TIEDOTE/JULKAISUVAPAA

Mokoman, Stam1nan ja Rytmihäiriön tapahtumantäyteinen syksy huipentuu marraskuussa, kun Sakara Records vie koko artistikatraansa ainutkertaiselle seitsemän keikan yhteiskiertueelle. Kiertueen alla 18.10. julkaistaan Mokoman Viides vuodenaika EP sekä Rytmihäiriön ensimmäinen Sakara-albumi Seitsemän Surman Siunausliitto. Stam1nan Likainen parketti -single ilmestyy 27.9.

Pääesiintyjiä ja lämmittelijöitä ei kiertueella ole. Stam1na ja Mokoma toimivat illan aloitus- ja lopetusbändeinä, ja soittojärjestys arvotaan ennen jokaista keikkaa. Yhtiön tulokas Rytmihäiriö esiintyy joka ilta keskimmäisenä.

Saa viettää kaksi pitkää viikonloppua mitä parhaimmassa seurassa. Tässä jos missä on luokkaretken fiilistä, Mokoman ja Sakara Recordsin Marko Annala kertoo.

Livesingle ennakkolippunsa Menolipun verkkokaupasta hankkineille

Kiertueen erikoisuutena on jokaisesta keikasta taltioitava livesingle, jolle valitaan kaikilta bändeiltä yksi kappale. Singleä ei kuitenkaan myydä kaupoissa, vaan levy postitetaan ennakkolippunsa Menolipusta ostaneille. Nämä lipunostajat saavat siis kolmen biisin koosteen siltä keikalta, jolle ovat osallistuneet. Singlen saaminen edellyttää osoitetietojen luovuttamista Menolipulle verkkotilauksen yhteydessä. Pääsylippuja myydään myös muissa lippukaupoissa, mutta osoitetietojen hallinnan takia singlen saavat ainoastaan Menolipusta lippunsa hankkineet.

Kiertueen jälkeen sekä Mokoma että Stam1na jäävät määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle.

Mie luulen ett täst kiertuehässäkästä tulee juttu mistä puhutaa vielä pitkää. Tää kuittaa ainaki Stampioiden vuoden 2006, eikä myö oikee tiietä missä seuraavan kerran tehää ja mitä. Tilanne o vähä ku kyykäärmeellä syyskuussa, ihmettelee Stam1nan Antti “Hyrde” Hyyrynen.

Sakara Tour 2006

1.11. Helsinki, Nosturi -S-/K-18
2.11. Jyväskylä, Lutakko -S-/K-18
3.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo -S-/K-18
8.11. Lahti, Sibelius-talon Puusepän sali -S-/K-18
9.11. Kuopio, Työnkulma -S-/K-18
10.11. Oulu, Club Teatria -S-/K-18
11.11. Rovaniemi, Cafe Tivoli K-18

www.sakararecords.com

Yhtyeet

www.mokoma.com
www.stam1na.com
www.surmacore.com

Lipunmyynti

www.menolippu.fi

Haastattelut ja media-akkreditointi

Janne Airo
Playground Music Scandinavia
tel: +358 3 260 3202
e-mail: janne(a)playgroundmusic.com

Lisätiedot

Sakara Records
e-mail: info(a)sakararecords.com
mobile: 0400 252 756