:ssä ja yleisökin lähti pienen alkukankeuden jälkeen ihan kivasti mukaan tanssiin kun ensin vähän tuuppasi. Mitä nyt muutama järkkäri ja joku pinkkipaitainen bodari ottivat vähän lämpöä pitistä mutta ei se menoa haitannut. Kiitos keikasta ja Ankkarockissa nähdään. Niin ja Äitee käski kysellä tuliko keksit perille vai pistelikö miksaajasetä ne parempiin suihin 😉

Kiitos kiitoksista ja pipareista. Kelpaavat kyllä.

Tulin tänne teidän palstalle puhumaan kun Stam1nan sivuilla Hyrde vittuilee!!! Mitkä ovat teidän esikuvia?

Vai että vittuilee se meidän Antti internetissä viattomille ohikulkijoille? Hyvä!

Meikällä olis synttärit ankkarokisa 5.8 joten olisiki kohtuullista pyytää “lahjaksi” semmoista asiaa että vainottu tai houkka kuuluisi settiin?

Aika pahat pistit. “Ei pysty toimittamaan”, sano eräskin toimittaja yks päivä kello seitzemen.

no moro! sitä minä vaan että näin että kuvasitte tuskassa että tuleeko uus dvd? jos ei niin vittu tehkää ja äkkiä. ei muuta tällä kertaa.

Jos ei tuu niin tehkää äkkiä? Uutta DVD:tä ei ole suunnitteilla, joten ei sitä ihan äkkiä saada tehtyä.

Toivottavasti teette lisää samantyylisiä biisejä kuin valapatto! On nimittäin vallanmainio kipale.Kiitos siitä.Ps.Kuopiorockissa nähdään.

Kiitos kehuista.

Meinaako nuo mesan ja eps:n ym. sponsorointi, että te saatte ilmaseks ne kamat ku myytte sielunne noille vai vain halvemmalla?

Kyseessä on “kaikki voittaa” -tyyppinen tilanne.

Kiitokset puustockin keikasta!! Scooprockissa nähdään uudestaan

Kiitos mahtavasta Puustock keikasta ja kiitokset Tuomolle nimmarista!Vieläkin ihan täpinöissä.

Pojat veti ihan saatanan hyvän keikan Puustockissa. Siellä oli paras pitti missä mä oon ollu. Ainut vaan, että multa lenti toinen kenkä jalasta johonki, mutta se ei menoa haitannu. Kiitoksia vielä kerran. \,,/

Kiitos Tuomolle ja Kuismalle nimmareista tuolla Puustockissa Apulannan keikan aikaan, rispektiä niistä, mie arvostan. Aika jännä homma muuten, että normaalisti ois hirveesti kysyttävää, mutta kun ois mahollisuus päästä juttelemaan/häiritsemään niin sitten pää tyhjenee täysin kaikista kysymyksistä. Pirun hyvä keikka Juvalla, vaikkei pitti niin kummoinen ollutkaan. Paras veto kyllä oli tuolla Tuskassa. Ja muutama sana niille ei-pittaajille: siinä pitin reunalla ei ole pakko olla, etenkään nyrkit pystyssä. Ja on varmaan tosi tyytyväinen olo jollain bensalenkkarilla, kun tarras miun 13-vuotiasta pikkuveljeä tukasta kiinni. Että ketkäköhän niitä “apinoita” oikein oli oikeasti? :p Nojuu, siinä oli vuodatusta kerrakseen. Hyvää jatkoa lomaa Mokomille sitten kun se teillekin koittaa. Terv. Ville

Iso kiitos Mokoman jätkille Puustockin keikasta! Mahtava!

Oli muuten kova keikka eilen Juvalla! (joistain pienistä kommelluksista huolimatta) Kiitos ja kumarrus!!

Kiitos!

Josseiole liian myöhäistä niin voisitteko soittaa Qstockissa Uusi Aatami, Uusi Eeva kappaleen? Muuten kai sitä pitää tirauttaa itkut.

