heh, ootte näköjään tän kesän keikoilla kuvaillu video kameralla paljon, ja ette kuulemma dvd:etä ole tekemässä niin kai te sit kunnon video kimaran niistä työstätte.

Vai työstätkö sinä?

Tulin vaan aatelleeksi, että henkilökohtasesti mie pidän Markon äänestä ja sen huutaminen on selvästi levyjen mittaan kehittynyt. Keep on rässing.

Kiitos! Mekin pidämme Markon äänestä.

Seuraavana päivänä te olittekin jo luopuneet leikistämme.

Ja leikki oli?

Onko Mokoma tulossa syksyllä/talvella Ouluun keikalle? Teatriassa ette muistaakseni ole olleet 😉 Tai emmänitiiä onko se edes teistä kiinni 😀

Kassellaan!

Vielä semmosta, että oli Qstockissa mahtava biisirypäs!! Aika lähellä oma unelma biisikasaa, vaikka Syvyys on vaiti onkin harvemmin kuultu. Mutta tuntui sekin biisi toimivan. No itse asiaan sitte elikkä onko Mokoman pojilta kenties tulossa syksyn mittaan Ep-levy jossa on näitä viisuja jotka ei levyille mahtuneet. Kun huhuja on liikkunut?

Tulevista julkaisuista kerromme sitten kun on jotain kerrottavaa.

Eikö olisi hyvä idea muuntaa teidät kilttibändiksi, jolloin koko porukka hyppäisi kiltteihin? KILTTIRÄSSIÄ!

Voiko koiria syyä? Ja ainii. Joskus keikalle, ja pistäkee kaikki kiltit päälle

Totta kai koiria voi syyä. Ja yritimme kerran hypätä porukalla Jarkon kilttiin, mutta emme mahtuneet. Sittemmin kiinnostus miesten hameita kohtaan on laimentunut.

mitä materiaalia se teijän lippu on?

Arvataan, että kysyjä tarkoittaa Mokoma-logolla koristettua taustakangastamme. Se on valmistettu nk. lippukankaasta.

Santtu, kerrohan miulle, jotta mitä virettä sie käytät siinä siun beississäs? Eihän vaan liene ADAD?

Santtu vastaa: Sehä siin on juu.

Terve! Olikos se Punaisen kukon ensimmäinen painos, jossa videot eivät toimineet, ja paljonko tätä viallista versiota on liikkeellä? Sattui Kukko eksymään inhimilliseen hintaan omiin käsiin, ja sekös mieltä lämmittää.

Vialliset Punaiset kukot vedettiin myynnistä ennen sen virallista julkaisupäivää. Jotkut liikkeet kuitenkin ehtivät niitä myymään joitakin kymmeniä.

oho, ostin just 120 päivää. en näemmä pääse pois kaupungista ostamatta levyä tai kahta.

Sellaista se on. Eräskin meistä osti äsken 150 eurolla musiikkia iTunesista.

Uppooko jätkiin In Flames tai Soilwork? Ite ainaki tykkään molempien uusimmista lätyistä.

Molemmat menettelevät pieninä annoksina.

Laitan palautteen Seittimestarille tätä kautta, en jaksa avata sähköpostia nääs. Eli, kun päiväkirjavalikko näkyy niin Kestääkö tajunta -kiertueen perässä lukee vuosi 2005. Ei kai pitäis. Ei muuta. Hauskaa kesänloppua! Kiitti moi.

Seittimetsuri vastaa: Kiitos. Ei lue enää.

Mitäs lomilla? 😛

On ilmoja pidellyt.

Kuisman nimikirjoituksen yläpuolella on aika epäilyttävän näköinen symboli, jonka merkitystä olemme miettineet useammankin kerran. Onko se siis tarkoituksellinen jokaisessa nimikirjoituksessa vai olemmeko vain paatumattomia perveressejä?

Kuisma vastaa: Olen varastanut tavan suuresti ihailemiltani joukkueurheilijoilta, joista jotkut piirtävät pelinumeronsa nimikirjoituksen yhteyteen. Minun pelinumeroni on #8.

Olen jostain syystä ottanut huomioon että teil on nyt tänä kesänä melkein enemmän keikkaa mu miulla lomapäiviä. Tykkäättekö vaan keikkailla vai onko Mokoma nyt niin kuuminta hottia? PS: Forssan holjille markkinoille soittaan >;D

Sekä että.

Vituttaako kun keikkakesä on melkein ohi. 🙁 ja kesä muutenkin :'(

teillä on peto kohta kesäkiertue ohi. kusettaako?

No kyllähän se pikkuisen korpeaa, mutta virtsaamisen tarve ei ole lisääntynyt. Onneksi kesä on joka vuosi!

no mitä möröt?

Mitäs se meille kuuluu?

Nyt on 4 keikkaa tältä vuodelta takana ollut jo tovin Tuskan jälkeen ja nyt kysymys kuuluu, olisiko mahdollista mahduttaa tulevalle Aukustin keikan soittolistalle jokin näistä biiseistä Vainottu, Teon Teoriaa, Seitsemän Sinetin Takana? Toivon parasta ja kiitän jo etukäteen.

Pistetään korvan taakse.

Vielä tuli tosta Qstockista semmosta mieleen, näin jälkikäteen, että taas tuli “uus” biisi. Viimevuonnakin oli uutta kamaa. Olisko tästä joku perinne Qstockii?

Kyse on vielä toistaiseksi sattumasta, ja siitä että tykkäämme soittaa uusia biisejä keikalla nk. “kokeilumielellä”.

Noniin, nyt olen jo useamman kerran antanut oman tukeni bändille, kun ostelen levyjänne. Vielä jokunen puuttuu, mutta asian aion toki korjata. Kiitoksia vaan tuotoksistanne.