Et päässyt tirauttelemaan.

Moro! Pidin alitajuisesti taukoa musiikistanne. KLK:n totesin heti julkaisun jälkeen todella kovaksi lätyksi, mutta se oli sanoituksellisesti niin raskas levy, että sitä oli vaikea kuunnella. Mutta nyt kun taas uskaltauduin, huomasin kuinka kovia jätkiä te olette soittamaan, ja luomaan tunnelmaa! Siihen ei kai kuka tahansa pysty. Ihmettelenkin miten te siihen pystytte… Mutta itse kysymykseen; Millä mallilla tuleva tuotanto on? Kehtaatteko kertoa minkä tyyppistä settiä on tulossa?

Kiitos! Uusien biisien osalta muikenemme kuin vaari.

mitä mieltä ootte Akseli Gallen-Kallelan taide teoksista. hahah. tyhmä kysymys mutta pakko kysyä.

Ei olisi tarvinnut kysyä.

Ihanaa, suunnilleen kaksi vuotta on kulunut siitä kun ekan kerran latailin Mokomaa netistä. Ylihuomenna Qstockissa pääsen sitten ekan kerran kuuntelemisen lisäksi myös näkemään teidät! (Vaikka tiedä sitten, näkeekö teistä paljoa vai meneekö kiljumiseksi ja moshailuksi koko touhu…) Ja selvennykseksi vielä, että tätä nykyähän kaikki viisi lättyä löytyvät ihan aitoina levyhyllystä. On siitä warettamisestakin joskus jotain hyötyä 🙂 Kiviäkin kiinnostaa, mutta joskus on vain pakko hehkuttaa. Oulussa nähdään! – 18v teini

Hyvää keikkaa olit todistamassa. Kävipä sinulla tuuri!

Luin nimen Caught In A Mosh joten pakko onpi kysellä, että onko bändissä Anthrax faneja?

Luonnollisesti.

tuli tässä eräskin päivä tämmönen mieleen; ottaako bändi itsetehdyn orkesterin logolla tms. varustetun paidan/ muun tuotteen piratismina, kun rahaa ette siitä saa?

Jos joku harrastaa liiketoimintaa myymällä jonkun toisen omaisuutta, niin se on piratismia oli kyse paidoista tai levyistä. Jos sen sijaan piirrät tussilla Mokoma-logon penaaliisi, niin se ei ole piratismia.

Osaisitteko yhtään sanoa, että mihin aikaan teidän rättikoju olis pystyssä Qstockissa?

Keikka oli ja meni emmekä osaa edelleenkään vastata kysymykseesi.

Kiitämme Sunset Beach Partyn mahtavasta meiningistä! Olipas vapauttavaa riehua omien lajitoverien, Karkkilalaisten alkuasukkaiden kanssa Mokoman soitannan tahdissa! (..ja kiva, että muutkin fanit löysivät tiensä tänne!) Kassellaan syssymmällä.

Voe veljet mikä soittoaika teillä on ankassa,prkl.

Irtooko teistä mitään 12.15? Ku Markohan ei oo aamuihmisiä

Soittoaika on karu, mutta niin on soittajatkin.

Meneekö keikkailu koskaan suorittamisen puolelle? Vai löytyykö lavalla aina energia ja turpaanvetämisen meininki? Kiitoksia musiikistanne!

Tule keikalle katsomaan.

morjens! Ei oo päivää millon en kuuntelisi teitä!!! Koskas sivuillenne tulee tän vuoden keikka kuvia? olis kiva kattella… ja jos vaikka näkyisi omakin pärstä (Nummessa)…

Yritämme saada kasatuksi “toimitetun” kuvakimaran kunhan keikat on soitettu, akvaariot imuroitu ja bostonkakut leivottu. Fanien ottamia keikkakuvia on internet pullollaan, joten koita pärjätä niillä näin aluksi.

heii…helvetin hyvän keikan teitte Karkkilassa..Mitä ite piditte paikasta ym??

Enpäs kysy mitään, sanonpahan vaan et oli taas hemmetin hyvä keikka, tällä kertaa Beach Partyis. Tai no okei, oliko kivaa?

Oli mahtava keikka Karkkilassa. Olette parhaita!

Kiitokset Beach Partyn mahtavasti keikasta! Veditte suuni messingille niin että tuntui.

Kiitos. Kivaa oli. Mukavaa and.

Kun soititte 13.7. Tammerfestissä Pakkahuoneella, niin mikä se biisi oli, minkä soititte, mikä ei ole millään levyllä? Yllätyin oikeen kun kuulin sen!

Hyvä, se oli tarkoituskin. Kappaleen nimi on Syvyys on vaiti.

Soittakaa paranoid :PP

Juuh.

Mite menee

Iha hyvite.

Eikö ole aivan kamalaa paskaa http://video.google.com/videoplay?docid=3971727726942546180&q=wretched+Empire

Vaikea sanoa kun ei saa mitään selvää.

Miksi alkunauha? Pelle Hermanni oli tietysti 20+ vuotta sitten kova sana, mutta ette mitenkään voi absudiuden saralla voittaa sitä kotiteollisuuden nenätippuri-introa. Miksi siis edes yrittää? Eikö mokoma, mokoma, mokoma ollu tarpeeksi alkunauhaa enää?

Anteeksi. Emme tienneet että käynnissä on joku kilpailu.

teidän keikan piti olla koko ilosaaren kohokohta,mutta toisin kävi.toivottavasti ette enään sota samanlaista hittiparaatia.ja pysyykä pois päälavoilta.

Niinpä niin.

“Hyvä luoja! Onko Marko absolutisti” -kysytään melkein joka kerta, kun täällä julkaistaan uusi “kysyttyä” -lista. Mikä vittu siinä niin ihmeellistä on, jos mies haluaa pitää ittensä terveenä ja päänsä selvänä?

No onhan se nyt ihmeellistä.

Kuunteletteko te ukkelit Soilworkkia ollenkaan? Minä kuuntelen ja pidän niin maan perusteellisen paljon. Pidän kyllä teistäkin, tai siis teidän leipomistanne rieskoista. Tällasta.

Soilwork on ok. Ei liekehtivän mahtava mutta ehdottoman ok.

Onko teillä jotkut tietyt biisit jo päätettynä kaikkiin tän kesän konsertteihin? Soittakaa ihmeessä Silmäterä sitten Tuuliajolla myllysaaressa!

Biisilista tehdään aina päivän fiiliksen mukaan. Toiset biisit ovat setissä todennäköisemmin kuin toiset.

Muistakaa soittaa syvyys on vaiti sitten kuopiorockissa?!

Soittakaa tuo syvyys on vaiti kappale sitten tuolla kuopiorockissa.

Voisitteko soittaa kuopiorockissa syvyys on vaiti kappaleen? Olisi tosi jees koska en ole vielä kuullut kappaletta? Kiitos jo etukäteen.

Jep.

Hmmm….mites ois joskus semmonen kiertu jossa soittaisitte biisejä vain Valu, 120 päivää ja Kurimus albumeilta???

Oha se varma.

minulla oli hillttömän hauskaa ku kuuntelin takatalvea ja alussa laitoin heti pausen ja jatkoin sitte, kuullosti niinku ois sanottu “saa apuu” tarvihtisinkohan sitä häh?

Hi hi hii.

Kampaatteko te ikinä hiuksia? Se mahtaa olla keikan jälkeen melkonen projekti 😛

Se on kyllä aikamoinen projekti. Kysy vaikka Santulta.