Tätä samaa että kiitoksia Qstockin keikasta, oli todella mahtavaa, äänikin lähti. Tais juttuaki tulla niistä nimmarikynistä, ollaanko sitä jo hommailtu omat? Tuletteko muuten ens vuonna taas Qstockiin?

Kyllä nimmarinpyytäjällä pitää olla oma kynä matkassa. Ainoa tietämämme rokkari, joka kantaa mukanaan nimmarikynää, on Hector.

ootteko koviaki jätkiä?:D

Jaa-a. Tuu tasaselle kokeileen.

Mies meni kauppaan ja lapio.

Tapio Leipälapio.

Olette varmaan jo kyllästynyt näihin kaikkiin tulevaa EP:tä koskeviin kysymyksiin, mutta vielä on yksi tärkeä kysymys siitä. Aiotteko julkaista sen myös vinyylimuodossa? En haluaisi CD-muodossa ostaa melkeinpä mitään. Ja saanen myös pyytää Punainen Kukko -EP:n uusintajulkaisua vinyylimuodossa? Omistan jo kaikki mahdolliset albuminne vinyylinä ja Kukko olisi hieno lisä kokoelmaani. Kiitos muuten vielä Tammerfestin keikastakin, parempi kuin teidän edellinen keikka Pakkahuoneella.

Sakara vastaa: Jo julkaistujen albumien kulut ja myynti ovat sitä luokkaa, että taloudellisesti puhutaan miinusmerkkisestä toiminnasta. Albumien vinyyliversiot tuntuivat tekijöilleen kuitenkin taiteellisesti niin perustelluita, että rahallinen tappio oli toisarvoista. EP-julkaisujen myynti jää albumejakin pienemmäksi, joten niiden kohdalla vinyylit jäävät todennäköisesti julkaisematta.

Savon Sanomissa teistä sanottiin, että ootte kovin lavaesiintyjä eli live-esiintyjä Suomessa tällä hetkellä!!! En kiellä ettenkö ois samaa mieltä kyseisen toimittajan kanssa, mutta ei kai teillä ruppee pissi nousemaan päähän?? No muilla saa nousta, mutta ei Jannella, ku se on kuitenkin niin kommee!!!!!

Heh. Mukavaahan se on kun julkisesti arvostetaan.

perrrrkkele mikä keikka kpo rokissa! niskat vieläki paskana, ja marko mun otanki signeeras.

Jos jotain hienoa oli,niin RockCockin keikka. Oisitte vaan soittanut vaikka vähän vanhempaa settiä,vaikka sitäkin oli. Koiruoho tai Uni saa tulla ois voinu rauhottaa välistä. Nopeaa tahtia oli ja takatalvi viimeseks biisiks vedettiin. Taisitte vaan nauraa yleisölle siitä mitenkä innokasta porukka oli.. Siitä kärsittiinkii keskellä yleisön joukkoa.

KiviKukossa oli kyllä mainio tunnelma. Kiitos siitä!

Kiitosket Qstockin keikasta munki puolesta! Huippu biisit!!! Se Pelle Hermanni oli kuitenki ehkä parasta… -pokahontas-

Kiitoksia poijjaat Qstockin keikasta, oli loistava setti! Uuden levyn biisit toimivat livenä mainiosti. Eipä tähän voi muuta todeta kuin että Tuuliajolla Lappeenrantaa odotellessa.

vittuPillun!!! hyvä keikka qstockissa!!

Kiitos!

Ensi viikonloppu aiheutti minulle suunnattonta päänvaivaa ja kärsimystä. Kysymyksessä on Ankkarock ja pääsen vain toisena päivänä tulemaan töiden takia. Sitä sitten mietin ja harmittelin, kunnes päätin, että menen sunnuntaina – kyllä sitä Children of Bodomia sen verran harvoin näkee. Meinaatteko te tulla tsekkaamaan poikien vedon sunnuntaina vaiks itse soitatte la?

Kattellaan miten jaksetaan. Sunnuntaina vois tosin lähteä esimerkiksi veneilemään, jos on kaunis keli.

Santtuuu! Käytätkö sä tuos Mäntti-DVD:llä dibolin ja bar68:n keikoilla sitä esittelemääs Big Muffia? Ihan kivasti tuntui basso ärisevän niis.

Santtu vastaa: Sehä se siellä rötisee. Tätänykyä kyseisellä härpäkkeellä kuunnellaan Venäjän ratiota reenikämpällä.

Osku sanos et hevibiiseis voidaan repiä silmät päästänsä tai kaivaa ne päästänsä, mut ei missää nimes itkeä niitä pois. Mut mun mielest osku on iha vääräs! On muute hyvä kitaraintro siinä biisissä. Ootteko tähä mennes soittanu sitä koko introa livenä kertaakaan? Santtu on sympaattinen. t:oskun kaveri

Oskulle terveisiä! Kitaraintro soitetaan C-osassa myös livenä.

Kuunteleekos äijät paljon muun kuin oman (mokoman) genren musiikkia? Esim. loistavia soittajia omaavaa Dream Theateria?

Kuuntelemme musiikkia yllättävän monipuolisesti. Suosikit löytyvät kuitenkin sellaisista bändeistä, joilla roikuu kitarat riittävän alhaalla ja niissä on tarpeeksi säröä. Progressiiviset suoritushevibändit, kuten Drean Theater, eivät ole miestemme makuun.

Älkää kuulkaat yhtään hävetkö paidatonta ulkomuotoanne, teidän rintalihaksistanne on vielä todelliset manboobsit kaukana ja muutenkin olette miehiä parhaassa iässä ja kunnossa. Älköötte siis turhaan epäröikö riisua yläruumistanne keikoilla.

Kiitos, äiti!