Lutakkoon tietysti, mutta eiköhän tuolla Staminalla ole jo sen verran vientiä omiin tarpeisiin, ettei tarvitse moksua alkaa lämmittelemään (köhöm) mutta, SITTEN kun tulette ja jos olette mahdollisesti miettimässä lämppäreitä, niin Chaos Creation (www.chaoscreation.net) saattaisi olla yksi hyvä kandidaatti. Ja se Kurimus/Ruhtinas/H.E.L.L. spessu sitten… niin!

Kiitos kesän kuumimmasta vinkistä.

Tervehdys. Pitääpä näin alkutekijöiksi kehasta ilosaaren keikkaa! miulla oli tosi kova meno ja toivottavasti teilläkin! jaksatte kyllä aina yllättää livenä(hyvässä mielessä)! Sit voisin kehua KLK-levyä. alku kuuntelun jälkeen oli vähä huonot fiilikset levystä, mutta muutaman lisäpyörähdys kerran jälkeen levy alkoikin kuulostaa todella hyvältä! loistavaa meininkiä raidoilla 9-11! pahaa verta paras livebiisi ikinä! KIITOS! sitten kysymyksiin/seen. Onko tavoitteena päästä keikkailemaan ulkomaille jossain vaiheessa vai jatkaa suomen valloitusta? Vaihdatteko joka keikalle uuden settilistan? onko mahdollista kuulla tuuliajolla vanhaa kunnon poltetun maan taktiikkaa? Mahtavaa meininkiä bändiltä! Sanonki että parantakaa samaan malliin! Kiitos!

Ulkomaille ei ole polttavaa tarvetta päästä keikkailemaan. Se olisi toki ihan hauskaa vaihtelua, vaikka ihan vaan kuriositeettina. Settilista vaihtelee keikoittain enemmin tai vähemmin. On mahdollista.

HIHIHHIHIHI! Mä olen kännissä.. Anteeksi..

No mikä ettei.

Uskon, että suurempi joukkio esittämässä samaa mielipidettä tekee teihin suuremman vaikutuksen kuin parin kylähullun huudahdus siellä täällä. Nyt viimeaikoina olen huomannut miellyttävää vastarintaa koskien settilistalaatijanne (eli Marko, puhutaan sinusta) päätöksiä soitettavista ralleista, ja tästä rohkaistuneena palaan tämän hyvinkin usein toistuvan (ärsyttääkö?) aiheen ääreen näillä sanoin: soittakaa se Nämä kolme ovat yhtä -kappale. Mieluiten Ankassa(kin). Kiitos. Ps. Mites tuo post-rock uppoaa?

Mitä on post-rock?

pojat osaattekstyö käyttää mikroaaltouunia?

Välillä.

vakituistakaa perkele se “nämä kolme ovat yhtä” -biisi sinne settilistaan niin loppuu tämä “Soittakaa ‘nämä kolme ovat yhtä’ siellä ja siellä”. Valapatto toimii livenä ku vessanpönttö krapula-aamuna.

Kattellaan.

Huom. Kun siirrän hiiren “päiväkirja” -osion kohdalle, lukee alimmaisena “Kestääkö tajunta 2005”. Seeeeiittimestariiii!

Mitä siinä sitten pitäisi lukea?

Senkin kuisat 🙁

Ite olet.

Toi oikea ylänurkka bugaa kysyttyä osiossa. http://koti.phnet.fi/uotilat/yla.bmp

Seittimestari vastaa: Kappas, niinpä bugasikin.

Esiintyykö Machete vielä joskus jossain, vai onko se kuopattu ja saako levyjä vielä? Pojat osaatte nimittäin soittaa niitä soittimianne…minen soita kuin suutani.. -Kaikka, Hki-

Tuomo vastaa: Paremmin pysyisit ajan tasalla Massikan tekemisistä seuraamalla www.the-machete.com -sivustoa. Siellä sanotaan, että seuraava keikka on Pellavarockissa elokuun puolivälissä.